2011 Aralık Anneleri

Hayırlı yolculuklar yolculukta bebişlere dikkat

bir sonraki sayfaya geçemiyorum :/ sitede sorun var sanırım

Az önce banada error verdi ama geçti sonraki sayfaya

Ya bu arada biizim kız tam zilli olucak gülşenin şarkılarında bi oynuyor babasıda gülşeni seviyor ee kime çekmiş genleri diyo bak müslümü açayım onuda sevicek dedi ama müslümde tık yoktu tekrar gülşeni açınca başladı tepinmeye tabe ben bu durumda gülşene gıcık olmaya başladım hehehe

kızlar bugün gelemedim kadir gecemiz mübarek olsun

bir de ben şimdi havaalanındayım
bileti alırken hamileliğimi sordular 10 ağustostaki raporumu gösterdim kaubl değil dediler 23. haftada sorun olacağını düşünmediğimden yeni rapor almadım falan dedim aldılar içeri

yani siz siz olun uçağa bineceğiniz zaman güncel bir rapor alın öptüm
herkese iyi tatiller

benim 3. dozu şubat 26 ya yazdılar.. o zaman gidecekmişim...

3. doz doğumdan sonra değil mi ya???:97:

Hayirli aksamlar kizlar,

hepinizin kadir gecesi mübarek olsun. Rabbim Dua´larimizi kabul etsin, Insallah.

Bebislerimiz nasillar..

amin cnm. hepimizinkini inşallah... bizler iyiyiz çok şükür. siz nasılsınız bakalım??? bu arada ben kaçar. bebişimin karnı acıktııııııııı

slm kızlar öncelikle kadir geceniz mubarek olsun

ben bugün oğluşumu gördüm çokgüzeldi 1 hafta önde gidio 1kilo 100 gr baş aşağı dönmüş ( ben zaten anlamıştım göğsümün altına doğru vuruyodu ) suyu falan gayet iyi dedi şeker taraması yapıldı ama sonuçları gösteremdim ameliyata gitmişti dr mu çok seviyorum inş sorun yoktur bilenler bi baksın lütfen

Hormon
TSH 0.4813 uIU/mL N(0,35 - 4,94)

Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler
İdrar
UBG Normal 1 mg/dL
BIL Neg
KET +- 5 mg/dL
BLD Neg
PRO Trace
NIT Neg
LEU Neg
GLU Neg
SG 1.017
pH 6.0
RBC 0
WBC 0
EC 0
CAST 0
BACT 0
SPERM 0

Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler
Biyokimya
OGTT 50 Gram
OGTT 50 Gr Aclık 87
OGTT 50 Gr 1.Saat 142

oo maaşallah oğluna. benim bildiğim sınır 140 sen 142 sin sanırım 2. yüklemeyi sanada yaparlar. ben 154 çıktım yarın 2. yükleme yapılacak.umarım bişey çıkmaz.

masallah çelik..bizim kız ne kadar oldu acep :) almıstır baya ..

sana da ıkıncı seker seysı yaparlar herhalde..

boyle gordükce korkmaya basladım :18:

okudum da dıyetlerı cok zor ya nasıl dayanılır..

20 kilo domatesten 22-23 tane yarım kiloluk şişe çıkıyor öncelikle bunu söylemeliyim. diğeri ise domateslerin mutlaka tarla olmasına dikkat edelim.
domatesin kabuklarını soyup küçük küpler halinde doğramak gerekiyor. 20 kiloya 1,5 kilo kadarda sivri biber( acı olmaması daha iyi bana göre )alıp ince ince doğradıktan sonra çok az yağda ( yağ ne kadar az olursa o kadar iyi çünkü zaten kışın pişirirken zaten gerekli yağı yeniden kokuyorsunuz) biberleri hafif kavurup üzerine domatesleri koyuyoruz azcıkta tuz tabi. domatesler iyice kaynamalı ama çok pişmasine gerek yok çünkü kışın şişeden tencereye boşaltıp zaten pişiriyorsunuz. ben şahsen yarım pişirip altını kapatmadan( soğumasın diye)şişeye sıcak sıcak koyuyorum. eşim de önce kapağı kuruluyor ve şişenin kapak kısmını da kurulayıp çok sıkı erkek gücüyle sıkıp ters kapatıyor hepsi bu şekilde bitince üstünü sofra beziyle yavaş soğusun diye kapatıyorum. sabahta şişeleri düzeltip serin bir yere kaldırıyorum o kadar.

diğer şekli ise eğer büyük kazanınız varsa bu daha taze duruyor. domates ve biberleri hiç pişirmeden soyup doğrayıp şişelere dolduracaksın ve ağızlarını iyi kapatıp şişeleri bir saat kadar kaynatacaksın. tek fark birini çiğ koyup şişesiyle kaynatıyorsun diğerini de yarı pişmiş 2.seçenekte daha taze bir tadı oluyor.

