2011 Aralık Anneleri

tekrar doğum günün kutlu olsun...
mutlu huzurlu sevdiklerinle birlikte nice senelere canım....

kızlar sanırım babacığımın mezarına gidicem... ama nasıl dayanırım bilmiyorum.... onu çok özledimmm...

bu arada yarın şeker yüklemesi yapturcam. az önce minicik çikolatalı bi gofret geldi yesem mi acaba??? hergün tatlı yiyen biri değilim şimdi bunu yediğimde yarın birde şekerim yükselirse başıma iş almayım değilmi???

2 gün almamayla ölmem hafta sonu yarım aldım zaten,eğer dünle bugünde alsaydm ishalim artacaktı,belki de hastanelik olcaktım,2 gündür onla uğraşıyom zaten çok su kaybettim,1.7, 5 e fırlamaz ama bu ishal artarsa heryer kirlenecek susuz kalcam ve bebişe zararı olcak anlatabildim mi canım

aman yeme canım,ben 2 gündür açık şekerli çay yerine şekersiz tarçın çayı içiyom 2 brdk,inş. cumaya düşmüş olur

tatlım doğumgünün kutlu olsun inşallah bütün ömrün bu haftaki gibi güzel geçer keyifle ve hep yüzündeki gülücüklerle cicim

tekrar doğum günün kutlu olsun...
mutlu huzurlu sevdiklerinle birlikte nice senelere canım....

Canım tekrardan çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinn hep birlikte nice senelere..

Git canım Babanın mezarına bencede fazla ağlamamaya çalış elbette ağlama demicem çünkü insan oraya gittiği anda kendine engel olamıyor heleki böyle zamanlarda daha çok ihtiyaç duyuyor Babasına bende onun bu günleri görmesini çok isterdim şimdi hayatta olsa neler yapardı tahmin bile edemiyorum kader böyleymiş herşey Allahtan eminim bizim her anımıza şahit oluyorlardır bzide böyle avunuyoruz (

doğum günün kutlu olsun cnm. Allah mutluluğunu daim etsin. bebeklerinle mutlu seneler nasip etsin. bebişinin cicileri hayırlı olsun..

aman yeme canım,ben 2 gündür açık şekerli çay yerine şekersiz tarçın çayı içiyom 2 brdk,inş. cumaya düşmüş olur
çayıda mı şekersiz içeyim??? zaten sabahları 2 bardak içiyorum o kadar toplamda 3 kesme şeker...
yarın bir bitsede kurtulsam...
burdaki ablada ye diyor yarın doğrusu neyse o çıkar diyor.. haklımı acaba???

destina 1.2.
vilocan 4.5.
derya 7.8
buseli 9.10
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 bilmiyor
aydaml 29.
halime bilmiyor
olbey 1 17.18
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.30.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos bilmiyor
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.28.
sumak 6.

kızlar listenin son hali bu,isterseniz bilmeyen arkadaşlar diğer arkadaşlarımızdan arapçasını türkçe okuyanlar gibi okuyabilirler,okuyamam derlerse listenin son halini bu şekilde düşünüyom,yorumlarınızı bekliyorum,yarın son,cuma günü izin alcam,dr. a gitcem şeker yüklemesi epey vakit alcak,ordan da memlekete gitcem,yarına kadar oturtalım listeyi,bi de adını vermeyen arkadaşlar özelden mesaj atarsa sevinirim

Son düzenleme:

orası öyle ama azcık şeker 140 ı 150 ye çekibilir bi günde ve sınır değer için 2. bi yükleme lazm gelebilir,tam 4 kere kan alınacak düşünseneve 5-6 saat zaman ve yapay bişey vücuda verilecek,50 mg glikoz 4 baklavaya eşit,100 mg 8 baklavaya eşit,yapay olduğu için,mis gibi baklava yerine o gıcık şekerli suyu içip bi daha tatlı yiyememek çok kötü olcak çokkkk

mardincim doğum günü güzeli tekrar doğum günü kutlu olsun, tüm hayatın bu haftaki gibi güzel, neşeli ve sağlıklı geçer inş.

bencede yeki canım allah korusun eğer bir problem varsada çıkar, şimdi yükleme öncesinde 3 gün şeker diyeti yapsak, bierşey çıkmadığı takdirde o şekerli şeyleri yine yemeğe devam edeceğiz. sorun varsa daha riski bence, abartmaya gerek yok ama normal günlerde nasıl yiyorsan bugünde ye bence

Canım ben Annemden Kuranın Türkçesinin yazılı oldugu aldım en kısa zamanda acıp bakıcam 13.cüze yalnız birşey sormak istiyorum utanarak sorcam ama acınca içinden bulabilirim dimi 13.cüzü ??:26:

Canım ben Annemden Kuranın Türkçesinin yazılı oldugu aldım en kısa zamanda acıp bakıcam 13.cüze yalnız birşey sormak istiyorum utanarak sorcam ama acınca içinden bulabilirim dimi 13.cüzü ??:26:

١ : 1
٢ : 2
٣ : 3
٤ : 4
٥ : 5
٦ : 6
٧ : 7
٨ : 8
٩ : 9
canım 13 yani 1 ile 3 ün yan yana yazılmış hali

mardincim doğum günü güzeli tekrar doğum günü kutlu olsun, tüm hayatın bu haftaki gibi güzel, neşeli ve sağlıklı geçer inş.

Canım benim tekrardan cok tesekkur ederim iyiki sizlerde varsınız hepinizi cok sevıyorumm

canım kuranın türkçe meali mi yoksa arapçasının türkçe okunuşu mu?

Tatlım arapcasının turkce okunusu varya ordan takıp edıcem bende Allah kabul ederse yasini flnda oyle okuyabılıorum :26:

canım 24.cüz zümer süresi
sorum şu...
bu süre bir kaç sayfa önden başlıyor 24.cüz yazan yer 39 sıradan başlıyor.. ben ordan itabaren mi okuyacam yoksa sürenin başladığı yerden mi???

inş antalabilmişimdir....
birde cuma okumak istiyorum okuduktan sonra duasını nasıl yapacaz???

yasini bende öyle okuyorum ama tüm kuranın öyle yazılmış bir örneğini görememiştim daha önce, bende alayım, arapçasını çok karıştırıyorum arada yanlışlar oluyor, türkçesinden okurum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…