2011 Aralık Anneleri

Bu baba kız aşkı nedir böyle yahu? :)) yaklaşık 2 aydır görmüyorduk birbirimizi... otogarda beni ilk gördüğünde karnıma sarıldı yaa, bana diil yaniii... şimdi ben sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım vallaaa:)) :97:

Son düzenleme:
bu arada hepinize ii geceler... Tekrar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun inşallah... Dualarım kızımla ve siZİnle...

Son düzenleme:

kukuriku Masllah size Cokta güzel görünüyorsun. Keske benim göbüste biraz olsa belli olsa. Tombis oldugumdan hala pek biseyim belli degil.

tamam canım verelim sana bir cüz,yeterki sen iste

Tesekkürler canim

ozutneslihan kiziniza koyacaginiz isme bayildim. Rabbim ismi gibi kaderinide güzel eylesin Insallah. Bebek arabasida cok güzel. Biz hala oglusumuza birsey almadik. Esim ugursuzluk getirir diye birsey aldirtmiyor delü herüfüm benim

destina,yasmin_84,potendia,aytanem isimlerini göndermeyen arkadaşlar

deryam özel mesaj yollamaya calistim sana ama mesaj kutun dolu oldugundan göndermedi mesajimi sana benim adim sevgi..

:90::90::90:
kıs gece gece güldürdün beni yaaaaaa
ben de öyle derdim önceden ama inan yalayasın yutasın geliyor ama şimdi bu yazdıklarım çooook uzak gelecek sana , neyse nasılsa 3 ay sonra bana hak vereceksin sağlıkla gelsin de kuzucuklar

bakma canım normalde cazgırlık çıkartır koymazdımda son anda değişir erkek felan olursa bu sefer oda bana uyuzluk yapar diye korktum birde baştan anlaştık diye sesimi çıkartamıyorum şimdi... bu sefer eşim üzülücek yoksa şakaya vuruyorum bazen hemen suratı düşüyor garibimin...

cnm elif su, elif ceren olabilir. bu ters meselesini bilmiyorum benim bebkimi,n ayakları aşağıda kafası yukarıda ama doktorum ters yada düz demedi. sizinki nasıl ki ters dedi doktor.

canım ben daha dün gittim doktora geçen ay gittiğimizde doktorum bebk ters duruyor duruyor dedi bende ne demek istediğini anlamadım sordum ters nasıl yani diye??? oda bacakları aşşağıda kafa yukarıda ama bu aylarda korkulacak birşey değil daha dedi yeri bol istediği kadar oynar döner belki düzelir belki düzelmez bebeğe kalmış birşey dedi... normali baş aşşğıda bacaklar yukarda olması lazım dedi (doğum pozisyonu bebeğin) dün gittiğimde doktora normala dönmüş mesela...şimdi baş aşşağıda sırtı göbeğimin sol tarafında aayaklarda göbeğimin sol tarafında gösterdi...
yani şimdiden merak edicek birşey yok canım... bebişlerin keyiflerine almış son ana kadar sanırım dönerler ama merak etme...

hahaha güzelmiş canım bende en son rüyamda erken doğuruyordum ve ağzımdan doğuruyordum çocuğu buna ne demeli yaa
rüyada hamile bayanın kız doğurması gerçekte erkek bebek doğuracağına erkek doğurması kız doğuracağına çıkarmış canım..

bugün tetanoz 2.aşımı oldum söyledim mi???

ee sonuc acıdı mı etkıledı mı ..

yoksa bı benı mı etkılemedı su ası ya :)

benım bayramdan sonra 3.doz var bakalım acıcak mı ,:)

benim 3. dozu şubat 26 ya yazdılar.. o zaman gidecekmişim...

aşı benide hiç etkilemedi canım ilk dozda çok az kolumda sızlama olmuştu bu gün vuruldum 2. dozu buı saate kadar birşey olmadı maşallah... benimde 2012 şubat 27ye verdiler 3. doz tarihini...
yalnız ebe bir ay sonra normal kontrole çağırdı sumakcım beni belki senide 3. doz için değilde kontrole çağırmıştırlar... kalp atışlarını dinlemek kilo kontrolü vs. için...

