2011 Aralık Anneleri

E zaten baktırıyormuşsun ya canım, öyle bir yazmışsın ki daha önceden, ben de sandım 1 defa baktırdım, yeter, bir daha baktırmaya gerek yok modundasın.
Şeker önemli değil canım, diyetine uyduğun sürece kontrol altında tutulabilir bir şey ve doğumdan sonra da geçecek inşallah. Hiç kafana taktığına değmez. Hem bu sayede yapacağın diyetle gereksiz yere kilo almazsın. Bebeğin ihtiyacı kadar yemiş olursun.

aynen ..ben de ayağa kalkınca şöyle bi dengeye gelmem gerekiyo..ağrım çok oluyo..

aynen ..ben de ayağa kalkınca şöyle bi dengeye gelmem gerekiyo..ağrım çok oluyo..

sana düşen o cüz ama sen dersen ki ben duanın tamamını okuyacam sen bilirsin o da olur tabi,fazlası göz çıkarmazherkes gerçek ismini ulaştırsn bana yarın 4 buçuğa kadar netleştirelim

Canım biz birlikte almıştık annemle hangi yayınlardı şimdi hatırlayamıyorumda yarın bakar yazarım cnm çok güzel renkli baskı fln tavsiye ederim yani

canım ben de k örende oturuyorum ama doğumu güven hastanesinde düşünüyorum
henüz fiyat almadım
eşimle bu hafta sonu gidip konuşmayı düşünüyoruz

canım doğum günün kutlu olsun Allah'ım eşinle bebişinle daha nice güzel seneler geçirmenizi nasip etsin.

deryacım emeğine sağlık. tamam 4 ve 5 benim. yarında son kez bi bilgi verirsen Allah'ın izni ile bebişlerimiz için dualarımızı edeceğiz.

Tatlışlar ben cıkıyorum sımdı annemle bulusucaz sonrada hazırlanıcam aksam ıcın hepınızı opuyorum kocaman kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın

kızlar şimdi eşim aradı chicco2nun fırsat çadırını görmüş girmiş. bir sürü şey aldım eşoğluna dedi. kime aldın dedim anlamadım. kim var bizim eşoğlu. oğluşuma almış. babacık, kulaktan ateş ölçer, benim karnım için krem, bebeğin yüzü için krem vsss. 250'den fazla harcadım dayanamadım diyor. heee hee hep ben yanındaydım beni durdururken kendinide dizginliyordu şimdi ben olmayınca kendini dizgibleyememiş. dedim sen karın kremlerini, yüz kremleri nerden biliyorsun1* diyor ben çobanmıyım tabii bilicem de kesin ordaki tezgahtar yönlendirmiştir. ayy çok merak içindeyim yaaa neler aldı acaba. acilen görmem lazım gel dedim işlerim var sonra diyor. ben akşamı nasıl bekleyeyim şimdi. elim kolum doldu ama diyor. ayyy akşam çabukk gelll.. oğluşumda duyduğundan beri pek bir mutlu tepik atıp duruyor.

ohh güle güle kullanın canım...
ayy kayınvalidenin yüzünü merak ediyorum aldıkalrını görünce mosmor olacak.
nerdeymiş bu çadır peki???

maşallah enişteye hani odundu her odun böyleyse,benimki krem sürüyom karnıma aman çatlayacağı varsa çatlar boşuna fazla sürme diyo,antepte alışverişi ben yapcam annemle birlikte aman fazla harcama bak araba alcaz diyo

aa bak bende doktora kaç dilim baklavadır diye sordum bilmiyorum dedi. bana deseydi 4 dilim diye ben derdim ona "ben baklava sevmemki doktor hnm yesem yesem 1 dilim tadına bakmak için zor yerim" deyi... şimdide 8 dilim baklavamı yükleyecekler ben ölsem 8 dilimi bri anda zaten yiyemem hem benim cnm tatlıda çekmiyorki, tatlıda yemiyorum yani. yemediğim tatlının şeker diyetini mi yaptıracakalr bana yaa ne saçma..

