Kızlar karnımın ön kısımlarında rahmin olduğu yer sanırım bıçak batar gibi oluyor b usancı mı çok kötü bişey ?
Sizede oluyo mu?
inşallah canım,
bizim şirkette bi arkadaş yeni doğm yaptı 4 kilo doğurdu normal doğumla
memnunmusun dedim bana aynen şunu dedi " tekrar hamile kalsam asla normal doğurmam "
insan bunları duyuncada tırsmıyo değil, ben zaten fissür yuzunden normal doğuramam, hoş fissürüm olmasada totom yemez
Kimsecikler yok yine galiba benim ağrılarım erken başladı yafssırtımın yan taraflarında da ağrılar oluyor bir kaç gündür çok şiddetili değil ama rahatsız ediyo tabi amaaannn şimdiden başladık hadi hayırlısı..
doktordan geldik biz teyzeleri gayet iyiyiz herşeyimiz normal allahıma bin şükür olsunki 25 haftalığız tam...
ve cinsiyetimizi kesin kız dedi... deryacım listeye eklersin canım kızımı ismi muallakta iki isimli olucak elif kesinde başka ne olucak belli değil karar veremedim ben daha... kızımı görmenin heyecanından kilosunu boyunu sormayı unuttumdoktorda ölçtü biçti ama herşey iyi dedi oda sölemedi unuttu çok üzüldüm... neyse sağlığı sıhhati yerinde yaa şükürler olsun rabbime 30. haftaya geldi dedi tekrar ...
yolculuk yapıp yapmıycağımızı sordu yapıcaz dedik rahim açıklığına felan baktı kapalı dedi... ayrıca bebeğim tersti geçen kontrolde şimdi normale dönmüş baş aşşağı gelmiş..bizden böyle...
e canım bende de anal fissür olmuştu geçen yıl ,ah neler çekmiştim.şimdi öyle bir sıkıntım yok ama bu şimdi engel mi oluyor yani normal doğuma?ben de geçen ağdaya gittiğimde ordaki kadın da normal doğum acısının tabiri zor bir ağrı olduğunu söyledi.aynen ben de bu sözlerden çok etkileniyorum...kimisi de hiiiiç zor değil regl sancısı gibi diyor,anlayabilene aşk olsun.
canım bu dönem bu tarz agrılar normalmiş,çok dayanılmazsa veya Allah korusun kan durumlarında doktora danışmakta görünmekte yarar var.rahmimiz büyüyor artı gaz sancıları da cabası.
evet canım insan deli oluyor maaleseff... ama boşver eden bulur diye bir laf var çokk doğru...
görümcem doğum yaptı geçen hafta söylemiştim eve çıkınca gititk kolunda kalın bir bilezik vardı... kayınvalidesi takmış... bana şipinka takacaklar eminim.... (bizim orda boş sapa derler) kızına yakıştırıyor tabi. merak ediyorum bana bi çeyrek takacak ama vicdanı nasıl rahat edecek.. en sevdiği oğlu ve erkek çocuğundan ilk torun... kimse para yok mok derdi yapmasın bence şereftir bu geline bilezik takmak... benim annem ben daha evlenmeden doğumumda takacak bileziği aldı da kenara koydu... kii annemin bi emeklisi var...
ah canım benim öyle olsa ne ala resmen bayıldım rengim bembeyaz olmuş ve ter içinde kalmışım. ben devlet hastahanelerine hiç gitmem nerdeyse 20 yıllık memurum ama dün bir kez daha ne kadar çok haklı olduğumu anladım.canım benimde öyle oldu aç karnına kan verdim,sonuç 2 saat sonra çıkack,yüksekse yükleme yapmayacaz dediler,benim de elim ayağım titredi,sekretere bişey yemezsm bayılcam dedim,o da tuzlu bişeyler yiyin o sonucu etkilemez dedi,çizi ve su aldm,biraz kendime geldim ama şimdi de diyom,aç kalsaydm kan şekeri biraz daha düşcekti,sonuç normal çıkacaktı,doğru mu yaptm bilemedim
ya arkadaşım şu kışlık meleminliğin nasıl yapıldığını bana söylermisin. bide biliyorsan domates ezmesinin. hani domates yerine yemeklere konuluyor ya onu.
cnm diş ağrısını ihmal etme sonradan daha zararlı oluyor. zaten bu aydan sonra dişine müdahalede yapmazlar. bence bu ayı geçrimeden bir dişçiye git. çünkü o ilerleyince sadec ağrı değil apsede yapıyor ve ister istemez antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorsun. birde dişteki iltihabın bebeğe çok zararı oluyormuş. lğtfen ihmal etme 10 gün önce bne çektirdim. sanada Allah kolaylık versin. tansiyonun normalde düşükse sıkıntı yok ama belkide önceki gün fazla yemediğinden tansiyonun düşmüştü. bu sabah yataktan kalkmadan önce ayaklarını birsüre yukarıda tut ve gözlerinle sabit bir yere bak bir süre dooktor demişti bana tansiyonun daha normal olucaktır. geçmiş olsun.
