2011 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar dün doktoruma kontrole gittim her tarafına birde kendisi baktı. %85 sağlıklı bir bebeğin olacak dedi. Bize video ve resim olarak görüntülerini verdi. Muhteşem bir duygu resmini sizinle paylaşmak istiyorum.

GÜNAYDINNNN ANNECİKLER NASILSINIZ?

seni anlıyorum cnm daha önceki ayaşadıklarından dolayı böyle hissetmen gayet normal ama seninde dediğin gibi ilerie rutin hareket hiassetmeye başlayınca daha rahat olacağız sanırım. doktora detaylıda yüzünü göstermedi dedik, doktor gösterdi yüzünü minnacık bişey yaaa. sanki bana benziyordu. çok güzel bir duygu Alalh isteyen herkese nasip etsin inşallah.

dediğin gibi cnm onlar daha çocuk. sende unut geçmişi yavrunun hatırına. mutlu olmaya bak. bebişin bu aralar sen ağladın diye epey üzülmüştür. artık sen gül annesi ki oda gülsün.. çok öptük ikinizide..

benimde rahimde yara vardı o fitilden iki kutu bitirdim. gece yatarken alıyordum sonra uyuyordum ama bir kalktım sabah akmış yatak berbat. ondan sonra bişeytler serdim altıma yatak batmasın diye. ama yara geçmedi ve doktor normal doğum yaparsan geöebilir aksi halde yakacağız buda hamile kalmanı zorlaştırır demişti. bende zaten bebek istiyorudm oldu çok şükür. bakalım doğumla iyileşicek mi. geçmiş olsun cnm.

iyi tatiller cnm. bizde köye gidecektik ama eşim arabanın çok hafif olduğunu söyledi bu arabayla yola çıkamam dedi.(gelçi ford connect için sıraya girdik ama eylül ayında satışlar başlıyacakmış. bide bu ülke fakir diyorlar yaa 30-40 milyarlık arabalar yok satıyor yani. adamların elinde 2012 model kalmamış bile. pesss) neyse burdayız bu bayram. zaten çok yoruldum dinlenirim diye umut ediyorum am eşim ve annesi gezmeyi çok sevdikleri için yinede epey yerlere gideceğiz galiba. kısmet dedik bizde kurban bayramında balıkesir taraflarında kısa bir tatil düşünüyoruz nasip olursa..

GÜNAYDINNNN ANNECİKLER NASILSINIZ?

seni anlıyorum cnm daha önceki ayaşadıklarından dolayı böyle hissetmen gayet normal ama seninde dediğin gibi ilerie rutin hareket hiassetmeye başlayınca daha rahat olacağız sanırım. doktora detaylıda yüzünü göstermedi dedik, doktor gösterdi yüzünü minnacık bişey yaaa. sanki bana benziyordu. çok güzel bir duygu Alalh isteyen herkese nasip etsin inşallah.

dediğin gibi cnm onlar daha çocuk. sende unut geçmişi yavrunun hatırına. mutlu olmaya bak. bebişin bu aralar sen ağladın diye epey üzülmüştür. artık sen gül annesi ki oda gülsün.. çok öptük ikinizide..

benimde rahimde yara vardı o fitilden iki kutu bitirdim. gece yatarken alıyordum sonra uyuyordum ama bir kalktım sabah akmış yatak berbat. ondan sonra bişeytler serdim altıma yatak batmasın diye. ama yara geçmedi ve doktor normal doğum yaparsan geöebilir aksi halde yakacağız buda hamile kalmanı zorlaştırır demişti. bende zaten bebek istiyorudm oldu çok şükür. bakalım doğumla iyileşicek mi. geçmiş olsun cnm.

iyi tatiller cnm. bizde köye gidecektik ama eşim arabanın çok hafif olduğunu söyledi bu arabayla yola çıkamam dedi.(gelçi ford connect için sıraya girdik ama eylül ayında satışlar başlıyacakmış. bide bu ülke fakir diyorlar yaa 30-40 milyarlık arabalar yok satıyor yani. adamların elinde 2012 model kalmamış bile. pesss) neyse burdayız bu bayram. zaten çok yoruldum dinlenirim diye umut ediyorum am eşim ve annesi gezmeyi çok sevdikleri için yinede epey yerlere gideceğiz galiba. kısmet dedik bizde kurban bayramında balıkesir taraflarında kısa bir tatil düşünüyoruz nasip olursa..çok uzağa gidemem o zaman ağırlaşmış olurum.

