kızlar biz kaçar... Bize dua edin bol bol.. Arabamızı değiştirdik ve daha bugün aldık.. Akşamda İstanbul'a yola çıkıyoruz... Dualarınızı eksik etmeyin...
Hepinize hayırlı kandiller, iyi bayramlar olsun... Kendinize ve bebişlerinize ii bakın.. Muckss...
bir sonraki sayfaya geçemiyorum :/ sitede sorun var sanırım
benim 3. dozu şubat 26 ya yazdılar.. o zaman gidecekmişim...
Hayirli aksamlar kizlar,
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun. Rabbim Dua´larimizi kabul etsin, Insallah.
Bebislerimiz nasillar..
slm kızlar öncelikle kadir geceniz mubarek olsun
ben bugün oğluşumu gördüm çokgüzeldi 1 hafta önde gidio 1kilo 100 gr baş aşağı dönmüş ( ben zaten anlamıştım göğsümün altına doğru vuruyodu ) suyu falan gayet iyi dedi şeker taraması yapıldı ama sonuçları gösteremdim ameliyata gitmişti dr mu çok seviyorum inş sorun yoktur bilenler bi baksın lütfen
Hormon
TSH 0.4813 uIU/mL N(0,35 - 4,94)
Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler
İdrar
UBG Normal 1 mg/dL
BIL Neg
KET +- 5 mg/dL
BLD Neg
PRO Trace
NIT Neg
LEU Neg
GLU Neg
SG 1.017
pH 6.0
RBC 0
WBC 0
EC 0
CAST 0
BACT 0
SPERM 0
Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler
Biyokimya
OGTT 50 Gram
OGTT 50 Gr Aclık 87
OGTT 50 Gr 1.Saat 142
canım benimde oğluşumun böbreğinde sanırım aynı sorun var. ben hacettepenin prof.perinatolog özgür deren e yaptırdım detaylıyı.raporda sol böbrekte renal pyelektazi yazmış.kendi dr um(hala ona gidip gitmemekte kararsızım) bunu bilmiyordu. gizli gitmiştim detaylı ult.tam 3 hafta sonra farkedebildi sorunu,hafif bişey canım önemli değil kontrol altında tutalım dedi.oysaki 3 haftada 3 mm genişleme olmuştu ve böyle giderse doğana kadar iyice ilerlerse bir çocuk üroloğu bulmamız gerekece.en son 8mm olmuştu.senin bebişin ne durumda.genellikle erkek bebekte görülürmüş
canım ben de sırt üstü yatıyorum çoğu zaman çünkü sola ya da sağa yatsam benim kız daha çok vuruyor bişey olmaz herhalde yaa
bu arada biz eşimle uzun zamandır kardeş kardeş yatıyorz valla çünkü benim ileri zeka kocişim kızı varken bişey yapamazmış kızımız görüyor gibi hissediyormuş çok tuhaf oluyormuş yani valla benimki gibi yok herhalde :)
var valla benimki
hamile kaldığımdan beri sadece bir kez oldu. orda kızımız varmış yuh yani diyo bana
hee kızlarr bende warım benıde alın aranıza ne kadar zekıler ya doktorda 7 aya kadar olabılır dedı benımkı 7 ayın basında sanıor nasıl pskolojı bunlardakı bızde bılıoz cocuk oldugunu ama ıcımızden gelıorsa napcaz hey allah ya
galiba kız bebegı olcak olan erkeklrde war bu durum cocuk hıssedıor duyuyor dıe anlatıoruz ya birde onunda etkisi war acaba anlıormu ya ben ılk zamanlar hamıle oldugumu bılmenden once ısteeedım bole kötü bi duygu oldu eşimde sasırdı noluoz dıe sonrasnda anladık hamile oldugumu
kızlar bugün gelemedim kadir gecemiz mübarek olsun
bir de ben şimdi havaalanındayım
bileti alırken hamileliğimi sordular 10 ağustostaki raporumu gösterdim kaubl değil dediler 23. haftada sorun olacağını düşünmediğimden yeni rapor almadım falan dedim aldılar içeri
yani siz siz olun uçağa bineceğiniz zaman güncel bir rapor alın öptüm
herkese iyi tatiller
20 kilo domatesten 22-23 tane yarım kiloluk şişe çıkıyor öncelikle bunu söylemeliyim. diğeri ise domateslerin mutlaka tarla olmasına dikkat edelim.
domatesin kabuklarını soyup küçük küpler halinde doğramak gerekiyor. 20 kiloya 1,5 kilo kadarda sivri biber( acı olmaması daha iyi bana göre )alıp ince ince doğradıktan sonra çok az yağda ( yağ ne kadar az olursa o kadar iyi çünkü zaten kışın pişirirken zaten gerekli yağı yeniden kokuyorsunuz) biberleri hafif kavurup üzerine domatesleri koyuyoruz azcıkta tuz tabi. domatesler iyice kaynamalı ama çok pişmasine gerek yok çünkü kışın şişeden tencereye boşaltıp zaten pişiriyorsunuz. ben şahsen yarım pişirip altını kapatmadan( soğumasın diye)şişeye sıcak sıcak koyuyorum. eşim de önce kapağı kuruluyor ve şişenin kapak kısmını da kurulayıp çok sıkı erkek gücüyle sıkıp ters kapatıyor hepsi bu şekilde bitince üstünü sofra beziyle yavaş soğusun diye kapatıyorum. sabahta şişeleri düzeltip serin bir yere kaldırıyorum o kadar.
diğer şekli ise eğer büyük kazanınız varsa bu daha taze duruyor. domates ve biberleri hiç pişirmeden soyup doğrayıp şişelere dolduracaksın ve ağızlarını iyi kapatıp şişeleri bir saat kadar kaynatacaksın. tek fark birini çiğ koyup şişesiyle kaynatıyorsun diğerini de yarı pişmiş 2.seçenekte daha taze bir tadı oluyor.
ben bu şekilde bir çok şişe yapıp bunu yemeklere de kullanıyorum illa menemen olması gerekmiyor. bulgur pilavından alda kuru fasülyenize kadar şişeyi açıp dolapta muhafaza ederek azar azar tercihine göre miktarda kullanıyorsun.
kolay gelsin hanımlar:)
kızlar biz kaçar... Bize dua edin bol bol.. Arabamızı değiştirdik ve daha bugün aldık.. Akşamda İstanbul'a yola çıkıyoruz... Dualarınızı eksik etmeyin...
Hepinize hayırlı kandiller, iyi bayramlar olsun... Kendinize ve bebişlerinize ii bakın.. Muckss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?