ben bu şekilde bir çok şişe yapıp bunu yemeklere de kullanıyorum illa menemen olması gerekmiyor. bulgur pilavından alda kuru fasülyenize kadar şişeyi açıp dolapta muhafaza ederek azar azar tercihine göre miktarda kullanıyorsun.

kolay gelsin hanımlar:)

slm güzel anneler
bu gece bebişlerimiz için dualar edelim..hepimizim duaları kabul olsun inşallah..kadir geceniz mübarek olsun..

tarif için tşk cnm

sumakcım zaten senin kız önden gidiodu dahada büyümüştür

buseli cnm inş 2. test ii çıkar çıkmazsa listeleri paylaşlum

canım benim bebek kız ama benimkinde de v ar. iki böbreğinde de var bizimkinde. ilk ölçümde biri 2.9mm, diğeri 4.1mm falandı. ikinci defa ölçüldüğünde (1 hafta arayla ölçüldü) biri 3.5mm diğeri 4.8mm olmuş dendi. tam olarak büyüme denmez dendi, bebeğin çişini yapıp yapmamasına göre bi de ölçümde alınan kesite göre böyle küçük farklılıklar olabilir dendi. şimdilik askıda. bi dahaki randevumuz 15 eylülde. merakla bekliyorum. şu mübarek gecede ettiğimiz dualar kabul olsa. bi kapansa şunlar.

forumda bebeğinde böbrek genişlemesi yaşayanlar diye bir yer var orda okudum ben bi arkadaşınki 15mm'ye kadar çıkmış doğmadan önce. doğduktan sonra kendiliğinden geçmiş. sen de kafana takma. ben takmamaya çalışıyorum. ama itiraf edeyim zor oluyor(

var valla benimki
hamile kaldığımdan beri sadece bir kez oldu. orda kızımız varmış yuh yani diyo bana

var valla benimki
hamile kaldığımdan beri sadece bir kez oldu. orda kızımız varmış yuh yani diyo bana

hee kızlarr bende warım benıde alın aranıza ne kadar zekıler ya doktorda 7 aya kadar olabılır dedı benımkı 7 ayın basında sanıor nasıl pskolojı bunlardakı bızde bılıoz cocuk oldugunu ama ıcımızden gelıorsa napcaz hey allah ya

olmadıgı için acaba dıorum benı aldatıormu bni istemıyormu begenmıor gibi düşüncelere kaplıorum birde yeni evliyim kafam cok karısıor :18:

ya ya o benım kocamda da var ..

bı kac kere nıyetlendım gıttım yanına yok ıstemedı ..kızımız varmıs orda hanı erkek olsa neyse ,dön önüne dersın dıyor ama sımdı kız olunca duygusal oluyor hele hareket ederse dıyor ...

göbegımı gordukce ıyıce kacıyor ..

ay kıyamam ya..pe bı duygusal oldu kızı olucak olunca..

galiba kız bebegı olcak olan erkeklrde war bu durum cocuk hıssedıor duyuyor dıe anlatıoruz ya birde onunda etkisi war acaba anlıormu ya ben ılk zamanlar hamıle oldugumu bılmenden once ısteeedım bole kötü bi duygu oldu eşimde sasırdı noluoz dıe sonrasnda anladık hamile oldugumu

benim kociş de özellikle hareketlerini görmeye başlayınca hepten unuttu beni şimdi her akşam göbeğimi açıp kızımızla konuşuyor valla korkarım doğunca kzımızla bir olup beni unutacaklar:)

canım ben rapor almıyorum , daha önceki hamileliğimde de almamıştım , neredeyse bu haftalara kadar uçtum raporsuz . sorduklarında da 1-2 hafta eksik söylüyordum kıllanmasınlar diye tatilde annemlere gidicez İzmire , dönüşte 28+1 olucam büyük ihtimalle ve yine 26 diycem ama :)) zaten rapor isteseler yok rapor mapor , hamile olan " ille yanında raporunu getirmeli, yoksa binemez uçağa diye de bir ibare yok

süperrrrrrrr , hep merak etmiştim canım yaa ve her sene ertelerdim .. İzmirde hiç doğramadan domatesi cam şişelere koyup üstüne sıvı yağ koyarlar şişenin ağzına kadar ve şişenin kapağını ( sanırım hiç bir kaynatma vs yapmadan ) kapatırlar , kışın çıkartı kesip kesip yersin .. biz hiç denemedik ama bir komşumuz vardı öyle yapıyordu yazdan .. sanırım bayram dönüşü yapıcam , en azından 5 kg domatesten denerim bakalım nasıl olacak diye , yada bayram sonrası anneme yaparız ii oldu bu tarifler çokkkkk sağol canım :)

yeni arabanız hayırlı olsun canım , kazasız belasız bir yolculuk olsun inşallah , iyi bayramlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…