2011 Aralık Anneleri

canım üromisinin yan etkilerine baktım sindirimi hızlandıran ilaçlarla birlikte alındığında ishal yapar diyo,pazar akşamından beri ishalim,tsh değerim 1.73 ,2 ay önce 2.76 ydı,dr. çeyrek al yeter demişti,ben 6 gün çeyrek bi gün yarım aldm,1.5-2 civarı acayip rahat oluyorum,hazımsızlığım geçiyo,tansiyonum 10 a 6 düzeyinde gidiyo,bu doz tam tahmin ettiğim gibi 2.76 danb 1.73 e çekti,böyle devam edeyim dedim,bu sefer k.doğumda yaptırdm tahlili,dr. bişey demedi,nasıl kullanıyosan öyle kullan dedi,ben de cumart.yarım aldım,pazar çeyrek yerine aman nasılsa kabızım öyle bi kabız ki kanadı resmen,bi de antebe gitcez,çeyrek parça ortalarda kaybolur yarım içeyim dedim,o üromisini de cumart. akşam içmiştim,pazar akşamından beri ishalim yavaş yavaş geçiyo,böyle olunca dün de,bıgün de troit ilacı içmedim,çünkü içersem daha kötü olcam,çünkü pazt. troit ilacını içmemle tuvalete kaçmam bir oldu bu 2 ilaç birbirini etkiliyomuş nerden bilebilirim,2 günle bişey olmaz zaten cumt.pazar yarım aldım,bundan sonra hep çeyrek alırım doğuma kadar,bidaha ölçtürmeme gerek yok,tansiyonumdan kilomdan ve hazımsızlığımdan anlıyom zaten,boşa kan vermeye gerek yok,değerler çok güzel zaten

Son düzenleme:
mezarlıga gıttım ben 3-4 kere sanırım
..canım dayıma bebegımle geldık bak dedım
anneanneme gıttım babaanneme ıkı dedeme..
esımın dedesıne ..esımın canım enıstesıne..

bayram da yıne gıdecegım ıcını ferah tutmak önemlı olan bence..
bılmıyorum ınanılan sey olur ben buna ınanıyorum hurafe oldugunu düşünüyorum
ee o zaman Allah korusunu yakının öldüğünde gitmeyecek mısın bılmıyorum ..
hem kızım adına ettım duamı hem kendım adıma Nur içinde yatsınlar..

bız de bayramda buralardayız aılem gelıcek ..
zaten bayram sonrası hemen düğünümüz var onların koşturması olucak cok heyecanlıyım :)

inşallah cnm. Allah kimsede şeker çıakrtmasın. benim çıktı mesela cuma günü tekrar yükleme yapılıcak. bir gece öncesi dondurma yediydim acaba oda tatlıdan sayılırmıydı. bide koca bir salkım üzüm oda tatlıdır demi. arkadaşlar 1 gün öncesi ağzına tatlı almayın ve gece 12 den sonra su bile içmeyin. inşallah kimsede çıkmaz.

cnm bu mevzu biraz daha karışık. yani mevzu inanıp inanmaktan öte korkunun dozuyla alakalı. bazı insan mezarlığın yanından geçerken bile korkar. bazıları gece orda kalsada korkmaz. şimdi mezardan çok korkan bir hamile için mezarlık tehlikelidir bence. ama tabii mezarlıktaki ruhanilerin kalkıpta bebeğe zarar vermesi düşşünülemez oda ayrı.

evet kızlar o zaman sumak düğünede gitmesin değilmi bak şimdiden heyecanlamış ikiside aynı şey olmuyo mu yani orda üzüntü burda heyecan , bence önemli olan duyguları kontrol edebilmek tmm hassas olduğumuz bir dönem ama ben kabirdeki üzüntüyü bugün tv deki somalideki insanlar için daha fazla yaşıyorumdur...ölmüşlerimiz biz hamileyiz diye nasıl duamızdan mahrum kalabilirler yol kenarlarında da mezarlıklar var ordan da geçilmesin o zaman,ölümde ALLAH tan hamilelikte, ALLAH muzafaza hamileyken bi yakınımızı kaybetsek ne olacak peki,merhum anne baba aile büyüklerinin bence her bayramda her fırsatta ziyaret edilmesi gerekiyo dua beklerken bence hamilelik bahane olamaz.

