2011 Aralık Anneleri

allah allah neden öyle yaptırlarki acaba idrara bakış nedenleri farklı yani onu verdikten sonra kan alıp sonra şekerli su içirmeleri lazımdı yani benim hastane öyle yaptı... karın doyurduktan sonra şekerli su verilirmi yaa o zaman aç gitmenin ne anlamı varki???

EVET benim göbek hariç pek bi yerim değişmedi giriyom yani kotlarıma ama gerekte yok yani her zaman, güzel güzel hamile kıyafetlerimiz var dimi ama

canım bi gün öncesinde idrarda yüksek çıkmıştı,1000 mg kadar,büyük ihtimal kanda da yüksek çıkar dediler,eğer öyleyse yükleme yapmayız dediler,saat 10 a geliyodu ben iyice halsizleştim kan alındığı zamn öyle oluyom,sekreter tatlı yemediktn sonra bişeyler atıştırabilirsiniz dedi,ben de öyle yaptım,nette yüklemeden önce aç veya tok olmanız farketmez diyo,

Şeker yükleme testi için gelirken bilinmesi gerekenler
Şeker yükleme testlerinde hastadan yoğun şeker içeren bir su içmesi istenir. Bu nedenle bu suyun içilmesini kolaylaştırmak için yanınızda bir adet limon getirmeniz tavsiye edilir.

50 gram şeker yükleme testi: Hastanın aç olması gerekli değildir. Sadece hafif bir kahvaltı yeterlidir. Şekerli su içildikten 1 saat sonra hastadan kan alınır.

100 gram şeker yükleme testi: Hastanın kahvaltı yapmadan aç gelmesi gereklidir. İlk önce açlık kan şekerine bakılır, şekerli su içildikten sonra birer saatlik aralar ile 3 defa daha kan alınır.

bu sefer aç kacam işte sabahtn 12 ye 1 e kadar Allahm sen koru,yav ben aç kalırım da bu kız kalmıyo anasını halsiz koyuyo,bu zamana kadar yedim yedim yediklerimi o yedi,yemezsem ölürüm yavv

bebek arabasını ne yaptınız kızlar ya..

baka baka hepsini ezberledım valla..

su an tek eksıgımız arabası ..

kıyafettı odasıydı cartu curtu herseyı hazır tabı ufak tefek seyler cıkıcaktır da..

arabayı kendıme alsam bu kadar zorlanmam herhalde ya :)))

guzelmıs markası ne,bırde hangı sıteden aldınız canım.bebısın gule gule kullansın

kraft - atlanta 3013 modeli. baknelervar.com'dan aldık. daha önce ordan hiç alışveriş yapmamıştım ama öyle ilgilendilerki. hemen kargoya verdiler. yarın elimde olacakmış. tavsiye ederim.

ya n güzel herşeyi tamam benimkinin hiçbişisi yok garibim :26:

olur sızınde ya bizde babası cok heveslı ..gercı bende duram ıyorum almadan ama goren ne yaptınız sız dıyor herseyı tamam ıste

bı kac sey var aklımızda olan bı de ufak tefek seyler cıkar tabı ..

bizde bayramdan sonra Allah izin verirse bana araba alcaz bende kedi gibi milletin arabasını inceliyom bu dönem o yüzden çocuğa araba düşünmüyom hem erken ki seneye yaza ancak ihtiyacımız olur bebek arabasına ilk annenin arabası alınmalıdır:))))) kiiiii oğlunu gezdirebilsiiiiinnnn:76::76::76:

ben aldım canım bikaç sayfa öncesine resmini ekledim modelini de az evvel yazdım. fiyatı da uygun, internetten aldık ama önce dükkanda bi kalite kontrol testi yaptık tavsiye ederim. dükkanda 320, internette 230a aldık.

kızlar tam geçmişi okuyamadım ama şeker yüklemesinin ilki 50 gr lıkda karın açlığı tokluğu farketmiyor.
bende dün yaptırdım malesef yüksek dedi doktor .isteenn 135 miş benimki 160 çıktı yarın tekrar bakacak .100 gr lığa.
doktor pek iç açıcı konuşmadı sanki şeker varmış gii
arkadaşlara genelde sordum ilki öyle çıkabiliyor dediler.

