2011 Aralık Anneleri

ben Allah izin verirse ve drum ok derse kaşa gidicem arife günü gidicem 06 eylülde dönücem seninki kadar olmasada benim tatilde fena değil:))) ben bi de bu sene hiç tatile çıkamadım valizim hazır kalmıştım şimdi o valizde biraz değişiklik yapmam gerek kilo farkı yüzünden sabah tartıldım artık 2 kilo aldım diyebilirim ama benim hassas değil tartım tam diyemiyorum rakamı 2 kilo civarı diyelim dua edinde gidebiliyim şu tatile

ay inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz tulay ya ağzının tadıyla gider gelirsin inş amin
e doktoruna ne zaman sorcan peki
arabayla mı gideceksin uçakla mı otobüs zor olur snaırım ama tabi en iyisini doktorun söyler

of kaş da çok güzeldir yaaaa ağzımızın tadıyla gider geliriz inş.

ben hala hamile kaldığım kilodan 2 kilo eksiğim ama kaç gündür karnım doymuyo kesin artık alırım sürkeli yiorum çünkü

deryacım geçmiş olsun. bende de kaşıntı vardı. doktora sordum, ilaç vermedi. tuvaletini yaptıktan sonra ılık suyla sabunla yıka, sonra da saç kurutma makinesiyle iyice kurut. ıslaklık kalmasın dedi. biraz dene geçmezse ilaç veririz demişti. ben hamileliğimde iki kez kaşıntı sorunu yaşadım. ikisinde de bunu yaptım, hemen geçti. saç kurutma makinesi çok işe yarıyor:)

bu arada benim bacak aramdaki kemiklerde öyle bir sızlama var ki. ayağa kalkınca önce bir toparlanamıyorum. üç-dört adımdan sonra toparlanabiliyorum.

lizzie'cim ben eşimle tartıştığım için bebeğimin huzursuzlandığını düşündüm. normalde öyle hareket etmiyordu çünkü. sen niye telaşlanıyorsun. senin bebeğin için belki normal olabilir bu hareketleri. benim ki genelde iki dakikada bir pozisyon değiştirip bir ordan bir burdan vurmaz, o gün öyle yapınca ben bebeğimin huzursuzlandığını, içerde kaçacak delik aradığını düşündüm. ondan yani. rahat ol:))

ayy ya kaşıntı bend ed evar hem de hamile kaldığım günden beri nerdeyse
doktorum olabilir abartılı bi durum olursa bakalım dmeişti o ara idrar testi falan da yaptı tmeiz çıktım ben de normal diye hiç ilgilenmedim ama bazen yani ölümlük kaşınıyo bazen hiçbişi yok:18:
bu dediğini ben de yapiim de o kadar çok tuvalete gidiyorum ki nasıl olcak hem ılık su hem fön makinası:18:

maşallah. normal kilondan iki kilo eksiksin ha valla ben bugun itibariyle tam 8 kilo almış durumdayım. ama görenler hiç kilo almamışın, sadece karnın büyümüş diyolar. sumakcımın da dediği gibi bu kilolar nerde bilmiyorum. benim gibi kilo alanlar da vardır insallah aramızda. yoksa ben kendimi çok kötü hissedeceğim50:

canım o kadar sık tuvalete gidiyozki hele bir de çalışıyosan imkansız ama belki hafta sonu evde deneyebilirsin. ben ilkinde iki kere kuruttum makineyle, ikincisinde üç kere. ama peş peşe tuvaletlerde. hemencecik geçti. bence bir deneyin.

cnm bende kullandım o fitillerden yatarak hiç kalkmadan ve ilişkiye girmeden kulladım 5 gün ve ertesi ay hamile kaldımgeri gelmeside çok normal ona göre tedbirini alırsın benide çok rahatsız etmişti gelmesi,geçmiş olsun cnm....
Demet Danauyumlu oldu sanki

bende ALLAH Naisp kısmet ederse ya karasuya yada esenköye gidicem en yakın olanlar onlar,sözde bu ay bodruma gidicektim ama kaldınasip değilmiş artık başka yaza inşşş ama bayramda dinlenip bomba gibi gelicemmmbu arada benm kız başladı yine tekmelemeye dün geceden beriii

ay yanlış hatırlamıyorsam buselicim 10küsur kilo almıştı benimki normal değil

daha doğrusu şöyle ben normalde 65 kilo falanken hamile kalmadan önce 74e kadar çıktım ve o kiloda hamile kaldım. haliyle insan gibi beslenmeye başlayınca bi de mide bulantılarım çok oldu 66ya kadar düştüm işte şimdi şimdi o bulantılarım geçince iyi beslenmeye başladım 71-72 arasında gidiyorum.