öle tabi cnm daha küçükler ablası öğrencekler bende şaşırıyorum hallerine görsen...

ama 15.haftanın sonunda artık geçen hafta en son gitti dra erkek dediler ama benimde 12 haftada erkek demişti senra net değil görünmüyo falan oldu yine erkek dedi neticede bence erkekler erken belli ediyo kendini öle düşünüyorum onun da 13 ve 14.haftalarda erkek dedi doğrudur bence

ayy çok değişik bi duygu ya ben kendimden çok ona sevindimama yedi bitirdi beni yok o ölemi bu bölemi diyearamızda 4,5 ay olmuş olacak kardeş gibi büyürler ne güzel seninki gibi olduk bizde şoktayız

ayyyyyy yüreğim hop hop etti bakarken nasıl güzel bişey bunlar yaaa bende 9 unda görücem meleğimi günler geçmiyo yaa:84::84::84:

Adres: Hasan Ali Yücel Sokak Gaye Apartmanı 2/B
Çiftehavuzlar - Kadıköy / İstanbul

kızlar bu adrese yakın olan varmı aranızda acaba????
internette gördüm mikadekor bebek mobilya mağazası .... mobilyalara bayıldım... şuanlık gidemiyorum yakın zamanda gideceğim oraya ama hayal kırıklığına uğrarmıyım bilmiyorum..
o yüzden adrese yakın olanlar benim için göz ucuyla bakabilirlermi oraya????

teşekkürler cnm videosunu izlerken öldüm ya o nasıl hareketli maşallah hiçbir aksilik yok dedi doktor

AY ya aslında benim eşimi büyüten babannesinin vefatından sonraki ilk bayramı
yani normalde burada olmam lazımmış

ama bizim ailede de hiç yoktur öyle bayram kandil vs kutlama el öpme falan o yüzden ben otomatik olarak programı yaptım eşim ok verdi sonra hatırladım ki babannesinin ilk bayramı
istanbulda olmamız lazım diye düşündüm
ama sağolsun kv de bana destek çıktı sen hamilesin burada olsan hizmet etsen edemezsin otursan oturamazsın ben sana bakamam git yazlığa annen baksın dinlen gel dedi
geçen pazar gittim babannenin mezarına torununu gösterdim af diledim bayramını kutladım çıktım allah kabul etsin dualarımı napalım:97:

of bende d e gaz çok var akşam pırt pırt kaırıyodum yine yatakta offfff:18:

bu arada 40 nasıl bi kilodur yahu en son ilkokul2de falan 40tım herhalde :18:

yaa canım hamileler mezarlığa gitmez diye duymuştum ama gidiliyormu....
ben bu bayramda babamın mezarına gidemem diye düşünüyordum...

ay cok güzel bir duygu bende 2 hafta evvelsi ayni sekilde bebegimi yakindan gördüm esimde yanimda vardi. Oglusumuz öyle hareketliydiki, Masallah.. Agzini acip kapiyor, sag-sol dönüyor, arada el salliyor sanki Doktorumuz arada bir bakmakta zorluk cekti. Bizede doktorumuz resim ve Cd´sini verdi. Bakip bakip duruyoruz.
Tüm anne adaylarina tavsiye ederim.

bana 45 dk uzak :))
yaa canım hamileler mezarlığa gitmez diye duymuştum ama gidiliyormu....
Ben bu bayramda babamın mezarına gidemem diye düşünüyordum...

cnm ya hurafe bunlar ya şimdi baban allah gani gani rahmet eylesin sen hamilesin diye bayramda senden mahrum mu kalsın,ölülerimiz dua bekler ziyaret bekler günahları neki şimdi hem sevaptır,yapmayın böyle hurafelere inanmayın

ayy canım yaa ne bileyim öyle duydum.. dediğin gibi hurafe aslında ama bilemedim....

