canım 6 aydır 4 kere baktırdım hep 1-2.5 arasında değişiyo,çeyrek yeterli diyo dr. ilk zamanlar ikiz bebeklerim varken yarım kullanmıştım,1 ayda 1 e düştü,tabi bebeğin biri gidince ilaç fazla geldi,onun için doğuma kadar çeyrek yeterli dedi dr.,45 günde bir 2 ayda bir baksak yeter dedi,zaten bu aydan itibaren bebekler kendi troitini ürettiği için aşırı bi şekilde artmazmış,şekere gelince bu haftalarda artabilen ve doğuma kadar da anormal seyredebilen bişeymiş onun için hiç bi zaman tatlıya yüklenmedim,cuma günü tekrar yükleme yapılacak,sonuca şaşırdım çünkü ailede diyabet yok ve daha geçen ay 100-105 ti ama herşey Allahtan,mantar oluşunca idrar tahlilinde şeker yüksek çıktı,dr. da şaşırdı çünkü h1a1c değerim de normaldi ,dr. da biliyodu bunu ama napalım herşey Allahtan,ama kaç aydır şekerim düşüktü bebeğin suyu az diyodu dr.artık geriden gelmez inş.- şimdi suyu artmış, demekki bu ay şeker yükseldiğinden herşeyde var bi hayır demekki
deryacım geçmiş olsun. bende de kaşıntı vardı. doktora sordum, ilaç vermedi. tuvaletini yaptıktan sonra ılık suyla sabunla yıka, sonra da saç kurutma makinesiyle iyice kurut. ıslaklık kalmasın dedi. biraz dene geçmezse ilaç veririz demişti. ben hamileliğimde iki kez kaşıntı sorunu yaşadım. ikisinde de bunu yaptım, hemen geçti. saç kurutma makinesi çok işe yarıyor:)
bu arada benim bacak aramdaki kemiklerde öyle bir sızlama var ki. ayağa kalkınca önce bir toparlanamıyorum. üç-dört adımdan sonra toparlanabiliyorum.
deryacım geçmiş olsun. bende de kaşıntı vardı. doktora sordum, ilaç vermedi. tuvaletini yaptıktan sonra ılık suyla sabunla yıka, sonra da saç kurutma makinesiyle iyice kurut. ıslaklık kalmasın dedi. biraz dene geçmezse ilaç veririz demişti. ben hamileliğimde iki kez kaşıntı sorunu yaşadım. ikisinde de bunu yaptım, hemen geçti. saç kurutma makinesi çok işe yarıyor:)
bu arada benim bacak aramdaki kemiklerde öyle bir sızlama var ki. ayağa kalkınca önce bir toparlanamıyorum. üç-dört adımdan sonra toparlanabiliyorum.
canım 24.cüz zümer süresi
sorum şu...
bu süre bir kaç sayfa önden başlıyor 24.cüz yazan yer 39 sıradan başlıyor.. ben ordan itabaren mi okuyacam yoksa sürenin başladığı yerden mi???
inş antalabilmişimdir....
birde cuma okumak istiyorum okuduktan sonra duasını nasıl yapacaz???
yasini bende öyle okuyorum ama tüm kuranın öyle yazılmış bir örneğini görememiştim daha önce, bende alayım, arapçasını çok karıştırıyorum arada yanlışlar oluyor, türkçesinden okurum bende
ankaradakı arkadaslar sız dogumu neerelerde yaptıracaksınız ve dogum ücretlerı hakkında bılgı verrmısınz çok karıştı kafam nerde dogum yapacagıma karar vermıorum doktorumun koru hastansınde yaprıo ve 3500 tl başlıo ve ben keçıorende oturuorm cok uzak napıcamızı bılmıoruz eşimle fikirlerınıze ve onerılerınıze ihtıyacım var acılennnnnnnnn
Tatlış Anneciklerrr herkese tünaydınlarrr bugün benim doğum günüm bebekim olmadan geçireceğim son doğum günübundan sonra hayatımda melekimde olacak Allahımın bana hediyesi de hayatımıza girecek iyikide gelecek
Dün kocişle çok güzel bir gün geçirdik babamızla minnakımıza ilk cicişlerini aldık birlikte o kadar güzeller ki görmeniz lazım nikedan bir ev ayakkabısı aldık birde chiccodan şapka tam yemelikler amaKocişe dedim biraz tuzlu fiyatları die dinletemedim illa alıcaz dedi bende hevesini kırmak istemedim en kısa zamanda minnakımın cicilerinin resmini çekip koycam topiğe birde kendi göbüşümün fotosunu koycam Bugünde kocişin planları var sanırım iftara dışarıya çıkarız anlayacağınız bugünde çok güzel geçecek yaşasııııııınnnnnn haftasonum zaten mükemmeldi arkadaşlarımız vardı iftara sahura kadar birlikteydik sahuruda birlikte yaptık o gün çok güldük az kalsın doğuracaktım gülmekten Bu hafta cok guzel gecıyor umarım boyle devam eder mınnakımda mutluluktan ucsunnnn havalara
destina 1.2.
vilocan 4.5.
derya 7.8
buseli 9.10
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 bilmiyor
aydaml 29.
halime bilmiyor
olbey 1 17.18
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.30.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos bilmiyor
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.28.
sumak 6.
kızlar listenin son hali bu,isterseniz bilmeyen arkadaşlar diğer arkadaşlarımızdan arapçasını türkçe okuyanlar gibi okuyabilirler,okuyamam derlerse listenin son halini bu şekilde düşünüyom,yorumlarınızı bekliyorum,yarın son,cuma günü izin alcam,dr. a gitcem şeker yüklemesi epey vakit alcak,ordan da memlekete gitcem,yarına kadar oturtalım listeyi,bi de adını vermeyen arkadaşlar özelden mesaj atarsa sevinirim
canım doğum günün kutlu olsun Allah'ım eşinle bebişinle daha nice güzel seneler geçirmenizi nasip etsin.
