- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
arkadaşlar biz bayram sonu bebiş alışverişine çıkcaz alışveriş listemden bazı şeyler sormak istiyorum.meselakiiiiiii biberon cam mı plastik mi tercih etmeliyim?göğüs pompası hemen almalımıyım (benim yakınlarım hemen aldılar ),bebek arabası pierre cardine in bi modeli var hafif aliminyum tek elle kapatılabiliyor,dörde katlanıyor,dört tekeride dönüyor,çift taraflı kullanılabiliyor onu gördünüzmü ne düşünüyorsunuz,en revançta arabalardan biri üstelik fiyatı da 400 filan ama bazıları da diyorki tekerlekleri küçük olduğu için taşlı zemin de zor oluyor ve hafif olduğu için taşlı yollarda sarsıntılı oluyor (gerçi sarsıntı çocuğun uyumasına yol açıyormuş:))ne düşünüyorsunuz?
ben cam bıberon aldım .. daha saglıklı geldı ..
gogüs pomposı hemen lamadım cunku belkı de gerek kalmayacak eger gerek olursa kı ınsallah olmaz o zaman laırım dıye düşündüm..
bebek arabası pierre cardin enigma 2020 dıyorsun snaırım yada bır üstü ..
o araba hem cok begenılıyor hem de hıc begenılmıyor ..o arabayı o kadar arastırdım kı sonradan almamaya karar verdım ..
saglam degılmış..1 sene ıcınde hasatı cıkanlar varmıs ve yürüken ayakların sureklı tekerlere carpıyormus ılla yavas yürümen lazımmış..pacaların hep degıyormus fılan
kı ben hızlı yürüyen bı tıipim yavas yavas yürüyemem ..
hafıf oldugu ıcınde sarsıntıyı cok hıssedıyormus bebekler dedıgın gıbı ..
o yuzden ben vazgectım ..
günaydıınnn herkese saat 1 olacak neredeyse ama ben yeni uyandım ya geceleri bel ağrısından uyuyamıyorumki
hımmmm teşekkür ederim sumakcım,ben de sürekli gidip gidip bakıyorum arabaya satıcılar aşırı dercede ısrarcı ama annelere sorduğum da hafif olması ve tekerlerin küçük olması yüzünden almayan çok var mutlaka tekerleri büyük olsun diyorlaryoksa ilerleyen zamanda kullanmazsın diyorlar falaaaan filaaaan kafam karıştııı iyice,neyse şimdi biz ankaraya gidicez alışverişe özelcana bakalım onlar ne dicekler
arkadaşlar biz bayram sonu bebiş alışverişine çıkcaz alışveriş listemden bazı şeyler sormak istiyorum.meselakiiiiiii biberon cam mı plastik mi tercih etmeliyim?göğüs pompası hemen almalımıyım (benim yakınlarım hemen aldılar ),bebek arabası pierre cardine in bi modeli var hafif aliminyum tek elle kapatılabiliyor,dörde katlanıyor,dört tekeride dönüyor,çift taraflı kullanılabiliyor onu gördünüzmü ne düşünüyorsunuz,en revançta arabalardan biri üstelik fiyatı da 400 filan ama bazıları da diyorki tekerlekleri küçük olduğu için taşlı zemin de zor oluyor ve hafif olduğu için taşlı yollarda sarsıntılı oluyor (gerçi sarsıntı çocuğun uyumasına yol açıyormuş:))ne düşünüyorsunuz?
Biberon için şöle düşünüyorum vede çok ilgi görüyor bi araştırın derim öle uçuk bi fiyatıda yok dr brown gaz yapmıyor içinde özel bi sistem var.. Ben pierre cardin enigma 705 a aldım bana güzel gibi geliyor tekerlekler 360 derece dönüyor sürüşü güzel..Birde tırnak makası alıcaz ya çıt çıtlı yani bizim normalde kullandıklarımızdan almayın makas şeklinde olanlar var bebedorun bi seti var onda var içinde çıt çıtlı makaası törpüsü bide önerilen makastan var seminerde sölemişlerdi..
Tatlışş Anneciklerrr herkeşlere tünaYdın biz dün oğluşumuzu gördükkk çok tatlıydıııı minnak agzını açtı kapadı uyuyodu ama pisicikim benimmmBen onu verene kurban oluruuummm Herşey yolunda çok şükür çok saglıklıymıs bebegımm kilosuda ölçüldü 729gr ayaklarıyla bırkac tepik attı onun dısında hıc ıstıfını bozmadı ayrıntılı ultrasondu 20dk surdu zaten bayram oncesı cok kalabalıktı muaynehanesi kocişimin hatası son dkya bırakınca randevuyu fazla uzun surmedı tabıkı olsun buda yeter Meleğiiimmm yaa o kadar güzeldiki anlatamammm koca bi göbüşü var kgsı bacak boyu fln herşey süper dedi doktor maşallah anneye ve bebeğe dedi suyumuzda çok iyiyimiş minnakımmm benimmmm Ama cok utangac dedi doktor hic poz vermedi hatta bir ara yüzünü sakladı eliyle Annesine çekmiş dedim doktorumda dioki zaten bütün iyi şeyleri anneden alır doguma kadar vericez gazı anneye dio Doktorumuda cok sevıorum cok rahatlatıcı orucda tutuomus valla o bıle etkıledı benı hosuma gıttı yanı neysem bebişimin resmini eklemeye calıscam umarım becerebılırımmm
Biberon için şöle düşünüyorum vede çok ilgi görüyor bi araştırın derim öle uçuk bi fiyatıda yok dr brown gaz yapmıyor içinde özel bi sistem var.. Ben pierre cardin enigma 705 a aldım bana güzel gibi geliyor tekerlekler 360 derece dönüyor sürüşü güzel..Birde tırnak makası alıcaz ya çıt çıtlı yani bizim normalde kullandıklarımızdan almayın makas şeklinde olanlar var bebedorun bi seti var onda var içinde çıt çıtlı makaası törpüsü bide önerilen makastan var seminerde sölemişlerdi..