alakası yok canım .karın açlığı tokluğu farketmiyor.

maşallah canım ne güzel tamamlamışsın

ay burada deprem oldu sallandıkkkk :18:

ee cıkmıyacak mısınız dısarı hıc..
ne bıleyım alısverıs merkezlerı fılan bız cok dolasıyoruz ..mutlaka lazım olur..
hep elde tasıyamayız kı ..
ben de yaza dusundum ama arastırınca kıs bebeklerı ıcınde lazım oldugunu okudum
o tasıma oto koltugunda ne bıleyım zor olur port bebede de olmaz..
ınsallah ıstedıgın gıbı bı araba alabılırsın arabasız zor olur hastaneydı suydu buydu :)

okudum canım sımdı bakıyorum bende o sıteye..

aklımda olan modellerı ıncelıyorum orada da..

sen bıtırdın ne guzel bı de bız karar verseydık :)

maşallah canım ne güzel tamamlamışsın

evet tamamladık ..

kıyafetlerınden dolayı dolabı ,sıfonyerı doldu sımdıden :)

benım kardesım evlenıyor bayramdan sonra bı de gelen gıden olucak o yuzden erken tamamladık

ekımde de bı kac odam var boyalancak ..kasımda herseyı tam olsun ıstıyorum tastamam sadece yıkama ütüleme ısı kalsın :)

bende çok kararsızım araba konusunda gerçi param olsa biliyorum ne alacağımı amaaaa...
kingbusster diye bir marka var anakucağıyla birlikte 940 tl ye satılıyor.. görümcem onu aldı eşimin kuzenide onu kullanıyor 1 seneden beri ve çok memnunmuş.. bende onu almak istiyorum ama fiyat yüksek bana göre önce alayım diyorum sonra o kadar para verilirmi diyorum kafam karışık bir kaç ay daha beklicem bakalım...

alakası yok canım .karın açlığı tokluğu farketmiyor.

ayy ne bileyim dr aç gel dedi aç gittim bende ama hemşirede bana aynı şeyi söyledi 1 saat yenilip içilmeyecek dedi... neyse ben hallettim çok şükür.. yoksa diyetisyene yollayacam seni dedi...

cok guzel modeller var ama fıyat yuksek ..bende o kadar yuksek fıyata alamam en fazla 500-550 hadı 600 tl fılan baktıklarım
onu da babası begendı bılmıyorum o kadara gerek var mı kı..
bı de arac koltugu ıle bırlıkte kullanılanlara bakıyoruz genelde..ayrı ayrıda alınabılır ama
kullanıslı olsun ıstıyorum ,ıkıncı bebegıme de kalsın ıstıyorum alıp hwemen kırılmasın bozulmasın..

tek elle kapansın ıstıyorum ,bebegım kucagımdayken onla ugrasmayayım
hafıf olsun kı masalla bırlıkte onu da tasıyabıleyım
az yer kaplasın bagajda
cıft yonlu olsun ,cıft yonlu olmasa da koltugu yer degıstırebılsın..ıkı taraflı kullanılsın

bunlar cok cok baktıgım ama bılmıyorum nasıl bırsey bulucaz..aklımda 3-4 model var ama kısmet :))

Son düzenleme:
işte bu model çok güzel arabaya sığıyor tekerlekleride çıkabiliryor küçük oluyor. bende mothercareden baktım 550 gibi fiyatı vardı hiç olmadı onu alacam... ama sanrıım çift yön olmuyor...

ay hiç sorma bana sekreter olsun hemşire olsun idrarınında şeker çıkmış,siz şeker hastası mısınız,aile de var mı,ne yediniz bilmem ne şoke oldum resmen,dr. da şaşırdı çünkü değerlerimi not alıyodu,gidip veriyodum kaydediyodu,h1a1c de normal di,ne olduysa bu ay olmuş,hatta dr. yanlış mı çıkmış acaba dedi,tekrar idrar testi istedi,onda da çıkmıştı,ben kaşıntıyı söylemiştim mantar başlangıcı ve idrarda şeker var dedi,artık hangisi diğerini tetikledi bilmiyorum,inş. mantardn dolayı şeker yükselmiştir ve geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…