.
aynen ..ben de ayağa kalkınca şöyle bi dengeye gelmem gerekiyo..ağrım çok oluyo..
kızlar şimdi eşim aradı chicco2nun fırsat çadırını görmüş girmiş. bir sürü şey aldım eşoğluna dedi. kime aldın dedim anlamadım. kim var bizim eşoğlu. oğluşuma almış. babacık, kulaktan ateş ölçer, benim karnım için krem, bebeğin yüzü için krem vsss. 250'den fazla harcadım dayanamadım diyor. heee hee hep ben yanındaydım beni durdururken kendinide dizginliyordu şimdi ben olmayınca kendini dizgibleyememiş.dedim sen karın kremlerini, yüz kremleri nerden biliyorsun1* diyor ben çobanmıyım tabii bilicem de kesin ordaki tezgahtar yönlendirmiştir. ayy çok merak içindeyim yaaa neler aldı acaba. acilen görmem lazım gel dedim işlerim var sonra diyor. ben akşamı nasıl bekleyeyim şimdi. elim kolum doldu ama diyor. ayyy akşam çabukk gelll.. oğluşumda duyduğundan beri pek bir mutlu tepik atıp duruyor.
kızlar şimdi eşim aradı chicco2nun fırsat çadırını görmüş girmiş. bir sürü şey aldım eşoğluna dedi. kime aldın dedim anlamadım. kim var bizim eşoğlu. oğluşuma almış. babacık, kulaktan ateş ölçer, benim karnım için krem, bebeğin yüzü için krem vsss. 250'den fazla harcadım dayanamadım diyor. heee hee hep ben yanındaydım beni durdururken kendinide dizginliyordu şimdi ben olmayınca kendini dizgibleyememiş.dedim sen karın kremlerini, yüz kremleri nerden biliyorsun1* diyor ben çobanmıyım tabii bilicem de kesin ordaki tezgahtar yönlendirmiştir. ayy çok merak içindeyim yaaa neler aldı acaba. acilen görmem lazım gel dedim işlerim var sonra diyor. ben akşamı nasıl bekleyeyim şimdi. elim kolum doldu ama diyor. ayyy akşam çabukk gelll.. oğluşumda duyduğundan beri pek bir mutlu tepik atıp duruyor.
orası öyle ama azcık şeker 140 ı 150 ye çekibilir bi günde ve sınır değer için 2. bi yükleme lazm gelebilir,tam 4 kere kan alınacak düşünseneve 5-6 saat zaman ve yapay bişey vücuda verilecek,50 mg glikoz 4 baklavaya eşit,100 mg 8 baklavaya eşit,yapay olduğu için,mis gibi baklava yerine o gıcık şekerli suyu içip bi daha tatlı yiyememek çok kötü olcak çokkkk
Canım ben Annemden Kuranın Türkçesinin yazılı oldugu aldım en kısa zamanda acıp bakıcam 13.cüze yalnız birşey sormak istiyorum utanarak sorcam ama acınca içinden bulabilirim dimi 13.cüzü ??:26:
canım 24.cüz zümer süresi
sorum şu...
bu süre bir kaç sayfa önden başlıyor 24.cüz yazan yer 39 sıradan başlıyor.. ben ordan itabaren mi okuyacam yoksa sürenin başladığı yerden mi???
inş antalabilmişimdir....
birde cuma okumak istiyorum okuduktan sonra duasını nasıl yapacaz???
aynen ..ben de ayağa kalkınca şöyle bi dengeye gelmem gerekiyo..ağrım çok oluyo..
ohh güle güle kullanın canım...
ayy kayınvalidenin yüzünü merak ediyorum aldıkalrını görünce mosmor olacak.
nerdeymiş bu çadır peki???
maşallah enişteye hani odundu her odun böyleyse,benimki krem sürüyom karnıma aman çatlayacağı varsa çatlar boşuna fazla sürme diyo,antepte alışverişi ben yapcam annemle birlikte aman fazla harcama bak araba alcaz diyo
destina 1.2.
vilocan 4.5.
derya 7.8
buseli 9.10
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 bilmiyor
aydaml 29.
halime bilmiyor
olbey 1 17.18
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.30.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos bilmiyor
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.28.
sumak 6.
kızlar listenin son hali bu,isterseniz bilmeyen arkadaşlar diğer arkadaşlarımızdan arapçasını türkçe okuyanlar gibi okuyabilirler,okuyamam derlerse listenin son halini bu şekilde düşünüyom,yorumlarınızı bekliyorum,yarın son,cuma günü izin alcam,dr. a gitcem şeker yüklemesi epey vakit alcak,ordan da memlekete gitcem,yarına kadar oturtalım listeyi,bi de adını vermeyen arkadaşlar özelden mesaj atarsa sevinirim
Eki Görüntüle 246473 Eki Görüntüle 246474 Eki Görüntüle 246475
kızlar bu 3 ü arasında kaldım.. karar veremiyorum.. bir el atın daha ..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?