2011 Aralık Anneleri

işte bu model çok güzel arabaya sığıyor tekerlekleride çıkabiliryor küçük oluyor. bende mothercareden baktım 550 gibi fiyatı vardı hiç olmadı onu alacam... ama sanrıım çift yön olmuyor...

anladım..bızde krafttan begendık en cok modellerı ..bı kac marka daha var ama hep kraftta gıdıyor gozumuz :)

bizde şu arabayı almaya karar verdik mağazada baktık çok hoşumuza gitti, anakucağı yani aynı zamanda otokoltuğu bebek arabasına takılıyo ve bu hali bebek daha küçükken çok pratik çünkü bebişler henüz oturamıyolar ve mesela arabada uyuyakaldıklarında inince arabasını açıyosun hemen anakucağını üzerine takıp haydiiii gezmeyeeee

tülaycım peki bebişinle nasıl gezeceksin???? hiçmi çıkmayacaksınız bi yürüyüşe alışverişe fln?? ben kışın bile bir kaç haftalık olunca çıkarım diyorum. yoksa patlarım evde sıkıntıdan...

tabi daha iyi markalarda var ama bebek arabasına 1000 TL vermekte bana fazla gibi geliyo :44:

KRAFT HORN 1450 BEBEK ARABASI travel set

kraft horn'un gri-sarı olanını istiyoruz. mağazada 599 TL internette daha ucuz tabi. iyi yorumlar okudum hakkında.
ve bence gayet şık gözüküyo, sürüşü çok güzel rahat ...

ya bızımde sanırım alacagımız araba bu
ıstedıgım tum ozellıkler var bu arabada ,sürüsü de cok rahat
bızde sarı-sıyah rengını cok begendık ..

bır de kraft twist var ..ıkısı arasında kaldık acıkcası
ama horn bıze cok daha yakın gelıyor ..600 tl bu ıste daha fazla veremem arabaya zatı ..

benimkininde aynı valla, ananesi, teyzesi bişeyler almışlar ama annesi daha bir çorap bile almadı (bugünkü siparişlemi saymıyorum :)
ay senin siparişlerin de çok tatlılar ama yanlş anlama
bend eşöyle bi his var
hiçbişeyi beğenemiyorum
sanki yakışmicakmış oğluma çirkin şeylermiş falan gibi hissediyorum
böyle giriyorum mağazaya hiçbişey beğenmeden çıkıyorum

benim ananesi de bişi almadı bi teyzesi geçen bi tekne turuna çıktı yunan adaları ordan bi tişört almış duyanlar sağolsun ufak bir iki bişi alıyolar ama yani bi çekmeceyi dolduramadık daha

artık ekimde falan çıkarım heralde alışverişe

ayyy eski kotunu mu giydin ne güzel ya benim göbek çok küçük ama heryerimden kilo aldığım için eski kıyafetlerim olmuyor aynaya bakınca kendimi tombalak tosbaa gibi hissediyorum

bense tam tersi gebeliğimin ilk 5 ayında 15 kilo aldım ve sadece karnım pırtladı başka bir yerimde bişey yoktu. 6. ayda 2 kilo aldım ama bu sefer diğer yerlerimde de şişme var ama onlar ödem mi kilo mu çözemedim çünkü ödem olduğunu düşündüren belirtiler var. ör: sabah kalkıyorum yastığın vs. herşeyin izi çıkmış resmen yüzümde, karnımda desenle bir süre dolaşıyorum. birde bazen sanrıım ödem çekiliyorbileklerimi incecik görüyorum çok mutlu oluyorum.

evet ben çayı şekersiz içerim üstelik tatlıda cnm hiçç çekmedi bu hamişliğimde hatta çikolatanın adını bile duymaktan tiksindim ammma şeker 154 çıktı. eğer yemeyle alakası olsaydı neden şekerim o kdar yüksek çıksın ki. bide şeker bayramı arifesinde rejim de ne güzel olur demi..

hayırlı olsun cnm. daha önce dediğin gibi arabayı annem aldı modundamı yapacaksın. gezdirsin tabii annesi oğluşunu (usta şoförlüğün var dimi) benimde ehliyet var amma öyle uzun zaman olduki trafiğe çıkmayalı bebekimle birlikte bide çıkamam trafiğe. ama oğlum kreşe felan başlayınca bende istiyorum. çok özenmişimdir bayanların arablarıyla çocuklarını okula, kreşe vs.. bırakmalarına.. belki bir gün nasip olur.

neyy geçmiş olsun, nerde oturuyordun ki sen. araba konusunda eşimde işte yaza alırız kışın napcaz diyor bende senin gibi ee alışveriş merk. felan lazım olur diyorum. neyyy el kadar bebeği dışarımı çıkaracaz diyor. oldu dedim ben evde patlıyım o zaman. öyleyse ben kucağımda taşırım oğlumu diyor. iyi poşetleride sen taşırsın ben karışmam diyorum . bakalım daha anlaşamadık kısmet..

bence sen kasıma bırakmadan birkaç parçayı yıka, ütüle. en azından hastane valizin hazır olsun 7. aydaki ne olur ne olmaz. ben öyle yapmayı düşünüyorum.

