Günaydın ben 10 kg aldım ama kafama takmamay çalışıyorum.Sizde takmayın ya tadını çıkaralım fıstıklarımızın..
İşte buda bizzzz,Çalışan anne ve göbekte keyf yapan oğluşummm...
Eki Görüntüle 246884
Çok çirkinleştim bennnnnnn yinede Allah'a şükürler olsun ..:)
tamam canım verelim sana bir cüz,yeterki sen iste
mardincim doğum günün dünmüş ama yeni gördüm kusura bakma. nice yıllara insallah canım.
biz de kızımıza isim konusunda karar verdik. mısra koyacağız insallah. iki gündür kızım da pek hareketsiz. dün iki üç kere ancak hissedebildim. bugunse henüz tık yok. bu arada biz kızımıza bebek arabası aldık. ya biraz erken oldu ama babamız çok heyecanlı. ben de kıramadım. internetten aldık. önce dükkanda gördük beğendik ama 320 tl dediler. sonra internetten 230a aldık :))Eki Görüntüle 246916 Eki Görüntüle 246916
aldığımız bebek arabası bu. insallah ekleyebilmişimdir.
destina,yasmin_84,potendia,aytanem isimlerini göndermeyen arkadaşlar
kızlar bişey itiraf edeyim mi?
ben şu ultrasyon resimlerinden korkuyorum. napıyım çok tırsak bir yapım var. öyle siyah beyaz biraz tırsıyorum. bide starimu arkadaşımız doğum resimlerini koymuş ya hani bebek ilk doğunca öpüyor ben herhalde o haldeyken öpemezdim. önce yıkayın getirin derdim. ayy çok mu kötü bir anneyim ben yaaa..
valla pintosum mehmet de kayınbabamın ismi. baya tartıştık hatta istemiyorum dedim.zamanında söz verdiğim için koycaz mecbur. 2. ismi de bana ait.ama zoruma gidio işte. hayır mehmet ismini sever koyar,bişi dmem.ama nie sırf ana-babasının ismi die koymak zorundayız ki? öle bi kanun mu var. valla cok sinirleniyorum ama napiim.kaçış göçüş yok.
kızda duru ismi çok hoşuma gidio ama herkes duru koyuyo.duyguya da uygun. ha bi de neva da güzel.sen ne düşünüyosun?.ay biraz tıkınayım ben azıktım
cnm elif su, elif ceren olabilir. bu ters meselesini bilmiyorum benim bebkimi,n ayakları aşağıda kafası yukarıda ama doktorum ters yada düz demedi. sizinki nasıl ki ters dedi doktor.
benimkinin de kafası yukarda hiç te sorun etmiyom valla geçen aylarda kafası kasığına kadar gelmiş diyip insanı ne hallere soktular e şimdi çocuk yukarda yine mi sorum yani anlamadım gitti benim drum sorum var diye bişey demedi aksine o kafası aşaki durumdan daha ii gibi konuştu her kafadan bi ses çıkıyo işte hem şu dönem doğum zamanı değil ki takılsınlar istedikleri gibi
ayyyyyyy bıde ben bı ruya gordum allah ımmsımdı ben doguruyorum normal tabı ama nası normal bı sorun karnımdan normal doguruyorum kesmısler orayı karnımı ben baslıyom ıkınmaya ama tek basımayım :18::18:sonra ıkına ıkına cocuk bı fırlıyor ama ole bı fırlama hava fırlıyor kucama dusuyor ben bı bagıryom annem oluo o anda kesın gobegını dıye nese kesıyoyor bırısı falan anam bı bakıom bıde ne gorum kızzzzzzzz ama ben nası sevınıyorum naber kızım oldu naber dıyee:86::86::86:
anneme anlattım hamıleyken herkes dogururda dıo seının gıbı acayıp doguranınıda hıc duymadım dıyor:86::86:bı tarafım acıkmı kalmıs ney:86::86:
bugün tetanoz 2.aşımı oldum söyledim mi???
ee sonuc acıdı mı etkıledı mı ..
yoksa bı benı mı etkılemedı su ası ya :)
benım bayramdan sonra 3.doz var bakalım acıcak mı ,:)
benim 3. dozu şubat 26 ya yazdılar.. o zaman gidecekmişim...
