2011 Aralık Anneleri

bu siteden çıktı alım okuum o zaman.. başlayacağımız zaman.. bayram sonrası olursa memnun olurum.. bu yazdıklarının hepsi bana ait dimi şu anda.. ben okucam yani...

destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
buseli 9.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos bilmiyor
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
herkese 1 tane düştü,arttı bile 32 kişi olduk değişiklik ve gerçek isimleriniz için özelden mesaj atın bugün son,yarın için izin aldm,dr. dan sonra memlekete gitcem

ben hamile kaldığım kilodayım halen,5 verdik 6 aldık derken ishal olunca tekrar gitti 1-1.5 kadar,69 dum,halen 69 um,6 kiloyla kapatcam inş.

mardincim doğum günün dünmüş ama yeni gördüm kusura bakma. nice yıllara insallah canım.

biz de kızımıza isim konusunda karar verdik. mısra koyacağız insallah. iki gündür kızım da pek hareketsiz. dün iki üç kere ancak hissedebildim. bugunse henüz tık yok. bu arada biz kızımıza bebek arabası aldık. ya biraz erken oldu ama babamız çok heyecanlı. ben de kıramadım. internetten aldık. önce dükkanda gördük beğendik ama 320 tl dediler. sonra internetten 230a aldık :))

aldığımız bebek arabası bu. insallah ekleyebilmişimdir.

çok güzel ya,ben de böyle bişey alcam,kırmızı hoş duruyo kıza da erkeğe de gidiyo

ne güzel az kilo almışsın, evet doğru diyosun doğum kilolarını vermek değilde sonradan emzirirken süt olsun diye fazla yiyince alınan kilolar o kadar kolay gitmiyo
oğlunun ismide çok güzelmiş bende Kaan çok seviyorum istiyorum ama kocamla anlaşamadık henüz ismi netleştiremedik

ya kızlar bu üromisini kullanan var mı,5 gün oldu neyse kaşıntım akıntım dünden beri geçmeye başladı,ama pazt. den beri günde 2 kere çıkıyom,cır cırım,ne kahve,ne muz,ne kola içine aspirin,farketmedi,öyle hayatımı etkileyecek düzeyde değil,ilacın yan etkilerinde diyare yazıyo,ama etkisi kaç gün sürüyo bilen varmı,halsizlik terleme vs. yok,cumart. tahlilde yaptırdm sadece mantar başlangıcı vardı o da geçmeye başladı,rahatım o yönden,bebek desem hiç bişeyi yok,olmadığı kadar hareketli,ama bağırsaklarım boşaldı resmen kaç aydır hazımszlık vardı,karnım küçüldü,1-2 hafta öncesi gibi oldu geri,hepsi bebek değilmiş,pazartesiden beri 2 kilo vermişimdir,hiçbi ilaç,hiç bi hastalık 20 yıldır beni ishal yapamadı da bu ilaç neyin nesiymiş ya

biz geldik..
sabahtan şeker yüklememizi yaptrıdık..
açken 82 çıktı şekerli suyla 124..
dr çok iyi dedi.. 140 üzerine çıksaymış diyetisyete gönderecekmiş...
bu arada kızımın herşeyi iyimiş 677 gram olmuş...
1 ay sonra gel dedi..
bu arada 4 boyutluya yönlendirdi ama yoğunlar eylül 7sine randevu veriyorlar... rica ettim bakalım haber bekliyorum...

böyle işte dr işaçlara devam balık yağı kullanmaya başlayacaksın dedi ama reçeteye yazmadı.. telf açıp soracam ne kullanacağımı...
hee idrarda iltihap var yine antibiyotik verdi tekrar o bitince demir hapını günde 2 kere içecekmişim....

şekerli su tadı bana kötü gelmedi hemşirecim sağolsun limonata yapmıştı çünkü içine limon sıkmış tadı iyiydi...
tabi içince biraz gözüm karardı ama olacak o kadar sanırım..
şimdi işe geldim bi uyuşukluk hali var üzerimde ama geçer inşşş..
hepinizi öptükkk..

selam kizlarrrrrr
nasilsiniz

zaman gelecek o terkmelerden sikayetci olacaksin canini yakacak o tekmeler dur sen annesi dur seni daha neler bekliyor neler

NE BİLİM YAAAWWW ha bire isminizi yazın diyon acaba görmedimi bana mı diyo deyip düşünmektense msj atıyom bende :82::82::82::82::82:

cok tatlisin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kukuriku maşallah sana karnın ne kadar büyümüş.
Yaa arkadaşlar, hepinizin karnı böyle mi? Benim daha hamile olduğum anlaşılmıyor. Henüz hamile kaldığım kiloda olduğum için yüzümden, kolum, bacağımdan da birşey anlaşılmıyor. Geçen biri farkedip hamile misiniz diye sorunca çok mutlu oldum, o derece yani. Gerçi bebeğim Allah'a çok şükür 1 hafta önden gidiyor, ama bu bebek sanırım havuç gibi içeri doğru büyüyor.

canım arada bişey yemedin dimi yav 2 satte çıkacak açlık şekeri dediler,çok halsiz kaldım,başım dönüyodu,sekreter tuzlu bişeyler yiyebilirsin dedi,çizi yedim su içtim sen bişey yemedin di mi arada,yav ben hata mı ettim,boşuna mı 4 tüp kan gidecek şimdi,ama bu sefer bişey yemeyecm,onda tektim,bayılırm diye korktm,şimdi eşim olcak bayılırsam serum verirler heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…