2011 Aralık Anneleri

guzelmıs markası ne,bırde hangı sıteden aldınız canım.bebısın gule gule kullansın

kızlar birazdan çıkıyorum doktora randevumuz var meleğimi görücem inşallah bize dua edin meleğimin herşeyi iyidir inşallah...öpüyorum sizleri görüşmek üzere iyi forumlar size...

canım daha önceki resimdeki de sendin değil mi,çok değişmişsin,saç rengin değişmiş,bi de orda incecik hatta çöp gibi duruyon,şimdi balık etli,o kaç sene önceki resimdi peki,10 kilonun yarısı göğüs ve karında desen,o kadar farketmez,gerçi siyah saç zayıf ve küçük gösterir,sarı tonları 5 yaş büyük gösteriyo insanı

BENİM DE HENÜZ O KADAR DEĞİL otobüs maceralarımda anlıyolar arada bende seviniyom, kocamda tülay bak gördün mü anladılar diyo hehehehe evde bayram havası durumu

ben dün mesela eski bi kotumu bile giydim ama daraldım biraz tüm gün işte o yüzden bugün dra da gitcem diye hamiş eteği giydim

eski kotunu mu giydin yok artık,kız o kadar minik mi karnın,seninde iç karnın geniş demekki,benim uzun atletlerim bile şimdi göbüşümü kapatmıyo,o da şu 3-4 günde küçüldü biraz ishalden dolayı ona rağmen

benim kotlarımda olmuyo baldırlarda takılıyo kalıyo sadece karnım değil bacaklarım popom belim sırtım da kalınlaştı. hayatım boyunca 57'yi geçmemiştim,
şimdi 65e yakınım, bu halimi görünce kendime gülüyorum

ayyy eski kotunu mu giydin ne güzel ya benim göbek çok küçük ama heryerimden kilo aldığım için eski kıyafetlerim olmuyor aynaya bakınca kendimi tombalak tosbaa gibi hissediyorum

yok canım sabah aç karnına gittim ince ilk kanı aldılar sorna şekerli su içtim bir saat bekledim tekrar kan aldılar.. sonra kahvaltı edebildim
hatta idrar için sabah wc ye bile gitmedim.. sahurda kalkmıştım 3.30 da o vakit gittim 8.15 e kadar tuttum ama bayılıyordum... wc benim için çok büyük problem yaa

ayyy eski kotunu mu giydin ne güzel ya benim göbek çok küçük ama heryerimden kilo aldığım için eski kıyafetlerim olmuyor aynaya bakınca kendimi tombalak tosbaa gibi hissediyorum

ben kilo almadım ama ne eski donlar,ne eski sütyenler geliyo,75-80 di hamiş kalmadan önce,şimdi 95ler bile sıkar oldu,fay hattı gibi çatlak çatlakartık dar dar giyiyom napayım,her 2 ayda bi sütyen mi değiştireyim,arkasını bile 1 tane geniş takıyom,karın büyüyüp yana doğru genişlediğinden heralde sırtım da genişlemiş

keşke bende de hemen şekerli suyu verselerdi,benim idrarda yüksek çıktığı için,açlık kan şekerinde de yüksek çıkarsa yükleme yapmayacaklardı,2 saat onun sonucunu bekledim,72 çıktı,karnımı doyurdm biraz çizi suyla,üzerine şekerli suyu içtim bi saat sonra 159 çıktı,böyle işte

derya ben cizinin ve suyun etkıleyecegını sanmıyorum ya

hatta geceden yenılenın yada bır hafta boyunca yenılen sekerlı seylerın etkı edecegını de sanmıyorum

kana o kadar cabuk karısabılır mı kı ..ne bıleyım insülünle alakalı degıl mı

arkadasım mesela sekerlı tatlara düşükün degıl hatta cayı kahveyı sekersız ıcen bı tıp onda da yuksek cıktı ..

sanmıyorum bunlarla ılgısı olsun..

bakalım benım nasıl cıkıcak bayramda gelıyor

inş. iyi çıkar canım,ben yüksek çıktığından beri şekerli yemiyom,çay yerine şekersiz tarçın içiyom,sabahları kabuk tarçınla karanfili kaynatp içiyom,şekeri acayip düşüren çok faydalı bi içecek,kışın haftada 2-3 demlik içerdik eşimle,tadı da hoşuma gidiyo,inş. işe yaramıştr,yarın ortaya çıkacak

bizde isim konusunda çok zor anlaştık hatta bizimki ismini doğumdan sonra netleştirmek istedi ondan önce düşünmeyelim diyodu :96:
sonunda kandırabildim. bi akşam geldi dedi ki tamam oğlumuzun ismi kaan konu kapanmıştır

canım bende az kilo aldım ama göbek maşallah 7 aylık gibi

kızlar oğluşuma internetten bunları aldım, umarım beğenirsiniz, bunları giysin hele bir onun o poposunu ısırıcam :)

Eki Görüntüle 246978 Eki Görüntüle 246979

çok tatlı ya,bende sabırsızlanıyom antebe gidiyom yarın 8 gün içinde herşeyini almalıyım kızımın,ordan erzuruma eğitime,sonra da buraya tekrar,hazır olsn,sonra kasımda doğum iznine gitcem tekrar

ayyy bende bayılıyorum böyle poposu desenli giysilere hele de emeklemeye başladıklarında

hangi siteden aldın???

unnadodan aldım canım, kızlar için dahada güzel modeller var ve hepsi bugün 8 küsür TL'ye inmiş. Ağustos ayı boyuncada zaten kargo ödenmiyordu, çok uyguna gelecek yani. Bu firmanın ürünlerini biliyorum japonyadan geliyor ve güzeller hiç bukadar indirime girmemişti. bende 6-12 aylık aldım zaten tam emekleme zamanları ve yazlık zaten bunlar

çok tatlı ya,bende sabırsızlanıyom antebe gidiyom yarın 8 gün içinde herşeyini almalıyım kızımın,ordan erzuruma eğitime,sonra da buraya tekrar,hazır olsn,sonra kasımda doğum iznine gitcem tekrar

oo sen sekiz günde bitircen herşeyi, baya yoğun geçecek o zaman, bende daha hiç birşey almamıştım. Kendimi zor tutuyourm ama ekim gibi topluca almayı planlıyorum. Tabi gözüme güzel bişey gelirse affetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…