ya evet bende de oluyor. dün akşam alt tarafı taş gibi oldu.totomun yanına gittim bak kafasını dayadı diye.korkarak dokundu sonra ahhh dedi:) noluyor yav dedim korktum ben bişi olursa dedi çekti elini deli:) ya bi taraftan da düşünüyodum aslında bu sertlik kasılma olabilr mi diye. demek ki kasılmaymış.bebişle bi ilgisi yok yani. boşuna sevinmeyim yok kafası yok gövdesi diye:)
biz iyiyz deryacım seni sormalı.ellerine sağlık. ben de istiyorum domates falan yapmayı. kışın sırf hormonlu domates yüzünden yemekler lezzetsiz oluyo. dolmalık biberleri nasıl yapıyosunuz? kuruttun mu yoksa? taze fasulye bi de.
kız yarenhande göbüşün çok çıkmamış ama memişlerinin maşallahı var:):))
evet canım insan deli oluyor maaleseff... ama boşver eden bulur diye bir laf var çokk doğru...
görümcem doğum yaptı geçen hafta söylemiştim eve çıkınca gititk kolunda kalın bir bilezik vardı... kayınvalidesi takmış... bana şipinka takacaklar eminim.... (bizim orda boş sapa derler) kızına yakıştırıyor tabi. merak ediyorum bana bi çeyrek takacak ama vicdanı nasıl rahat edecek.. en sevdiği oğlu ve erkek çocuğundan ilk torun... kimse para yok mok derdi yapmasın bence şereftir bu geline bilezik takmak... benim annem ben daha evlenmeden doğumumda takacak bileziği aldı da kenara koydu... kii annemin bi emeklisi var...
ahahahahaaaaaa aysallh ay çok güldümmmmmmhey allahım daha neler duycaz bu kocalardan hepsi ayrı alem. kötü bi psikoljiye girmiş seninki işin zor valla canım:)
benimki de geçenlerde "şimdi hamilesin ya sana o gözle bakamıyorum bi tuhaf hissediyorum kendimi" dedi. ay çok bozuldum.yani benim çıkarımım kibarca seni seksi bulmuyorum artık demek istedi.ama bence hamilelik kadına ayrı bi seksapelite katıyo. off ya dediğim gibi hepsi ayrı bi olay. napcam bilmiyorum
sağol deryacım. dolmalık koyamam heralde ya buzluk zaten sıkış tepiş.
yarenhande benim de öyle kocaman bi göbeğim yok ki. herşey normal seyrinde. benim de memişlerim çok büyüdü ve üzeri mor mor çatlaklarla dolu
iyi yolculuklar cnm. Allah'a emanet sende bebekinde. ama benim burda ne adım nede rumuzum var. neden :84::84::84::84::84::84::84::84:
ben benimkine dedimki iki gece önce.. bak ( biz ancak haftada 1 veya 10 günde bir şeyettiğimiz için), bayramda yokuz ablamlara gideceğiz.. orada yer olmadığında ayrı yatacağız.. 10 gün bu dedim.. geçmişte var.. gel değerlendirelim dedim öptüm aşkımla uzak mı kalcam ben falan diye.. ne yaptı dersiniz.. o gece maç seyrederken koltukta uyudu... dün gece başı tuttuu.. bu gece yola çıkıyoruz.. len zaten kırk yılda bir azıo hormonlarım gel demişim gel işte... :)
kızlaaaaaaaaaaaaarr
alısverıs yaptınız mıı yaaa??
yani buyuk alışverişş ıvırı zıvır değilll
bebek arabası , oyun parkı, beşik, çocuk odası vb neler yaptınız yaaa araştırmaktan yoruldum akıl verin bana neler aldınızzz???
gene bi halt anlamadımCanim ilk 6 haftayi 1. Ay sayiyorsun. Sonraki her 4 hafta 1 ay. Yani 24 haftalikken ilk 6 hafta 1 ay, 24'ten 6 cikar, 18 hafta, yani 4,5 ay. Bastaki 1 ayi topla, 5,5 ay. Ben pek teferruata girmiyorum, boyle yapiyorum hesabi.
