- 9 Temmuz 2011
- 319
- 242
- 303
kızlar biz çıkıyoruz , ilk önce doktora ordan eve evden de eşyalarımızı alıp tatile inşşdöndüğümüzde ALLAH nasip ederse 24 haftalık olmuş olacağız büyüyüp gelicez
hepiniz ALLAH a emanet olun, ayyy valla çok zor geldi heee 10 günlük olsada vedalaşmaksize çok alıştım inş dönüşte yine hiç sorun olmadan böyle devam ederiz yolumuza bu yola birlikte başladık ALLAH birliktr bitirmeyi nasip etsin hepimize,bebeklerinizi size sizi ALLAH a emanet ediyoruz,KADİR GECEMİZ VE RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN...offf çok zor ama hepiniz hoşçakalın
canım ben de sırt üstü yatıyorum çoğu zaman çünkü sola ya da sağa yatsam benim kız daha çok vuruyor bişey olmaz herhalde yaa
bu arada biz eşimle uzun zamandır kardeş kardeş yatıyorz valla çünkü benim ileri zeka kocişim kızı varken bişey yapamazmış kızımız görüyor gibi hissediyormuş çok tuhaf oluyormuş yani valla benimki gibi yok herhalde :)
bende ilk bebekte (ocak ayında) kayınvalideme hazırlayın bileziği dedim para toplamaya başlamışlardı heheheh tirink para yok onlarda:)))) ama kalbi durunca çocuğun kaldı şimdi bişey demedim dememde zaten doğurıyımde hayırlısıyla bi bilezik taksalar nolcak takmasalar nolcak kendi şan şerefleri dediğin gibi
kızlar slm bu arada ben dün dra gittim ya yiğeniniz 585graaaammm yeri iii oturur pozisyondaydı yine benimki yan gelip yatmak nedir bilmiyo hep dik duriii:))) kendi drumda progestana artık gerek yok dedi zaten ben bırakalı çok olmuştuda neyse tatile gidiyos tatil boyunca kullan istersen dedi 1 hafta kullancam progestanı bu sabahta şekere bakıldı 149 çıktı(( yüksek idrar yollarında biraz sorun var antibiyotik kullanıcam haftaya tatil dönüşü 100 yüklicekler inş onda sorun çıkmaz haberler böle
ayy canım ben ince kabuklu biber bulucam diye ne zamandır aradım durdum.yeşil biber sevmiyorum.sarı biberlerden 5 yemeklik koydum.bayramdan sonra biraz daha domatez sosu koyucam.her yemeğin içine katarım.
Ayy canım ya valla hiç gülecek halim yoktu sinirlerim had safhadaydı sen güldürdün beni sağolAllah da seni güldürsünnn
Sinir olmuş durumdayım kızlar ayrıntılı ultrasona gidicez bugün dünden beri eşime diorumki onceden alalım randevumuzu bayram oncesı dolu olur laf anlatamıorum kv-kb koye gıdecekler onlar ıcın alınacaklar varmıs bır suru lıste yapmıslar benım kocam da enai kosturur bi tarafını yırtar elaleme neyse beni aradı öğlen 1den sonra 4-4.5arası al randevumuzu gıdelım dedı aradım muaynehaneyı tabıkı dolu yer yok actım telı sınırden delırıyorum ama ben sana dedım dımı dıe neyse doktoru aradık ben erken gecmeye calısıcam 3.5gıbı gelın dedı bızım saf ısını yetıstıremezmıstabı haspanın peki var ondan başka ayak işlerine koşturacak kimse yok sanki adam bizim özel aile doktorumuz istediğimiz her an bize vakit ayırabilir en son aradım biz yetişemiyoruz 3.5hocam nasıl yapıcaz dedim 5te gidicez anlaştık artık beni arayamı sıkıştırır ne yapar bılmıyorum cok sınırlıyım bırde aramıs dıokı bak halloldu ne dıe problem yaratıosun gelde sınırlenme ancak emirler veriolar sunu yap bunu yap die bizimkide agzını acamıo diemioki bugun bızım randevumuz var ama bana gelince dil 10karış gerii
aman hepsi aynı walla... sana gelince dil beş karış bide hep problem yaratan büyüten nedense biz kadınlar oluyoruz.. salla gitsin güzelimçç sen şimdi saat 5 e odaklan.. bebişini görmeye odaklan... o "badem" kocanda yanında put gibi dursun boşver:) sen minicikle ilgilene dur...:) ( hahaha "badem" çok güzel oldu ama (kızmassın inş)
kızlar biz çıkıyoruz , ilk önce doktora ordan eve evden de eşyalarımızı alıp tatile inşşdöndüğümüzde ALLAH nasip ederse 24 haftalık olmuş olacağız büyüyüp gelicez
hepiniz ALLAH a emanet olun, ayyy valla çok zor geldi heee 10 günlük olsada vedalaşmaksize çok alıştım inş dönüşte yine hiç sorun olmadan böyle devam ederiz yolumuza bu yola birlikte başladık ALLAH birliktr bitirmeyi nasip etsin hepimize,bebeklerinizi size sizi ALLAH a emanet ediyoruz,KADİR GECEMİZ VE RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN...offf çok zor ama hepiniz hoşçakalın
gene bi halt anlamadım
ya bayıldık ağladık biz gene
aşk tesadüfleri sever
cnm hadi sağlıcakla git gel inş,bebeğimizede maşallah diyeli 585 gr
o kadar söyledin ya
kızlar bu detaylıya bende 24 haftanın içinde giricem :26::26:bayram dönüşü ayın 9 u çok çok heyecan yaptım nedense sizde de gitmeden bi korku oldumu ya yoksa ben gereksiz panik mi yapıyorum
gene bi halt anlamadım
1. - 6. haftalar = 1. ay
7. - 10. haftalar = 2. ay
11. - 14. haftalar = 3. ay
15. - 18. haftalar = 4. ay
19. - 22. haftalar = 5. ay
23. - 26. haftalar = 6. ay
27. - 30. haftalar = 7. ay
31. - 34. haftalar = 8. ay
35. - 38. haftalar = 9. ay
39. - 40. haftalar = 9 ay 10 gün'ün kalan 10 günü
Bu defa anlaştık mı canım?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnben daha burdayım 6 ya kadar ama olsun..
