Günaydın kızlar hepinize iyi haftalar
c tesi dr gittim.. hala gününü tespit edemedik 9 mayısta tekrar gidecem.. sık sık gel dedi dr. bi sorun yokmuş ama takip edelim dedi.
hayırlısı artık... şuan 7+3 görünüyormuş... kalbi 150 atıyordu...
herkeslere merhabaaa....günlerdir ne mide bulantısı ne bişey,ödüm patlıyordu ya kalbi durduysa falan diye ,sabah dra koştum çook şüküürr...,bissürü kan,idrar vs...amaa bugünün en güzeli kalp atışını duydum sonunda çook şükür...darısı duymayı bekleyen benm gbi sabırsız anne adaylarının başına inş...
cnm allah yardım etsin bizee sabah katil şöförle geldik bizde adam sanki konserve taşıyodu yahiç mi düşünmezler yaşlıları hamileleri zor geldim iş yerine içim dışıma çıktı tabiri cuk oturdu valla gerdiler bizi sabah sabah ya
canım eşim izin alamadı yaaaaaaaaa yoksa gitmezmiyim offff hayırlısın inşallah
demettuba sen nerdesin ne iş yapıyosun. seninle hemen hemen aynıyız. merak ettim yaw:) bu arada doktorlar bazen salakça davranabiliyolar.takma kafana.
herkeslere merhabaaa....günlerdir ne mide bulantısı ne bişey,ödüm patlıyordu ya kalbi durduysa falan diye ,sabah dra koştum çook şüküürr...,bissürü kan,idrar vs...amaa bugünün en güzeli kalp atışını duydum sonunda çook şükür...darısı duymayı bekleyen benm gbi sabırsız anne adaylarının başına inş...
şanslısın yaz meyveleri çıktı artık...
bol bol yemelisin....
bu donemlerde su toplanilmaz su toplamasi son 3 ayda oluyor seninki yag toplamasi olmus sekerrrrr normalde 4 aya kadar kg alinmamasi gerekirmissss
inanmıyorum. niye bu kadar kilo alıyorum ya:26::26::26::18::18::18:
abartı bişey de yemiyorum. sadece suyu çok içiyorum bir de ekstradan her gece bir bardak süt içiyorum. onu da dün gece içmedim kilo aldığımı görünce
bu ara iştahsızım yemek az yiyorum.bol bol meyve yiyorum.1 gr vermemişim.herkez ayyy ne kadar zayıflamışsın.yüzün kaşık kadar kalmış diyo.ne sinir oluyom yaa
ama ama neden bağırdın sen bizee yaaa
valla bağırmadım ama anlamadım. yok sakince sordum sadece. tamam neyse. özür dilerim bağırmış gözüküyosam
çok güzel. canım çok sevindim. hayırlı olsun. allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah
canm ben tuzlada bi şirkette muhasebeciyim kısmi amelelik diyebiliriz sen kaçtın kaç oldun ben 76 kg den 79 çıkmışım
Kızlar ben cay ve kahveyi cok içiyorudum normalde , ama gunde 3 fincan kahve veya 6 bardak caya izin varmısss,,, ben de papatya cayı ve ihlamur iciyorum,, siz ne iciyorsunuzz
bu donemlerde su toplanilmaz su toplamasi son 3 ayda oluyor seninki yag toplamasi olmus sekerrrrr normalde 4 aya kadar kg alinmamasi gerekirmissss
inanmıyorum. niye bu kadar kilo alıyorum ya:26::26::26::18::18::18:
abartı bişey de yemiyorum. sadece suyu çok içiyorum bir de ekstradan her gece bir bardak süt içiyorum. onu da dün gece içmedim kilo aldığımı görünce
tamam canım dikkat et kendine...
benimde aklıma takılıyo mesela ilk kontrole 5+6 da gittik keseyi gördü kalp atışı duyuldu ve bana 6 hafta sonra gelceksin dedi... o süre zarfında niye kontrole gel demedi... offf doktor çağırsa bir dert çağırmasa bir dert.. kızlar normal mi sizce 6 hafta sonra ikinci randevuya gitmek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?