2011 Aralık Anneleri

ishal doğal bi süreç mi acaba ya?? dün ben de çok kötü ishaldim.ortada hiç birşey yokken hem de ( 3 kez gittim tuvalete. kızım da resmen deli gibiydi. hiç abartmıyorum, 30 saat boyunca oynadı ya... sanırım uyurken bile çarptı elini kolunu sürekli... bi de artık göğüs altıma doğru vurup nefesimi bile kesebiliyor tatlı meleğim benim :)) bir de ard arda 7-8 kere vuruyor artık. hıçkırık filan diil ama, sağlam geçiriyor karnıma. sizde de böyle durumlar var mı merak ettim vallaaaa...

cnm balık yağı marnicap veriyorlar çoğunlukla. onu da devlet karşılamıyor. belki de bu yüzden reçeteye yazmamıştır. 12 tl zaten. bi de ben balık hapını iki ay içtim, kendini bilmez doktorum hergün iç dedi. ama ben bikaç haftadır içmiyorum. araştırdım biraz ve kendi kendime bıraktım. fazlası vücutta civa birikimi yapıyormuş. doktoruna iyice sor öyle iç e mi cnm???

idrardandamı bakılıyormuş canım.
aman yaa inşalaah 100 gr da çıkmaz. şeker olunca hemen sezeyana yönlendiriyorlar

dün akşam hemen hemen benimle hamile olan arkadaşıma gittim kızlar. arabadır koltuktur herşeyini tamamlamış kıyafetlerinekadar. daha doğrusu arabadır şudur budur hep kayınvalidesiyle görümcesi halletmiş. bizimki de bi şapka örmüş diyo diyo şapka ördüm diyor:) ahh ahhh
beklediğim falan yokda ne bilim arkadaşım da böle görünce ne yalan söyleyeyim imrendim biraz.ister isteemz canım sıkıldı.

canim hersey maddiyata bakiyor durumlari olsa yaparlar herhaldeeeeeee
ama normaldeeeeeee
bebegin odasi,arabasi erkek tarafina duser dede,baabaanne odayi alir hala,amca arabayi
kiz tarafida orgu islerine bakar bide bebek nevresimlerine ama bazilariniz tam tersini yapiyor kendi ailesine yukleniyor sonucda erkek tarafinin soyunu buyutuyorsunuzzzzzz

bazen herşeyi benim ailemin düşünmesinden de sıkılıyorum. çok canımı sıkıyor bu konu.insan mahcup oluyor

idrardandamı bakılıyormuş canım.
aman yaa inşalaah 100 gr da çıkmaz. şeker olunca hemen sezeyana yönlendiriyorlar

yemişim sezeryanını,bahane bu,diyet yapınca geçecektir,oda arkadaşm yaptı geçti,yandaki bayan yaptı geçti hem de 1 ay da,çok seviyolar kesip biçmeyi,Allhn izniyle pıt diye doğurcam ben:

canım az önce dr aradım balık hapı evrecektiniz yazmadınız dedim.. sigorta karşılamaz dedi oda ben adını sromuştum halbuki çünkü eczneye sordum nadide hanım pulse veriyor demişti...
dr pulse al dedi.. fiyatını sormuştum 19 tl miş...
haklısın canım hep hapa dadandım ama ne yapayım içsem bir dert içmesem acaba bişeymi olur korkusu ayrı dert... bende içiyorum hapçı oldum resmen yaaa

Son düzenleme:

ıste onu dıyorum ya yemeyle bu kan sekerının bı alakası yok kı ..
yedım cıktı dıye bırsey sacma bence ..
benımkı bayramdan sonra ölcülecek o zaman tavan yapması lazım o kadar tatlıdan sonra

izmir deyim ben..
baktım sımdı manısada olmus küçük ama hissettirdi ..

dımı hazırlayayım zaten hastane cntamı ble aldım

yaa bu önünde tek teker olanlar daha iyi diyorlar sizcede öyle mi?

oyleymıs canım 3 tekerlıler daha ıyıymiş..

ben de makinede yıkarım narın programında elde guzel olmaz ya..

