2011 Aralık Anneleri

arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz anladığım kadarıyla çoğunuz ya hamilesiniz ya da bebeğiniz var. ben 3 aylık hamileyim ikili tarama testi yaptırdım sonucum negatif çıktı ama bazı değerlerim çok yüksekmiş o yüzden 16. haftamda 3lü tarama testi yaptırmalıymışım yani risk taşıyormuşum değerlerim şöyle;
ense kalınlığı - 1.1mm
PAPP-A seviyesi - 11.9ml
Freeb-hcg - 80ml
tarama sonucu - negatif
Down sendromu riski- 1/140000
yaş riski - 1/3000
Doktorun yüksek çıkmış dediği değerler PAPP-A seviyesi ile frebb-hcg ne olur yardımcı olun gerçekten risk mi taşıyorum bilgisi olan varsa cevap verirse çok mutlu olurum canım çok sıkılıyor.

evlilik yıl dönümün kutlu olsn canım,benimki geçti 16.05.10 da evlendik,nice nice yıllara

ana hemen yaptın mı kız bebek

kutlu olsun evlılık yıl dönümünüz bızım kı de ekımde 3 yıl bıtecek nasıl gecmıs anlamıyorum bende :)

adasim benimki 15.30da yaaaaa
blagodevoyce masallahhhhhhhhhh bebisineeee

ama benim 30agustosta seker yuklemesi
6eylul terapistimde
bugun beslenme uzmaniyla gorusmem var offfffff her hafta birseyle ugrasiyorum yaniiiiiiiiiii....
ne bu tempo kız

kızlar şok ukalalık etmek istemiyorum ama bunun bigün önceden yenilen şekerle alakası yok olsa orda size neden şekerli su içirsinler bu sadece 50 mg yi 1 saatte vücudunuzun nasıl değerlendirdiği,yemediğiniz tatlıları sonra yemeyecekmisiniz ki vucüdunuzda tatlıya şekere ihtiyacı var,sadece aç karnına bi saat bekliyosun ve o 1 saatte içtiğiniz su sizi tok tutuyo yani acıkmak halsiz kalmak diye bişey yok,biopelin arkadaşımız varya o bilgili bu konulara yaptırmayanlar sorsun ona o teknik olarakta anlatır size :) yani kısaca yediğniz şekeri de tatlıyıda o içtiğiniz şekeride vücudunuz bi şekilde değerlendiriyo çok tıpsal bir açıklama olmadı ama idare edin

Eki Görüntüle 246473 Eki Görüntüle 246474 Eki Görüntüle 246475

kızlar bu 3 ü arasında kaldım.. karar veremiyorum.. bir el atın daha ..:)
cnm bende sende gördüm en çok hoşuma giden biberonlar oldu galiba bende onlardan alıcam lavantalısını

derya sende de hakkaten yok yok yaaatifo damı oldun sen yaaasen bize geçirmediğin hastalıkları yazsam takip etmesi daha kolay olur heee

mardin4747
doğum günün kutlu olsun canım tebrik edenleri görünce anca anlayabildim yaw benim kız benim anlayış kapasitemden çalıyor sankim :)

Normal gözüküyor sıkıntı yok gibi risklerin gayet iyi boş yere canını sıkma bu sadece tarama testiii

ya ben...61 le başladım şu an 72yim...bi anda 4 kilo almışım 5.-6. ay arası..bi de çalışıyorum sözde aktifim..evde olsam 100 kilo olucam herhalde..

ya ben...61 le başladım şu an 72yim...bi anda 4 kilo almışım 5.-6. ay arası..bi de çalışıyorum sözde aktifim..evde olsam 100 kilo olucam herhalde..

valla canım ehpimiz öyleyiz işte aman boşver verecez nasıl olsa.. ben 83 e kadar limit koymuştum kendime ne olursa olsun ne yapayım... he birde son aylarda dahada fazla kilo alınıyormuşş...

avcılar hospitaldekine mi diyorsun cnm. bilemiyorum ki hiçç acaba yine aynı şeylerimi söyleyecekler. bir kez daha mı dinlesek çok kararsızım. siz bana bakmayın kaydınızı yaptırın bu aralar benim sağım solum belli olmuyor.

