cnm yüzünü görüyomusunuz ben çok dayandımda çok büyük bişey bekliyom bu defa 3 hafta olcak verdiğimiz ara ama böle hareketler falan olunca insan dayanabiliyo yaaaa varlığını hissetmek güzel:)))
ama işte bu kadar dayanabiliyom 3 hafta max.yani
merhabalar....
hatırlayanlar vardır herhalde geçen hafta eşimle çok fena kavga etmiştik ben memlekette annemlerin yanındaydım, o da aldığımız evin eksiklerini yapmak için gitmişti. işler bitince ev yerleştirmeye gelicektik annemlerle. kavga edince gelmeyin falan demişti... neyse bayram yaklaştığı için artık haftasonu neyse hastaneden çıktıktan sonra sanki hiçbişey olmamış gibi davranmaya başladı. eski adam geri geldi resmen. ne yani kızını görmek için miydi hepsi??? :) adam kızı gördü rahatladı!!! hatta gidip bebek odası falan baktık çilekten.
neyse kızımız gayet iyi, herşey yolunda ya gerisi önemli değil!!!
Gunaydin kizlar cumadan beri yoktum raporluyum evdeyim yani gerci bizi kimse mrk etmemis.p tesi seker yuklemesine gittim alaaha sukur cok ii cikti degerim kan degerlerimde oyle masallah.AMA idrarda lokosit fazla cikti alttan muayene etti enfeksiyon cikti baya bi bide rahim agzinda yara olusmus bnm ilk aylardaki kanamalarimin nedeni de buymus meger. Fitil Verdi onu kullaniyorum simdi okadar gicik bisey ki ya. Bileniniz varmi iiyice yerlestirsek bile bi sure sonra akarak disari cikiyor mu bu fitil yoksa Ben mi yanlis yerlestiriyorum. Bi Tarim Saat sonra geri cikiyor yattigim Halde INS etki ediyordur. umarim ise yarar da yara iyilesir.
Demet Dana da gecmis olsun cnm bevel duzelir mrk etme
hepinize günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay siz bayramda ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama be yazlığa gidiyorumsonraki haftyı da izin aldım allahın izniyle mis gibi bi tatil yapıp geleyim gelince de artık bişiler almaya başlayayım
sizler napcaksınız bakalım anlatın hele
cnm yüzünü görüyomusunuz ben çok dayandımda çok büyük bişey bekliyom bu defa 3 hafta olcak verdiğimiz ara ama böle hareketler falan olunca insan dayanabiliyo yaaaa varlığını hissetmek güzel:)))
ama işte bu kadar dayanabiliyom 3 hafta max.yani
merhabalar....
hatırlayanlar vardır herhalde geçen hafta eşimle çok fena kavga etmiştik ben memlekette annemlerin yanındaydım, o da aldığımız evin eksiklerini yapmak için gitmişti. işler bitince ev yerleştirmeye gelicektik annemlerle. kavga edince gelmeyin falan demişti... neyse bayram yaklaştığı için artık haftasonu neyse hastaneden çıktıktan sonra sanki hiçbişey olmamış gibi davranmaya başladı. eski adam geri geldi resmen. ne yani kızını görmek için miydi hepsi??? :) adam kızı gördü rahatladı!!! hatta gidip bebek odası falan baktık çilekten.
neyse kızımız gayet iyi, herşey yolunda ya gerisi önemli değil!!!
Gunaydin kizlar cumadan beri yoktum raporluyum evdeyim yani gerci bizi kimse mrk etmemis.p tesi seker yuklemesine gittim alaaha sukur cok ii cikti degerim kan degerlerimde oyle masallah.AMA idrarda lokosit fazla cikti alttan muayene etti enfeksiyon cikti baya bi bide rahim agzinda yara olusmus bnm ilk aylardaki kanamalarimin nedeni de buymus meger. Fitil Verdi onu kullaniyorum simdi okadar gicik bisey ki ya. Bileniniz varmi iiyice yerlestirsek bile bi sure sonra akarak disari cikiyor mu bu fitil yoksa Ben mi yanlis yerlestiriyorum. Bi Tarim Saat sonra geri cikiyor yattigim Halde INS etki ediyordur. umarim ise yarar da yara iyilesir.