Son düzenleme:
bazen herşeyi benim ailemin düşünmesinden de sıkılıyorum. çok canımı sıkıyor bu konu.insan mahcup oluyor

canim sende atli dille soyle yani ne olacak eger nerden cikdi bu derse adet boyle duymadinizmi veya bilmiyormusunuz deeeeeee
ilk torunmu olacak bebisin
benim oglum heriki tarafdanda ilkdi herseyin iyisini kalitelisini aldilar simdi kizimda ilk olacak ilk kiz torun yani ikiside sansliiiiiiiii
kisaca herseyi dilinle halledersin canimmmmmmm

evet canım insan deli oluyor maaleseff... ama boşver eden bulur diye bir laf var çokk doğru...
görümcem doğum yaptı geçen hafta söylemiştim eve çıkınca gititk kolunda kalın bir bilezik vardı... kayınvalidesi takmış... bana şipinka takacaklar eminim.... (bizim orda boş sapa derler) kızına yakıştırıyor tabi. merak ediyorum bana bi çeyrek takacak ama vicdanı nasıl rahat edecek.. en sevdiği oğlu ve erkek çocuğundan ilk torun... kimse para yok mok derdi yapmasın bence şereftir bu geline bilezik takmak... benim annem ben daha evlenmeden doğumumda takacak bileziği aldı da kenara koydu... kii annemin bi emeklisi var...

aynı durum malesef bizde de mevcut ......
benimkilerin ilk torunları olacak tabi daha bi hevesliler hele annem elinden geldiğince almaya çalışıyor. şimdi almanyadan izine geldiler, bebek arabasının parasını verdiler, sonra da alsan biz şimdiden verelim dediler. ve daha bir sürü hediye vs.
ama eşimin ailesi 5. torun olduğundanmıdır nedir hiç hediyenin mediyenin lafını etmediler ve etmezlerde biliyorum. bende asla istemem.
içinden geliyosa versin gelmiyosa vermesin aman.
ama eşimde birşey alacağımızdan konuşurken durmadan ananesine söyleriz alır demiyomu sırıtarak deli oluyorum.
git babannesine de diyorum o alsın herşeyi ananesimi alacakkk.... o da diyoki onların 5.torun fln.
bence alakası yok......

şimdi ultramarı aradım aramadınız haber verecektiniz dedim.. çok yoğunalrmış dr c tesi yokmuş.. ama bugün 18.30 da gelin isterseniz dediler....
dr sorayım dedim sabah konuştuğumda bugün randevu alayım mı diye sormuştum yarın yada c tesi al demişti... aradım sabah böyle dediniz ama başka gün yok bugüne randevu veriyrolar dedim gidebilirsin sabah gördün ya o yüzden başka gün git dedim dedi.. alem bu kadın yaa ben siyah beyaz ve karından bakılan görüntüden bişey anlamıyorum ki..
yaşasınnn inşş düzgün pozisyonda yakalarız nazlı kızımı ve inş bi sorun çıkmazzz dua edin....

yemişim sezeryanını,bahane bu,diyet yapınca geçecektir,oda arkadaşm yaptı geçti,yandaki bayan yaptı geçti hem de 1 ay da,çok seviyolar kesip biçmeyi,Allhn izniyle pıt diye doğurcam ben:
evet canım bahaneye abkıyorlar. bişey çıkartıyorlar hememn hop sezeryan

du bakalım canım belki takarlar.
ayy valla düşündükçe sinir oluyorum

evet canım kesinlikle alakası yok. zaten benimki geçen laf çarpıyor.
ben gözüne soka soka annem şunu bunu aldı diyorum anlasın diye nerdeeeee ee annenin ilk torunu yapacak demezmi asabımı bozdu kaçgündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…