2011 Aralık Anneleri

minnaklarımıza feda olsun hepsi cnm. alışveriş merk açık olduğu sürece orasıda açıktır ama dün sorduk kaçgün burdasınız diye 3 gün dedi ne zaman kaldırılır bilmiyorum. gelçi bir üst katta chicconun kendi mağazasıda vardı ordada %70 indirim yazıyordu bulamazsanız oraya sorarsınız. sahurda kayınvalideme göstermiş aldıklarımızı eşim oda mavi monta bayılmış. şu süzülü şekerleride sabah laf arasında yaptırıcağım şekerler var daha şöyle şöyle oluyorlar dedim. sesini çıkarmadı. bakalım kandırabilecekmiyim.

oo iyi cesaret bende bu sene feshaneye gitmek istedim (aslında hiç gitmek nasip olmamıştı) eşim dedi sen yapamazsın o kalabalıkta. haklıda tabure veya sandelyede oturamıyorum uzun süre sırtım belim ağrıyor. fazla ayaktada duramıyorum. anlıyacağınız epey hamlamışım. bide benim sırtım çok çabuk ağrıyor ya. şu yazıyı bititrene kadar ağrımaya başladı bile.

evet deryacım Allah razı olsun böyle güzel bişeye vesile olduğun için. zaten ramazan çıkyor biz bu sene ramazan ruhunu yaşayamadık. sinirliliği hiçç sorma daha tahammülsüz, daha kırılgan oldum cnm bende. hafta sonu ablam annemde diye bende annemde kaldım 1 gece 30 yıllık ablamla ilk defa kavga edecektim nerdeyse. hala da kırgınım oda bana sanırım. niye böyle oluyorsa..

tmm ama bana detaylı açıklayın.. nerden okunur.. nasıl bir kitap almam gerekiyor?? veya nette bulabilirmiyim... 1 cüz ne kadar sürüyor.. Özür dilerim utanıyorum ama bu konularda bilgim yok çok fazla:26:

özür dileyecek bişey yok cnm. keşke daha önce tanışsaydın. emin ol insanın ruhuna huzur veren bir şey yaa. okuyunca sende farkedeceksin. deryanın dediği gibi internetten de indirebilirsin. veya evinde bulunması iyidir bir tane türkçe okumalı kuranı kerim alabilirsin. insan bir okumaya alışınca özlüyor okumayı. o anda hissettiği duyğuyu kokuyu özlüyor.

günaydın kızlar :80:

deryacım tekrar teşekkürler emeğin için

ben şimdiye kadar 2,8 kg almışım böyle yavaş ilerlemesi hoşuma gidiyo tabi çünkü çok korkuyorum kilodan. annemde kiloludur ve bende onun gibi almaya çok yatkınım. verememekten çok korkuyorum.. ha birde kızlar doğumdan sonra çok dikkat etmeliyiz. annemde hamileliklerinde en fazla 7-8 kilo alırmış doğumdada gidermiş ama sonradan emzirirken fln hiç dikkat etmezmiş yermiş ve öyle almış kiloları. yani doğumdan sonra kendiliğinden akıp gitmeyedebilir kilolar dikkatli olalım.

bu arada oğluşumuzun ismi de belli oldu teyzeleri, Kaan olacak inşallah oğlumuzun adı

yok cnm inmemiştir emin ol gayet sıkı tutunuyodur korkutma kendini sen sakin ol inşş giderisnde tatile ben senin adına çok sevinirim

nasipse bende yarın akşam çıkıyorum yola 9 gün ( tabi kocam izin verirse,kardeşimle bi güzel eğlenicem , sıpa benden 9 yaş küçük bekar ama kankam oldu ya )eğlenip eğlenip gelcem

Kızlar çok acil olarak

etimesgut emniyetinde tanıdık lazım (ankara)... Arabamızın ruhsatı ve plakalar için.. Yoksa yarın yola çıkıp istanbula gidemiyeceğiz... Tanıdığı olan varsa plsss yardım ...

Günaydin kizlar, hepinize güzel bir gün diliyorum..

Deryam eger bos cüz varsa bende okumak isterim..

2,8 mi oyyy oyyyy bu mesajı okurken bile yemek yiyorum artık iflah olmam ben :))
bu arada kaan ismi bence çok güzel eğer oğlum olsaydı ben de demir kaan koyacaktım

2,8 mi oyyy oyyyy bu mesajı okurken bile yemek yiyorum artık iflah olmam ben :))
bu arada kaan ismi bence çok güzel eğer oğlum olsaydı ben de demir kaan koyacaktım

ayyy canım afiyet olsun ye bakma kiloma bende zor tutuyorum kendimi bu aralar. midem küçüldü yemek fazla yiyemiyorum ama tatlıları çok canım çekiyooooo bakalım önümüzdeki aylar nasıl olacak.

aa evet demir kaan da hoş geliyo kulağa ama kocişim ve ben çift isime karşıyız
eğer çocuğu çağırırken iki isim de söylenmeyecekse çocuğa hayatında çileden başka birşey vermeyeceğini düşünüyoruz (herkesin farklı isimle çağırması gibi, okulda, iş hayatında vs.). tek olsun, öz olsun diyoruz

Günaydın ben 10 kg aldım ama kafama takmamay çalışıyorum.Sizde takmayın ya tadını çıkaralım fıstıklarımızın..

İşte buda bizzzz,Çalışan anne ve göbekte keyf yapan oğluşummm...

Çok çirkinleştim bennnnnnn yinede Allah'a şükürler olsun ..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…