2011 Aralık Anneleri

Kızlar karnımın ön kısımlarında rahmin olduğu yer sanırım bıçak batar gibi oluyor b usancı mı çok kötü bişey ?

Sizede oluyo mu?

Kimsecikler yok yine galiba benim ağrılarım erken başladı yafs sırtımın yan taraflarında da ağrılar oluyor bir kaç gündür çok şiddetili değil ama rahatsız ediyo tabi amaaannn şimdiden başladık hadi hayırlısı..

e canım bende de anal fissür olmuştu geçen yıl ,ah neler çekmiştim.şimdi öyle bir sıkıntım yok ama bu şimdi engel mi oluyor yani normal doğuma?ben de geçen ağdaya gittiğimde ordaki kadın da normal doğum acısının tabiri zor bir ağrı olduğunu söyledi.aynen ben de bu sözlerden çok etkileniyorum...kimisi de hiiiiç zor değil regl sancısı gibi diyor,anlayabilene aşk olsun.

canım bu dönem bu tarz agrılar normalmiş,çok dayanılmazsa veya Allah korusun kan durumlarında doktora danışmakta görünmekte yarar var.rahmimiz büyüyor artı gaz sancıları da cabası.

Son düzenleme:

Maşallah bebişinee bizde elif istiyoruz ikinci ismine karar veremedik Benm bebişte ters inş. döner tepikleri baskı yapıyor aşağıyo gıdıklanıyorum

canım herkesin vücud yapısı farklı ağrı eşiği farklı. ben regl ağrısı nedir bilmem mesela ama çoğu arkadaşım her ay ağrıdan kıvranır. onun gibi düşün. olumsuz yorumlara kendini kapa dinleme ben öyle yapıyorum. her gün dua ediyorum inşallah normal doğum yaparım diye. bu arada en ufak acıya bile dayanamam normalde. ama Allah bizi çocuk doğurabilecek yapıda yaratmış. şöyle düşün. sezeryanın olmadığı yıllarda yaşıyor olsaydık çocuk yapmayacak mıydık? benim annem abimi 1 haftada doğurmuş. 1 hafta sancı çekmiş. ama 1 sene sonrada ben doğmuşum. şirinevlerden bakırköye zor yetişmiş. yolda doğacakmışım D

canım bu dönem bu tarz agrılar normalmiş,çok dayanılmazsa veya Allah korusun kan durumlarında doktora danışmakta görünmekte yarar var.rahmimiz büyüyor artı gaz sancıları da cabası.

Poffffff belime vuruyo bi acayip geçti benim bugün normalde hiç şikayetim yoktu bugune kadar maşallah ama nedense bugünlerde biraz sızlanmalarım var..

Uterusunuzun kasılamasına bağlı ağrılar hissedebilirsiniz (Braxton-Hicks kasılmaları). Bebeğinizin yaklaşık 33 santimetre ve 560 gram ağırlığındadır. Artık yüz ve vücut yapısı bir bebek görünümündedir. Ancak hayati organları, özellikle akciğerleri henüz tam olarak işlev görmez.

Son düzenleme:

bende kayınvlaıdeme sakayla karısık tee hamıle olmadan once soylemıstım ..arkadasıma boyle en buyuk boy altından bı kolye gıbı bırsey taktılar onu soyledım
ee bı bılezıkte ben ısterım dedım ..bızde gleıne takılmaz kı bebege takılır oyle adet mı varmıs dmeıstı

gorumcem de ee anne takarsın gelınıne ne olacak fılan demıstı ..

hakkını yememyeyım gıttık 200 tl lık kıyafet esya fılan aldı kadın bana gorumcem de aldı etek badı fılan

annem de arabayı ben alırım dıyor ama boyle pahalı seyleerı aldırmayalım dıyor esımde kıyafet fılan alsınlar dıyor

bakalım

3 tekerlıklıler ıyı degılmıymıs oysa dükkanda guvenılır gıbı duruyorlardı ya ..of aklım karıstı smdı tam da buldum demısken ..

ah canım benim öyle olsa ne ala resmen bayıldım rengim bembeyaz olmuş ve ter içinde kalmışım. ben devlet hastahanelerine hiç gitmem nerdeyse 20 yıllık memurum ama dün bir kez daha ne kadar çok haklı olduğumu anladım.
ben 12 den sonra bişi yememiştim bana da dediler ki hayır 22 den sonra hiç bişi yemiyeceksin 24 çok geç dediler ben de bir daha gitmedim az duramamki onca saat

kışlık menemenlik nasıl yapılıyor anlatan oldu mu bilmiyorum ama olmadıysa ben sana anlatabilirim canım.