19 eylulde gel dedı ama belkı o gun ası yapılmaz ..ben hep 8. de gıttım yanı 8 temmuz 8 agustos o zaman 8 şubat mı olucak..:26:

Belkide normal kontrole çağırmıştır gittiğinde sor bi istersen çünkü illa tamamlayın demiyolar isterseniz yaptırın ömür boyu korur diyolar hamillelikte 2 doz yetiyormuş

bende başlamışken bitirmek üstüyorum hepsini ömür boyu vurulmam i,şte birdaha ayrıca ikinci üçüncü gebeliklerde vs. de vurulmaya gerek kalmıyormuş o zaman toplamda bizimde 5 doz ...

Tabii başladık bitirelim diğer hamilelikte olmamış oluruz ne güzel fırsatımız varken olalım..

Tabii başladık bitirelim diğer hamilelikte olmamış oluruz ne güzel fırsatımız varken olalım..

umarım bebişler olunca şubattaki aşıyı unutmayız canım... ondan sonrada senede 1 olucak son iki aşı nasıl aklımıza gelir diye düşünüyorum inşallah unutmayız...:18:

umarım bebişler olunca şubattaki aşıyı unutmayız canım... ondan sonrada senede 1 olucak son iki aşı nasıl aklımıza gelir diye düşünüyorum inşallah unutmayız...:18:

Bebişin aşılarıda olacak ya ona denk getiririz senin 1 yıl arayla mı dozların benm aşı kartında 3.doz şubat 2012 diğer kalan 2 doz 1 ay arayla yazıyor..

Bebişin aşılarıda olacak ya ona denk getiririz senin 1 yıl arayla mı dozların benm aşı kartında 3.doz şubat 2012 diğer kalan 2 doz 1 ay arayla yazıyor..

Td 1 ilk karşılama 26/7/2011-26/8/2011
Td 2 Td 1'den en az 4 hafta sonra 26/8/2011-27/2/2012
Td 3 Td 2'den en az 6 ay sonra
Td 4 Td 3'ten en az 1 yıl sonra
Td 5 Td 4'ten en az 1 yıl sonra

yazıyor canım....

günaydın kızlar

ayyy bayldım valla senınkıde bı ayrı bısımıs

Dün sol tarafımın kaburga agrısına dayanamadım ve doktoruma gıttım neysekı dun aksam nobetcıymıs şansıma..

Magvital verdi ve jel verdi .İhtiyacın olmadığı sürece voltaren jeli fazla sürme dedi.

Rahim kasılmaları bazı durumlarda sırta vurabılıyormus..Benim magnezyum ilacım suda eriyen toz halınde..Bugün daha iyiyim sanki..

tarif için tşk cnm

sumakcım zaten senin kız önden gidiodu dahada büyümüştür

buseli cnm inş 2. test ii çıkar çıkmazsa listeleri paylaşlum

rica ederim canım yeterki yapıp doğal beslenin:)

Son düzenleme:
arkadaşlar biz bayram sonu bebiş alışverişine çıkcaz alışveriş listemden bazı şeyler sormak istiyorum.meselakiiiiiii biberon cam mı plastik mi tercih etmeliyim?göğüs pompası hemen almalımıyım (benim yakınlarım hemen aldılar ),bebek arabası pierre cardine in bi modeli var hafif aliminyum tek elle kapatılabiliyor,dörde katlanıyor,dört tekeride dönüyor,çift taraflı kullanılabiliyor onu gördünüzmü ne düşünüyorsunuz,en revançta arabalardan biri üstelik fiyatı da 400 filan ama bazıları da diyorki tekerlekleri küçük olduğu için taşlı zemin de zor oluyor ve hafif olduğu için taşlı yollarda sarsıntılı oluyor (gerçi sarsıntı çocuğun uyumasına yol açıyormuş:))ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…