2011 Aralık Anneleri

evet canım bahaneye abkıyorlar. bişey çıkartıyorlar hememn hop sezeryan

du bakalım canım belki takarlar.
ayy valla düşündükçe sinir oluyorum

hee tabi canım takarlar.....
yorgancıda kızına yorgan yaptırmış sanada yaptırayımmı diyor bebek yorganı mavi ayıcıklı.. kızım bunu beğendi sanda aynından yaptırayım dedi.. ayıcıklı istemem başka desen yokmu dedim bende kızının beğendiğini bana da yaptırcak.. hayır kendi beğenip kızınada bana da sormadan yaptırsa kabulum.. ama kızı istediğini alacak bana onalrın zevki kalsınn almayayımm. yani böyle insanalr o yüzden bi şey takmazlar bence...

kızlar bebek arabalarının üç tekerlekli olanları daha iyi diye yazmışsınız. biz mağazada baktık. ben de önceleri üç tekerlekli olsun istiyordum. ama orda kapatınca üç tekerleklilerin daha fazla yer kapladığını gördüm. bir de bizim aldığımız katlandığında kendiliğinden ayakta durabiliyor. üç ayaklılarda bu özellik yok. tabi siz bilirsiniz. benim bütçem kısıtlı olduğu için ne 500 ne 900 verebilirdim. zaten ana kucağını da ablam sağolsun halletti. o yüzden sadece arabasını aldık.

bu arada söylemeden geçemeyeceğim. benim de kayınvalidem bir tane badi almış. görümcem hiçbirşey almadı. benim de annem ve ablam sürekli alıyorlar. iki tarafta da ilk torun değil. kendi annemlere ablamlara üzülüyorum. sonuçta bizim de durumumuz pek yok. ev borcu ödüyoruz her ay 1750tl. o yüzden mecburen gelen hediyeleri kabul ediyorum ve seviniyorum. masraftan kurtulduk diye. ama eşimin ailesinden tık yok. onlar da ne kadar borcumuz olduğunu biliyolar. ya neyse onlardan bişey beklemiyorum. bunlar zorla olmaz ki. gönül işi.

destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
buseli 9.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos bilmiyor
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
listenin son hali arkadaşlar gerçek isimler Vildan,derya,şebnem,tuba demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza Fatma,Gülay,seda, duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande
aytanem,destinaiyasmin_84,potendianın isimlerini bilmiyorum,bi de 2 tane ayşegül var,biri soyadını söylerse karışmaz,ben yarın burda yokum,belki 3 hafta giremem nete,olan arkadaşların adını anarak ederiz,olmayanlar da benj yokken gerçek adını listedeki tüm arkadaşlara ulaştırırlar,ben cep numaramı vereyim birinize,bana ulaştırn son durumu,Alaha emanet olun,hepinizi öpüyorm

ben de hiç bakmadım canım arabalara .500- 900 leri duyunca şaşırdım bende.
sen baktınmı hiç varmı hem uygun hem kaliteli

inş. eğitimdeyken bayramdn sonra girebilirim,bayramda giremem,annem neti kapattırmış,kardeşim bu yıl yurt dşında okuyack,bizimki de kafeye göndermez,hepinizi çok özleyecem,bebişlerinize iyi bakın

inşallah cnm Alalh gönlüne göre versin...

CANIM 3 TEKERLEKLILER COK TEHLIKELI bebekler hareketlenmeye basla^diginda on tarafa yuklendiklerinde cok cabuk devriliyorlar hatta biyerde kaza heberinide okumusdum arkadaslarlada payklasmisdim
alisverismerkezinde bebek istidigi oyuncagi almak icin rafa ulasmak istemis one dogru gelince bebek arabasi devriliyor bebegin basi rafa geliyor ve hastahaneye zor yetisdiriyorlar her zaman 4 tekerlikliler ve dengesi iyi olanlar daha iyi birde arabaniza sigacak modellere bakim ben cichonun 3 for me almisdim cok emnun kaldimmmm

cnm ya annenin yaptığı nasıl hoşuma gitti valla gene gözlerm doldu ya hem emekli hemde eşi yok sana bunu yapıyo valla helal olsun diyorumm inş kayınvaliden de utanır bu durumdan da biraz annelik duygusu yaşar,imkanı olmadan seni en baştan düşünmesi çok güzel ben çok takdir ettim,ama bişey söylim annen böyle düşünceliyken başkasından bekleme o sana yeter hayatın bıyunca,ALLAH uzun ömürler versin...

