tmm ama bana detaylı açıklayın.. nerden okunur.. nasıl bir kitap almam gerekiyor?? veya nette bulabilirmiyim... 1 cüz ne kadar sürüyor.. Özür dilerim utanıyorum ama bu konularda bilgim yok çok fazla:26:
neyse canım ben de bu gidişle 70 olacam hatta geçerim bile yalnız değilsin :)
ben de 9 kilo aldım
ama netten bakınca bizim haftalarımızda 6-9 kilo arası alınması normal diye yazıyor
gerçi ben yine de üzülüyorum nasıl gidecek bu kilolar diye ama
yürüyüş de yapamıyorum pek, işyerinde de akşama kadar oturuyorum
bu kadar yiyip hareket etmeyince kilo kaçınılmaz
ben de 9 kilo aldım
ama netten bakınca bizim haftalarımızda 6-9 kilo arası alınması normal diye yazıyor
ben de bir an önce okullar başlasa da biraz hareket etsem diyorum temmuzdan beri evde oturmaktan ve uyumaktan aldım 11 kiloyu
ama doğumdan sonra veririz kiloları yaa veririr veririz
evet dediğin gibi hiç ii bi zamanlama olmadı akşam dışarda oluşum((( ama hareket hissediyorum sorun olmasın yaaaaaa
çadırdan tabiki bahsettim kocama onla gitmeliyim akşam kaça kadar açıkmış:))) yarınmı gitsem ki bu akşam kocamın işyeri iftarı var ben gitmicem gerçi direk gidip eve uyumak istiyorum ii haberler alıp tabikiiiiii
aldıklarını güle güle kullan mont olayını ii yapmışsın bende festivalde buldum geçen gün 5-6 tulum aldım ordan monta ind.istedim seninki daha güzeldir de ben 7,5tl ye aldım çok tatlı ama bende onları sormuştum 40 tl civarıydı ama bu satıcıda herşey tek kalmış uyarsa alıyom 6 aylıktı tam oğluma göreydi teyzesiiiii tabi ki kaçırmadık kaptık hemen ben geçen hafta dar paça pantolonlar aldım bi de kot şortlar torıumdan max diye bi mağaza var 3 parça alıyosun gömlek pant şort ne istersen kız erkek farketmez 24,90 tl ödüyon normalde tanesinin fiyatı öle aklında olsun sende oraya git ben ordan 9 parça aldım çok güzel komik şeyler:))))) gömlekler falan kareli görsen minik adamlar için
gidin o zaman hepiniz ben kırmızı mavi yeşil gömlek aldım en sonki alışverişte 3 tane ama öncedende almıştım da hatırlamıyom renklerini:))
günaydın kızlar :76:
geçen cuma akşamı bizde eşim ve kuzenlerim ile sultanahmet, eyüp feshane yaptık canım, fark ettimki benim eski canlılığım kalmamış, geçe 1 e kadar dışarlardaydık, ordanda sahur yapmaya ablamlara geçtik eve gelip yattığımızsa 5:30 du saat zannedersem, baya yorulmuştum çokta yürüdüm, ama allahtan bebeğim kıpır kıpırdı o yüzden çok endişelenmedim, sendede birşey yoktur canım, arada sırada böyle kaçamaklar olur :)
Gunaydin kizlarrr...
Deryacim liste icin ellerine saglik. gerci son hali muhtemelen bu olmayacaktir ama son haline gore baslariz artik okumaya. Bu sene orucsuz da gecince manevi olarak cok sallantida hissediyordum kendimi bahane olmus olur hic degilse...
Kizlar yaww acaip gerginim, cok cabuk sinirleniyorum. Normalde batmayacak seyler batmaya bsladi bana. 2 gundur ablam ve kardesim bendeler. Hani yine gulup egleniyoruz ama zaman zaman olmadik seylere kizip alinip kalp kiriyorum. Keske imkani olsa da kocis beni kimseye zarar veremeyecgim bi yere kapatsa(
tmm ama bana detaylı açıklayın.. nerden okunur.. nasıl bir kitap almam gerekiyor?? veya nette bulabilirmiyim... 1 cüz ne kadar sürüyor.. Özür dilerim utanıyorum ama bu konularda bilgim yok çok fazla:26:
ben de bir an önce okullar başlasa da biraz hareket etsem diyorum temmuzdan beri evde oturmaktan ve uyumaktan aldım 11 kiloyu
veririz inşallah
bebeklerimiz huzurlu olsun da biz spor yapıp verelim inşallah: )))
tabii cnm veririz tabi bende 17 kiloyu bir çırpıda vereceğime inanıyorum. çünkü bence çoğu ödem bunun.
