doğum günün kutlu olsun canım,nice yıllara,ne güzel geçmiş inş. hep böyle geçer
canım üromisinin yan etkilerine baktım sindirimi hızlandıran ilaçlarla birlikte alındığında ishal yapar diyo,pazar akşamından beri ishalim,tsh değerim 1.73 ,2 ay önce 2.76 ydı,dr. çeyrek al yeter demişti,ben 6 gün çeyrek bi gün yarım aldm,1.5-2 civarı acayip rahat oluyorum,hazımsızlığım geçiyo,tansiyonum 10 a 6 düzeyinde gidiyo,bu doz tam tahmin ettiğim gibi 2.76 danb 1.73 e çekti,böyle devam edeyim dedim,bu sefer k.doğumda yaptırdm tahlili,dr. bişey demedi,nasıl kullanıyosan öyle kullan dedi,ben de cumart.yarım aldım,pazar çeyrek yerine aman nasılsa kabızım öyle bi kabız ki kanadı resmen,bi de antebe gitcez,çeyrek parça ortalarda kaybolur yarım içeyim dedim,o üromisini de cumart. akşam içmiştim,pazar akşamından beri ishalim yavaş yavaş geçiyo,böyle olunca dün de,bıgün de troit ilacı içmedim,çünkü içersem daha kötü olcam,çünkü pazt. troit ilacını içmemle tuvalete kaçmam bir oldu bu 2 ilaç birbirini etkiliyomuş nerden bilebilirim,2 günle bişey olmaz zaten cumt.pazar yarım aldım,bundan sonra hep çeyrek alırım doğuma kadar,bidaha ölçtürmeme gerek yok,tansiyonumdan kilomdan ve hazımsızlığımdan anlıyom zaten,boşa kan vermeye gerek yok,değerler çok güzel zaten
kızlar sanırım babacığımın mezarına gidicem... ama nasıl dayanırım bilmiyorum.... onu çok özledimmm...
bu arada yarın şeker yüklemesi yapturcam. az önce minicik çikolatalı bi gofret geldi yesem mi acaba??? hergün tatlı yiyen biri değilim şimdi bunu yediğimde yarın birde şekerim yükselirse başıma iş almayım değilmi???
tekrar doğum günün kutlu olsun...
mutlu huzurlu sevdiklerinle birlikte nice senelere canım....
kızlar sanırım babacığımın mezarına gidicem... ama nasıl dayanırım bilmiyorum.... onu çok özledimmm...
bu arada yarın şeker yüklemesi yapturcam. az önce minicik çikolatalı bi gofret geldi yesem mi acaba??? hergün tatlı yiyen biri değilim şimdi bunu yediğimde yarın birde şekerim yükselirse başıma iş almayım değilmi???
Tatlış Anneciklerrr herkese tünaydınlarrr bugün benim doğum günüm bebekim olmadan geçireceğim son doğum günübundan sonra hayatımda melekimde olacak Allahımın bana hediyesi de hayatımıza girecek iyikide gelecek
Dün kocişle çok güzel bir gün geçirdik babamızla minnakımıza ilk cicişlerini aldık birlikte o kadar güzeller ki görmeniz lazım nikedan bir ev ayakkabısı aldık birde chiccodan şapka tam yemelikler amaKocişe dedim biraz tuzlu fiyatları die dinletemedim illa alıcaz dedi bende hevesini kırmak istemedim en kısa zamanda minnakımın cicilerinin resmini çekip koycam topiğe birde kendi göbüşümün fotosunu koycam Bugünde kocişin planları var sanırım iftara dışarıya çıkarız anlayacağınız bugünde çok güzel geçecek yaşasııııııınnnnnn haftasonum zaten mükemmeldi arkadaşlarımız vardı iftara sahura kadar birlikteydik sahuruda birlikte yaptık o gün çok güldük az kalsın doğuracaktım gülmekten Bu hafta cok guzel gecıyor umarım boyle devam eder mınnakımda mutluluktan ucsunnnn havalara
çayıda mı şekersiz içeyim??? zaten sabahları 2 bardak içiyorum o kadar toplamda 3 kesme şeker...aman yeme canım,ben 2 gündür açık şekerli çay yerine şekersiz tarçın çayı içiyom 2 brdk,inş. cumaya düşmüş olur
tatlım doğumgünün kutlu olsun inşallah bütün ömrün bu haftaki gibi güzel geçer keyifle ve hep yüzündeki gülücüklerle cicim
doğum günün kutlu olsun cnm. Allah mutluluğunu daim etsin. bebeklerinle mutlu seneler nasip etsin. bebişinin cicileri hayırlı olsun..
çayıda mı şekersiz içeyim??? zaten sabahları 2 bardak içiyorum o kadar toplamda 3 kesme şeker...
yarın bir bitsede kurtulsam...
burdaki ablada ye diyor yarın doğrusu neyse o çıkar diyor.. haklımı acaba???
çayıda mı şekersiz içeyim??? zaten sabahları 2 bardak içiyorum o kadar toplamda 3 kesme şeker...
yarın bir bitsede kurtulsam...
burdaki ablada ye diyor yarın doğrusu neyse o çıkar diyor.. haklımı acaba???
destina 1.2.
vilocan 4.5.
derya 7.8
buseli 9.10
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 bilmiyor
aydaml bilmiyor
halime bilmiyor
olbey 1 17.18
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.30.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.29.
pintos bilmiyor
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.28.
sumak 6.
kızlar listenin son hali bu,isterseniz bilmeyen arkadaşlar diğer arkadaşlarımızdan arapçasını türkçe okuyanlar gibi okuyabilirler,okuyamam derlerse listenin son halini bu şekilde düşünüyom,yorumlarınızı bekliyorum,yarın son,cuma günü izin alcam,dr. a gitcem şeker yüklemesi epey vakit alcak,ordan da memlekete gitcem,yarına kadar oturtalım listeyi,bi de adını vermeyen arkadaşlar özelden mesaj atarsa sevinirim
Canım ben Annemden Kuranın Türkçesinin yazılı oldugu aldım en kısa zamanda acıp bakıcam 13.cüze yalnız birşey sormak istiyorum utanarak sorcam ama acınca içinden bulabilirim dimi 13.cüzü ??:26:
Canım ben Annemden Kuranın Türkçesinin yazılı oldugu aldım en kısa zamanda acıp bakıcam 13.cüze yalnız birşey sormak istiyorum utanarak sorcam ama acınca içinden bulabilirim dimi 13.cüzü ??:26:
mardincim doğum günü güzeli tekrar doğum günü kutlu olsun, tüm hayatın bu haftaki gibi güzel, neşeli ve sağlıklı geçer inş.
canım kuranın türkçe meali mi yoksa arapçasının türkçe okunuşu mu?
Canım benim tekrardan cok tesekkur ederim iyiki sizlerde varsınız hepinizi cok sevıyorumm
Tatlım arapcasının turkce okunusu varya ordan takıp edıcem bende Allah kabul ederse yasini flnda oyle okuyabılıorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?