2011 Aralık Anneleri

akşam üzeri sağ tarafıma bir tekme hissettim ki yattığım yerden sıçradım vallahi ay bu bebişler büyüdükçe kim bilir naparlar:) bide kuvvetli kızlar olacaklar sanırım.:)

akşam üzeri sağ tarafıma bir tekme hissettim ki yattığım yerden sıçradım vallahi ay bu bebişler büyüdükçe kim bilir naparlar:) bide kuvvetli kızlar olacaklar sanırım.:)

aynen sımdıden gece uykumdan uyandırıyor daha ne kı ...2-3 kılo olucakları zamanı hıc bılemıyorum

Tam benim yasadiklarimi anlatmissin canim. Hep asagi vuruyor. Hatta bazen vururken ayagi asagidan disari cikacakmis gibi geliyor. Cizz olayi bende de oluyor, icim cekiliyo gibi. Bi de arada eger doluysa mesaneme vuruyor benim zipzip. Her vurdugunda oracikta yapacakmis gibi oluyorum.

derya sende de hakkaten yok yok yaaatifo damı oldun sen yaaasen bize geçirmediğin hastalıkları yazsam takip etmesi daha kolay olur heee

kız 10 yaşındayken tifo olmuştum onda bile ishal olmamıştım,en son 5 yaşında ishal olmuştm,onu dedim,bu üromisin denilen ilaç sayesinde dolu olan bağırsaklarım boşaldı cır cır oldum,karnımda küçüldü biraz,demekki hepsi bebek değilmiş

canım benimde öyle oldu aç karnına kan verdim,sonuç 2 saat sonra çıkack,yüksekse yükleme yapmayacaz dediler,benim de elim ayağım titredi,sekretere bişey yemezsm bayılcam dedim,o da tuzlu bişeyler yiyin o sonucu etkilemez dedi,çizi ve su aldm,biraz kendime geldim ama şimdi de diyom,aç kalsaydm kan şekeri biraz daha düşcekti,sonuç normal çıkacaktı,doğru mu yaptm bilemedim

destina 1.2.
vilocan 4.29.
derya 7.8
buseli 9.10
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 bilmiyor
aydaml 29.
halime bilmiyor
olbey 1 17.18
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos bilmiyor
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
listenin son hali

günaydddıııınnn

bis bugün dra gitcez akşam rüyamda dra gitmişim yine çocuk aşağıda gidemezsin tatile diyodu dr((( çok üzüldüm...

kocamda bana doğruyu söle gitme derse gitmeyiz falan diyo sanki ben düşünemiyom çocuğumu tabi ki öle dedim senin gibi annemlerle bodruma gitmedim ben diceksin sinir bozuyo düşünüyorum deyipte

akşam sultanahmete gittik iftara b.düzünden 2 saatte gittik 2 saatte geldik otobüsle 1 saat yemek yedik ölüyorum uykusuzluktan sahurada kalktım kocamla ama yorgunuuuuuuummmmmm

yol falanda yürüdüm şimdi inş yine aşa falan inmemiştir((

günaydın arkadaşlar ve minnakları. epeydir minnaklara günaydın dememiştim bebekim kırılmamıştır inşallah. arkadaşalrıma neden günaydın demiyorsun diye.

ya arkadaşım şu kışlık meleminliğin nasıl yapıldığını bana söylermisin. bide biliyorsan domates ezmesinin. hani domates yerine yemeklere konuluyor ya onu.

saol canım. kızımın gene hareketlerini hissediyorum da umarım hasar açmamıştır nasılda korkuyorum kaç gündür diş ağrısı çekiyorum da ağrı kesici bile içmezken başıma gelene bak!

cnm diş ağrısını ihmal etme sonradan daha zararlı oluyor. zaten bu aydan sonra dişine müdahalede yapmazlar. bence bu ayı geçrimeden bir dişçiye git. çünkü o ilerleyince sadec ağrı değil apsede yapıyor ve ister istemez antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorsun. birde dişteki iltihabın bebeğe çok zararı oluyormuş. lğtfen ihmal etme 10 gün önce bne çektirdim. sanada Allah kolaylık versin. tansiyonun normalde düşükse sıkıntı yok ama belkide önceki gün fazla yemediğinden tansiyonun düşmüştü. bu sabah yataktan kalkmadan önce ayaklarını birsüre yukarıda tut ve gözlerinle sabit bir yere bak bir süre dooktor demişti bana tansiyonun daha normal olucaktır. geçmiş olsun.