40 yaşımdayım hayatım boyunca hiç diş ağrısı çekmedim ve 32 dişim de duruyor çok şükür ama ilk defa bu son 15 gündür sızlıyor ama ben biliyorum kököne kadar içten çürük dıştan sapa sağlam olsa da. bi su içsem dibine kadar iniyor sonra sızlıyor.bi süre daha böyle kalsında olmazsa dediğin gibi gitmek lazım doktora.
tansyonum düşük normal hali 10/6 ama dün daha bir düştü .
ayaklarım artık şişmeye başladı dikmek iyi fikir doğrusu.

ben bu kaynana gelin muhabbetlerini hiç sevmiyorum ve böyle bir sohbete hiç girmem de ama sizin hatrınıza küçük bir sitemde benden olsun:) şuan beylikdüzündeyim kayınvalide de ve kadın beni yakaladıya kışlık yiyceklerini yaptırdı ben malum kıramıyorum ya 20 kilo domates almış beni yapsın diye iyi yaptım şişelere koydum. üç gündür burdayım yemekleri hep ben yapıyorum. ben üstelik buraya geleceksem yemeklerimi yapıp bagaja atıyorum öyle geliyorum. salı günü gelirken musakka bulgurpilavı ve lahana sarmasını attım bagaja geldim yoksa aç karna bi dünya yemek yapacam diye canım çıkıyor.
hediyeye gelince bana ve kızıma hiçççç bir şey almayacağını biliyorum ki daha bir kilo bişiyini görmedim hep benden ister ve ben hep elim kolum dolu gelirim benim annem üç gelinine de kışlık herşeyi yapar ama gelinleri teşekkür etmez ben de kayınvalideme yaparım ama o bana sürekli kapris yapar:))
napalım bazılarımız kadersiz oluyoruz ama olsun ben eşimle ve artık kızımla mutluyum rabbim aile huzurumuzu bozmasın boşverin kaynanayı herkesin evi ayrı sonuçta dimi:)

Son düzenleme:

peki hergün mü içecekmişsin cnm ???

canım ya ne diyim ezdirme kendini o kadar. yapsın kendi yiyeceğini. of sinir oldum iki dakikada ya. sen niye elin kolun dolu gidiyosun. o yapmıyorsa sen de giderek daha az götür, sonra kesersin. eşin bişey demiyor mu? gerçi erkekler söz konusu kendi aileleri olunca kör olurlar. ama mevzu bizim ailemiz olsa maşallah her sözü süylerler.

canım ben bebek arabasını dün aldım kraft-atlanta kırmızı rengini. internetten 230 tl'ye aldım. dediğim gibi bütçe meselesi. ben 300den yukarı veremezdim. iyi oldu. baknelervar.com'dan aldım. yarın teslim edilcekmiş. çok heyecanlıyım. bekliyorum.

ya kızlar rahmimde kasılmalar oluyor. ben kızım dönüyor sanıyordum. değilmiş. bunlar kasılmaymış. çok sık değil ama günde toplasam 10 kere rahat oluyordur. sizde de oluyor mu?

canım benim de bel ağrım oluyor doktorum bana magnezyum hapı verdi şimdi içiyorum biraz azaldı düzenli içsem sanırım geçecek zaten doktorum magnezyumu düzenli al bana dua edersin demişti

iyi akşamlar kızlar nasılsınız.çok şükür kışlık olayını bitirdik bugünde fasulye,dolmalık biber koydum.derya arkadaşımız 3 hafta aramızda olamıyacakmış.hayırlı yolculuklar arkadaşım.bu arada listede gerçek isimler gerekiyormuş.benim adım derya.

boşver canım ya ezmek değilde kullanıyor aklı sıra ama ben allah hatrına dul kadın diye yapıyorum aslında yoksa ezemez beni kimse . çokta zenginler ama bir mendil bile görmedim işte düşündükçe zoruma gitsede artık bizler orta yaşız ihtiyacımızda yok çok şükür.

Son düzenleme:
Maşallah bebişinee bizde elif istiyoruz ikinci ismine karar veremedik Benm bebişte ters inş. döner tepikleri baskı yapıyor aşağıyo gıdıklanıyorum

inşallah döner sizin bebişinizde... elif kayınvalidemin ismi istemeye istemeye koyuyorum o ismi sırf eşim istediği için... ikinci isim bana kaldı ne koyarsam itiraz olmıycak fakat ben hala kızıma isimler yakıştıramıyorum yaaa...

ya kızlar rahmimde kasılmalar oluyor. ben kızım dönüyor sanıyordum. değilmiş. bunlar kasılmaymış. çok sık değil ama günde toplasam 10 kere rahat oluyordur. sizde de oluyor mu?
ya evet bende de oluyor. dün akşam alt tarafı taş gibi oldu.totomun yanına gittim bak kafasını dayadı diye.korkarak dokundu sonra ahhh dedi:) noluyor yav dedim korktum ben bişi olursa dedi çekti elini deli:) ya bi taraftan da düşünüyodum aslında bu sertlik kasılma olabilr mi diye. demek ki kasılmaymış.bebişle bi ilgisi yok yani. boşuna sevinmeyim yok kafası yok gövdesi diye:)

biz iyiyz deryacım seni sormalı.ellerine sağlık. ben de istiyorum domates falan yapmayı. kışın sırf hormonlu domates yüzünden yemekler lezzetsiz oluyo. dolmalık biberleri nasıl yapıyosunuz? kuruttun mu yoksa? taze fasulye bi de.

valla pintosum mehmet de kayınbabamın ismi. baya tartıştık hatta istemiyorum dedim.zamanında söz verdiğim için koycaz mecbur. 2. ismi de bana ait.ama zoruma gidio işte. hayır mehmet ismini sever koyar,bişi dmem.ama nie sırf ana-babasının ismi die koymak zorundayız ki? öle bi kanun mu var. valla cok sinirleniyorum ama napiim.kaçış göçüş yok.
kızda duru ismi çok hoşuma gidio ama herkes duru koyuyo.duyguya da uygun. ha bi de neva da güzel.sen ne düşünüyosun?.ay biraz tıkınayım ben azıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…