mardincim doğum günün dünmüş ama yeni gördüm kusura bakma. nice yıllara insallah canım.
biz de kızımıza isim konusunda karar verdik. mısra koyacağız insallah. iki gündür kızım da pek hareketsiz. dün iki üç kere ancak hissedebildim. bugunse henüz tık yok. bu arada biz kızımıza bebek arabası aldık. ya biraz erken oldu ama babamız çok heyecanlı. ben de kıramadım. internetten aldık. önce dükkanda gördük beğendik ama 320 tl dediler. sonra internetten 230a aldık :))Eki Görüntüle 246916 Eki Görüntüle 246916
aldığımız bebek arabası bu. insallah ekleyebilmişimdir.
Günaydın ben 10 kg aldım ama kafama takmamay çalışıyorum.Sizde takmayın ya tadını çıkaralım fıstıklarımızın..
İşte buda bizzzz,Çalışan anne ve göbekte keyf yapan oğluşummm...
Eki Görüntüle 246884
Çok çirkinleştim bennnnnnn yinede Allah'a şükürler olsun ..:)
Kukuriku maşallah sana karnın ne kadar büyümüş.
Yaa arkadaşlar, hepinizin karnı böyle mi? Benim daha hamile olduğum anlaşılmıyor. Henüz hamile kaldığım kiloda olduğum için yüzümden, kolum, bacağımdan da birşey anlaşılmıyor. Geçen biri farkedip hamile misiniz diye sorunca çok mutlu oldum, o derece yani. Gerçi bebeğim Allah'a çok şükür 1 hafta önden gidiyor, ama bu bebek sanırım havuç gibi içeri doğru büyüyor.
BENİM DE HENÜZ O KADAR DEĞİL otobüs maceralarımda anlıyolar arada bende seviniyom, kocamda tülay bak gördün mü anladılar diyo hehehehe evde bayram havası durumu
ben dün mesela eski bi kotumu bile giydim ama daraldım biraz tüm gün işte o yüzden bugün dra da gitcem diye hamiş eteği giydim
eski kotunu mu giydin yok artık,kız o kadar minik mi karnın,seninde iç karnın geniş demekki,benim uzun atletlerim bile şimdi göbüşümü kapatmıyo,o da şu 3-4 günde küçüldü biraz ishalden dolayı ona rağmen
BENİM DE HENÜZ O KADAR DEĞİL otobüs maceralarımda anlıyolar arada bende seviniyom, kocamda tülay bak gördün mü anladılar diyo hehehehe evde bayram havası durumu
ben dün mesela eski bi kotumu bile giydim ama daraldım biraz tüm gün işte o yüzden bugün dra da gitcem diye hamiş eteği giydim
canım arada bişey yemedin dimi yav 2 satte çıkacak açlık şekeri dediler,çok halsiz kaldım,başım dönüyodu,sekreter tuzlu bişeyler yiyebilirsin dedi,çizi yedim su içtim sen bişey yemedin di mi arada,yav ben hata mı ettim,boşuna mı 4 tüp kan gidecek şimdi,ama bu sefer bişey yemeyecm,onda tektim,bayılırm diye korktm,şimdi eşim olcak bayılırsam serum verirler heralde
ayyy eski kotunu mu giydin ne güzel ya benim göbek çok küçük ama heryerimden kilo aldığım için eski kıyafetlerim olmuyor aynaya bakınca kendimi tombalak tosbaa gibi hissediyorum
yok canım sabah aç karnına gittim ince ilk kanı aldılar sorna şekerli su içtim bir saat bekledim tekrar kan aldılar.. sonra kahvaltı edebildim
hatta idrar için sabah wc ye bile gitmedim.. sahurda kalkmıştım 3.30 da o vakit gittim 8.15 e kadar tuttum ama bayılıyordum... wc benim için çok büyük problem yaa
keşke bende de hemen şekerli suyu verselerdi,benim idrarda yüksek çıktığı için,açlık kan şekerinde de yüksek çıkarsa yükleme yapmayacaklardı,2 saat onun sonucunu bekledim,72 çıktı,karnımı doyurdm biraz çizi suyla,üzerine şekerli suyu içtim bi saat sonra 159 çıktı,böyle işte
derya ben cizinin ve suyun etkıleyecegını sanmıyorum ya
hatta geceden yenılenın yada bır hafta boyunca yenılen sekerlı seylerın etkı edecegını de sanmıyorum
kana o kadar cabuk karısabılır mı kı ..ne bıleyım insülünle alakalı degıl mı
arkadasım mesela sekerlı tatlara düşükün degıl hatta cayı kahveyı sekersız ıcen bı tıp onda da yuksek cıktı ..
sanmıyorum bunlarla ılgısı olsun..
bakalım benım nasıl cıkıcak bayramda gelıyor
ne güzel az kilo almışsın, evet doğru diyosun doğum kilolarını vermek değilde sonradan emzirirken süt olsun diye fazla yiyince alınan kilolar o kadar kolay gitmiyo
oğlunun ismide çok güzelmiş bende Kaan çok seviyorum istiyorum ama kocamla anlaşamadık henüz ismi netleştiremedik
Kukuriku maşallah sana karnın ne kadar büyümüş.
Yaa arkadaşlar, hepinizin karnı böyle mi? Benim daha hamile olduğum anlaşılmıyor. Henüz hamile kaldığım kiloda olduğum için yüzümden, kolum, bacağımdan da birşey anlaşılmıyor. Geçen biri farkedip hamile misiniz diye sorunca çok mutlu oldum, o derece yani. Gerçi bebeğim Allah'a çok şükür 1 hafta önden gidiyor, ama bu bebek sanırım havuç gibi içeri doğru büyüyor.
kızlar oğluşuma internetten bunları aldım, umarım beğenirsiniz, bunları giysin hele bir onun o poposunu ısırıcam :)
Eki Görüntüle 246978 Eki Görüntüle 246979
kızlar oğluşuma internetten bunları aldım, umarım beğenirsiniz, bunları giysin hele bir onun o poposunu ısırıcam :)
Eki Görüntüle 246978 Eki Görüntüle 246979
ayyy bende bayılıyorum böyle poposu desenli giysilerehele de emeklemeye başladıklarında
hangi siteden aldın???
çok tatlı ya,bende sabırsızlanıyom antebe gidiyom yarın 8 gün içinde herşeyini almalıyım kızımın,ordan erzuruma eğitime,sonra da buraya tekrar,hazır olsn,sonra kasımda doğum iznine gitcem tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?