Eki Görüntüle 246473 Eki Görüntüle 246474 Eki Görüntüle 246475
kızlar bu 3 ü arasında kaldım.. karar veremiyorum.. bir el atın daha ..:)
slm kızlar moralim bozuk ya tam 11 kilo aldım 65 kiloyum şuan ve kendimi çok şişman hissediyorum sanki bir daha eski kiloma dönemeyecekmişim gibime geliyor yaaa az kilo alan arkadaşlar nasıl beceriyorsunuz yaa bu arada 11 kilo aldım ama göbek desen sanki daha 4 aylık uffff ve göğüslerim inanılmaz büyüdü. Millet göbeğinden şeyini göremez ben göğüslerimden göbeğimi göremiyorum offf ne zormuş hamilelik
bu arada derya bu cüzler bayrama kadar mı okunacak eğer öyleyse okuyamam (misafirim var da) ama eğer vakit uzunsa okuyabilirim arapçasını biliyorum
slm kızlar moralim bozuk ya tam 11 kilo aldım 65 kiloyum şuan ve kendimi çok şişman hissediyorum sanki bir daha eski kiloma dönemeyecekmişim gibime geliyor yaaa az kilo alan arkadaşlar nasıl beceriyorsunuz yaa bu arada 11 kilo aldım ama göbek desen sanki daha 4 aylık uffff ve göğüslerim inanılmaz büyüdü. Millet göbeğinden şeyini göremez ben göğüslerimden göbeğimi göremiyorum offf ne zormuş hamilelik
bu arada derya bu cüzler bayrama kadar mı okunacak eğer öyleyse okuyamam (misafirim var da) ama eğer vakit uzunsa okuyabilirim arapçasını biliyorum
geçmişi okumadan dalıyorum aradannhatim işi ile ilgili bi durum oldumu bilmiyorum ama illa arapça okunacak derseniz ablam yerime okurmuş
canım aralığa kadar süre,bebişler doğana kadar,erken doğum ihtimalini de düşünürsek kasıma kadar yani epey var,ben 5 verdim,6 aldım ama 2 gündür ishalim içim dışım boşaldı,karnımda biraz küçüldü,rahat 1 kilo gitmiştir geri,yani 0 a 0 elde var 0
iyi o zaman ben de okuyabilirim bir cüz peki hatim duasını kim yapacak belli mi
ben hamilelik başlangıcından beri hiç kilo vermedim hiç bulantım olmadı o yüzden tam gaz kilo almaya devam ettim
kelin ilacı olsa misali....
bende şeker bakıyordumDD
ilki daha iyi sanki ama
çünkü biberon geçen senelerde çookk modaydı geçen sene ayakkabı moda oldu.. 1.sini ben görmemiştim hiç...
peki tanesi kaça geliyor???
yani aşk olsun canım yaaa 65 kg olmuşsun ekndini şişman hissediyrosun ben ne edeyim 65 le başladım çok yemememe rağmen 70 oldum...
daha bunun 4 ayı var...
şaka bir yana canını sıkma kilo verecez doğumdan sorna moralin bozulmasın... tekrar eski kilona dönersin merak etme... yeterki bebişler sağlıklı olsunn
biberon 1.20 tanesi -
ayakkabı 1.55 tanesi -
ayaklı kutu 1.50 tanesi - geliyor...
napım kızlar ne diosunuz??
yani aşk olsun canım yaaa 65 kg olmuşsun ekndini şişman hissediyrosun ben ne edeyim 65 le başladım çok yemememe rağmen 70 oldum...
daha bunun 4 ayı var...
şaka bir yana canını sıkma kilo verecez doğumdan sorna moralin bozulmasın... tekrar eski kilona dönersin merak etme... yeterki bebişler sağlıklı olsunn
ya kızlar ne okuyoruz noluyoooo biri beni aydınlatsın plsss
o da gerekir di mi,mealini herkes okuyabilir,arapçasını da okumak isteyenler okuyabilir,ben okurum,ama zaten kısa bişey bence hepimiz okuyalım,birbirimizin isimlerini anarak,çok hoş olur
ben 15 kilo aldım, 55 ile başladım şimdi 70e çok az kaldı, karnım kocaman oldu öne doğru sipsivri oldu ama göğüslerde halaaaaaa tık yokkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84:
evet herkes okuyabilir olabilir peki bana cüz vercek misin yoksa paylaştı mı herkes
Tatlış Anneciklerrr herkese tünaydınlarrr bugün benim doğum günüm bebekim olmadan geçireceğim son doğum günübundan sonra hayatımda melekimde olacak Allahımın bana hediyesi de hayatımıza girecek iyikide gelecek
Dün kocişle çok güzel bir gün geçirdik babamızla minnakımıza ilk cicişlerini aldık birlikte o kadar güzeller ki görmeniz lazım nikedan bir ev ayakkabısı aldık birde chiccodan şapka tam yemelikler amaKocişe dedim biraz tuzlu fiyatları die dinletemedim illa alıcaz dedi bende hevesini kırmak istemedim en kısa zamanda minnakımın cicilerinin resmini çekip koycam topiğe birde kendi göbüşümün fotosunu koycam Bugünde kocişin planları var sanırım iftara dışarıya çıkarız anlayacağınız bugünde çok güzel geçecek yaşasııııııınnnnnn haftasonum zaten mükemmeldi arkadaşlarımız vardı iftara sahura kadar birlikteydik sahuruda birlikte yaptık o gün çok güldük az kalsın doğuracaktım gülmekten Bu hafta cok guzel gecıyor umarım boyle devam eder mınnakımda mutluluktan ucsunnnn havalara
ben 15 kilo aldım, 55 ile başladım şimdi 70e çok az kaldı, karnım kocaman oldu öne doğru sipsivri oldu ama göğüslerde halaaaaaa tık yokkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84:
neyse canım ben de bu gidişle 70 olacam hatta geçerim bile yalnız değilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?