2011 Aralık Anneleri

valla pintosum mehmet de kayınbabamın ismi. baya tartıştık hatta istemiyorum dedim.zamanında söz verdiğim için koycaz mecbur. 2. ismi de bana ait.ama zoruma gidio işte. hayır mehmet ismini sever koyar,bişi dmem.ama nie sırf ana-babasının ismi die koymak zorundayız ki? öle bi kanun mu var. valla cok sinirleniyorum ama napiim.kaçış göçüş yok.
kızda duru ismi çok hoşuma gidio ama herkes duru koyuyo.duyguya da uygun. ha bi de neva da güzel.sen ne düşünüyosun?.ay biraz tıkınayım ben azıktım

kızlar günaydınn. nerelerdesiniz? herkes annesinin veya kayınvalidesinin yanına gidiyor galiba bayram dolayısıyla. ben bu bayram bir yere gitmiyorum. evdeyim. tatil yapcam.:82::82:

kızlar günaydın................

bende kısmetse akşam veya en geç yarın sabah istanbul'a ailemin yanına gideceğim.. hem oralardaki bebek eşyalarını toplayacağım hemde daha gidemem diye ananemi falan görmek istiyorum kısmetse.. bir akşamda artık taksim kaçamağı yaparız kocişle:)

dün bebişime bişiler aldım.. indirime girmişti bir mağaza.. ama eşim anlamıyor daha 2 tulum, bir pijama, 1 altılı üstlü takım, 2 uzun kollu body ( bluz gibi), 1 kısa kollu body... 80 tl verdim hiçbiri 20 tl den pahalı değildi.. o sanıyorki.. çocuk 5 gün aynı tulumu giyecek:)... neyse şimdi istanbuldan da toplım eşyaları eksik kalanlara bakacaz artık.. havlusunu, mustela ürünlerini, ve çamaşır deterjanını almam lazım.. bide çorap ve eldiven almam lazım..:) diğer büyük eşayalr var.. araba-ana kucağı-göğüs pombası-telsiz vs.. bunları istanbuldan ablamdan ve arkadaştan alacağım.. ne kadar az bişi alalım desekte yinede masraf oluyor yani..

bugünde bitse allahın izni ile.. bende bayramda vakit bulursam girerim kızlar.. orda net var ama fırsat olurmu bilmiyorum..

günaydın annişler,

herkeste bir bayram telaşı var yaa ne güzel. benim ailem yurtdışından gelmişti pazar günü dönüyolar.
bayramdada malesef kocişim çalışacak yani hiçbişey anlamıycam bayramdanda. akrabalarımız istanbulda, orayada gidebilirmiyiz bilmiyorum...

umarım herkes güzel bir bayram geçirir.

kadir gecenizde mübarek olsun, bol bol dua edelim bu gece... bebişlerimiz için, ailelerimiz için....

günaydınnnnn:79::79:KADİR GECEMİZ VE CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN,ömrümüz ramazan sonumuz bugünlerin hatrına bayram olsun inşşşbu güzel mübarek günde bebeklerimiz sağlıkla kucaklarımıza gelir inş,hepinize dualar ediyoruz

ayyyy son gün ya bi de hiç zaman geçmiyo yaaa:97::97::97:

ilk günaydın benden olsun :79::79::79:

canım ebnim doktorum haftada max. 2 tane içebilirsin dedi :26:

2 tane uygun heralde cnm ya... benimki hergün iç demişti

kızlar günaydınn. nerelerdesiniz? herkes annesinin veya kayınvalidesinin yanına gidiyor galiba bayram dolayısıyla. ben bu bayram bir yere gitmiyorum. evdeyim. tatil yapcam.:82::82:

ben de evdeyim bu bayram. ablam geldi sağolsun tek bayram geçirmeyeyim diye. ama buruk oluyor bayramlar bu şekildee (

kızlar yaa... son iki gündür yediklerime çok dikkat etmeme rağmen ishal oluyorum :2: neyse ki çok uzun sürmüyor. meleğimin de hareketlerini çok net hissediyorum çok şükür. bu durumda ishalin bi sakıncası var mıdır ki???:97::97::97:

günaydınn herkese
hayırlı cumalar
hayılı kandiller
kadir geceniz mübarek olsun
Allah dualarımızı kabul etsin..
bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

peki hergün mü içecekmişsin cnm ???
canım sormadım valla hergün mü içilecek diye.ç. arayıp konuşayım...

canım hoşgeleceksin istanbula yolunuz açık olsun bir bakmışsın karşılaşmışız burda belli mi olur DD

cnm ya ishal durumu bende de var 1 haftadır da oluyo bende acaba aldığım ilaçlardan yada enfeksiyonla alakalı sanıyodum ama bakarsanız bu hafta çok şikayeti olan var bu konuda belki havalardan belkide bu dönemlerde olabilirmi.

günaydın kızlarr 24 haftalık hamileler kaç aylıgım diyosunuz merak ettim de cevap yazarsanız sevinirim hayırlı günler

cnm sorduktan sonra bana da haber ver olur mu?

inşallah öyledir. kabızlık doğal bi süreç ama, ishal olunca panik yapıyorum ister istemez...

herkeseee günaydınnnnnnnnn.
hepimizin kadir gecesi mübarek olsun. bu gece bol bol dua edelimm sağlıklı bebişlerimiz olsun.

Herkeslere günaydınlar tatlış Anneciklerrr size bir sorum olacak detaylı ultrason en son ne zaman yapılıyo biz bugün 24+1 oldukdaa

gunaydin kizlar...

kadir geceniz mubarek olsun. tatile cikacak arkadaslarin da bayrami simdiden mubarek olsun :)

günaydın kızlarr 24 haftalık hamileler kaç aylıgım diyosunuz merak ettim de cevap yazarsanız sevinirim hayırlı günler

hehehe... aranizda en politik benim galiba. ben bir ayi doldurana kadar hep bir onceki ay bitti diyorum. yani 24 haftada bile 5 ayimiz bitti diyorum. 180 gun olunca 6 bitti demeye baslayacagim. yani 7 gun sonraaaaa

Herkeslere günaydınlar tatlış Anneciklerrr size bir sorum olacak detaylı ultrason en son ne zaman yapılıyo biz bugün 24+1 oldukdaa

Detaylı ultrasonografi bebeğin organ gelişiminin tamamlandığı, ve ultrason görüntülerinin nispeten daha kolay elde edilebildiği bir dönem olan 18-24. haftalar arasında yapılır.

cnm nette böyle yazıyor. sen 25. haftaya girmişsin...

canim gunaydin. biz 22. haftada gitmistik ama yaramaz bi oglusumuz oldugundan bir kac kere daha gittik sonrasinda.

sohbet arasinda doktorumuz '24. haftada bakmak iyi oldu butun kalp yapilari tam anlamiyla o zaman olusmus oluyor' demisti. sanirim senin icin de uygun zamanlar gelmistir, doktorunla konusmalisin bence..
.

yaw kagan kocatepeyi izliyodum o baska bişi diyo internet baska bişi diyo parmak hesabı baska bişi diyo en iyisi ay dememek hafta demek sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…