- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Kızlar bu arada benim görümcem hamileydi bahsetmiştim sizlere 8aylık gecen gun doktora gıttıler doktor erken dogum olabılır demıs dun gece sancıları baslamıs 5dk arayla sancılanmısKendi doktoru özeldi oraya gitmişler acilen doktoru da hemen yatırmamız lazım hastaneye demiş tabi çocuk dogarsa kuvezde kalacak oda maddi acıdan zorlayacak görümcemlerde devlet hastanesine gitmişler büyük doguma doktorlar bakmıs erken dogum riskin var ama aciliyetin yok su an ıcın demısler yazık her an dogum olabılır yani Allah yardımcısı olsun aglıodu telde hıcbırseyım hazır degıl dıe cocuk sag salım dogsunda hersey hallolur bu durumu ornek almak lazım kızlar hıcbırseyı sona bırakmamak lazım bızde esımle konustuk bayramdan sonra hemen baslıcaz hazırlıklara ne olur ne olmaz Allah esırgesın
ay allah yardımcısı olsun ..
kesınlıkle osna bırakmamak lazım bende erken basladım hep deıdm kasım da herseyı bıtsın dıye oyle de olucak snaırsam
yoksa zor olur dıger turlu..
erken baslamakta fayda var kesınlıkle
ne kadar sessiz buralar offf can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım habire bişeyler atıştırasım geliyor ama açlıktan değil can sıkıntısından offff okullar açılsa da çalışmaya başlasam artık
benim 2.5 yaşında oğluşum olduğu için herşeyi duruyo mis gibide hepsi çok beğendiğim bişey olursa alırım onun dışında şükür bişeye ihtiyacımız yok bende kasım gibi hastane çantamı hazırlıycam çok güzel bi heycan ama çantayı gördükçe bebişin geleceğini hissedip heycanlanıyodum
ayy bide söylemeyi unuttum dün dr gittiğimde tam ben içerdeyken aradılar acil hasta gelio diye ben ultrasyona girecekken onu aldı sonra baba adayına söylerken duydum kadın 6.5 aylık hamile doğum başlamıştı bebek doğar ama ciğerleri tam gelişmemiş iyi bi hastaneye sevk edelim dedi çok kötü oldum bende 6. ayın sonunda doğmuşum yaklaşık benim gebelik haftamda bende 1100 gr doğmuşum bebişimde 1100 gr yanlarına gitsem mi diye çok düşündüm o şartlarda ben yaşamışım savaşın yaşatın dua edin demek geldi içimden ama dr yanına onlar doğuma gittiler Allah yardımcıları olsun
ben seminer döneminde okula gitcem ondan sonra 5+5 10 gün rapor alıp 3 ekimde 8 haftalık iznime ayrılacağım çocuklar yeni öğretmenle başlasın istiyorum
sonra velilerin siteminden kurtulamıyosun seni çocuğunu düşünen yok doğum sonrası iznimle 1. dönemi kapatıyorum sonra rapor izin falan gittiği yere kadar bebişime ben bakacağım inş
off çelik ya çok kötü bi durum allah yardımcıları olsun. naptılar acaba. ay gözlerim doldu kötü oldum ben. inşallah sapasağlam yaşatırlar bebeği
1100 gr. ne demek ya???( Allah düşmanımın başına vermesin. inşallah hepimiz 39. 40. haftaları görürüz Allah'ımın izniyle...
bu arada ben de öğretmenim ama beni 2 hafta rapor kurtarmıyor. ekim ortasında izne ayrılmam lazım. aynı şekilde öğrencileri düşünüyorum ben de, ne yapacağıma karar veremedim bi türlü...:97::97::97:
mariposta sana da ii akşamlar cnm. can sıkıntısından tv izliyorum ben de, kral arturu:) reklamlarda bi bakayım dedim...
inş cnmbugunlerde hep erken dogum haberı alıyorum ya ınsallah hepsı sagsalım olurlar
ınsallah bızım bebıslerımız zamanında gelır .
iyi seyirler halimecim.benim toto da izliyo.canım sıkıldı pc başına geçtim ben de .kedimiz ishal olmuş damla damla betonun üstüne offnedir bu çektiğim bu kedinin pisliğinden yaa.almaz olaydım.yemeğimi yiyip işe koyulcam.hayır temizlik yapmasam içim yanmicak. 40 yılın başı bi dip köşe temizlemişim nikita hanım hayırladı sağolsun.
