2011 Aralık Anneleri

ayyyyyyy bıde ben bı ruya gordum allah ımm sımdı ben doguruyorum normal tabı ama nası normal bı sorunkarnımdan normal doguruyorum kesmısler orayı karnımı ben baslıyom ıkınmaya ama tek basımayım :18::18:sonra ıkına ıkına cocuk bı fırlıyor ama ole bı fırlama hava fırlıyor kucama dusuyor ben bı bagıryom annem oluo o anda kesın gobegını dıye nese kesıyoyor bırısı falan anam bı bakıom bıde ne gorum kızzzzzzzzama ben nası sevınıyorum naber kızım oldu naber dıyee:86::86::86:
anneme anlattım hamıleyken herkes dogururda dıo seının gıbı acayıp doguranınıda hıc duymadım dıyor:86::86:bı tarafım acıkmı kalmıs ney:86::86:

güle güle git canım.çok fazla yorma kendini kadir gecemiz mübarek olsun.

bizde eşimle aynıyız. hatta o salonda yatıyor yatakta bana kalıyor geniş geniş. dün gece hadi gel bziimle yat dedim ama rahat yatamadım. alıştım koca yatakta sere serpe yatmaya..

hadi iy yolculuklar iyi bir tatail geçirmeni dilerim cnm. boşver benimkininde başı yukarıda aşağıyı teppikleyip duruyor. bilezik konusunda da haklısın bebeklerimiz olsunda. ben evlenmeden önce yeşil taşlı kalın bir bilezik görmüştümde eşime her doğumunda böyle kalın bri bilezik isterim demiştim. ok diyor bakalım belkim alır. kaynanadan beklemiyorum zaten bana mehir oalrak düğünden önce takılan bileziklerimi çıkarttırıp düğünde yeniden takmıştı. kendisi bri çeyrek bile yapmadı. kocam almıitı onlarıda. şimdide beklemiyorum açıkçası. Oğlum sağ salim doğsun da hikaye gerisi.

ayy canım ben ince kabuklu biber bulucam diye ne zamandır aradım durdum.yeşil biber sevmiyorum.sarı biberlerden 5 yemeklik koydum.bayramdan sonra biraz daha domatez sosu koyucam.her yemeğin içine katarım.

ay bende dolma biberi çok severim am no frostta çok yer kaplıyor. derin dondurucu almak istiyorum ama hemen kaynana ortak kullanalım diycek. sonrada benim taraftakileri tırtıklıycak diye istemiyorum. daha 2 ay önce no frostumu karıştırp içinde epey bişey görünce örümcekle beraber tuturdu onları bize ver diye. alana kadar da susmayan bir yapısı var. o yüzden yüz göz olmayım derin dondurucumda olmasın diyom.

ıyyy hakkatten sinri bir durum ama sen boşver öncelikle bu sinirle gidersen ya olumsuz bişey olursa Allah göstermesin. sen deki kocamın onlara yaptığı yavrumun başının gözünün sadakası olsun de. boşverrrr.. bak annesi bebekin oynuyor onu da üzme..

tatile gideceklere şimdiden iyi tatiller iyi yolculuklar ve iyi bayramlar
ben de temizlik yapayım bari burda kimsemiz olmasa da bayram temizliği yapayım diyorum herkese iyi günler

Yok yok kızmam tabiki süper yakıştırma oldu valla bundan sonra kocişlerin adı badem olsun valla oyle yaptım tatlım zaten saat 5e odaklandım heyecanla beklıyorum bebısımı gormeyı yuppiiiiiiiii

tatlışımmm benimm herkeşler gidio valla tek başımıza kalıcaz gelinime ve kendine iyi bak tatilin tadını çıkarın bende çıkıyorum şimdi tatile gideceklere hayırlı yolculuklar Kadir geceniz mübarek olsun Allah dualarınızı kabul etsin inşallah günahlarımızı affetsin bebişlerimizi kucagımıza saglıkla sıhhatle almayı nasip etsinnn hepnizi öpüyorumm

eyhh anasının yaa.. 9 gün tatil yapacağız diye anamız ağladı yaaa.. sırtım ayrı ağrıdı, belim ayrı.. ne yoğunluk bu böyle. herkes 9 günlük işi 1 günde bitirmeye çalışıyor..