ya bayıldık ağladık biz gene
aşk tesadüfleri severakılma ne geldi kızlar.. şimdi bizim bebişler büyüyüo koca adam koca kız olacaklar ya.. hani okul-iş falan.. kader bunlardan ikisini biraraya getirse.. biz daha onlar yokken yazışıyoruz falan.. çok garip ve güzel olur ama yaaa:)
cnm hadi sağlıcakla git gel inş,bebeğimizede maşallah diyeli 585 grbende ilk bebekte (ocak ayında) kayınvalideme hazırlayın bileziği dedim para toplamaya başlamışlardı heheheh tirink para yok onlarda:)))) ama kalbi durunca çocuğun kaldı şimdi bişey demedim dememde zaten doğurıyımde hayırlısıyla bi bilezik taksalar nolcak takmasalar nolcak kendi şan şerefleri dediğin gibi
kızlar slm bu arada ben dün dra gittim ya yiğeniniz 585graaaammm yeri iii oturur pozisyondaydı yine benimki yan gelip yatmak nedir bilmiyo hep dik duriii:))) kendi drumda progestana artık gerek yok dedi zaten ben bırakalı çok olmuştuda neyse tatile gidiyos tatil boyunca kullan istersen dedi 1 hafta kullancam progestanı bu sabahta şekere bakıldı 149 çıktı(( yüksek idrar yollarında biraz sorun var antibiyotik kullanıcam haftaya tatil dönüşü 100 yüklicekler inş onda sorun çıkmaz haberler böle
ben benimkine dedimki iki gece önce.. bak ( biz ancak haftada 1 veya 10 günde bir şeyettiğimiz için), bayramda yokuz ablamlara gideceğiz.. orada yer olmadığında ayrı yatacağız.. 10 gün bu dedim.. geçmişte var.. gel değerlendirelim dedim öptüm aşkımla uzak mı kalcam ben falan diye.. ne yaptı dersiniz.. o gece maç seyrederken koltukta uyudu... dün gece başı tuttuu.. bu gece yola çıkıyoruz.. len zaten kırk yılda bir azıo hormonlarım gel demişim gel işte... :)
benimde yooookkk(( o kadarda özelden adımızı soyadımızı bildirdik sana :)))))
Ayy canım ya valla hiç gülecek halim yoktu sinirlerim had safhadaydı sen güldürdün beni sağolAllah da seni güldürsünnn
Sinir olmuş durumdayım kızlar ayrıntılı ultrasona gidicez bugün dünden beri eşime diorumki onceden alalım randevumuzu bayram oncesı dolu olur laf anlatamıorum kv-kb koye gıdecekler onlar ıcın alınacaklar varmıs bır suru lıste yapmıslar benım kocam da enai kosturur bi tarafını yırtar elaleme neyse beni aradı öğlen 1den sonra 4-4.5arası al randevumuzu gıdelım dedı aradım muaynehaneyı tabıkı dolu yer yok actım telı sınırden delırıyorum ama ben sana dedım dımı dıe neyse doktoru aradık ben erken gecmeye calısıcam 3.5gıbı gelın dedı bızım saf ısını yetıstıremezmıstabı haspanın peki var ondan başka ayak işlerine koşturacak kimse yok sanki adam bizim özel aile doktorumuz istediğimiz her an bize vakit ayırabilir en son aradım biz yetişemiyoruz 3.5hocam nasıl yapıcaz dedim 5te gidicez anlaştık artık beni arayamı sıkıştırır ne yapar bılmıyorum cok sınırlıyım bırde aramıs dıokı bak halloldu ne dıe problem yaratıosun gelde sınırlenme ancak emirler veriolar sunu yap bunu yap die bizimkide agzını acamıo diemioki bugun bızım randevumuz var ama bana gelince dil 10karış gerii
Maşallah bebişinee bizde elif istiyoruz ikinci ismine karar veremedik Benm bebişte ters inş. döner tepikleri baskı yapıyor aşağıyo gıdıklanıyorum
Canım valla biz daha hiçbirşeye başlamadık aynı durumdayım seninle yani akıl verecekler banada versin mümkünse bizde bayramdan sonra hemen başlamayı düşünüyoruz yavaş yavaş yapıcaz hazırlıklarımızı
kızlaaaaaaaaaaaaarr
bebek arabası , oyun parkı, beşik, çocuk odası vb neler yaptınız yaaa araştırmaktan yoruldum akıl verin bana neler aldınızzz???
kızlaaaaaaaaaaaaarr
kızlaaaaaaaaaaaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?