hepinize günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay siz bayramda ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama be yazlığa gidiyorumsonraki haftyı da izin aldım allahın izniyle mis gibi bi tatil yapıp geleyim gelince de artık bişiler almaya başlayayım
sizler napcaksınız bakalım anlatın hele
ay inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz tulay ya ağzının tadıyla gider gelirsin inş aminben Allah izin verirse ve drum ok derse kaşa gidicem arife günü gidicem 06 eylülde dönücem seninki kadar olmasada benim tatilde fena değil:))) ben bi de bu sene hiç tatile çıkamadım valizim hazır kalmıştım şimdi o valizde biraz değişiklik yapmam gerek kilo farkı yüzünden sabah tartıldım artık 2 kilo aldım diyebilirim ama benim hassas değil tartım tam diyemiyorum rakamı 2 kilo civarı diyelim dua edinde gidebiliyim şu tatile
kızlar ya 2 gündür ishalim,kabızken bi günde ishale döndü cumart. akşamı üromisin almıştm mantar için,pazar akşamı hafif başladı,pazt. devam etti,bende troit ilacını yarım almaya yorumladm,dün almadm,bugünde almadm ilacı,günde 2 kere çıkıyom aşırı değil ama kasık ağrım da olunca korktm dün hiç kalkmadan akşam 9 dan sabah 7 buçuğa kadar yattım,şimdi üromisinin yan etkilerine baktım diyare yazıyo,kullanıpta böyle bi etkiyle karşılaşan varmı,enfeksiyon kaptm desem cumart. tahlili yaptırdm daha sadece mantar başlangıcı var dedi dr.bi de bu ilaç etkisini ne kadar sürede gösteriyo,kaşıntı akıntı halen devam ediyo 3 gün oldu
ayy ya kaşıntı bend ed evar hem de hamile kaldığım günden beri nerdeysederyacım geçmiş olsun. bende de kaşıntı vardı. doktora sordum, ilaç vermedi. tuvaletini yaptıktan sonra ılık suyla sabunla yıka, sonra da saç kurutma makinesiyle iyice kurut. ıslaklık kalmasın dedi. biraz dene geçmezse ilaç veririz demişti. ben hamileliğimde iki kez kaşıntı sorunu yaşadım. ikisinde de bunu yaptım, hemen geçti. saç kurutma makinesi çok işe yarıyor:)
bu arada benim bacak aramdaki kemiklerde öyle bir sızlama var ki. ayağa kalkınca önce bir toparlanamıyorum. üç-dört adımdan sonra toparlanabiliyorum.
ay inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz tulay ya ağzının tadıyla gider gelirsin inş amin
e doktoruna ne zaman sorcan peki
arabayla mı gideceksin uçakla mı otobüs zor olur snaırım ama tabi en iyisini doktorun söyler
of kaş da çok güzeldir yaaaa ağzımızın tadıyla gider geliriz inş.
ben hala hamile kaldığım kilodan 2 kilo eksiğim ama kaç gündür karnım doymuyo kesin artık alırım sürkeli yiorum çünkü
ayy ya kaşıntı bend ed evar hem de hamile kaldığım günden beri nerdeyse
doktorum olabilir abartılı bi durum olursa bakalım dmeişti o ara idrar testi falan da yaptı tmeiz çıktım ben de normal diye hiç ilgilenmedim ama bazen yani ölümlük kaşınıyo bazen hiçbişi yok:18:
bu dediğini ben de yapiim de o kadar çok tuvalete gidiyorum ki nasıl olcak hem ılık su hem fön makinası:18:
Gunaydin kizlar cumadan beri yoktum raporluyum evdeyim yani gerci bizi kimse mrk etmemis.p tesi seker yuklemesine gittim alaaha sukur cok ii cikti degerim kan degerlerimde oyle masallah.AMA idrarda lokosit fazla cikti alttan muayene etti enfeksiyon cikti baya bi bide rahim agzinda yara olusmus bnm ilk aylardaki kanamalarimin nedeni de buymus meger. Fitil Verdi onu kullaniyorum simdi okadar gicik bisey ki ya. Bileniniz varmi iiyice yerlestirsek bile bi sure sonra akarak disari cikiyor mu bu fitil yoksa Ben mi yanlis yerlestiriyorum. Bi Tarim Saat sonra geri cikiyor yattigim Halde INS etki ediyordur. umarim ise yarar da yara iyilesir.
