ılk kez farklı bırsey hısseetım manyak gıbı guluyorum ..
bebegım yukarı cıkıyor snaırım ..
tam gogus altımda tekmeler hıssedıyorum oldukca saglam ..
sımdıye kadar hep gobek delıgımın cevresındeydı yanında üstünde fılan ılk kez gobek delıgımden bu kadar uzakta hıssedıyorum ..
tam gogus altı ,basıyor tekmelerı
ters döndü sanırım ay buralarda tekme hıssetmek ne kadar guzelmıs ya
akşam üzeri sağ tarafıma bir tekme hissettim ki yattığım yerden sıçradım vallahi ay bu bebişler büyüdükçe kim bilir naparlar:) bide kuvvetli kızlar olacaklar sanırım.:)
ana hemen yaptın mı kız bebek
kutlu olsun evlılık yıl dönümünüz bızım kı de ekımde 3 yıl bıtecek nasıl gecmıs anlamıyorum bende :)
benimkide hep aşağıda nedense, o hareket halindeyken ayağa kalkamıyorum sanki kalkarsam bebek düşücek gibi oluyorum. bazende öyle bir atak yapıyoki ince bir yeremi vuruyo nedir içim cızzzzzz ediyo,
canımı yakıyo zilli
derya sende de hakkaten yok yok yaaatifo damı oldun sen yaaa sen bize geçirmediğin hastalıkları yazsam takip etmesi daha kolay olur heee
merhaba arkadaşlar... bugün şeker yüklemesi için sabah aç karna hastanaye gittim.önce muayene sonra tahlil için tam kan odasına giriyordum ki aniden tansyonum düştü eşime dedim tut beni bayılıyorum. inanır mısınız labaratuvarda ne bir sedye ne de bir tansyon aleti var sandelyanin orda kendimden geçtim resmen rengim bembeyaz ve buz gibi ter boşandı.acili aradılar sedyenin gelmesi beni asansörle acile çıkarmaları doktorun hemşirenin gelmesi vs toplamda 10 15 dakka geçti bende o arada düzeldim zaten. aranızda sağlıkçı ya da anlayan biri var mı bebeğim bu durumdan zarar görmüşmüdür sonuç itibariyle tansyonum düştü ve epey bisüre düzelmedişeker yüklemesi yaptıramadan geldim yarın da korkuyorum ne olacak bilmiyorum.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün kışlık sebze hazırladım.menemenlik falan temizlik,yemek derken akşamı etmişiz herkez iyidir inş.mardincim doğum günün kutlu olsun cnm.ilaçlarım bitiyor bu bahanmeyle bende cumartesi bebişimi görmeye gidicem. 3 hafta oldu görmeyeli,bayramdan önce babaannesi kızımın resmini getir diyo.4 boyutlu ultrason resmini bayramda götürcem.19 haftalıkken çekilmiş bi tane resmi var çok tatlı çıkmış şimdi daha da büyümüştür kızım.dün akşam abisi elimi karnıma koydu kardeşinin tekmelerine baktı.nasıl mutlu oldu.abisi konuştukça tepindi durdu yaramaz.yarın yine koşturmalı bi gün olucak.ev için alış veriş,temizlik ,yemek.kendinize iyi bakın şekerler.
saol canım. kızımın gene hareketlerini hissediyorum da umarım hasar açmamıştır nasılda korkuyorum kaç gündür diş ağrısı çekiyorum da ağrı kesici bile içmezken başıma gelene bak!
destina 1.2.
vilocan 4.29.
derya 7.8
buseli 9.10
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 bilmiyor
aydaml 29.
halime bilmiyor
olbey 1 17.18
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos bilmiyor
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
listenin son hali
günaydddıııınnn
bis bugün dra gitcez akşam rüyamda dra gitmişim yine çocuk aşağıda gidemezsin tatile diyodu dr((( çok üzüldüm...
kocamda bana doğruyu söle gitme derse gitmeyiz falan diyo sanki ben düşünemiyom çocuğumu tabi ki öle dedim senin gibi annemlerle bodruma gitmedim ben diceksin sinir bozuyo düşünüyorum deyipte
akşam sultanahmete gittik iftara b.düzünden 2 saatte gittik 2 saatte geldik otobüsle 1 saat yemek yedik ölüyorum uykusuzluktan sahurada kalktım kocamla ama yorgunuuuuuuummmmmm
yol falanda yürüdüm şimdi inş yine aşa falan inmemiştir((
bende hiç bilmiyorum.. ailede arapça bilende yokcahilim bu konuda... türkçesi falan okunabiliosa nasıl olacaksa anlatın bende okuyayım oluyorsa
doktor öncesi bu kadar yormasaydın kendini keşke. kaçta gdieceksin doktora.hakkında hayırlısı ne ise o olsun cnm. keşke ayaklarını biraz yukarı dikebilseydin. bu arada imkan bulabilirsen yenibosnadaki star cty avm ye git cnm. chicco orda indirim çaıdır kurmuş. dün bahsetmiştim okumuşsundur. eşimin aldığı dereceyi değiştirmeye gittik akşam. adamlar doldurmuşlar karton kutulara 5-10-15-20 tl ama nasıl kapışılıyor anlatamam. biz gittiğimizde kutuların dibine gelinmişti. bende dereceyi, 2 kauçuk emziği ve 9 aylık ayaklı badiyi geri verdim yerine çok güzel altında lastikli bri tulum üstünden mont olan bir takım aldım. dışarıda 100-150 den aşağı kesinlikle alamazdım. 30 tl'ye aldım onları düşün yani indirimi. bir tanede mavi mont aldım. neyse en kısa zamanda fotolarını çeker eklerim.
günaydddıııınnn
bis bugün dra gitcez akşam rüyamda dra gitmişim yine çocuk aşağıda gidemezsin tatile diyodu dr((( çok üzüldüm...
kocamda bana doğruyu söle gitme derse gitmeyiz falan diyo sanki ben düşünemiyom çocuğumu tabi ki öle dedim senin gibi annemlerle bodruma gitmedim ben diceksin sinir bozuyo düşünüyorum deyipte
akşam sultanahmete gittik iftara b.düzünden 2 saatte gittik 2 saatte geldik otobüsle 1 saat yemek yedik ölüyorum uykusuzluktan sahurada kalktım kocamla ama yorgunuuuuuuummmmmm
yol falanda yürüdüm şimdi inş yine aşa falan inmemiştir((
günaydın kızlar :76:
geçen cuma akşamı bizde eşim ve kuzenlerim ile sultanahmet, eyüp feshane yaptık canım, fark ettimki benim eski canlılığım kalmamış, geçe 1 e kadar dışarlardaydık, ordanda sahur yapmaya ablamlara geçtik eve gelip yattığımızsa 5:30 du saat zannedersem, baya yorulmuştum çokta yürüdüm, ama allahtan bebeğim kıpır kıpırdı o yüzden çok endişelenmedim, sendede birşey yoktur canım, arada sırada böyle kaçamaklar olur :)
arapçasının türkçesini okuyan arkadaşlar var,meali değil de,öyle olursa 1 cüz verebiliriz sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?