bende hiç bilmiyorum.. ailede arapça bilende yok cahilim bu konuda... türkçesi falan okunabiliosa nasıl olacaksa anlatın bende okuyayım oluyorsa

doktor öncesi bu kadar yormasaydın kendini keşke. kaçta gdieceksin doktora.hakkında hayırlısı ne ise o olsun cnm. keşke ayaklarını biraz yukarı dikebilseydin. bu arada imkan bulabilirsen yenibosnadaki star cty avm ye git cnm. chicco orda indirim çaıdır kurmuş. dün bahsetmiştim okumuşsundur. eşimin aldığı dereceyi değiştirmeye gittik akşam. adamlar doldurmuşlar karton kutulara 5-10-15-20 tl ama nasıl kapışılıyor anlatamam. biz gittiğimizde kutuların dibine gelinmişti. bende dereceyi, 2 kauçuk emziği ve 9 aylık ayaklı badiyi geri verdim yerine çok güzel altında lastikli bri tulum üstünden mont olan bir takım aldım. dışarıda 100-150 den aşağı kesinlikle alamazdım. 30 tl'ye aldım onları düşün yani indirimi. bir tanede mavi mont aldım. neyse en kısa zamanda fotolarını çeker eklerim.

evet dediğin gibi hiç ii bi zamanlama olmadı akşam dışarda oluşum((( ama hareket hissediyorum sorun olmasın yaaaaaa

çadırdan tabiki bahsettim kocama onla gitmeliyim akşam kaça kadar açıkmış:))) yarınmı gitsem ki bu akşam kocamın işyeri iftarı var ben gitmicem gerçi direk gidip eve uyumak istiyorum ii haberler alıp tabikiiiiii

aldıklarını güle güle kullan mont olayını ii yapmışsın bende festivalde buldum geçen gün 5-6 tulum aldım ordan monta ind.istedim seninki daha güzeldir de ben 7,5tl ye aldım çok tatlı ama bende onları sormuştum 40 tl civarıydı ama bu satıcıda herşey tek kalmış uyarsa alıyom 6 aylıktı tam oğluma göreydi teyzesiiiii tabi ki kaçırmadık kaptık hemen ben geçen hafta dar paça pantolonlar aldım bi de kot şortlar torıumdan max diye bi mağaza var 3 parça alıyosun gömlek pant şort ne istersen kız erkek farketmez 24,90 tl ödüyon normalde tanesinin fiyatı öle aklında olsun sende oraya git ben ordan 9 parça aldım çok güzel komik şeyler:))))) gömlekler falan kareli görsen minik adamlar için

gidin o zaman hepiniz ben kırmızı mavi yeşil gömlek aldım en sonki alışverişte 3 tane ama öncedende almıştım da hatırlamıyom renklerini:))

günaydın kızlar :76:

geçen cuma akşamı bizde eşim ve kuzenlerim ile sultanahmet, eyüp feshane yaptık canım, fark ettimki benim eski canlılığım kalmamış, geçe 1 e kadar dışarlardaydık, ordanda sahur yapmaya ablamlara geçtik eve gelip yattığımızsa 5:30 du saat zannedersem, baya yorulmuştum çokta yürüdüm, ama allahtan bebeğim kıpır kıpırdı o yüzden çok endişelenmedim, sendede birşey yoktur canım, arada sırada böyle kaçamaklar olur :)

Gunaydin kizlarrr...

Deryacim liste icin ellerine saglik. gerci son hali muhtemelen bu olmayacaktir ama son haline gore baslariz artik okumaya. Bu sene orucsuz da gecince manevi olarak cok sallantida hissediyordum kendimi bahane olmus olur hic degilse...

Kizlar yaww acaip gerginim, cok cabuk sinirleniyorum. Normalde batmayacak seyler batmaya bsladi bana. 2 gundur ablam ve kardesim bendeler. Hani yine gulup egleniyoruz ama zaman zaman olmadik seylere kizip alinip kalp kiriyorum. Keske imkani olsa da kocis beni kimseye zarar veremeyecgim bi yere kapatsa (

ne güzel o kadar yürüyebiliyosunuz,benim rahim kemiklerim özellikle sağ tarafı kırık gibi ağrıyo,bugünde sırtım ağrıyo,merdiven çıkarken bile çok yoruluyom,öyle bi ağrı ki 10 dk anca durağa kadar yürüyebiliyom,akşamları çıkamıyom bugünlerde,inş. şu ağrı geçer,yarın şeker yüklemesinden sonra muayene olcam,sorcam dr. a bu ağrı normal mi,ilişki yasak mı diye

arapçasının türkçesini okuyan arkadaşlar var,meali değil de,öyle olursa 1 cüz verebiliriz sana da

tmm ama bana detaylı açıklayın.. nerden okunur.. nasıl bir kitap almam gerekiyor?? veya nette bulabilirmiyim... 1 cüz ne kadar sürüyor.. Özür dilerim utanıyorum ama bu konularda bilgim yok çok fazla:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…