- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
işte bu model çok güzel arabaya sığıyor tekerlekleride çıkabiliryor küçük oluyor. bende mothercareden baktım 550 gibi fiyatı vardı hiç olmadı onu alacam... ama sanrıım çift yön olmuyor...
bizde şu arabayı almaya karar verdik mağazada baktık çok hoşumuza gitti, anakucağı yani aynı zamanda otokoltuğu bebek arabasına takılıyo ve bu hali bebek daha küçükken çok pratik çünkü bebişler henüz oturamıyolar ve mesela arabada uyuyakaldıklarında inince arabasını açıyosun hemen anakucağını üzerine takıp haydiiii gezmeyeeee
tülaycım peki bebişinle nasıl gezeceksin???? hiçmi çıkmayacaksınız bi yürüyüşe alışverişe fln?? ben kışın bile bir kaç haftalık olunca çıkarım diyorum. yoksa patlarım evde sıkıntıdan...
tabi daha iyi markalarda var ama bebek arabasına 1000 TL vermekte bana fazla gibi geliyo :44:
KRAFT HORN 1450 BEBEK ARABASI travel set
kraft horn'un gri-sarı olanını istiyoruz. mağazada 599 TL internette daha ucuz tabi. iyi yorumlar okudum hakkında.
ve bence gayet şık gözüküyo, sürüşü çok güzel rahat ...
ay senin siparişlerin de çok tatlılar ama yanlş anlamabenimkininde aynı valla, ananesi, teyzesi bişeyler almışlar ama annesi daha bir çorap bile almadı (bugünkü siparişlemi saymıyorum :)
ayyy eski kotunu mu giydin ne güzel ya benim göbek çok küçük ama heryerimden kilo aldığım için eski kıyafetlerim olmuyor aynaya bakınca kendimi tombalak tosbaa gibi hissediyorum
derya ben cizinin ve suyun etkıleyecegını sanmıyorum ya
hatta geceden yenılenın yada bır hafta boyunca yenılen sekerlı seylerın etkı edecegını de sanmıyorum
kana o kadar cabuk karısabılır mı kı ..ne bıleyım insülünle alakalı degıl mı
arkadasım mesela sekerlı tatlara düşükün degıl hatta cayı kahveyı sekersız ıcen bı tıp onda da yuksek cıktı ..
sanmıyorum bunlarla ılgısı olsun..
bakalım benım nasıl cıkıcak bayramda gelıyor
bizde bayramdan sonra Allah izin verirse bana araba alcaz bende kedi gibi milletin arabasını inceliyom bu dönem o yüzden çocuğa araba düşünmüyom hem erken ki seneye yaza ancak ihtiyacımız olur bebek arabasına ilk annenin arabası alınmalıdır:))))) kiiiii oğlunu gezdirebilsiiiiinnnn:76::76::76:
ay burada deprem oldu sallandıkkkk :18:
ee cıkmıyacak mısınız dısarı hıc..
ne bıleyım alısverıs merkezlerı fılan bız cok dolasıyoruz ..mutlaka lazım olur..
hep elde tasıyamayız kı ..
ben de yaza dusundum ama arastırınca kıs bebeklerı ıcınde lazım oldugunu okudum
o tasıma oto koltugunda ne bıleyım zor olur port bebede de olmaz..
ınsallah ıstedıgın gıbı bı araba alabılırsın arabasız zor olur hastaneydı suydu buydu :)
okudum canım sımdı bakıyorum bende o sıteye..
aklımda olan modellerı ıncelıyorum orada da..
sen bıtırdın ne guzel bı de bız karar verseydık :)
evet tamamladık ..
kıyafetlerınden dolayı dolabı ,sıfonyerı doldu sımdıden :)
benım kardesım evlenıyor bayramdan sonra bı de gelen gıden olucak o yuzden erken tamamladık
ekımde de bı kac odam var boyalancak ..kasımda herseyı tam olsun ıstıyorum tastamam sadece yıkama ütüleme ısı kalsın :)
bende çok kararsızım araba konusunda gerçi param olsa biliyorum ne alacağımı amaaaa...
