2011 Aralık Anneleri

herkeslere merhabaaa....günlerdir ne mide bulantısı ne bişey,ödüm patlıyordu ya kalbi durduysa falan diye ,sabah dra koştum çook şüküürr...,bissürü kan,idrar vs...amaa bugünün en güzeli kalp atışını duydum sonunda çook şükür... darısı duymayı bekleyen benm gbi sabırsız anne adaylarının başına inş...

demettuba sen nerdesin ne iş yapıyosun. seninle hemen hemen aynıyız. merak ettim yaw:) bu arada doktorlar bazen salakça davranabiliyolar. takma kafana.

masallah canim. 150 gayet iyi hic endisen olmasin. kontrollere devam hic birsey takma kafana

saolun kızlar inşallah hepinizin bebegi çok çok saglıklı olur ve bahtlarıda çok güzel olur inşallah

çok güzel. canım çok sevindim. hayırlı olsun. allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah

ya sorma arkadasim. ben de bi hatti mimlemistim zaten buraya tasindigimizdan beri. kesinlikle o minibuslere binmiyorum

katil bunlar cidden..

CANIM senle aynıyız ben c.tesi duyamadım kalp atışını alttan mı duydunuz yoksa göbekten duydun mu direk

bu donemlerde su toplanilmaz su toplamasi son 3 ayda oluyor seninki yag toplamasi olmus sekerrrrr normalde 4 aya kadar kg alinmamasi gerekirmissss

inanmıyorum. niye bu kadar kilo alıyorum ya:26::26::26::18::18::18:
abartı bişey de yemiyorum. sadece suyu çok içiyorum bir de ekstradan her gece bir bardak süt içiyorum. onu da dün gece içmedim kilo aldığımı görünce

canm ben tuzlada bi şirkette muhasebeciyim kısmi amelelik diyebilirizsen kaçtın kaç oldun ben 76 kg den 79 çıkmışım

bu ara iştahsızım yemek az yiyorum.bol bol meyve yiyorum.1 gr vermemişim.herkez ayyy ne kadar zayıflamışsın.yüzün kaşık kadar kalmış diyo.ne sinir oluyom yaa

meyveyi benim doktorum sinirladi. meyve sekeri farkettirmeden kilo yaparmis ve su gizli seker denen seyi tetikliyormus oturup bir karpuzu yemece yok demisti bana

beni ne kadar azimli gorduyse artik bu konuda

canm ben tuzlada bi şirkette muhasebeciyim kısmi amelelik diyebilirizsen kaçtın kaç oldun ben 76 kg den 79 çıkmışım

canım ben 53 kiloydum. 55 olmuşum. çok canım sıkıldı. daha şimdiden böyleyse. yandım ben ya...:18::18::18::18::18::18::18::18:
ablam da 55 kiloyla hamile kalıp 80le doğum yapmıştı. şimdi 70 kilo, hiç kilo veremiyo ben de ona benzicem galiba:18::18::18:

Kızlar ben cay ve kahveyi cok içiyorudum normalde , ama gunde 3 fincan kahve veya 6 bardak caya izin varmısss,,, ben de papatya cayı ve ihlamur iciyorum,, siz ne iciyorsunuzz

Walla benim dr um pek tavsiye etmiyorm ama çok istersen günde 1 bardak açık ve limonlu çay içebilirsin dedi.. 3 lt su bol meyva bol sebze balık tavuk et önerdi... ben çayı haftasonu kahvaltısına saklıyorum walla:) haftaiçi içmiyorum.. bazen doğal yeşil çay içiyorum.. poşet çay, kutu meyvesuları, margarin , et suyu tabletleri, hazır çorbaları sakın tüketmeyin kızlar..içlerinde kimyasal maddeler var

canim sut kg aldiriyor suttunu sabah ic bende ilk gebeligimde senin gibiydim direkt diyetisyene gonderdiler sutlar sabah aksam corba meyve yatmadan 4 saat once birsey yok sadece suuuuuuuu
dikkat et bak son donemlerde yuruyemez halle geliyor insan kg kontrollu almak gerekiyor ben bunu anladim cok ama cok zor oluyor son 3 ay fazla kg alinirsaaaaa

hayir hic gec degil. kese ve kapl atisi arasinda azzaman oluyir. o yuzden sSIK SIK gidiyoruz. ama kalpatisindan bir sonraki asama 2 li tarama ve 2. trimestre donemi vitamin takviyelerinin baslamasi.

sen kalp atisini baya bi erken duymussun. bu yuzden de aran bize gore daha uzun olmus. ben nerdeyse 8. haftada duydum sayilir. kontrolum 3 hafta sonra. ayni hesaba geliyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…