ayyyyyy masallah canim ya nasilda tatlilar yaaaaaaa offfffff bende adasim gibi 9 gorucemmmmm
canim kac gr burdaaaa

kiizlar hurafe falan ama oluyor bebisde leke ben ogluma hamileyken kiliseye gitmisdim arkadasim bebegini kaybetmisdi oglumun alninda kizinca hemen kirmizi leke ortaya cikiyor dr si bile soyledi bir yerin lekesini almis dedi...

Deryammmm, üşenmedim geriye dönüp baktım, biz benzer bir yazışmayı şeker için de yapmışız seninle. Sen gerek yok, benim zaten şeker değerlerim iyi demişsin ben de sana gestasyonel diyabetin normal şeker değerleri ile ilgisi olmadığını, hamilelikle tetiklendiğini anlatmaya çalışmışım. Ki yanlış hatırlamıyorsam yüklemen sınırda çıktı??? Tiroid için de aynı durum var. Hamilelik normalde düşük olan TSH hormonunu tetikleyebiliyor, yükseltebiliyor. Şu an iyi olması 3 hafta sonra da iyi olacağı anlamına gelmiyor. Tamamen hamilelik etkiliyor şu an TSH'ımızı. Bebeğinin sağlığı için ben tekrar mesaj atayım, üzerimde kalmasın dedim canım. Düzenli kontrol ettir lütfen. Tansiyon ve hazımsızlık tiroidden bağımsız belirtiler. Kilo almayı da çok rahat hamileliğe bağlayabilirsin doğal olarak, hamileyim, kilo alıyorum şeklinde. Yani bu belirtiler sana tiroid hakkında elle tutulur bilimsel hiçbir taban oluşturmaz.

aynı gün adaşım aynı heyecanımı yaşıycaz yanibenmki akşam 19:30 da bide yaa

:))) uyuyo işte teyzesi:))

herkese merhaba
yeni gelenler olmuş. hoş geldiniz :))

dün şeker yüklememiz vardı. 1 gün öncesi tatlı hiç bir şey yemedim. ve 122 çıkmış :)) henüz doktora göstermedim sonucu ama netten baktığıma göre normalmiş sanırım :) ben hergün 1 paket çikolata yiyorum. sonucun böyle çıkmasına şaşırdım :))

bi de dün ayrıntılıya girdik. o ne muhteşem bi görüntü :)) bayıldım. cd verdiler dünden bu yana 10 defa izledim :))
çok şükür herşeyimiz normalmiş. oğluşum 750 gr olmuş :))

bi de ilk 5 ay 15 kilo almıştım. son 1 ayda 2 kilo almışım D bunada çokkkk sevindim :))
buselicim sen ne durumdasın?

bizden bu kadar D

orda tam 26 cm boyunda 495 gr cnm

of bende d e gaz çok var akşam pırt pırt kaırıyodum yine yatakta offfff:18:

bu arada 40 nasıl bi kilodur yahu en son ilkokul2de falan 40tım herhalde :18:

:)) valla hastalıklı gibi değildim çok şükür ama zayıftım işte. şu anda kendimi inanılmaz kilolu hissediyorum meselaa

:))) uyuyo işte teyzesi:))

cnm benim. teyzesi kıyabilirmi hiç onlara. Allah'ım yavrularımızı korusun inşallah. mışıl mışıl uyuyup çabuk çabuk büyüsünler inşallah.

cnm en son 1 hafta önce tartıldığımda 15+1 olmuştu ama troit hapımı arttırdım oda metobolizmamı hızlandırıyor. bakalım belkim geri bile düşebilirim. ama tabii hızlanan metobolizmayla istahımda açıldı yanii. hayırlısı bebeklerimiz iyi olsunda hikaye gerisi..

yaa canım hamileler mezarlığa gitmez diye duymuştum ama gidiliyormu....
ben bu bayramda babamın mezarına gidemem diye düşünüyordum...