kingbusster diye bir marka var anakucağıyla birlikte 940 tl ye satılıyor.. görümcem onu aldı eşimin kuzenide onu kullanıyor 1 seneden beri ve çok memnunmuş.. bende onu almak istiyorum ama fiyat yüksek bana göre önce alayım diyorum sonra o kadar para verilirmi diyorum kafam karışık bir kaç ay daha beklicem bakalım...
ya bızımde sanırım alacagımız araba bu
ıstedıgım tum ozellıkler var bu arabada ,sürüsü de cok rahat
bızde sarı-sıyah rengını cok begendık ..
bır de kraft twist var ..ıkısı arasında kaldık acıkcası
ama horn bıze cok daha yakın gelıyor ..600 tl bu ıste daha fazla veremem arabaya zatı ..
yaaa dişim acayip ağrıyo hamilelik öncesinde dolgu kanal tedavisi yapıldı defalarca temizlendi,dr. ağrırsa gel çekelim dedi,kanal çok dar dedi,biraz ağrıdı ama gitmedim gittiği yere kadar gitsin diye şimdi çok ağrıyo ya,çektirmektn başka çaresi yok,yarın çektireyim diyom,off yarın öğlene kadar şeker yüklemesiyle uğraşcam,akşama kadar da dişle mi uğraşcam,memlekete nasıl gitcez yol 4 saat sürüyo,koca oruç,2 valiz,yaa nerdn çıktı bu diş yaa
yaaa dişim acayip ağrıyo hamilelik öncesinde dolgu kanal tedavisi yapıldı defalarca temizlendi,dr. ağrırsa gel çekelim dedi,kanal çok dar dedi,biraz ağrıdı ama gitmedim gittiği yere kadar gitsin diye şimdi çok ağrıyo ya,çektirmektn başka çaresi yok,yarın çektireyim diyom,off yarın öğlene kadar şeker yüklemesiyle uğraşcam,akşama kadar da dişle mi uğraşcam,memlekete nasıl gitcez yol 4 saat sürüyo,koca oruç,2 valiz,yaa nerdn çıktı bu diş yaa
bense tam tersi gebeliğimin ilk 5 ayında 15 kilo aldım ve sadece karnım pırtladı başka bir yerimde bişey yoktu. 6. ayda 2 kilo aldım ama bu sefer diğer yerlerimde de şişme var ama onlar ödem mi kilo mu çözemedim çünkü ödem olduğunu düşündüren belirtiler var. ör: sabah kalkıyorum yastığın vs. herşeyin izi çıkmış resmen yüzümde, karnımda desenle bir süre dolaşıyorum. birde bazen sanrıım ödem çekiliyorbileklerimi incecik görüyorum çok mutlu oluyorum.
bende de ödem olabilir mi ki çünkü ben de sabah kalktığımda bütün vücudumda yatak yastık izi oluyor ödemse bir yönden iyi doğumdan sonra hemen geçer ( tabi ben öyle umut ediyorum)
unnadodan aldım canım, kızlar için dahada güzel modeller var ve hepsi bugün 8 küsür TL'ye inmiş. Ağustos ayı boyuncada zaten kargo ödenmiyordu, çok uyguna gelecek yani. Bu firmanın ürünlerini biliyorum japonyadan geliyor ve güzeller hiç bukadar indirime girmemişti. bende 6-12 aylık aldım zaten tam emekleme zamanları ve yazlık zaten bunlar
ne bıleyım alısverıs merkezlerı fılan bız cok dolasıyoruz ..mutlaka lazım olur..
ınsallah ıstedıgın gıbı bı araba alabılırsın arabasız zor olur hastaneydı suydu buydu :)
HIIII dimi alışveriş merkezinde lazım olur neyse ama şimdi çocuğun odası çok kalabalık şuan gerçekten alsamda koyabilecek biyer yok bebek arabasını doğunca bakarım artık belki de çocuk doğunca yüzsüzlük yapar hediye isterim anane yada babaneden
evet canım 3 tekerlekli olanlar için daha iyi diyor kullananlar bende öyle duydum..yaa bu önünde tek teker olanlar daha iyi diyorlar sizcede öyle mi?
