2011 Aralık Anneleri

Canım nette 24hafta 1günlük hamilesiniz dio ama :44:

tatlım banada doktorum 24.haftada bütün kalp yapısı fln oluşmuş oluyor 24.haftada ayrıntılı ultrason yapalım demişti birde seçimi bana bırakmıştı istersen yaparız ayrıntılı ultrason die bende yaptırmak istiyorum acıkcası soyle detayluı bı goreyım bebişimi yaff hiç görmedim henüzz net olarak peki canım sana birşey daha sorayım ben şimdi 24+1 görünüyorum sen gittiğinde ultrasona ne kadarlıktın ?

yaw kagan kocatepeyi izliyodum o baska bişi diyo internet baska bişi diyo parmak hesabı baska bişi diyo en iyisi ay dememek hafta demek sanırsam

Canim ilk 6 haftayi 1. Ay sayiyorsun. Sonraki her 4 hafta 1 ay. Yani 24 haftalikken ilk 6 hafta 1 ay, 24'ten 6 cikar, 18 hafta, yani 4,5 ay. Bastaki 1 ayi topla, 5,5 ay. Ben pek teferruata girmiyorum, boyle yapiyorum hesabi.

günaydın.. kadir gecemiz ve cumamaız mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim bu gecenin hatırına bizlere kolay doğumlar nasip etsin. yavrularımızı da yuvalarımıza korusun inşallah.
tatile çıkanlara iyi bayramlar ve iyi tatiller....

Maşallah bebişinee bizde elif istiyoruz ikinci ismine karar veremedik Benm bebişte ters inş. döner tepikleri baskı yapıyor aşağıyo gıdıklanıyorum

cnm elif su, elif ceren olabilir. bu ters meselesini bilmiyorum benim bebkimi,n ayakları aşağıda kafası yukarıda ama doktorum ters yada düz demedi. sizinki nasıl ki ters dedi doktor.

evet bende 3 teker alıcaktım duyduklarımdan sonra vaz geçtim. ya devrilirse Allah korusun..kaynana ve görümce konusunda şanslıymışsın. Allah öylelerinden razı olsun.

hala kışlık melamin ve domates ezmesini söyleyen olmadı. aa ayaklarını mutlaka dik hatta benim doktorum gece yatarken ayaklarının altına yastık koy demişti. bende sağa veya sola dönersem bacak arama koyuyorum yastığı, sırt üstü yatarsamda ayaklarımın altına koyuyorum. zaten öyle dedikleri gbi hep sol yatamıyorum zırt pırt dönüyorum.

heheehe bende senin tam zıttın daha 6. ayı bitirmeden 7 demeye başladım çünkü karnım çok büyük. komik oluyor az ay deyince.

bu arada bugün şeker yüklemesine gdiemedim çok yoğunuz.

Canim ilk 6 haftayi 1. Ay sayiyorsun. Sonraki her 4 hafta 1 ay. Yani 24 haftalikken ilk 6 hafta 1 ay, 24'ten 6 cikar, 18 hafta, yani 4,5 ay. Bastaki 1 ayi topla, 5,5 ay. Ben pek teferruata girmiyorum, boyle yapiyorum hesabi.

Yakin zamanlarda cocuk doguranlar haric kimse hafta hesabi bilmiyor, herkes kac aylik diye soruyor. Onlara cevap verebilmek icin hesaplamak gerekiyor.

yaa ben 6 aylık oldu diyodum hep o hesap nerden çıktı yaa
ben hemen zaman gecsin istiyorum 6yı 3 gun gecsın 7 aylık demeye baslıycam

24'leri saymaya basladigin anda 25. haftan oluyor canim. Bu arada gec te olsa dogumgunun kutlu olsun. Bir dahaki dogumgunune kollarinda bebegin, yaninda esinle gir insallah. Nice mutlu yaslarin olsun.

Canım beniiim çok teşekkür ederim hep birlikte ailelerimizle nice senelere inşallahhh

günaydın kızlarr 24 haftalık hamileler kaç aylıgım diyosunuz merak ettim de cevap yazarsanız sevinirim hayırlı günler
canım 24+1 dim dün ben her sorana 5.5 diyorum dün doktorum 6 aylık oldun dedi...
cnm sorduktan sonra bana da haber ver olur mu?

inşallah öyledir. kabızlık doğal bi süreç ama, ishal olunca panik yapıyorum ister istemez...

tamam canım haber veririm.. ebn daha ilacı almadım..

dün akşam kızımı gördümm
çokk çirkindiii ama benim için dünya güzeliiiiiiiiiiii..
kuzguna yavrusu şahin görünürmüş hesabı....
muhetşem bişey yaaa dr 15 dakka baktı toplamda.. bir sorun yokmuş herşeyi iyimiş.. güzel güzel pozlar verdi....
çıkınca sekreterine dedim 15 dakka kaldım az süre değilmi 40 dakka kalanı duydum dedim..
bebeğin pozisyonuyla alakalı dr herşeyine bakmıştır ama bazı bebekler arkasını dönüyor yüzünü göstermiyor uğraştırıryor dedi... girmeden önce çikolata yedim sanrıım faydası oldu....
şimdi aklıma takıldı az kaldım diye ama ne yapayım oldu bitti işte.. kızım esnedi gülümsedi...
görmeyen arkadaşalr muahakkak gitsinler süper bi olayyy

Ya ben de bir tek ben varim saniyordum ama cirkiiiinn diyen. Hatta babasi kizdi bana benim kizim dunya guzeli diye. Neyse doktorumuz da daha yarim kilo ay parcasi gibi gorunmeyecek herhalde dedi. (cok tatlidillidir doktorum.) ben de simdi guzel kizim diye seviyorum onu.

Canım yaa gözün aydın çok sevindimmm maşallah sana ve bebişine benimde tereddütlerim vardı acaba gitsem mi gereği varmı ayrıntılı ultrasonun die şimdi senin mesajını okuyunca gerek olduğunu düşünüyoorum bende çok istiyorum oğluşumu görmeyi çünkü bizim gitiiğimiz yerdeki ultrason aleti pek iyi değil boy kg dahi ölçmüyo gidip bebeğimi uzunca bi görmek istiyorumm sende dün gitmişsin bende bugün gidicem Allahın izniyle ben 24+1 olunca 25haftaya mı girdim acaba gidemem mi die düşündümde demekki gidilebiliomuş

ben oglumun pozisyonu yuzunden 2 kere gittim. ilk gittigimde 21+3 gittim (22. haftada) ikincisinde 23+4 gittim (24 haftada). bu hafta olayi da soyle oluyor aslinda sen 24+0dan itibaren 25. haftada oluyorsun. gebelik haftamiz dolduracagimiz haftanin ismiyle aniliyor. yani 24+bisey oldugu andan itibaren kendine 25 demeye basliyorsun.

Son düzenleme:
26 hafta bıttı 27.ye girdik..

ben herkese 6,5 aylık dıyorum bayramdan sonra da 7. ayın ıcındeyız derım artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…