boyum da 1.60 yani benim zaten kilo fazlam vardı şimdi karnım önde bayaa ama bacaklarım falan hiç şişmedi. gören dio ki göbek möbek aynen devam ediosun haha

ooo kilo süper bende verdim ama hamile kaldığım kiloya döndüm yine üstünede 2 aldım((

yarın dr kontrolüm var akşam inş bi sorun yok der başka dra gittim 3 hafta önce yeri ii dedi sorun yoktu ama diğer tatillere gidicem zamanda hep sorun yok dedi son gün gidemezsin demişti inş bu defa öle olmaz

bende 8 kilo kadar aldım,dün akşam iftara yemeğe davetliydim aile yemeği :) kardeşimde yeni hamile 5 haftalık yeni öğrendik orda onun kafasına tuz döktüler burnunu ellerse erkek,ağzını ellerse kız olurmuş oda ağzını elledi filann neyseeee,bende dedimki bana da yapın benmkine bi öyle bi böyle dediler diye ordaki yaşlı teyze demezmi sen hamilemisin diye seni ne karnın ne de kalçan var dedi kandırdık sandı onu ben çok iyi anlarım hamileden dedi bide kardeşimin yüzünden bile çok belliymişvelhasıl elini karnıma koydu seninki erkek dedi yaa kadın:84::84::84::84::84:her dediğimde çıktı görürsün dedi bende en sonunda detaylu usg nin fotosunu asıcam boynuma tabi kızsaa ki bence kesin kesin öyle

cnm geçmiş olsun ama inş gazdır yada olan rutin ağrılardandır inş.cnm ya metrobüsün rutubeti seni çarpmıyomu ya ben bi kaç bindim ama rutubetten bayılacak gibi oldum

canım çarpsa ne olur başka şansım yokki metrobüs olmazsa sanırım saatlerce eve gidemem....

ay inşallah bu sefer öyle olmaz da şöyle miss gibi bi tatil yaparsın geliriz
yani hepimiz inş amin

canım çarpsa ne olur başka şansım yokki metrobüs olmazsa sanırım saatlerce eve gidemem....

cnm ben leventten gayrettepe gidemiyorum düşün o kadar çarptı beni ALLAH yardım etsin cnm valla tamam hızlı trafik yok ama bence o rutubet işine bi çözüm bulmaları lazım:44::44:

BENİMDE kardeşim hamile ona da erkek dedi dru 2 kez hemde onlar hala döner diye bekliyolar ama erkek bence:)))) o yüzden bol alışveriş yapıyom benimki giyemesede 2 ay sonra kardeşiminki GİYEBİLİR diyorum ben mutluyum aynı cinsiyet durumundan onlar değil ama hehehehe

ohh tatile gidecek olanlar ne mutlu size güle güle gidip dönün inşallah..
ben evde olacağım.. hiç istemesemde eşimin ve benim senede bir gördüğümüz akrabaları ziyaret edip zorla gülümseyip mecburi bayram ziyareti yapacağız...ayyy hiçç istemiyorummm yaaa....

keşke imkanım olsada bende tatile çıkabilsem offf yaaa..
bu arada ben toplam 6 kg aldım 70 kg oldum maaşallah bana

yahu kızlar, bu benim pıtırcık dün akşamdan beri durdurmuyor beni. gece boyu oynadı durdu. hatta dün akşam tam özel bölgeyle göbek sınırına ayağını ( yani en azından ben öyle düşünüyorum) dayadı, nefes alamadım bi süre. ben de yavaş yavaş oynadım ayağını çeksin diye ama bi tekme attı, neye uğradığımı şaşırdım. babasının kızı işte :))

aslında benim size soracağım şey şu ki; benim bebeğim çoğunlukta hareketlidir maşallah ama bazen çok hareket edince bağırsaklarıma mı baskı yapıyor artık nedir bilinmez, inanılmaz gaz sancım oluyor. hem bebeğimin hareketleri hem de gaz sancısı derken ben de uyuyamıyorum tabii ki( sizde de var mı böyle bi durum cidden merak etmeye başladım. acaba tesadüfen mi oluyor gaz sancıları bilemedim valla...

bu arada kilolardan bahsetmişsiniz. ben tam 10 kilo aldım ama zaten 40 kiloydum 50 oldum. :)) yani benim için kilo sorun diil mutluluk sebebim oluyor... sevgili kocacım da pek bi memnun tabii... bütün sülalem her yıl çocuk yapsam hayır demezler heralde bu yüzdennnn

hepinize ve bebişlerinize ii günler:))

canım yaa kardeşinin kaç haftalık ki cinsiyet için daha çok erken sanırım... vee erkek diye neden mutlu olmasın ki ay allahım anlamıyorum yaaa.. halimize şükredeceğimize cinsiyet yüzünden mutsuz oluyorlar çok kızıyorum böyle yapanlar.. tabi elindekinin kıytmetini sanırım sedece biz anlayabiliriz.
sağlıklı ve hayırlı oslun sadece yeter bence cinsiyet 2.planda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…