günaydınlar olsun :79::79::79:
günaydın cnm nasıl oldun? artık aşının etkileri tamamen geçti değil mi?
ben de 9 kilo aldım
evet bende işyerinde tüm gün oturuyorum en çokda bu yapıyor insan kiloyu.
hizip, bakara, aliimran, maide, nisa, araf, tevbe, cüz, canım nette yazınca çıkıyo,1 cüz 20 syf ,çıktısını alıp okuyabilirsin
günaydddıııınnn
bis bugün dra gitcez akşam rüyamda dra gitmişim yine çocuk aşağıda gidemezsin tatile diyodu dr((( çok üzüldüm...
kocamda bana doğruyu söle gitme derse gitmeyiz falan diyo sanki ben düşünemiyom çocuğumu tabi ki öle dedim senin gibi annemlerle bodruma gitmedim ben diceksin sinir bozuyo düşünüyorum deyipte
akşam sultanahmete gittik iftara b.düzünden 2 saatte gittik 2 saatte geldik otobüsle 1 saat yemek yedik ölüyorum uykusuzluktan sahurada kalktım kocamla ama yorgunuuuuuuummmmmm
yol falanda yürüdüm şimdi inş yine aşa falan inmemiştir((
destina 1.2.
vilocan 4.29.
derya 7.8
buseli 9.10
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 bilmiyor
aydaml 29.
halime bilmiyor
olbey 1 17.18
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos bilmiyor
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
listenin son hali
günaydın kızlar :80:
deryacım tekrar teşekkürler emeğin için
ben şimdiye kadar 2,8 kg almışımböyle yavaş ilerlemesi hoşuma gidiyo tabi çünkü çok korkuyorum kilodan. annemde kiloludur ve bende onun gibi almaya çok yatkınım. verememekten çok korkuyorum.. ha birde kızlar doğumdan sonra çok dikkat etmeliyiz. annemde hamileliklerinde en fazla 7-8 kilo alırmış doğumdada gidermiş ama sonradan emzirirken fln hiç dikkat etmezmiş yermiş ve öyle almış kiloları. yani doğumdan sonra kendiliğinden akıp gitmeyedebilir kilolar dikkatli olalım.
bu arada oğluşumuzun ismi de belli oldu teyzeleri, Kaan olacak inşallah oğlumuzun adı
tabii cnm veririz tabi bende 17 kiloyu bir çırpıda vereceğime inanıyorum. çünkü bence çoğu ödem bunun.
evet bende işyerinde tüm gün oturuyorum en çokda bu yapıyor insan kiloyu.
cnm geçmedi yadün akşam yine serum taktılar biraz fenalaştımda bide vücudumun her yerinde iltihaplı sivilceler çıktı ya onlara krem kullanıodum bi haftadır ama geçmedi yarın sabah kontrole gidicz bi daha bakalım hayırlısı artık amannnn geçer yaaa elbett ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN
2,8 mi oyyy oyyyy bu mesajı okurken bile yemek yiyorum artık iflah olmam ben :))
bu arada kaan ismi bence çok güzel eğer oğlum olsaydı ben de demir kaan koyacaktım
cnm geçmedi yadün akşam yine serum taktılar biraz fenalaştımda bide vücudumun her yerinde iltihaplı sivilceler çıktı ya onlara krem kullanıodum bi haftadır ama geçmedi yarın sabah kontrole gidicz bi daha bakalım hayırlısı artık amannnn geçer yaaa elbett ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN
hala geçmedi demek ne illet bişeymiş yabayramda nereye gidiyorsun tatlım tatile?
hala geçmedi demek ne illet bişeymiş yabayramda nereye gidiyorsun tatlım tatile?
sorma cnm ya geçmedi kaşınmaktan her yerim yara oldu ama uyuz gibi kaşınıyorum hala halsizlik baş dönmesi var,bide serumlardan ellerim acıyo delik deşik oldumcnm nasipse karasuya gidicem en yakın yer şu an orası
sorma cnm ya geçmedi kaşınmaktan her yerim yara oldu ama uyuz gibi kaşınıyorum hala halsizlik baş dönmesi var,bide serumlardan ellerim acıyo delik deşik oldumcnm nasipse karasuya gidicem en yakın yer şu an orası
bende aslen sakaryalıyım, karasuda da halamlar oturuyor, kumu falan çok güzeldir ama denizi biraz tehlikeli gireceksen dikkat et canımm :)) bizde bayramda bir 2 gün geçicez sakaryaya anneme, bu bayram akraba ziyaretleriyle geçecek gibi gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?