2011 Aralık Anneleri

ee sonuc acıdı mı etkıledı mı ..

yoksa bı benı mı etkılemedı su ası ya :)

BEN 1. AŞIMI OLDUĞUMDA HEMŞİRE ACIR DEMİŞTİ AMA SADECE O GECE KOLUMUN ÜSTÜNE YATINCA BİRAZCIK AĞRIDI O KADAR HİÇ ATEŞİM FALANDA OLMADI
(GERÇİ HEMŞİRENİN DEDİĞİNE GÖRE AŞI İLK AÇILDIĞINDA YAPILINCA PEK ACITMIYORMUŞ .):emir_bebek

iyi tatiller şimdiden

ben hamileliğimin neredeyse başından beri geziyorum, iyi gezmeler, tadını çıkarın

Tşlklerrr bende gezicem babaanne anneanne hep gezdircem bebişimii

Bendne 2 dozumu oldum sorun olmadı 5 doza tamamlayınca ömür boyu koruma sağlıyormuş..

Son düzenleme:
biz geldik guzel annisler :)
öncelikle kandiliniz mubarek olsun, tum dualarimiz kabul olsun insallah...
biz melegimle yol hazirliklarimizi bitirdik :)
bugun de doktordaydik ama ultrasonsuz randevuydu kalp atislarimizi dinledik sadece ama o bile yetti aglatmaya beni.
pazar gunu yola cikicaz melegimle biraz korkuu var icimde ama dua ediyorum sonundaki sevinc daha agir bassin da korkum gitsin diye :)
ucaga binebilir raporumuzu da aldik dr´dan, sadece yarinimiz kaldi sonra ver elini turkiyem, izmirim

ee sonuc acıdı mı etkıledı mı ..

yoksa bı benı mı etkılemedı su ası ya :)

canım ilki biraz kolda ağrı ve gece halsizlik yapmıştı..
2.side şimdilik kolum çürük gibi ağrıyor ama henüz halsizlik yok inş olmazda...
yani etkilemedi benideDD

İlk ziyaretimizz yaa göbüşüm büyüdüü yeni görcekler gördüklrinde miniciktiii ayy bide kese alayım harçlıık toplayım bebişimeeee

ay evet ilk harçlıklarınızı toplayın tabii ki

iyi yolculuklar size

benım bayramdan sonra 3.doz var bakalım acıcak mı ,:)

bana 2 doz dediler sadece 3. dozdan haberim yok :26:

Herkese iyi tatiller
iyi bayramlarrr
kendinize ve kızımın can arkadaşlarına iyi bakınnn
hepinizi öpüyoruzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
benım bayramdan sonra 3.doz var bakalım acıcak mı ,:)

3. doz için erken değil mi benm 3. dozu 2012 şubata verdiler aşı kartında şöle yazıyor

Td 1 ilk karşılama 21/7/2011-21/8/2011
Td 2 Td 1'den en az 4 hafta sonra 22/8/2011-22/2/2012
Td 3 Td 2'den en az 6 ay sonra
Td 4 Td 3'ten en az 1 ay sonra
Td 5 Td 4'ten en az 1 ay sonra

benimde ilk doz 26 temmuz 2011
2. Doz 26 ağustos 2011
3. Doz 26 şubat 2012
4.doz 26 şubat 2013
5.doz 26 şubat 2014

yazdı....

19 eylulde gel dedı ama belkı o gun ası yapılmaz ..ben hep 8. de gıttım yanı 8 temmuz 8 agustos o zaman 8 şubat mı olucak..:26:

19 eylulde gel dedı ama belkı o gun ası yapılmaz ..ben hep 8. de gıttım yanı 8 temmuz 8 agustos o zaman 8 şubat mı olucak..:26:

Belkide normal kontrole çağırmıştır gittiğinde sor bi istersen çünkü illa tamamlayın demiyolar isterseniz yaptırın ömür boyu korur diyolar hamillelikte 2 doz yetiyormuş

Belkide normal kontrole çağırmıştır gittiğinde sor bi istersen çünkü illa tamamlayın demiyolar isterseniz yaptırın ömür boyu korur diyolar hamillelikte 2 doz yetiyormuş

belkı de..

evet ama yaptırmısken tamamlayayım ıstıyorum ben de..

kızlar biz kaçar... Bize dua edin bol bol.. Arabamızı değiştirdik ve daha bugün aldık.. Akşamda İstanbul'a yola çıkıyoruz... Dualarınızı eksik etmeyin...

Hepinize hayırlı kandiller, iyi bayramlar olsun... Kendinize ve bebişlerinize ii bakın.. Muckss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…