Canım ben Annemden Kuranın Türkçesinin yazılı oldugu aldım en kısa zamanda acıp bakıcam 13.cüze yalnız birşey sormak istiyorum utanarak sorcam ama acınca içinden bulabilirim dimi 13.cüzü ??:26:

cnm kuranda cüz'lar 20'şer sayfadır. aşağı yukarı 260'ıncı sayfadadır. cüz 13 diye başlar(dahil) cüz 14 yazan(hariç) yerde biter.

bence cüz'u okuman daha iyi cnm. sıra takip etmeli melekler tek tek toplayıp birleştiricek onları. sen cuzu okumuş ol süreyi değil. Allah kabul etsin. bide duanın nasıl yapılacağı netleşse bir problem kalmaz. deryacım kimlerin isimleri yok söyle burdan ki belki bende yazmamışımdır yazalım.

denge değilde bende kalkınca pelvis üzerinde bir süre bir baskı hissediyorum sonra geçiyor.

ohh güle güle kullanın canım...
ayy kayınvalidenin yüzünü merak ediyorum aldıkalrını görünce mosmor olacak.
nerdeymiş bu çadır peki???

bende cnm.. ama göstermemeyi yeğlerim ikna edip daha fazla masrafa girme diye kandırabilir.

aslında odun olan kocam değil cnm. ailesi öyle alıştırmış. yoksa benim kocam çok merhametli ve çok acıyan. am işte annesi beyne işler gibi 3 dk bir oğlum 2 liranın hesabını yap, oğlum fazla harcama kardeşlerine para ver oğlum, kadına fazla para harcama vss. yoksam benimki kendi haline bırakılsa tadından yenmez.ay bak konu açıldı diyim. benim kayınvalide böyle 2 liranın hesabını yap diyor yaa bizimkide uygun olan ateşoğlu yoğurdunu alıyor (seviyorum diyor) bize tasarrufu aşılayan hnm gidip en pahalı yoğurdu alıyor. evvelsi akşam bri baktım eşimin aldığı yoğurdu 2 kase ye koydu bizim önümüze koydu. kendi yoğurtlarınıda kendi kaselerine kody. yani madem bunu aldın karınla sen bitireceksin. ayy çok zoruma gitti yaaa. iyi bişey alsak hemen kendisi ve kızlarına yedirmeye bakar. bende dedim bundan böyle en iyisi hangisiyse ondan al yoğurdu dedim. artık öyle alıcaz. şurya bak biz kocamla tasarruf yapıp kalanı onlara veriyoruz onlar har vurp harman savurup bizede kıymıyorlar. birde kocam tekirdağa götürmüştü c.tesi onu 10 kilo tarladan toplatıp domates almış ona meleminlik yapayım oğlum alamadım demiş(fiyatıda epey yüksekmiş) kocam kıyamaz tabii almış. ee dedim daha 2 gün önce 12 şişe iç hazırladı örtünün altındaydı bize vermeden kaldırdıya dedim eşimin haberi yokki garibim. neyse meleminlik yapmış artık eşimmi söyledi neyse hanımefendi kıymış bizede vermeye 1 domates ezmesi, yarımda meleminlik iç. herhalde son kavanoza yetmemiş iç yarım yapmış onuda bize layık görmüş. tüm domatesi kocam aldıya hakediyoruz yarımı.işte böyle napcan Alalh insnaın gözünü doyursun yeterki..

geçmişi okumadan dalıyorum aradann hatim işi ile ilgili bi durum oldumu bilmiyorum ama illa arapça okunacak derseniz ablam yerime okurmuş

çok güzel olmuş emeğine sağlık inşallh Allah dualarımızı kabul eder.
cumadan itibaren 10 gün bende yokum artık geldikten sonra okuruz kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…