Gidenleri çifter çifter öpüyoruz oğluşumla.. şeker gibi bayram olsun.. Yol yapacakları allah korusun sağlıkla 9 gün sonra burada buluşmak dileğiyle.. Herkesin gönlüne göre bir tatil olur inş...
Bu mübarek günde.. Allah kocalarımıza ekstra anlayış, sabır, sevgi,şevkat, ilgi,alaka, iletişim kurabilme yeteneği ve ekstra ekstra bereket para :) versin inşallah..
Bebişlerimiz hayırlı, sağlıklı, vicdanlı birer birey olarak gelsinler kucaklarımıza..
Dünyanın sonunuda hayır etsin rabbim..bugünümüzde çok şükürler olsun..
Hepimiz için dua ediyorum sizde bize edin oldumu...
ayyyyyyy bıde ben bı ruya gordum allah ımmsımdı ben doguruyorum normal tabı ama nası normal bı sorun karnımdan normal doguruyorum kesmısler orayı karnımı ben baslıyom ıkınmaya ama tek basımayım :18::18:sonra ıkına ıkına cocuk bı fırlıyor ama ole bı fırlama hava fırlıyor kucama dusuyor ben bı bagıryom annem oluo o anda kesın gobegını dıye nese kesıyoyor bırısı falan anam bı bakıom bıde ne gorum kızzzzzzzz ama ben nası sevınıyorum naber kızım oldu naber dıyee:86::86::86:
anneme anlattım hamıleyken herkes dogururda dıo seının gıbı acayıp doguranınıda hıc duymadım dıyor:86::86:bı tarafım acıkmı kalmıs ney:86::86:
günaydın kızlar, herkesin kadir gecesi mübarek olsun. birbirimize dua etmeyi unutmayalım olur mu?
nihalla ya ben genelde usgde çirkin bulurdum bebekleri ama maşallah senin kızın çok güzelll. bak tatlı demiyorum,yüzünde bi güzellik gördüm. böle genç kız güzelliği:S hani büyük insan sureti var.ha nazar değmesin deyu çirkin diyosan anlarızyoksa maşallah sübhanallah çook güzel.
ya ben de merak ediyom bebeğimi,en son 18 haftalıkken detaylıya girdik. tam 6 hafta oldukime benzio nası bişi acaba?
benim de kışlık yapmam lazım üşeniyorum. off mutfak da küçük.18 kgnin altından nasıl kalkayım ben? 2 kişiyiz zaten de gelen giden eksik olmuyo maşallah. kaç kg yapsam kızlar fikir verin.
bişi daha sorcam ben geceleri farkına varmadan yüzüstü yatıyorum,sonra o pozisyonda uyanıyorum ki karnımda bi ağrı... hayal meyal hatırlıyorum ama bi türlü düzeltemiyorum uyku arası. bebeğe bi zararı olur mu? bi de geçen sırtüstü yatmaşım.artık kaç saat yattıysam.belden aşağım yokmuş gibi uyuşmuştu sanki. off bu pozisyonlar beni mahvedecek
ilişki sırasında da çok dikkat edemiyorum.tamam üstteyim ama karnım yine arada kalıyo. başka şekilde de olmuyo,yani sevmiyorum.inşallah bi sorun olmaz
hoşçakal cnm. Rabbim sizi korusun. ay deryada gitti sende gidiyon pek bir yalnız kaldı topik yaa.
ay koptum ya fırtlıyo kucağına düşüyo yani.
bugün tetanoz 2.aşımı oldum söyledim mi???
ee sonuc acıdı mı etkıledı mı ..
yoksa bı benı mı etkılemedı su ası ya :)
ee sonuc acıdı mı etkıledı mı ..
yoksa bı benı mı etkılemedı su ası ya :)
cnm elif su, elif ceren olabilir. bu ters meselesini bilmiyorum benim bebkimi,n ayakları aşağıda kafası yukarıda ama doktorum ters yada düz demedi. sizinki nasıl ki ters dedi doktor..
Normalde bebekler kafa aşağı duruyomuş doğum pozisyonu yanii..ama benm bebiş makat gelişi yani kafa yukarıda ayaklar aşağıda 37 haftaya kadar döner diyolar ..
KADİR GECENİZ VE KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN... Tatile gidicek arkadaşlar güle güle gitsin gelsin inş.. Bizde yarın ankara yolcusuyuz ilk uzun yolculuğum bebişimle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?