canım 2 alanlar var,birini sana yazayım istersen,dur bakalım potandia da katılcak galiba
bizim kız göbeği bıraktı göğüslerimin alt kısmına vuruyo,galiba kızlar yukarılara erkekler aşağılara vuruyo,öyle bi vuruyo ki korkuyom bazen
en cok ayakkabılıyı begendım ben :)
Tatlış Anneciklerrr herkese tünaydınlarrr bugün benim doğum günüm bebekim olmadan geçireceğim son doğum günübundan sonra hayatımda melekimde olacak Allahımın bana hediyesi de hayatımıza girecek iyikide gelecek
Dün kocişle çok güzel bir gün geçirdik babamızla minnakımıza ilk cicişlerini aldık birlikte o kadar güzeller ki görmeniz lazım nikedan bir ev ayakkabısı aldık birde chiccodan şapka tam yemelikler amaKocişe dedim biraz tuzlu fiyatları die dinletemedim illa alıcaz dedi bende hevesini kırmak istemedim en kısa zamanda minnakımın cicilerinin resmini çekip koycam topiğe birde kendi göbüşümün fotosunu koycam Bugünde kocişin planları var sanırım iftara dışarıya çıkarız anlayacağınız bugünde çok güzel geçecek yaşasııııııınnnnnn haftasonum zaten mükemmeldi arkadaşlarımız vardı iftara sahura kadar birlikteydik sahuruda birlikte yaptık o gün çok güldük az kalsın doğuracaktım gülmekten Bu hafta cok guzel gecıyor umarım boyle devam eder mınnakımda mutluluktan ucsunnnn havalara
canım hatim indiriyoz bebişler için cüz paylaştık aramızda,arapça okuyamayanlar,arapçanın türkçesini okuyacak,sen de katılabilirsn istersn
canım seninde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.. bebeşinizle birlikte nice güzel senelere....
canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere ailenle birlikte .. yavrununda nice doğum günleri görmek nasip olur inşallah... doğum günün kutlu olsun...
bizimde evlenme yıldönümümüz bu gün :) ama malesef eltim yalnız kaynım yok yanında kalıyoruz mecbur 8 aylık bebişi var o yüzden pek birşey yapamıcaz gibi olsun sağlık olsun artık...
ben bu günü geçtimde yarın bebişimi görücem inşallah sabırsızlıkla bekliyorum...
çok teşekkürler canım bebişlerimizle birlikte hepimize daha nicelerini kutlamak nasip etsin rabbim inşallah...
destina 1.2.
vilocan 4.
derya 7.8
buseli 9.10
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 bilmiyor
aydaml 29.
halime bilmiyor
olbey 1 17.18
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.30.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.29.
pintos bilmiyor
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.28.
sumak 6.
Aysalh 28.
Potendia 5.
27 kişi olduk,eğer bilmeyen arkadaşlar arapçanın türkçesini alırlarsa 1 -1 alırız,ama böyle de olur hiç sorun değil,bebişlerimiz için teyzelerinden güzel bi hediye
evlilik yıl dönümün kutlu olsn canım,benimki geçti 16.05.10 da evlendik,nice nice yıllara
Doğum günün kutlu olsun şeker nice mutlu yıllara eşinle bebişinle sağlıklı mutlu huzurlu
Bende bugün bi saflık var hee mesajı okuyorum anlamıyorum arkadaş tebrik edince jeton düştüEvlenme yıldönümünüz kutlu olsun bebişinle kocişinle mutlu ve huzurlu yıllara inş
canım benimkini yine düzeltmemişsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?