Demet Dana da gecmis olsun cnm bevel duzelir mrk etme
hepinize günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay siz bayramda ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama be yazlığa gidiyorumsonraki haftyı da izin aldım allahın izniyle mis gibi bi tatil yapıp geleyim gelince de artık bişiler almaya başlayayım
sizler napcaksınız bakalım anlatın hele
canım yaa kardeşinin kaç haftalık ki cinsiyet için daha çok erken sanırım... vee erkek diye neden mutlu olmasın ki ay allahım anlamıyorum yaaa.. halimize şükredeceğimize cinsiyet yüzünden mutsuz oluyorlar çok kızıyorum böyle yapanlar.. tabi elindekinin kıytmetini sanırım sedece biz anlayabiliriz.
sağlıklı ve hayırlı oslun sadece yeter bence cinsiyet 2.planda...
ayy çok değişik bi duygu ya ben kendimden çok ona sevindimbenimde kardeşim hamile ona da erkek dedi dru 2 kez hemde onlar hala döner diye bekliyolar ama erkek bence:)))) o yüzden bol alışveriş yapıyom benimki giyemesede 2 ay sonra kardeşiminki giyebilir diyorum ben mutluyum aynı cinsiyet durumundan onlar değil ama hehehehe
günaydın kızlar dün doktoruma kontrole gittim her tarafına birde kendisi baktı. %85 sağlıklı bir bebeğin olacak dedi. Bize video ve resim olarak görüntülerini verdi. Muhteşem bir duygu resmini sizinle paylaşmak istiyorum.
[ımg]http://img89.imageshack.us/img89/5989/tuana.png[/ımg]
ayy çok değişik bi duygu ya ben kendimden çok ona sevindimama yedi bitirdi beni yok o ölemi bu bölemi diye aramızda 4,5 ay olmuş olacak kardeş gibi büyürler ne güzel seninki gibi olduk bizde şoktayız
ayyyyyy yüreğim hop hop etti bakarken nasıl güzel bişey bunlar yaaa bende 9 unda görücem meleğimi günler geçmiyo yaa:84::84::84:
AY ya aslında benim eşimi büyüten babannesinin vefatından sonraki ilk bayramıohh tatile gidecek olanlar ne mutlu size güle güle gidip dönün inşallah..
ben evde olacağım.. hiç istemesemde eşimin ve benim senede bir gördüğümüz akrabaları ziyaret edip zorla gülümseyip mecburi bayram ziyareti yapacağız...ayyy hiçç istemiyorummm yaaa....
keşke imkanım olsada bende tatile çıkabilsem offf yaaa..
bu arada ben toplam 6 kg aldım 70 kg oldum maaşallah bana
of bende d e gaz çok var akşam pırt pırt kaırıyodum yine yatakta offfff:18:yahu kızlar, bu benim pıtırcık dün akşamdan beri durdurmuyor beni. gece boyu oynadı durdu. hatta dün akşam tam özel bölgeyle göbek sınırına ayağını ( yani en azından ben öyle düşünüyorum) dayadı, nefes alamadım bi süre. ben de yavaş yavaş oynadım ayağını çeksin diye ama bi tekme attı, neye uğradığımı şaşırdım. babasının kızı işte :))
aslında benim size soracağım şey şu ki; benim bebeğim çoğunlukta hareketlidir maşallahama bazen çok hareket edince bağırsaklarıma mı baskı yapıyor artık nedir bilinmez, inanılmaz gaz sancım oluyor. hem bebeğimin hareketleri hem de gaz sancısı derken ben de uyuyamıyorum tabii ki ( sizde de var mı böyle bi durum cidden merak etmeye başladım. acaba tesadüfen mi oluyor gaz sancıları bilemedim valla...
bu arada kilolardan bahsetmişsiniz. ben tam 10 kilo aldım ama zaten 40 kiloydum 50 oldum. :)) yani benim için kilo sorun diil mutluluk sebebim oluyor... sevgili kocacım da pek bi memnun tabii... bütün sülalem her yıl çocuk yapsam hayır demezler heralde bu yüzdennnn
hepinize ve bebişlerinize ii günler:))
AY ya aslında benim eşimi büyüten babannesinin vefatından sonraki ilk bayramı
yani normalde burada olmam lazımmış
ama bizim ailede de hiç yoktur öyle bayram kandil vs kutlama el öpme falan o yüzden ben otomatik olarak programı yaptım eşim ok verdi sonra hatırladım ki babannesinin ilk bayramı
istanbulda olmamız lazım diye düşündüm
ama sağolsun kv de bana destek çıktı sen hamilesin burada olsan hizmet etsen edemezsin otursan oturamazsın ben sana bakamam git yazlığa annen baksın dinlen gel dedi
geçen pazar gittim babannenin mezarına torununu gösterdim af diledim bayramını kutladım çıktım allah kabul etsin dualarımı napalım:97:
Günaydın kızlar dün doktoruma kontrole gittim her tarafına birde kendisi baktı. %85 sağlıklı bir bebeğin olacak dedi. Bize video ve resim olarak görüntülerini verdi. Muhteşem bir duygu resmini sizinle paylaşmak istiyorum.