bu arada kukuriku maşallah sana çok tatlısın.
mardinzimm allah esirgesin ebbeişini tam ısırmalık olmuş hele o sosis ayağına bittim:)
yarenhande arabanız hayırlı olsun canım.darısı başımıza
ben de bu salı pazardan 10 kg domates alıp yapmayı düşünüyorum. biz karı koca sadece biber ve domatesli meneme bayılıyoruz.kahvaltılarda,ramazan geldi geleli sahurda falan sürekli yapıyorum. kışın da isticek canımız. öyle giderse 1 ay anca dayanır bize. çok alıp yapmayı da gözüm kesmiyo. yağmursesinin dediğine göre 10 kgden de anca 5 tane 1kglik kavanoz çıkar. e bi kısmını yemeklik sadece domates yapsam o uzun dayanır da menemen olunca dediğim gibi. zaten az bişi. siz ne kadar yapcaksınız kızlar?
günaydın tatlı anneler biz bugün eşimin köyüne gidiyoruz şimdiden hepinizin bayramı mubarek olsun kendinize ve mucizelerinize iyi bakın
iyi seyirler halimecim.benim toto da izliyo.canım sıkıldı pc başına geçtim ben de .kedimiz ishal olmuş damla damla betonun üstüne offnedir bu çektiğim bu kedinin pisliğinden yaa.almaz olaydım.yemeğimi yiyip işe koyulcam.hayır temizlik yapmasam içim yanmicak. 40 yılın başı bi dip köşe temizlemişim nikita hanım hayırladı sağolsun.
bu arada kukuriku maşallah sana çok tatlısın.
mardinzimm allah esirgesin ebbeişini tam ısırmalık olmuş hele o sosis ayağına bittim:)
yarenhande arabanız hayırlı olsun canım.darısı başımıza
ben de bu salı pazardan 10 kg domates alıp yapmayı düşünüyorum. biz karı koca sadece biber ve domatesli meneme bayılıyoruz.kahvaltılarda,ramazan geldi geleli sahurda falan sürekli yapıyorum. kışın da isticek canımız. öyle giderse 1 ay anca dayanır bize. çok alıp yapmayı da gözüm kesmiyo. yağmursesinin dediğine göre 10 kgden de anca 5 tane 1kglik kavanoz çıkar. e bi kısmını yemeklik sadece domates yapsam o uzun dayanır da menemen olunca dediğim gibi. zaten az bişi. siz ne kadar yapcaksınız kızlar?
Tatlışıııımm çok teşekkür ederimm bebikimin sosis ayağı karşımda olsa bende dayanamaz çıtır çıtır yerdim sanırımmDurmadan bakıyorum resmine utAnmasam göğsümde saklıcam her yere götürcem kendimle beraber
Tü tü tü maşallahh ayy doğsalarda yesek yaaaa
günaydın kızlar:)
tülayzim sen bugün mü gidiodun?
çelik ya artık çocuğumuz gibi oldu.atsan atılmaz satsan satılmazaşıları tam. 2 defa da toxo testi yaptırdım korkudan ne olur ne olmaz diye. ne kadar olsa da dediğin gibi hiç sağlıklı bi durum değil. ben böyle olacağını bilmiyodum.yeni evlendik işte çocuk da planlamıyoduk. tutturdum benim canım sıkılır evde. alalım da alalım. demez olaydım. vercez vercez de yabancıya gitsin istemiyorum. kardeşim alcak güya.bakalım ne zman. siz bugünkü macerayı bilmiosunuz. her taraf kusmuk ve kaka mahvetmiş evi. canımdan gönlüm geçti inanın. ya kaka kutusunu falan normalde eşim temizliyo ama bunda hem oruç hem midem bulanıyo kusarsam orucum gider dedi.bi de erkek ne kadar temiz yapabilr ki? evimden soğudum ya. şimdi hapsettim küçük odada duruyo.ona da üzülüyorum bi taraftan.yok vetler de bişi bilmio. bunun yediği parayı hiçbirimiz yemedik var ya. hiç akıl karı değilmiş hiçç.inşallah düzelir biran önce. evi terkedesim var böyle giderse.çok canım sıkkın anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?