Detaylı ultrasonografi bebeğin organ gelişiminin tamamlandığı, ve ultrason görüntülerinin nispeten daha kolay elde edilebildiği bir dönem olan 18-24. haftalar arasında yapılır.
cnm nette böyle yazıyor. sen 25. haftaya girmişsin...
canim gunaydin. biz 22. haftada gitmistik ama yaramaz bi oglusumuz oldugundan bir kac kere daha gittik sonrasinda.
sohbet arasinda doktorumuz '24. haftada bakmak iyi oldu butun kalp yapilari tam anlamiyla o zaman olusmus oluyor' demisti. sanirim senin icin de uygun zamanlar gelmistir, doktorunla konusmalisin bence...
yaw kagan kocatepeyi izliyodum o baska bişi diyo internet baska bişi diyo parmak hesabı baska bişi diyo en iyisi ay dememek hafta demek sanırsam
ben şimdi 25.haftamda mıyım yani
Maşallah bebişinee bizde elif istiyoruz ikinci ismine karar veremedik Benm bebişte ters inş. döner tepikleri baskı yapıyor aşağıyo gıdıklanıyorum
bende kayınvlaıdeme sakayla karısık tee hamıle olmadan once soylemıstım ..arkadasıma boyle en buyuk boy altından bı kolye gıbı bırsey taktılar onu soyledım
ee bı bılezıkte ben ısterım dedım ..bızde gleıne takılmaz kı bebege takılır oyle adet mı varmıs dmeıstı
gorumcem de ee anne takarsın gelınıne ne olacak fılan demıstı ..
hakkını yememyeyım gıttık 200 tl lık kıyafet esya fılan aldı kadın bana gorumcem de aldı etek badı fılan
annem de arabayı ben alırım dıyor ama boyle pahalı seyleerı aldırmayalım dıyor esımde kıyafet fılan alsınlar dıyor
bakalım
3 tekerlıklıler ıyı degılmıymıs oysa dükkanda guvenılır gıbı duruyorlardı ya ..of aklım karıstı smdı tam da buldum demısken ..
ah canım benim öyle olsa ne ala resmen bayıldım rengim bembeyaz olmuş ve ter içinde kalmışım. ben devlet hastahanelerine hiç gitmem nerdeyse 20 yıllık memurum ama dün bir kez daha ne kadar çok haklı olduğumu anladım.
ben 12 den sonra bişi yememiştim bana da dediler ki hayır 22 den sonra hiç bişi yemiyeceksin 24 çok geç dediler ben de bir daha gitmedim az duramamki onca saat
kışlık menemenlik nasıl yapılıyor anlatan oldu mu bilmiyorum ama olmadıysa ben sana anlatabilirim canım.
40 yaşımdayım hayatım boyunca hiç diş ağrısı çekmedim ve 32 dişim de duruyor çok şükür ama ilk defa bu son 15 gündür sızlıyor ama ben biliyorum kököne kadar içten çürük dıştan sapa sağlam olsa da. bi su içsem dibine kadar iniyor sonra sızlıyor.bi süre daha böyle kalsında olmazsa dediğin gibi gitmek lazım doktora.
tansyonum düşük normal hali 10/6 ama dün daha bir düştü .
ayaklarım artık şişmeye başladı dikmek iyi fikir doğrusu.
gunaydin kizlar...
kadir geceniz mubarek olsun. tatile cikacak arkadaslarin da bayrami simdiden mubarek olsun :)
hehehe... aranizda en politik benim galiba. ben bir ayi doldurana kadar hep bir onceki ay bitti diyorum. yani 24 haftada bile 5 ayimiz bitti diyorum. 180 gun olunca 6 bitti demeye baslayacagim. yani 7 gun sonraaaaa
Canim ilk 6 haftayi 1. Ay sayiyorsun. Sonraki her 4 hafta 1 ay. Yani 24 haftalikken ilk 6 hafta 1 ay, 24'ten 6 cikar, 18 hafta, yani 4,5 ay. Bastaki 1 ayi topla, 5,5 ay. Ben pek teferruata girmiyorum, boyle yapiyorum hesabi.
yaa ben 6 aylık oldu diyodum hep o hesap nerden çıktı yaa
ben hemen zaman gecsin istiyorum 6yı 3 gun gecsın 7 aylık demeye baslıycam
24'leri saymaya basladigin anda 25. haftan oluyor canim. Bu arada gec te olsa dogumgunun kutlu olsun. Bir dahaki dogumgunune kollarinda bebegin, yaninda esinle gir insallah. Nice mutlu yaslarin olsun.
canım 24+1 dim dün ben her sorana 5.5 diyorum dün doktorum 6 aylık oldun dedi...günaydın kızlarr 24 haftalık hamileler kaç aylıgım diyosunuz merak ettim de cevap yazarsanız sevinirim hayırlı günler
cnm sorduktan sonra bana da haber ver olur mu?
inşallah öyledir. kabızlık doğal bi süreç ama, ishal olunca panik yapıyorum ister istemez...
Cok tatlisin... Hesabi boyle yapmayinca 40 hafta 10 aya denk geliyor.
dün akşam kızımı gördümm
çokk çirkindiii ama benim için dünya güzeliiiiiiiiiiii..
kuzguna yavrusu şahin görünürmüş hesabı....
muhetşem bişey yaaa dr 15 dakka baktı toplamda.. bir sorun yokmuş herşeyi iyimiş.. güzel güzel pozlar verdi....
çıkınca sekreterine dedim 15 dakka kaldım az süre değilmi 40 dakka kalanı duydum dedim..
bebeğin pozisyonuyla alakalı dr herşeyine bakmıştır ama bazı bebekler arkasını dönüyor yüzünü göstermiyor uğraştırıryor dedi... girmeden önce çikolata yedim sanrıım faydası oldu....
şimdi aklıma takıldı az kaldım diye ama ne yapayım oldu bitti işte.. kızım esnedi gülümsedi...
görmeyen arkadaşalr muahakkak gitsinler süper bi olayyy
dün akşam kızımı gördümm
çokk çirkindiii ama benim için dünya güzeliiiiiiiiiiii..
kuzguna yavrusu şahin görünürmüş hesabı....
muhetşem bişey yaaa dr 15 dakka baktı toplamda.. bir sorun yokmuş herşeyi iyimiş.. güzel güzel pozlar verdi....
çıkınca sekreterine dedim 15 dakka kaldım az süre değilmi 40 dakka kalanı duydum dedim..
bebeğin pozisyonuyla alakalı dr herşeyine bakmıştır ama bazı bebekler arkasını dönüyor yüzünü göstermiyor uğraştırıryor dedi... girmeden önce çikolata yedim sanrıım faydası oldu....
şimdi aklıma takıldı az kaldım diye ama ne yapayım oldu bitti işte.. kızım esnedi gülümsedi...
görmeyen arkadaşalr muahakkak gitsinler süper bi olayyy
tatlım banada doktorum 24.haftada bütün kalp yapısı fln oluşmuş oluyor 24.haftada ayrıntılı ultrason yapalım demişti birde seçimi bana bırakmıştı istersen yaparız ayrıntılı ultrason die bende yaptırmak istiyorum acıkcası soyle detayluı bı goreyım bebişimi yaff hiç görmedim henüzz net olarakpeki canım sana birşey daha sorayım ben şimdi 24+1 görünüyorum sen gittiğinde ultrasona ne kadarlıktın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?