Deryam, tiroit ilacı için dozun ne, yarım-çeyrek vs. diye doktorun mu öneriyor, nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama tiroid ilacı hamilelikte çok, çok, çok önemli. Yani ishal oldum diye kesemeyeceğin birşey. Hamilelik boyunca tiroidinin 2'nin altında kalması ideal ve TSH hormonu doğrudan bebeğin beyin gelişimini etkileyen bir hormon. (senin vücudundaki etkilerini saymıyorum, zaten biliyorsundur.) Ergenlik, hamilelik ve menapoz tiroidi tetikleyen durumlar ve en fazla ayda bir TSH ölçtürmen ve değişiklik var mı diye takip ettirmen gerekiyor. Mesela benim her zaman 2'nin altında olan TSH'ım hamilelikle beraber 4'e çıktı. Hemen ilaç dozajını artırdık, 1,2'lere düşürdük. Metabolizma da yavaşlamadığı için kilo da alınmıyor. Ben hala hamile kaldığım kilodan yarım kilo eksiğim mesela.

Hamileler korkar diye bence gitmemesi doğru,bi de üzülürler diye,dün ben odada uyuordm eşim diğer odada tel. Izliyomuş rüyamda çok korktum mesela,üzerime çöktüler sesimi çıkaramadm hiç,uyandm çığlık çığlığa kalbim çarpıyodu,bebişime bişey oldu diye çok korktm,bi bardak su verdi sakinleştirdi beni,mezarlıkta ruhani canlılar olduğu için bebeğe bi zarar gelebilir düşüncesi de olabilir,ben olsam gitmezdim

günaydın yani tünaydın kızlar bende dün akşam çok kötü oldum tansiyonum düştü akşam ve yatsı namazını kılamadım bide eşim ikide bi bişey istiyon mu oğlumla biz annemizi çok seviyoz hadi dışarı çıkalım falan diye rahatsız etmeseydi ( tabi oda bilio sonradan başına gelecekleri) bugün iyiyim çok şükür ama kızlar bende hala mide bulantıları şiddetle devam ediyo hiç kesilmedi hamileliğm boyunca

tatile gidecekleri kıskanıyorum biz gelenden gidenden göz açamadık bide eşimin işi devam ediyo idarecilerin hepsinin tayini çıktı tek kaldı okulu bırakamıo artık 1 ekimde sınav için trabzona gidicez mini bi kaçamak olur bizim için

bu arada derya bana 19 ve 29. cüzleri vermiştin birini ben birini eşim okuyacak emek verdin tşk

cuma günü bende dr gidicem inş seker falan iyi çıkar cinsiyetinide kesin öğrenirim

evet cnm 15 kilo. ama troitim artmış belki ondandır. şimdi ilacımı yükselttik. tuvalete düzenli çıkmaya başladım. bakalım ne kadarı geri gidecek. en azından kilo almaya devam etmem umarım.

Allah analı babalı büyütsün cnm. bende bir kazmalık var yaa anlamıyorum şu fotoğraflardan. seçemiyorum ne nedir diye ki benim gözlerim normalde çok sivridir. ama ayırt edemiyorum şu resimlerden bişey.

cnm sizi bilmemde bende elhamdürillah müslümanım ama inanmıyorum böyle batıl inançlara :) zaten ölümü kabullenmekten başka çaremiz mi var bence zayıflık bu düşünceler tabi farklı düşünenlere saygı duyuyorum her zaman.

cnm annem yanımda sordum bende,gitmemesi daha uygun dedi,
şu açıdan ama,hamileler normal insanlardan daha hassas dönemdeler,etkisinde kalıcakları için gitmemeleri daha uygun gibi.yoksa hepimiz müslümanız tabiki :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…