2011 Aralık Anneleri

slm kızlar moralim bozuk ya tam 11 kilo aldım 65 kiloyum şuan ve kendimi çok şişman hissediyorum sanki bir daha eski kiloma dönemeyecekmişim gibime geliyor yaaa az kilo alan arkadaşlar nasıl beceriyorsunuz yaa bu arada 11 kilo aldım ama göbek desen sanki daha 4 aylık uffff ve göğüslerim inanılmaz büyüdü. Millet göbeğinden şeyini göremez ben göğüslerimden göbeğimi göremiyorum offf ne zormuş hamilelik

bu arada derya bu cüzler bayrama kadar mı okunacak eğer öyleyse okuyamam (misafirim var da) ama eğer vakit uzunsa okuyabilirim arapçasını biliyorum

YOK cnm bayrama kadar değil bebekler olana kadar okuncak, sanırım kasım sonu bitmiş olur herkesin duası yapılır zaten doğumlar aralıkta başlıcak

canım aralığa kadar süre,bebişler doğana kadar,erken doğum ihtimalini de düşünürsek kasıma kadar yani epey var,ben 5 verdim,6 aldım ama 2 gündür ishalim içim dışım boşaldı,karnımda biraz küçüldü,rahat 1 kilo gitmiştir geri,yani 0 a 0 elde var 0

iyi o zaman ben de okuyabilirim bir cüz peki hatim duasını kim yapacak belli mi
ben hamilelik başlangıcından beri hiç kilo vermedim hiç bulantım olmadı o yüzden tam gaz kilo almaya devam ettim

yani aşk olsun canım yaaa 65 kg olmuşsun ekndini şişman hissediyrosun ben ne edeyim 65 le başladım çok yemememe rağmen 70 oldum...
daha bunun 4 ayı var...
şaka bir yana canını sıkma kilo verecez doğumdan sorna moralin bozulmasın... tekrar eski kilona dönersin merak etme... yeterki bebişler sağlıklı olsunn

iyi o zaman ben de okuyabilirim bir cüz peki hatim duasını kim yapacak belli mi
ben hamilelik başlangıcından beri hiç kilo vermedim hiç bulantım olmadı o yüzden tam gaz kilo almaya devam ettim

o da gerekir di mi,mealini herkes okuyabilir,arapçasını da okumak isteyenler okuyabilir,ben okurum,ama zaten kısa bişey bence hepimiz okuyalım,birbirimizin isimlerini anarak,çok hoş olur

biberon 1.20 tanesi -
ayakkabı 1.55 tanesi -
ayaklı kutu 1.50 tanesi - geliyor...

napım kızlar ne diosunuz??

umarım dediğin gibi hem bebişler sağlıklı olur hem de eski kilolarımıza döneriz

benim oda arkadaşım 13 kilo almıştı,şimdi oğlu 2 buçuk aylık,15 kilo vermiş tam,çocuk gazlı çıkmış,çok uykusuz kamışlar,erimiş bitmişler karı koca

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere ailenle birlikte .. yavrununda nice doğum günleri görmek nasip olur inşallah... doğum günün kutlu olsun...

bizimde evlenme yıldönümümüz bu gün :) ama malesef eltim yalnız kaynım yok yanında kalıyoruz mecbur 8 aylık bebişi var o yüzden pek birşey yapamıcaz gibi olsun sağlık olsun artık...
ben bu günü geçtimde yarın bebişimi görücem inşallah sabırsızlıkla bekliyorum...

bizim kız göbeği bıraktı göğüslerimin alt kısmına vuruyo,galiba kızlar yukarılara erkekler aşağılara vuruyo,öyle bi vuruyo ki korkuyom bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…