bende kayınvlaıdeme sakayla karısık tee hamıle olmadan once soylemıstım ..arkadasıma boyle en buyuk boy altından bı kolye gıbı bırsey taktılar onu soyledım
ee bı bılezıkte ben ısterım dedım ..bızde gleıne takılmaz kı bebege takılır oyle adet mı varmıs dmeıstı
gorumcem de ee anne takarsın gelınıne ne olacak fılan demıstı ..
hakkını yememyeyım gıttık 200 tl lık kıyafet esya fılan aldı kadın bana gorumcem de aldı etek badı fılan
annem de arabayı ben alırım dıyor ama boyle pahalı seyleerı aldırmayalım dıyor esımde kıyafet fılan alsınlar dıyor
bakalım
3 tekerlıklıler ıyı degılmıymıs oysa dükkanda guvenılır gıbı duruyorlardı ya ..of aklım karıstı smdı tam da buldum demısken ..
canım az önce dr aradım balık hapı evrecektiniz yazmadınız dedim.. sigorta karşılamaz dedi oda ben adını sromuştum halbuki çünkü eczneye sordum nadide hanım pulse veriyor demişti...
dr pulse al dedi.. fiyatını sormuştum 19 tl miş...
haklısın canım hep hapa dadandım ama ne yapayım içsem bir dert içmesem acaba bişeymi olur korkusu ayrı dert... bende içiyorum hapçı oldum resmen yaaa
ben bu kaynana gelin muhabbetlerini hiç sevmiyorum ve böyle bir sohbete hiç girmem de ama sizin hatrınıza küçük bir sitemde benden olsun:) şuan beylikdüzündeyim kayınvalide de ve kadın beni yakaladıya kışlık yiyceklerini yaptırdı ben malum kıramıyorum ya 20 kilo domates almış beni yapsın diye iyi yaptım şişelere koydum. üç gündür burdayım yemekleri hep ben yapıyorum. ben üstelik buraya geleceksem yemeklerimi yapıp bagaja atıyorum öyle geliyorum. salı günü gelirken musakka bulgurpilavı ve lahana sarmasını attım bagaja geldim yoksa aç karna bi dünya yemek yapacam diye canım çıkıyor.
hediyeye gelince bana ve kızıma hiçççç bir şey almayacağını biliyorum ki daha bir kilo bişiyini görmedim hep benden ister ve ben hep elim kolum dolu gelirim benim annem üç gelinine de kışlık herşeyi yapar ama gelinleri teşekkür etmez ben de kayınvalideme yaparım ama o bana sürekli kapris yapar:))
napalım bazılarımız kadersiz oluyoruz ama olsun ben eşimle ve artık kızımla mutluyum rabbim aile huzurumuzu bozmasın boşverin kaynanayı herkesin evi ayrı sonuçta dimi:)
Poffffff belime vuruyo bi acayip geçti benim bugün normalde hiç şikayetim yoktu bugune kadar maşallah ama nedense bugünlerde biraz sızlanmalarım var..
Uterusunuzun kasılamasına bağlı ağrılar hissedebilirsiniz (Braxton-Hicks kasılmaları). Bebeğinizin yaklaşık 33 santimetre ve 560 gram ağırlığındadır. Artık yüz ve vücut yapısı bir bebek görünümündedir. Ancak hayati organları, özellikle akciğerleri henüz tam olarak işlev görmez.
boşver canım ya ezmek değilde kullanıyor aklı sıra ama ben allah hatrına dul kadın diye yapıyorum aslında yoksa ezemez beni kimse . çokta zenginler ama bir mendil bile görmedim işte düşündükçe zoruma gitsede artık bizler orta yaşız ihtiyacımızda yok çok şükür.canım ya ne diyim ezdirme kendini o kadar. yapsın kendi yiyeceğini. of sinir oldum iki dakikada ya. sen niye elin kolun dolu gidiyosun. o yapmıyorsa sen de giderek daha az götür, sonra kesersin. eşin bişey demiyor mu? gerçi erkekler söz konusu kendi aileleri olunca kör olurlar. ama mevzu bizim ailemiz olsa maşallah her sözü süylerler.
Maşallah bebişinee bizde elif istiyoruz ikinci ismine karar veremedik Benm bebişte ters inş. döner tepikleri baskı yapıyor aşağıyo gıdıklanıyorum
ya evet bende de oluyor. dün akşam alt tarafı taş gibi oldu.totomun yanına gittim bak kafasını dayadı diye.korkarak dokundu sonra ahhh dedi:) noluyor yav dedim korktum ben bişi olursa dedi çekti elini deli:) ya bi taraftan da düşünüyodum aslında bu sertlik kasılma olabilr mi diye. demek ki kasılmaymış.bebişle bi ilgisi yok yani. boşuna sevinmeyim yok kafası yok gövdesi diye:)ya kızlar rahmimde kasılmalar oluyor. ben kızım dönüyor sanıyordum. değilmiş. bunlar kasılmaymış. çok sık değil ama günde toplasam 10 kere rahat oluyordur. sizde de oluyor mu?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız.çok şükür kışlık olayını bitirdik bugünde fasulye,dolmalık biber koydum.derya arkadaşımız 3 hafta aramızda olamıyacakmış.hayırlı yolculuklar arkadaşım.bu arada listede gerçek isimler gerekiyormuş.benim adım derya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?