Canım bende hurafe oldugunu dusunuorum boyle seylerın ben babamın yanına gıtmeden bir bayram gecıremem dusunemıyorum zaten her bayram onsuz buruk ( vicdanımda raahat etmez öyle bir durumda beni bu şekilde görmeyi eminim çok isterdi ben onu goremesemde o beni görecektir

adasim benimki 15.30da yaaaaa
blagodevoyce masallahhhhhhhhhh bebisineeee

ama benim 30agustosta seker yuklemesi
6eylul terapistimde
bugun beslenme uzmaniyla gorusmem var offfffff her hafta birseyle ugrasiyorum yaniiiiiiiiiii....

Tatlış Anneciklerrr herkese tünaydınlarrr bugün benim doğum günüm bebekim olmadan geçireceğim son doğum günü bundan sonra hayatımda melekimde olacak Allahımın bana hediyesi de hayatımıza girecek iyikide gelecek

Dün kocişle çok güzel bir gün geçirdik babamızla minnakımıza ilk cicişlerini aldık birlikte o kadar güzeller ki görmeniz lazım nikedan bir ev ayakkabısı aldık birde chiccodan şapka tam yemelikler ama Kocişe dedim biraz tuzlu fiyatları die dinletemedim illa alıcaz dedi bende hevesini kırmak istemedim en kısa zamanda minnakımın cicilerinin resmini çekip koycam topiğe birde kendi göbüşümün fotosunu koycam Bugünde kocişin planları var sanırım iftara dışarıya çıkarız anlayacağınız bugünde çok güzel geçecek yaşasııııııınnnnnn haftasonum zaten mükemmeldi arkadaşlarımız vardı iftara sahura kadar birlikteydik sahuruda birlikte yaptık o gün çok güldük az kalsın doğuracaktım gülmekten Bu hafta cok guzel gecıyor umarım boyle devam eder mınnakımda mutluluktan ucsunnnn havalara

canım 6 aydır 4 kere baktırdım hep 1-2.5 arasında değişiyo,çeyrek yeterli diyo dr. ilk zamanlar ikiz bebeklerim varken yarım kullanmıştım,1 ayda 1 e düştü,tabi bebeğin biri gidince ilaç fazla geldi,onun için doğuma kadar çeyrek yeterli dedi dr.,45 günde bir 2 ayda bir baksak yeter dedi,zaten bu aydan itibaren bebekler kendi troitini ürettiği için aşırı bi şekilde artmazmış,şekere gelince bu haftalarda artabilen ve doğuma kadar da anormal seyredebilen bişeymiş onun için hiç bi zaman tatlıya yüklenmedim,cuma günü tekrar yükleme yapılacak,sonuca şaşırdım çünkü ailede diyabet yok ve daha geçen ay 100-105 ti ama herşey Allahtan,mantar oluşunca idrar tahlilinde şeker yüksek çıktı,dr. da şaşırdı çünkü h1a1c değerim de normaldi ,dr. da biliyodu bunu ama napalım herşey Allahtan,ama kaç aydır şekerim düşüktü bebeğin suyu az diyodu dr.artık geriden gelmez inş.- şimdi suyu artmış, demekki bu ay şeker yükseldiğinden herşeyde var bi hayır demekki

Doğum günün kutlu olsun ailenle, eşinle ve bebeğinle Nice senelere canım
Cicilerinide güle güle sağlıkla giysin oğluşun inşallh
ne güzel inşallah her hafta böyle mutluluktan havalara uçarsın

doğum günün kutlu olsun canım,nice yıllara,ne güzel geçmiş inş. hep böyle geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…