dr browns u bi eczacı arkadaşım var o da çok öneriyor özellikle erkek bebeklerin gaz sorunu daha çok oluyormuş malesef,o normal makas şeklinde kaş makası gibi çok rahat oluyor bizim arkadaşlar kullandı bebek uynmadan kesebiliyorsun diyorlar
kesınlıkle gaz yapmayan bı bıbereon olmalı
avent cok onerılıyor ama pahalı sanırsam ..evet bebekler ıcın farklı oluyor tırnak makası set halınde aıcam ben de
göbüşleri kocaman yaasevindim sağlıklı olmasınaaa hadi gözün aydınn:))
dr browns u bi eczacı arkadaşım var o da çok öneriyor özellikle erkek bebeklerin gaz sorunu daha çok oluyormuş malesef,o normal makas şeklinde kaş makası gibi çok rahat oluyor bizim arkadaşlar kullandı bebek uynmadan kesebiliyorsun diyorlar
Canım avent çok iyiymiş gerçekten bizim komşumuzun da 6aylık bebeği var oda avent kullanıo su içtiği biberonu avent üt verdiği biberonda dr borwns hiç akıtma fln olmuomuş cok guzel mutlaka bunları al dedi netten arastır nette daha uygun oluo dedi bana
Teşekkür ederim canım darısı bekleyen herkese inşallahhh
biberonda tek marka dr browns dediler banada cok rahat kullanıslıymıs birde ilk dogan ıcın kucuk agızlıları oluomus ondan almak gerekıomus
oğluşun çok tatlı maşallah. onun o sosis ayaklarını yerim ben annesi
Eki Görüntüle 248098
Tatlışlar işte bu benim uykucuuuu çikiiiiinnnn oğluşuummmmm
Eki Görüntüle 248099
Buda oğluşumunnnn tombalakkkk sosisss ayağıııı
umarım ekleyebilmişimdir :26:
Teyzesiii çok teşekkür ederizzzinsan bakmalara doyamıo yaa valla o kadar güzel bir duygu ki her dakika cıkarıp resme bakasım gelıo cok uykucu ama teyzesi yaaa hıc rahatını bozmuo ki mışıl mışıl uyudu ultrason boyunca cıkolatada yedik tık yok tıpkı annesi
Tü tü tü maşallahh ayy doğsalarda yesek yaaaa
günaydın kızlar
Mardin maşallah oğluna
insan bakmaya doyamıyo. bende video görüntüsünü 2 günde 50 defa izlemişimdirD
Kızlar bu arada benim görümcem hamileydi bahsetmiştim sizlere 8aylık gecen gun doktora gıttıler doktor erken dogum olabılır demıs dun gece sancıları baslamıs 5dk arayla sancılanmısKendi doktoru özeldi oraya gitmişler acilen doktoru da hemen yatırmamız lazım hastaneye demiş tabi çocuk dogarsa kuvezde kalacak oda maddi acıdan zorlayacak görümcemlerde devlet hastanesine gitmişler büyük doguma doktorlar bakmıs erken dogum riskin var ama aciliyetin yok su an ıcın demısler yazık her an dogum olabılır yani Allah yardımcısı olsun aglıodu telde hıcbırseyım hazır degıl dıe cocuk sag salım dogsunda hersey hallolur bu durumu ornek almak lazım kızlar hıcbırseyı sona bırakmamak lazım bızde esımle konustuk bayramdan sonra hemen baslıcaz hazırlıklara ne olur ne olmaz Allah esırgesın
Allah yardımcısı olsun zor bi durumm( Benim düşüncemde o yönde sona bırakmamak ağırlaşırız halimiz olmaz yada Allah korusun bişey olur erken gelir içime sine sine rahatken yapmkata yarar var geçen kaynanama konuştuk dedim başlıcam artık herşeyini yapmaya doğsunda yapılır diyo ya doğunca bebekten fırsat mı kalıcak iki arada bi derede bişeyler mi almaya çalışacam ayrıca beşiği arabasını almıştık beşiğin içini annem yapıcak ve annem ankara da e gitmişken yapalım dedim anneme bi daha gelmeye fırsatım olmayabilir içime sinsin alacakların dedim oda tamam dedi gelince halledelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?