BEN DAHA BURDAYIM 6 YA KADAR AMA OLSUN..

GİDENLERİ ÇİFTER ÇİFTER ÖPÜYORUZ OĞLUŞUMLA.. ŞEKER GİBİ BAYRAM OLSUN.. YOL YAPACAKLARI ALLAH KORUSUN SAĞLIKLA 9 GÜN SONRA BURADA BULUŞMAK DİLEĞİYLE.. HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE BİR TATİL OLUR İNŞ...

BU MÜBAREK GÜNDE.. ALLAH KOCALARIMIZA EKSTRA ANLAYIŞ, SABIR, SEVGİ,ŞEVKAT, İLGİ,ALAKA, İLETİŞİM KURABİLME YETENEĞİ VE EKSTRA EKSTRA BEREKET PARA :) VERSİN İNŞALLAH..

BEBİŞLERİMİZ HAYIRLI, SAĞLIKLI, VİCDANLI BİRER BİREY OLARAK GELSİNLER KUCAKLARIMIZA..

DÜNYANIN SONUNUDA HAYIR ETSİN RABBİM..BUGÜNÜMÜZDE ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN..

HEPİMİZ İÇİN DUA EDİYORUM SİZDE BİZE EDİN OLDUMU...

yok canım panik yapmıyrosun bende öyleydim korkudan ve heyecandan ölecektim.. dün ultrasona girmeden 2 kere wc gittim 3.ye giriyordum ki dr çağırdı...düşün artıkk..

canım seninde mübarek oslun hayırlı yolculaklar iyi tatiller dikkatli olun güle güle gidip gelin..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnn

hoşçakal cnm. Rabbim sizi korusun. ay deryada gitti sende gidiyon pek bir yalnız kaldı topik yaa.

ay koptum ya fırtlıyo kucağına düşüyo yani.

ayy canım çok sağol ama ne bileyim çirkin işte yaa... ama tabi benim için dünya güzeliDD
senin bayağı olmuş görmeyeli emin ol çok ama çokkk güzeldir....
allahım hepsini korusun yarabbim..
ayy kızım dediğim anda gözlerim doluyor nasıl bir duygudur bu yaaa

bayrma oncesı gobegımı ekledım bendeeee

hayırlı kandıller sımdıden ıyı bayramlar kızlar ..bayramtatıle gıdıceklerı o gunlerde bulamayız ..

herkese merhaba
ne zamandır gelemdim, yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum, dilerim herkes iyidir.

hepimizin kadir gecesi mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah.

sevgiler

ee sonuc acıdı mı etkıledı mı ..

yoksa bı benı mı etkılemedı su ası ya :)

beni de hiç etkilemedi. aşı olduğumun akşamına unutmuştum bile aşı olduğumu
ikinci dozumuz bayramdan sonra bakalaım.

cnm elif su, elif ceren olabilir. bu ters meselesini bilmiyorum benim bebkimi,n ayakları aşağıda kafası yukarıda ama doktorum ters yada düz demedi. sizinki nasıl ki ters dedi doktor..

Normalde bebekler kafa aşağı duruyomuş doğum pozisyonu yanii..ama benm bebiş makat gelişi yani kafa yukarıda ayaklar aşağıda 37 haftaya kadar döner diyolar ..

KADİR GECENİZ VE KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN... Tatile gidicek arkadaşlar güle güle gitsin gelsin inş.. Bizde yarın ankara yolcusuyuz ilk uzun yolculuğum bebişimle ..

iyi tatiller şimdiden

ben hamileliğimin neredeyse başından beri geziyorum, iyi gezmeler, tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…