Günaydin kizlar, hepinize güzel bir gün diliyorum..
Deryam eger bos cüz varsa bende okumak isterim..
bu siteden çıktı alım okuum o zaman.. başlayacağımız zaman.. bayram sonrası olursa memnun olurum.. bu yazdıklarının hepsi bana ait dimi şu anda.. ben okucam yani...
bu siteden çıktı alım okuum o zaman.. başlayacağımız zaman.. bayram sonrası olursa memnun olurum.. bu yazdıklarının hepsi bana ait dimi şu anda.. ben okucam yani...
mardincim doğum günün dünmüş ama yeni gördüm kusura bakma. nice yıllara insallah canım.
biz de kızımıza isim konusunda karar verdik. mısra koyacağız insallah. iki gündür kızım da pek hareketsiz. dün iki üç kere ancak hissedebildim. bugunse henüz tık yok. bu arada biz kızımıza bebek arabası aldık. ya biraz erken oldu ama babamız çok heyecanlı. ben de kıramadım. internetten aldık. önce dükkanda gördük beğendik ama 320 tl dediler. sonra internetten 230a aldık :))Eki Görüntüle 246916 Eki Görüntüle 246916
aldığımız bebek arabası bu. insallah ekleyebilmişimdir.
arapçasının türkçesini okuyan arkadaşlar var,meali değil de,öyle olursa 1 cüz verebiliriz sana da
deryacım ben de bu şekilde okuyabilirim o zaman. verdiğin internet adresinden baktım şimdi. vereceğin cüzün çıktısını alabilirim ben de. hem böylece içim daha rahat edecek.
günaydın kızlar :80:
deryacım tekrar teşekkürler emeğin için
ben şimdiye kadar 2,8 kg almışımböyle yavaş ilerlemesi hoşuma gidiyo tabi çünkü çok korkuyorum kilodan. annemde kiloludur ve bende onun gibi almaya çok yatkınım. verememekten çok korkuyorum.. ha birde kızlar doğumdan sonra çok dikkat etmeliyiz. annemde hamileliklerinde en fazla 7-8 kilo alırmış doğumdada gidermiş ama sonradan emzirirken fln hiç dikkat etmezmiş yermiş ve öyle almış kiloları. yani doğumdan sonra kendiliğinden akıp gitmeyedebilir kilolar dikkatli olalım.
bu arada oğluşumuzun ismi de belli oldu teyzeleri, Kaan olacak inşallah oğlumuzun adı
demetciğim tulaycığım sizin adınız belli zaten
ne bilim yaaawww ha bire isminizi yazın diyon acaba görmedimi bana mı diyo deyip düşünmektense msj atıyom bende :82::82::82::82::82:
ılk kez farklı bırsey hısseetım manyak gıbı guluyorum ..
bebegım yukarı cıkıyor snaırım ..
tam gogus altımda tekmeler hıssedıyorum oldukca saglam ..
sımdıye kadar hep gobek delıgımın cevresındeydı yanında üstünde fılan ılk kez gobek delıgımden bu kadar uzakta hıssedıyorum ..
tam gogus altı ,basıyor tekmelerı
ters döndü sanırım ay buralarda tekme hıssetmek ne kadar guzelmıs ya
NE BİLİM YAAAWWW ha bire isminizi yazın diyon acaba görmedimi bana mı diyo deyip düşünmektense msj atıyom bende :82::82::82::82::82:
cnm geçmedi yadün akşam yine serum taktılar biraz fenalaştımda bide vücudumun her yerinde iltihaplı sivilceler çıktı ya onlara krem kullanıodum bi haftadır ama geçmedi yarın sabah kontrole gidicz bi daha bakalım hayırlısı artık amannnn geçer yaaa elbett ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN
amin cnm aminde sen bu halde tatile nasıl gidicen kızz.. Allah'ım seni ve meleğini korusun ve kankanıda. iyi bir tatil diliyorum sana. erdek turanlar köyünde de tesettürlü bayanlar için plaj varmış amma ben bu sene deniz yüzü göremem herhaslde. eşim hamileyken mikrop kaparsın diye tutturdu. gelçi onunla evlendiğimden beri bir kere ölü denizde denize girdim orasıda leş gibi olmuş 15 dk çıktım. ondna sonrada eşimin aşırı kıskançlığındna deniz yüzü göremedim yaav. o 15dk da haşemayla giriryorum peşime dolanıyor oran açılır buran gözükür diye darlandım. bidaha sokmuyor beni denize yavv ama ben denizi çok severim.:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
buseli 9.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos bilmiyor
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
herkese 1 tane düştü,arttı bile 32 kişi oldukdeğişiklik ve gerçek isimleriniz için özelden mesaj atın bugün son,yarın için izin aldm,dr. dan sonra memlekete gitcem
heyyy benim 10. cuzumu kim aldı yav...
Ay çok güldüm tülaycığım allah ta seni güldürsün
bende çok güldüm ama kız haklı sana dedim dimi kimin isimlerini istiyon sor diye. bende her gördüğümde tekrardan atasım geliyorda zor tutuyorum kendimi.
Günaydın ben 10 kg aldım ama kafama takmamay çalışıyorum.Sizde takmayın ya tadını çıkaralım fıstıklarımızın..
İşte buda bizzzz,Çalışan anne ve göbekte keyf yapan oğluşummm...
Eki Görüntüle 246884
Çok çirkinleştim bennnnnnn yinede Allah'a şükürler olsun ..:)
biz geldik..
sabahtan şeker yüklememizi yaptrıdık..
açken 82 çıktı şekerli suyla 124..
dr çok iyi dedi.. 140 üzerine çıksaymış diyetisyete gönderecekmiş...
bu arada kızımın herşeyi iyimiş 677 gram olmuş...
1 ay sonra gel dedi..
bu arada 4 boyutluya yönlendirdi ama yoğunlar eylül 7sine randevu veriyorlar... rica ettim bakalım haber bekliyorum...
böyle işte dr işaçlara devam balık yağı kullanmaya başlayacaksın dedi ama reçeteye yazmadı.. telf açıp soracam ne kullanacağımı...
hee idrarda iltihap var yine antibiyotik verdi tekrar o bitince demir hapını günde 2 kere içecekmişim....
şekerli su tadı bana kötü gelmedi hemşirecim sağolsun limonata yapmıştı çünkü içine limon sıkmış tadı iyiydi...
tabi içince biraz gözüm karardı ama olacak o kadar sanırım..
şimdi işe geldim bi uyuşukluk hali var üzerimde ama geçer inşşş..
hepinizi öptükkk..
amin cnm aminde sen bu halde tatile nasıl gidicen kızz.. Allah'ım seni ve meleğini korusun ve kankanıda. iyi bir tatil diliyorum sana. erdek turanlar köyünde de tesettürlü bayanlar için plaj varmış amma ben bu sene deniz yüzü göremem herhaslde. eşim hamileyken mikrop kaparsın diye tutturdu. gelçi onunla evlendiğimden beri bir kere ölü denizde denize girdim orasıda leş gibi olmuş 15 dk çıktım. ondna sonrada eşimin aşırı kıskançlığındna deniz yüzü göremedim yaav. o 15dk da haşemayla giriryorum peşime dolanıyor oran açılır buran gözükür diye darlandım. bidaha sokmuyor beni denize yavv ama ben denizi çok severim.:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
heyyy benim 10. cuzumu kim aldı yav...
liste kalabalıklaşınca tekrar dağıtıyom canım
bende çok güldüm ama kız haklı sana dedim dimi kimin isimlerini istiyon sor diye. bende her gördüğümde tekrardan atasım geliyorda zor tutuyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?