cnm ne gereği var o kadar pahalıya. madem imkanında yok kendini sıkıntıya sokma şimdi daha çok masrafımız olucak. bende iyi bişey alalımda 2. bebekimede kalsın diyorum eşime oda sen hele 2. doğur biz yine alırız diyor. aslında bir nebzede haklı. çünkü belki 2. bebekinde maddi durumun daha iyi olucak daha iyisini alabileceksin. Allah nasip etsin inşallah o günleride.

yaaa dişim acayip ağrıyo hamilelik öncesinde dolgu kanal tedavisi yapıldı defalarca temizlendi,dr. ağrırsa gel çekelim dedi,kanal çok dar dedi,biraz ağrıdı ama gitmedim gittiği yere kadar gitsin diye şimdi çok ağrıyo ya,çektirmektn başka çaresi yok,yarın çektireyim diyom,off yarın öğlene kadar şeker yüklemesiyle uğraşcam,akşama kadar da dişle mi uğraşcam,memlekete nasıl gitcez yol 4 saat sürüyo,koca oruç,2 valiz,yaa nerdn çıktı bu diş yaa

yaa bu önünde tek teker olanlar daha iyi diyorlar sizcede öyle mi?

selam kızlar

şekerin yüksek olmasının tatlı yemeyle alakalı olduğunu sanmıyorum. ben hergün çikolata tatlı pasta ne bulursam yiyorum. sabah ayrı akşam ayrı yediğim halde maşallah diyeyim 122 çıktı :))

kızlar yıkamayı düşünüyor musunuz bebişlerinizin kıyafetlerini??? o kadar aldık aldık bakalım nasıl yıkayacağız ben de onu düşünüyorum.elde narin yıkarım artık herhalde,makineye atacak olanınız var mı? ha bi de bizde kurutma makinesi var,ama küçücük bebiş eşyaları daha da minik kalıp çeker mi onda diye de düşünüyorumm :))) benim bi bebek küvetine ihtiyacım var,bi de bebek bakım ürünlerine.tabi daha hastane çantasıdır vs dir onlar da yok..bebek küvetinde fisher price'dan beğendim fileli ama emin de değilim.
yok..
ha bu arada benim bebeğim nesquikli süte bayılıyor,ne zaman süt içsem tekmeler daha ızdıraplı sert geliyo :) ha bi de kavun ve şeftali :) tekmeleri atınca memnun oldu diye düşünüyorum artık :)) ben de 6 kilo almışım ,baya baya büyüdük.daha da yeni 6.aya girdik ama bakalım ilerde nolcak :)

ayy ben bilirim diş ağrısı Allah yardımcın olsun ama geciktirmeden çektir ki diş iltihabı çocuğa çok zararlı. bide antibiyotik kullanmak zorunda kalma benim gibi..

ayy ben bilirim diş ağrısı Allah yardımcın olsun ama geciktirmeden çektir ki diş iltihabı çocuğa çok zararlı. bide antibiyotik kullanmak zorunda kalma benim gibi..

bende aldım şimdi pisicikli şorttan ayy çok tatlılar yaaaa.... bunları bebişlerimizin üzerinde görebilecekmiyiz yaaa inanamıyorum

yaa bu önünde tek teker olanlar daha iyi diyorlar sizcede öyle mi?
evet canım 3 tekerlekli olanlar için daha iyi diyor kullananlar bende öyle duydum..

yani 750 ye kadar alırım o arabayıda 200 daha vermesi açıkçası koyuyor... bir arkadaşm almanya ya gidiyor bayram tatiline ona söyledim bakacak üretici firma alman mış. belki orda daha ucuzdur.. inşallah ve o arabayı alırım...

yok cnm benim makinenin bebek kıyafeti yakıma butonu var sanırım onu kullanıcam. elde olmaz zaten hem temiz olmayabilir, hem yeni doğum yapmışız onlarla nasıl uğraşıcaz, hemde kış bebeği bizimkiler elde yıkarsak çok geç kurur. uzun süre ıslak kalmasıda mikrop ve koku yapabilir. o yüzden ben arkada gözükmeyen bir balkonum var oraya ip yaptırıcam ki hemen kurusunlar yağmurda lamıyor orası. annemde aynı şeyi dedi. hemen kuruması için ip yaptır dedi. bakalım evde iş çok biz ağırdan alıyoruz hadi hayırlısı bakalım.

evet bizde çok beğendik sürüşü süper ve o tutma yerlerinin dönmesi süper oluyo. sarı-siyahta daha bi ağır gösteriyo.

kraft twist bizimde çok ilgimizi çekti ilkten. ama hem fiyatı bana fazla geliyo hemde nebilim mesela oturağının portbebeye dönüşmesi (gerek yok çünkü otokoltuğu küçükken yeterli olur bence) veya 180 derece dönmesi bana gereksiz geliyo. ne bilim. yani olsa iyi olur ama sırf bunlar için 500 değilde 1000 lira veremem

tabi canım yıkanmadan giydirilmezki..
yıkayınca kıyafetler ne hal alacak merak ediyorum doğrusu...
ama makinede yıkarım elde yıkayamam.. narin programda yıakrsam brişey olmaz sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…