kızlar yıkamayı düşünüyor musunuz bebişlerinizin kıyafetlerini??? o kadar aldık aldık bakalım nasıl yıkayacağız ben de onu düşünüyorum.elde narin yıkarım artık herhalde,makineye atacak olanınız var mı? ha bi de bizde kurutma makinesi var,ama küçücük bebiş eşyaları daha da minik kalıp çeker mi onda diye de düşünüyorumm :)))benim bi bebek küvetine ihtiyacım var,bi de bebek bakım ürünlerine.tabi daha hastane çantasıdır vs dir onlar da yok..bebek küvetinde fisher price'dan beğendim fileli ama emin de değilim.
yok..
ha bu arada benim bebeğim nesquikli süte bayılıyor,ne zaman süt içsem tekmeler daha ızdıraplı sert geliyo :) ha bi de kavun ve şeftali :) tekmeleri atınca memnun oldu diye düşünüyorum artık :))ben de 6 kilo almışım ,baya baya büyüdük.daha da yeni 6.aya girdik ama bakalım ilerde nolcak :)
bense tam tersi gebeliğimin ilk 5 ayında 15 kilo aldım ve sadece karnım pırtladı başka bir yerimde bişey yoktu. 6. ayda 2 kilo aldım ama bu sefer diğer yerlerimde de şişme var ama onlar ödem mi kilo mu çözemedim çünkü ödem olduğunu düşündüren belirtiler var. ör: sabah kalkıyorum yastığın vs. herşeyin izi çıkmış resmen yüzümde, karnımda desenle bir süre dolaşıyorum. birde bazen sanrıım ödem çekiliyorbileklerimi incecik görüyorum çok mutlu oluyorum.
bende de ödem olabilir mi ki çünkü ben de sabah kalktığımda bütün vücudumda yatak yastık izi oluyor ödemse bir yönden iyi doğumdan sonra hemen geçer ( tabi ben öyle umut ediyorum)
olabilir cnm. söylenenden fazla kilo almanın sebeplerinden briridir ödem zaten. bakalım umarım doğumdan sonra bu kiloları veririmde şu kayganayla örümceklerin diline düşürmez Alalh'ım beni.
ya bızımde sanırım alacagımız araba bu
ıstedıgım tum ozellıkler var bu arabada ,sürüsü de cok rahat
bızde sarı-sıyah rengını cok begendık ..
bır de kraft twist var ..ıkısı arasında kaldık acıkcası
ama horn bıze cok daha yakın gelıyor ..600 tl bu ıste daha fazla veremem arabaya zatı ..
kızlar yıkamayı düşünüyor musunuz bebişlerinizin kıyafetlerini??? o kadar aldık aldık bakalım nasıl yıkayacağız ben de onu düşünüyorum.elde narin yıkarım artık herhalde,makineye atacak olanınız var mı? ha bi de bizde kurutma makinesi var,ama küçücük bebiş eşyaları daha da minik kalıp çeker mi onda diye de düşünüyorumm :)))benim bi bebek küvetine ihtiyacım var,bi de bebek bakım ürünlerine.tabi daha hastane çantasıdır vs dir onlar da yok..bebek küvetinde fisher price'dan beğendim fileli ama emin de değilim.
yok..
ha bu arada benim bebeğim nesquikli süte bayılıyor,ne zaman süt içsem tekmeler daha ızdıraplı sert geliyo :) ha bi de kavun ve şeftali :) tekmeleri atınca memnun oldu diye düşünüyorum artık :))ben de 6 kilo almışım ,baya baya büyüdük.daha da yeni 6.aya girdik ama bakalım ilerde nolcak :)
bende aldım şimdi pisicikli şorttanayy çok tatlılar yaaaa.... bunları bebişlerimizin üzerinde görebilecekmiyiz yaaa inanamıyorum
HIIII dimi alışveriş merkezinde lazım olur neyse ama şimdi çocuğun odası çok kalabalık şuan gerçekten alsamda koyabilecek biyer yok bebek arabasını doğunca bakarım artık belki de çocuk doğunca yüzsüzlük yapar hediye isterim anane yada babaneden
bizim araba da sağolsun anane ve dede hediyesi olacak
canım bence önce kendine araba al, sonra bebek arabasını al kendi arabanın bagajında saklarsın odada yer tutmaz :82:
bende bagajda saklayacam hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?