19 eylulde gel dedı ama belkı o gun ası yapılmaz ..ben hep 8. de gıttım yanı 8 temmuz 8 agustos o zaman 8 şubat mı olucak..:26:
Belkide normal kontrole çağırmıştır gittiğinde sor bi istersen çünkü illa tamamlayın demiyolar isterseniz yaptırın ömür boyu korur diyolar hamillelikte 2 doz yetiyormuş
aşı benide hiç etkilemedi canım ilk dozda çok az kolumda sızlama olmuştu bu gün vuruldum 2. dozu buı saate kadar birşey olmadı maşallah... benimde 2012 şubat 27ye verdiler 3. doz tarihini...
yalnız ebe bir ay sonra normal kontrole çağırdı sumakcım beni belki senide 3. doz için değilde kontrole çağırmıştırlar... kalp atışlarını dinlemek kilo kontrolü vs. için...
3.dozun benm satıma denk geliyor
bende başlamışken bitirmek üstüyorum hepsini ömür boyu vurulmam i,şte birdaha ayrıca ikinci üçüncü gebeliklerde vs. de vurulmaya gerek kalmıyormuş o zaman toplamda bizimde 5 doz ...
Tabii başladık bitirelim diğer hamilelikte olmamış oluruz ne güzel fırsatımız varken olalım..
umarım bebişler olunca şubattaki aşıyı unutmayız canım... ondan sonrada senede 1 olucak son iki aşı nasıl aklımıza gelir diye düşünüyorum inşallah unutmayız...:18:
Bebişin aşılarıda olacak ya ona denk getiririz senin 1 yıl arayla mı dozların benm aşı kartında 3.doz şubat 2012 diğer kalan 2 doz 1 ay arayla yazıyor..
bakma canım normalde cazgırlık çıkartır koymazdımda son anda değişir erkek felan olursa bu sefer oda bana uyuzluk yapar diye korktum birde baştan anlaştık diye sesimi çıkartamıyorum şimdi...bu sefer eşim üzülücek yoksa şakaya vuruyorum bazen hemen suratı düşüyor garibimin...
canım ben daha dün gittim doktora geçen ay gittiğimizde doktorum bebk ters duruyor duruyor dedi bende ne demek istediğini anlamadım sordum ters nasıl yani diye??? oda bacakları aşşağıda kafa yukarıda ama bu aylarda korkulacak birşey değil daha dedi yeri bol istediği kadar oynar döner belki düzelir belki düzelmez bebeğe kalmış birşey dedi... normali baş aşşğıda bacaklar yukarda olması lazım dedi (doğum pozisyonu bebeğin) dün gittiğimde doktora normala dönmüş mesela...şimdi baş aşşağıda sırtı göbeğimin sol tarafında aayaklarda göbeğimin sol tarafında gösterdi...
yani şimdiden merak edicek birşey yok canım... bebişlerin keyiflerine almış son ana kadar sanırım dönerler ama merak etme...
hahaha güzelmiş canım bende en son rüyamda erken doğuruyordum ve ağzımdan doğuruyordum çocuğu buna ne demeli yaa
rüyada hamile bayanın kız doğurması gerçekte erkek bebek doğuracağına erkek doğurması kız doğuracağına çıkarmış canım..
tarif için tşk cnm
sumakcım zaten senin kız önden gidiodu dahada büyümüştür
buseli cnm inş 2. test ii çıkar çıkmazsa listeleri paylaşlum
canım ben rapor almıyorum , daha önceki hamileliğimde de almamıştım , neredeyse bu haftalara kadar uçtum raporsuz . sorduklarında da 1-2 hafta eksik söylüyordum kıllanmasınlar diyetatilde annemlere gidicez İzmire , dönüşte 28+1 olucam büyük ihtimalle ve yine 26 diycem ama :)) zaten rapor isteseler yok rapor mapor , hamile olan " ille yanında raporunu getirmeli, yoksa binemez uçağa diye de bir ibare yok
süperrrrrrrr , hep merak etmiştim canım yaa ve her sene ertelerdim .. İzmirde hiç doğramadan domatesi cam şişelere koyup üstüne sıvı yağ koyarlar şişenin ağzına kadar ve şişenin kapağını ( sanırım hiç bir kaynatma vs yapmadan ) kapatırlar , kışın çıkartı kesip kesip yersin .. biz hiç denemedik ama bir komşumuz vardı öyle yapıyordu yazdan .. sanırım bayram dönüşü yapıcam , en azından 5 kg domatesten denerim bakalım nasıl olacak diye , yada bayram sonrası anneme yaparızii oldu bu tarifler çokkkkk sağol canım :)
eh artık yaparsın dimi:) beşer kilolar halinde yapmak yorucu olmuyor çok alıp yapınca mutfakta batıyor senin de pilin bitiyor azar azar çok iyi fikir:)
demek izmirlisin benim de kız kardeşim gaziemirde serbest bölgede mühendis. beylikdüzünde oturuyorsun sanırım bende bir haftadır eşimin annesindeydim orda aslında ben tuzla da oturuyorum:) baya bir komşuluğumuz var demekki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?