bana 45 dk uzak :))adres: Hasan ali yücel sokak gaye apartmanı 2/b
çiftehavuzlar - kadıköy / istanbul
kızlar bu adrese yakın olan varmı aranızda acaba????
Internette gördüm mikadekor bebek mobilya mağazası .... Mobilyalara bayıldım... şuanlık gidemiyorum yakın zamanda gideceğim oraya ama hayal kırıklığına uğrarmıyım bilmiyorum..
O yüzden adrese yakın olanlar benim için göz ucuyla bakabilirlermi oraya????
yaa canım hamileler mezarlığa gitmez diye duymuştum ama gidiliyormu....
Ben bu bayramda babamın mezarına gidemem diye düşünüyordum...
bana 45 dk uzak :))
cnm ya hurafe bunlar ya şimdi baban allah gani gani rahmet eylesin sen hamilesin diye bayramda senden mahrum mu kalsın,ölülerimiz dua bekler ziyaret beklergünahları neki şimdi hem sevaptır,yapmayın böyle hurafelere inanmayın
kızlar ya 2 gündür ishalim,kabızken bi günde ishale döndü cumart. akşamı üromisin almıştm mantar için,pazar akşamı hafif başladı,pazt. devam etti,bende troit ilacını yarım almaya yorumladm,dün almadm,bugünde almadm ilacı,günde 2 kere çıkıyom aşırı değil ama kasık ağrım da olunca korktm dün hiç kalkmadan akşam 9 dan sabah 7 buçuğa kadar yattım,şimdi üromisinin yan etkilerine baktım diyare yazıyo,kullanıpta böyle bi etkiyle karşılaşan varmı,enfeksiyon kaptm desem cumart. tahlili yaptırdm daha sadece mantar başlangıcı var dedi dr.bi de bu ilaç etkisini ne kadar sürede gösteriyo,kaşıntı akıntı halen devam ediyo 3 gün oldu
ay yanlış hatırlamıyorsam buselicim 10küsur kilo almıştı benimki normal değil
daha doğrusu şöyle ben normalde 65 kilo falanken hamile kalmadan önce 74e kadar çıktım ve o kiloda hamile kaldım. haliyle insan gibi beslenmeye başlayınca bi de mide bulantılarım çok oldu 66ya kadar düştüm işte şimdi şimdi o bulantılarım geçince iyi beslenmeye başladım 71-72 arasında gidiyorum.
boyum da 1.60 yani benim zaten kilo fazlam vardı şimdi karnım önde bayaa ama bacaklarım falan hiç şişmedi. gören dio ki göbek möbek aynen devam ediosun haha
Günaydın kızlar dün doktoruma kontrole gittim her tarafına birde kendisi baktı. %85 sağlıklı bir bebeğin olacak dedi. Bize video ve resim olarak görüntülerini verdi. Muhteşem bir duygu resmini sizinle paylaşmak istiyorum.
Hamileler korkar diye bence gitmemesi doğru,bi de üzülürler diye,dün ben odada uyuordm eşim diğer odada tel. Izliyomuş rüyamda çok korktum mesela,üzerime çöktüler sesimi çıkaramadm hiç,uyandm çığlık çığlığa kalbim çarpıyodu,bebişime bişey oldu diye çok korktm,bi bardak su verdi sakinleştirdi beni,mezarlıkta ruhani canlılar olduğu için bebeğe bi zarar gelebilir düşüncesi de olabilir,ben olsam gitmezdim
cnm sizi bilmemde bende elhamdürillah müslümanım ama inanmıyorum böyle batıl inançlara :) zaten ölümü kabullenmekten başka çaremiz mi var bence zayıflık bu düşünceler tabi farklı düşünenlere saygı duyuyorum her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?