ay kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
dün ben bıraz yoruldum biraz da üzüldümmm
ondan mııdır nedir bebeğim hic hareket etmedii
çok korktumsizde de oluyomu yaa bööle seylerr??
günaydın kızlar:)
tülayzim sen bugün mü gidiodun?
çelik ya artık çocuğumuz gibi oldu.atsan atılmaz satsan satılmazaşıları tam. 2 defa da toxo testi yaptırdım korkudan ne olur ne olmaz diye. ne kadar olsa da dediğin gibi hiç sağlıklı bi durum değil. ben böyle olacağını bilmiyodum.yeni evlendik işte çocuk da planlamıyoduk. tutturdum benim canım sıkılır evde. alalım da alalım. demez olaydım. vercez vercez de yabancıya gitsin istemiyorum. kardeşim alcak güya.bakalım ne zman. siz bugünkü macerayı bilmiosunuz. her taraf kusmuk ve kaka mahvetmiş evi. canımdan gönlüm geçti inanın. ya kaka kutusunu falan normalde eşim temizliyo ama bunda hem oruç hem midem bulanıyo kusarsam orucum gider dedi.bi de erkek ne kadar temiz yapabilr ki? evimden soğudum ya. şimdi hapsettim küçük odada duruyo.ona da üzülüyorum bi taraftan.yok vetler de bişi bilmio. bunun yediği parayı hiçbirimiz yemedik var ya. hiç akıl karı değilmiş hiçç.inşallah düzelir biran önce. evi terkedesim var böyle giderse.çok canım sıkkın anlatamam.
ay kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
dün ben bıraz yoruldum biraz da üzüldümmm
ondan mııdır nedir bebeğim hic hareket etmedii
çok korktumsizde de oluyomu yaa bööle seylerr??
slm kızlar moralim çok bozuk dün doktor muayenemiz vardı.2 gündür sancım vardı biraz.doktor bebğin duruşuyla alakalı dedi.bebğim dizlerini bükmüş poposu aşağıda.duruşundan dolayı gelişmemiş.470 gr mış.doktor en aşağıya 500 gr olmalıydı dedi.bebğimi iyi besleememişim.ben 2 kilo almışım.bebek çok zayıfmış.doktor bu ay yemene dikkat et kalsiyum ve protein ağırlıklı beslen dedi.1 aysonra şeker testi yapılacak o zaman bebişin 100 gr olması lazımmış.napsamda kızıma kilo aldırsam bilemiyorum.bana yardımcı olurmusunuz
selam neden bahsettığını tam olarak anlamıs değılım ama kedı yada kopek olsa gerekk!!!!lutfen sokaga ve deger bılmeyecek bırıne vermeyın onu ev ortamına alısmıstır o cok yabancılar ve en onemlısı basına bısey gelse vebalı sıze!!!bunu goze alabılıyorsanız bısey demıyorum .....ama cok uzucu dusuncelerınız odaya kılıtlemenız falan cok uzuldum acıkcasııı bızımde kedımız var o bızım herseyımızzz ....