derya cnm sana da iyi yolculuklar şimdiden KADİR GECEN ve bayramın mübarek olsun

Son düzenleme:
derya kız gidio musun forumun tadı tuzuydun be. napcaz biz sensiz 3 hafta? ne yap et bir yolunu bul orda gir nete.olmaz öyle.

iyi yolculuklar cnm. Allah'a emanet sende bebekinde. ama benim burda ne adım nede rumuzum var. neden :84::84::84::84::84::84::84::84:

doktordan geldik biz teyzeleri gayet iyiyiz herşeyimiz normal allahıma bin şükür olsunki 25 haftalığız tam...
ve cinsiyetimizi kesin kız dedi... deryacım listeye eklersin canım kızımı ismi muallakta iki isimli olucak elif kesinde başka ne olucak belli değil karar veremedim ben daha... kızımı görmenin heyecanından kilosunu boyunu sormayı unuttum doktorda ölçtü biçti ama herşey iyi dedi oda sölemedi unuttu çok üzüldüm... neyse sağlığı sıhhati yerinde yaa şükürler olsun rabbime 30. haftaya geldi dedi tekrar ...
yolculuk yapıp yapmıycağımızı sordu yapıcaz dedik rahim açıklığına felan baktı kapalı dedi... ayrıca bebeğim tersti geçen kontrolde şimdi normale dönmüş baş aşşağı gelmiş.. bizden böyle...

canımmm sağolll annem öyle çokk düşüncelidir. allah razı olsun ve yokluğunu göstermesin.... kesinlikle bitek annem olsun bana bişey olmazzzzzzzzzzzzz.. onu çok seviyorum....
ayrıca kayınvalidem utanmaz sanırım çünkü benim bütün altınlarımı annem taktı nişanda da düğünde de utanacağına annemle hala konuşmuyorlar.... fesatlıktan tabiki...

derya canım sana iyi yolculuklar iyi bayramlar dikkatli ol kendine ve kızına iyi bak...

Arkadaşlar ben yarın yola çıkacam eşimin ailesine memleketine gidiyoruz
o yüzden yarınki Kadir Geceniz şimdiden Mübarek olsun.
Ramazan bayramınızıda kutluyoruz, inşallah bayram ve tatiliniz hepinizin (benimde) iyi geçer inşallh
benin gibi yola çıkacak tüm arkadaşlara kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum...
Bayram dönüşü tekrar buluşmak dileğiyle hepinizi ve bebişleri kocaman öpüyoruzz...

nutellam sen anneni düşün hiç üzülme sıkıntı yapma şükürler olsun kimseye muhtaç etmemiş sizikayınvalide bozuntusu utansın madem bide konuşmuyosa

özlemm seninde bayramın ve kadir gecen mübarek olsun hepimiz sağlıcakla döneriz inş,iyi bak meleğine ve kendine:79:

Kızlar karnımın ön kısımlarında rahmin olduğu yer sanırım bıçak batar gibi oluyor b usancı mı çok kötü bişey ?

Sizede oluyo mu?

Doğum günün kutlu olsun şeker nice mutlu yıllara eşinle bebişinle sağlıklı mutlu huzurlu

mardin4747
doğum günün kutlu olsun canım tebrik edenleri görünce anca anlayabildim yaw benim kız benim anlayış kapasitemden çalıyor sankim :)

Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hep birlikte nice güzel mutlu senelere inşallahh..

yemişim sezeryanını,bahane bu,diyet yapınca geçecektir,oda arkadaşm yaptı geçti,yandaki bayan yaptı geçti hem de 1 ay da,çok seviyolar kesip biçmeyi,Allhn izniyle pıt diye doğurcam ben:

inşallah canım,
bizim şirkette bi arkadaş yeni doğm yaptı 4 kilo doğurdu normal doğumla
memnunmusun dedim bana aynen şunu dedi " tekrar hamile kalsam asla normal doğurmam "
insan bunları duyuncada tırsmıyo değil, ben zaten fissür yuzunden normal doğuramam, hoş fissürüm olmasada totom yemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…