Demet Dana da gecmis olsun cnm bevel duzelir mrk etme
ben Allah izin verirse ve drum ok derse kaşa gidicem arife günü gidicem 06 eylülde dönücem seninki kadar olmasada benim tatilde fena değil:))) ben bi de bu sene hiç tatile çıkamadım valizim hazır kalmıştım şimdi o valizde biraz değişiklik yapmam gerek kilo farkı yüzünden sabah tartıldım artık 2 kilo aldım diyebilirim ama benim hassas değil tartım tam diyemiyorum rakamı 2 kilo civarı diyelim dua edinde gidebiliyim şu tatile
ay yanlış hatırlamıyorsam buselicim 10küsur kilo almıştı benimki normal değilmaşallah.normal kilondan iki kilo eksiksin ha valla ben bugun itibariyle tam 8 kilo almış durumdayım. ama görenler hiç kilo almamışın, sadece karnın büyümüş diyolar. sumakcımın da dediği gibi bu kilolar nerde bilmiyorum. benim gibi kilo alanlar da vardır insallah aramızda. yoksa ben kendimi çok kötü hissedeceğim 50:
ay inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz tulay ya ağzının tadıyla gider gelirsin inş amin
e doktoruna ne zaman sorcan peki
arabayla mı gideceksin uçakla mı otobüs zor olur snaırım ama tabi en iyisini doktorun söyler
of kaş da çok güzeldir yaaaa ağzımızın tadıyla gider geliriz inş.
ben hala hamile kaldığım kilodan 2 kilo eksiğim ama kaç gündür karnım doymuyo kesin artık alırım sürkeli yiorum çünkü
maşallah.normal kilondan iki kilo eksiksin ha valla ben bugun itibariyle tam 8 kilo almış durumdayım. ama görenler hiç kilo almamışın, sadece karnın büyümüş diyolar. sumakcımın da dediği gibi bu kilolar nerde bilmiyorum. benim gibi kilo alanlar da vardır insallah aramızda. yoksa ben kendimi çok kötü hissedeceğim 50:
cnm geçmiş olsun ama inş gazdır yada olan rutin ağrılardandır inş.cnm ya metrobüsün rutubeti seni çarpmıyomu ya ben bi kaç bindim ama rutubetten bayılacak gibi oldum
ay inşallah bu sefer öyle olmaz da şöyle miss gibi bi tatil yaparsın gelirizooo kilo süper bende verdim ama hamile kaldığım kiloya döndüm yine üstünede 2 aldım((
yarın dr kontrolüm var akşam inş bi sorun yok der başka dra gittim 3 hafta önce yeri ii dedi sorun yoktu ama diğer tatillere gidicem zamanda hep sorun yok dedi son gün gidemezsin demişti inş bu defa öle olmaz
canım çarpsa ne olur başka şansım yokki metrobüs olmazsa sanırım saatlerce eve gidemem....
bende 8 kilo kadar aldım,dün akşam iftara yemeğe davetliydim aile yemeği :) kardeşimde yeni hamile 5 haftalık yeni öğrendikorda onun kafasına tuz döktüler burnunu ellerse erkek,ağzını ellerse kız olurmuş oda ağzını elledi filann neyseeee,bende dedimki bana da yapın benmkine bi öyle bi böyle dediler diye ordaki yaşlı teyze demezmi sen hamilemisin diye seni ne karnın ne de kalçan var dedi kandırdık sandı onu ben çok iyi anlarım hamileden dedi bide kardeşimin yüzünden bile çok belliymiş velhasıl elini karnıma koydu seninki erkek dedi yaa kadın:84::84::84::84::84:her dediğimde çıktı görürsün dedi bende en sonunda detaylu usg nin fotosunu asıcam boynuma tabi kızsaa ki bence kesin kesin öyle
BENİMDE kardeşim hamile ona da erkek dedi dru 2 kez hemde onlar hala döner diye bekliyolar ama erkek bence:)))) o yüzden bol alışveriş yapıyom benimki giyemesede 2 ay sonra kardeşiminki GİYEBİLİR diyorum ben mutluyum aynı cinsiyet durumundan onlar değil ama hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?