allah allah neden öyle yaptırlarki acaba idrara bakış nedenleri farklı yani onu verdikten sonra kan alıp sonra şekerli su içirmeleri lazımdı yani benim hastane öyle yaptı... karın doyurduktan sonra şekerli su verilirmi yaa o zaman aç gitmenin ne anlamı varki???keşke bende de hemen şekerli suyu verselerdi,benim idrarda yüksek çıktığı için,açlık kan şekerinde de yüksek çıkarsa yükleme yapmayacaklardı,2 saat onun sonucunu bekledim,72 çıktı,karnımı doyurdm biraz çizi suyla,üzerine şekerli suyu içtim bi saat sonra 159 çıktı,böyle işte
eski kotunu mu giydin yok artık,kız o kadar minik mi karnın,seninde iç karnın geniş demekki,benim uzun atletlerim bile şimdi göbüşümü kapatmıyo,o da şu 3-4 günde küçüldü biraz ishalden dolayı ona rağmen
allah allah neden öyle yaptırlarki acaba idrara bakış nedenleri farklı yani onu verdikten sonra kan alıp sonra şekerli su içirmeleri lazımdı yani benim hastane öyle yaptı... karın doyurduktan sonra şekerli su verilirmi yaa o zaman aç gitmenin ne anlamı varki???
guzelmıs markası ne,bırde hangı sıteden aldınız canım.bebısın gule gule kullansın
ya n güzel herşeyi tamam benimkinin hiçbişisi yok garibim :26:
ya n güzel herşeyi tamam benimkinin hiçbişisi yok garibim :26:
bebek arabasını ne yaptınız kızlar ya..
baka baka hepsini ezberledım valla..
su an tek eksıgımız arabası ..
kıyafettı odasıydı cartu curtu herseyı hazır tabı ufak tefek seyler cıkıcaktır da..
arabayı kendıme alsam bu kadar zorlanmam herhalde ya :)))
kıyafettı odasıydı cartu curtu herseyı hazır tabı ufak tefek seyler cıkıcaktır da..
allah allah neden öyle yaptırlarki acaba idrara bakış nedenleri farklı yani onu verdikten sonra kan alıp sonra şekerli su içirmeleri lazımdı yani benim hastane öyle yaptı... karın doyurduktan sonra şekerli su verilirmi yaa o zaman aç gitmenin ne anlamı varki???
bizde bayramdan sonra Allah izin verirse bana araba alcaz bende kedi gibi milletin arabasını inceliyom bu dönem o yüzden çocuğa araba düşünmüyom hem erken ki seneye yaza ancak ihtiyacımız olur bebek arabasına ilk annenin arabası alınmalıdır:))))) kiiiii oğlunu gezdirebilsiiiiinnnn:76::76::76:
ben aldım canım bikaç sayfa öncesine resmini ekledim modelini de az evvel yazdım. fiyatı da uygun, internetten aldık ama önce dükkanda bi kalite kontrol testi yaptık tavsiye ederim. dükkanda 320, internette 230a aldık.
maşallah canım ne güzel tamamlamışsın
alakası yok canım .karın açlığı tokluğu farketmiyor.
bende çok kararsızım araba konusunda gerçi param olsa biliyorum ne alacağımı amaaaa...
kingbusster diye bir marka var anakucağıyla birlikte 940 tl ye satılıyor.. görümcem onu aldı eşimin kuzenide onu kullanıyor 1 seneden beri ve çok memnunmuş.. bende onu almak istiyorum ama fiyat yüksek bana göre önce alayım diyorum sonra o kadar para verilirmi diyorum kafam karışık bir kaç ay daha beklicem bakalım...
işte bu model çok güzel arabaya sığıyor tekerlekleride çıkabiliryor küçük oluyor. bende mothercareden baktım 550 gibi fiyatı vardı hiç olmadı onu alacam... ama sanrıım çift yön olmuyor...cok guzel modeller var ama fıyat yuksek ..bende o kadar yuksek fıyata alamam en fazla 500-550 hadı 600 tl fılan baktıklarım
onu da babası begendı bılmıyorum o kadara gerek var mı kı..
bı de arac koltugu ıle bırlıkte kullanılanlara bakıyoruz genelde..ayrı ayrıda alınabılır ama
kullanıslı olsun ıstıyorum ,ıkıncı bebegıme de kalsın ıstıyorum alıp hwemen kırılmasın bozulmasın..
tek elle kapansın ıstıyorum ,bebegım kucagımdayken onla ugrasmayayım
hafıf olsun kı masalla bırlıkte onu da tasıyabıleyım
az yer kaplasın bagajda
cıft yonlu olsun ,cıft yonlu olmasa da koltugu yer degıstırebılsın..ıkı taraflı kullanılsın
bunlar cok cok baktıgım ama bılmıyorum nasıl bırsey bulucaz..aklımda 3-4 model var ama kısmet :))
kızlar tam geçmişi okuyamadım ama şeker yüklemesinin ilki 50 gr lıkda karın açlığı tokluğu farketmiyor.
bende dün yaptırdım malesef yüksek dedi doktor .isteenn 135 miş benimki 160 çıktı yarın tekrar bakacak .100 gr lığa.
doktor pek iç açıcı konuşmadı sanki şeker varmış gii
arkadaşlara genelde sordum ilki öyle çıkabiliyor dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?