bu arada eşim indirim çadırından aldı dediklerim varya. yenibosnada star cty avm'de chicco'nun indirim çadırı varmış. orda millet hurra saldırmış. benimkide gaza gelmiş ama bazı şeyleri yalnış almış. ban göbek kremi sanıp güneş kremi almış(hamiş içindiye göbek resmi var cnm benim ne bilsin) 2 tane daha bebek için güneş kremi almış. ne gerek var dedim ama 5 t'ye düşmüş zaten ee kalsın nasılsa çocuğa kullanırım dedim. kulaktan ateş ölçer demişler almış ama o kulaktan değil koltukaltı vede çalışmıyor. bizde değiştiririz dedik. gelçi fişte iade ve değiştirme kabul edilmez yazıyor amma ksusura bakmasın hiç çalışmayan bir ateş ölçere 15 tl veremem. 2 tabe kadife ayaklı tulum, 2 tanede penya ayaklı tulum, 4 tane çıtçıtlı badi, bir tane yarım paça badi,2 tane kauçuk emzik (ama bunuda 12 aylık almış) bir tane mont, 3 tane krem, bir tane şefaf önlük, kızınada 1 takım atlet kilot ve 2 ayrı atlet almış. toplam 185 vermiş fiyatlar uygundu diyor. gelçi o kadife tulumlar 19 tl ama siz yinede bir uğrayın derim. tabii bişey kaldıysa. kapış kapış gidiyormuş. sanırım chicco yeni ürünler için yer açıyor.

herşey normal görünüyor bence:)) hatta kesin olmamakla birlikte bizler hep deriz ki; free b-hcg 50 nin üzerindeyse bebeğin kızzzz

kızlarrrrrrr!!! bebeğim dün akşam saatlerinden bu saate kadar hiç durmadan oynayıp durdu. dün çok aşağılara vururken bazen de göğüs altıma doğru hissediyprum. gece bouyunca hiç uyumadım. ne tarafıma yatsam o tarafa vuruyor... sorun yoktur di mi?? bi huzursuzluğu mu var acaba da bu kadar hiç durmadan oynuyor :97::26::26:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün kışlık sebze hazırladım.menemenlik falan temizlik,yemek derken akşamı etmişiz herkez iyidir inş.mardincim doğum günün kutlu olsun cnm.ilaçlarım bitiyor bu bahanmeyle bende cumartesi bebişimi görmeye gidicem. 3 hafta oldu görmeyeli,bayramdan önce babaannesi kızımın resmini getir diyo.4 boyutlu ultrason resmini bayramda götürcem.19 haftalıkken çekilmiş bi tane resmi var çok tatlı çıkmış şimdi daha da büyümüştür kızım.dün akşam abisi elimi karnıma koydu kardeşinin tekmelerine baktı.nasıl mutlu oldu.abisi konuştukça tepindi durdu yaramaz.yarın yine koşturmalı bi gün olucak.ev için alış veriş,temizlik ,yemek.kendinize iyi bakın şekerler.

merhaba arkadaşlar... bugün şeker yüklemesi için sabah aç karna hastanaye gittim.önce muayene sonra tahlil için tam kan odasına giriyordum ki aniden tansyonum düştü eşime dedim tut beni bayılıyorum. inanır mısınız labaratuvarda ne bir sedye ne de bir tansyon aleti var sandelyanin orda kendimden geçtim resmen rengim bembeyaz ve buz gibi ter boşandı.acili aradılar sedyenin gelmesi beni asansörle acile çıkarmaları doktorun hemşirenin gelmesi vs toplamda 10 15 dakka geçti bende o arada düzeldim zaten. aranızda sağlıkçı ya da anlayan biri var mı bebeğim bu durumdan zarar görmüşmüdür sonuç itibariyle tansyonum düştü ve epey bisüre düzelmedişeker yüklemesi yaptıramadan geldim yarın da korkuyorum ne olacak bilmiyorum.

çok çok geçmiş olsun. endişelenme canım hiçbişi olmamıştır.

Canını sıkma bi şey olmamıştır başın dönmüş tansiyonun düşmüş normal bişey içini ferah tut

ee oynucak annesi hareketli gününe denk gelmişsin bırak zıplasın rahat rahat :)

cok gecmıs olsun cnım ama ferah tut ıcını bırsey olmamıstır

Canını sıkma bi şey olmamıştır başın dönmüş tansiyonun düşmüş normal bişey içini ferah tut

ee oynucak annesi hareketli gününe denk gelmişsin bırak zıplasın rahat rahat :)

cok gecmıs olsun cnım ama ferah tut ıcını bırsey olmamıstır
teşekkür ederim ah işallah dediğiniz gibidir teyzeleri:) rabbim sağ salim kucağıza almamızı sağlar işallah.

ılk kez farklı bırsey hısseetım manyak gıbı guluyorum ..

bebegım yukarı cıkıyor snaırım ..

tam gogus altımda tekmeler hıssedıyorum oldukca saglam ..

sımdıye kadar hep gobek delıgımın cevresındeydı yanında üstünde fılan ılk kez gobek delıgımden bu kadar uzakta hıssedıyorum ..

tam gogus altı ,basıyor tekmelerı

ters döndü sanırım ay buralarda tekme hıssetmek ne kadar guzelmıs ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…