slm kızlar moralim çok bozuk dün doktor muayenemiz vardı.2 gündür sancım vardı biraz.doktor bebğin duruşuyla alakalı dedi.bebğim dizlerini bükmüş poposu aşağıda.duruşundan dolayı gelişmemiş.470 gr mış.doktor en aşağıya 500 gr olmalıydı dedi.bebğimi iyi besleememişim.ben 2 kilo almışım.bebek çok zayıfmış.doktor bu ay yemene dikkat et kalsiyum ve protein ağırlıklı beslen dedi.1 aysonra şeker testi yapılacak o zaman bebişin 100 gr olması lazımmış.napsamda kızıma kilo aldırsam bilemiyorum.bana yardımcı olurmusunuz
kardelen canım,kediden bahsediiyorum. asla ve asla sokağa bırakmam,hatta lafı bile olmaz.ben yabancıya bile vermeye kıyamazken... erkek kardeşim var bekar.kızımız da ona alışkın beraber uyurlar gelip gittiğimizde. o yüzden ona vermeyi düşünüyorum.sadece biraz daha zaman gerek çünkü şu anki ev arkadaşları istemiyor. bu yüzden ayrı eve çıkacak.onu o odaya hapsetmek zorunda kaldım çünkü iki gündür evde batmadaık köşe kalmadı.poposundan akıta akıta geziyo.hem kusuyo hem ishal ev mayın tarlsına dönmüştüinan artık sinirlerim yıprandı oturup ağlıyorum.hem nikitaya dayanamıyorum.sürekli böyle. evde değişik bişi pişirdiğimde miyav miyav istiyo.verdiğimde de bir lokma alsın ishal. ev bark kalmıyo. aldık alalı kaka sorunuyla uğraşıyoruz.normalde kakası da berbat kokuyo. ev resmen ceset ve amonyak kokuyo o kadar iğrenç eşim de ben de öğüre öğüre temizliyoruz. kedi besleyen arkadaşlar var,onlar bile böyle koku olması normal değil diyolar. veterinere götürdük kaç defa.adamlar bişi anlamıyo.sindirim sistemi problemli diyorlar. özel mama kullandık ilaç kullandık bana mısın demiyor.siyam cinsi.acaba dedim türünden mi? hayır o da değil.
2 ay önce annemlere verdik 1 ay durmadı yolladılar.her taraftan tepki alıyorum,bıktım artık.ver şunu ver şunu diyor herkes. ben de vermeyi biliyorum ama öyle verilmiyor işte.bunca aydır keyfimden çekmiyorum ki.annemlere verdiğimizde bile ne kadar ağladım. iki arada bi deredeyim ve kafam sürekli bu konuyla mşgul
lojmanda otururyoruz ve evimiz 2 oda.balkonumuz yok. ha o olsa yine tamam.en azından kaka kutusunu koyacaz. ev küçük olunca daha da dayanılmaz oluyor.kafayı yemek üzereyim yani.
az önce de göğüs eti haşlayıp götürdüm yanına.iştahla yedi maşallah.biraz okşayıp çıktım.içm parçalansa da böyle yapmak zorundayım en azından ishali geçene kadar. bari bir oda batsın.öbür türlü yattığımız yatağa kadar her taraf kaka oluyor düşün artık.
tülay canım sıkma canını be. biz bi tarflarımızı yırtsak da bildiklerini okuyorlar. olan bvize oluyor. iysmi salla gitsin. iyi tatiller diliyorum bu arada.
yasmiin düzelcek inşallah canım ya. bak gece kalkıp içtiğin sütler direkt bebeğe kilo yapıyomuş.drun söylemiş zaten ne yiyeceğini biliyorsun.ıvır zıvır değil bebeğe yarayacak şeyller ye. böyelikle sen de aşırı kilo almaktan kurtulmuş olursun. sanırım bunda biraz da zamanında moralini bozmanın etkisi var. olumsuz hiçbişi düşünmüyosun ve sürekli kendini"bbeğim iyi, yediklerim ona yarıyor,gelişimi güzel" diye motive et. moral bozmak yok. bence gelişiminde bebeğin duruşu hikaye. iş senin kafanda bitiyor canım. bi de bunun için üzülme nolur.
anlıyorum tatlım ısın gercekten cok zor ama bır veterınerle yetınme arastır bız royal canın kullanıyoruz ıstersen bırde onu dene !kısırlastırdınızmı?tuvalet adabı var degılmı normalde ?yanı hep kabına yapıyor degılmı sımdılık ıshal oldugu ıcın tutamıyordur sanırsam lütfen datan buda bır sınav olabılır senın ıcın ona ve kendıne cok ıyı bak nolur benım en hassas noktalarımdan bırısıdır kedıler:)
selam kızlarrrrr
iyisiniz inşallahh
daha önceden doğum yapanlar daha iyi bilir diye düsünüyorum kızlar ultrasonda bebeginiz diyelim ki babasına benziyo doğuncada öylemi oluyo öyleyse ben junior kocam ve junior kaynanamı doğurcam hahaa
bugun bebek arabamızı ve yanımzda yatarken kullanacagı besıgı de aldık sonundaaaa ..
buyuk bır yuk kalktı resmen
herseyı tamam ..
mobılyalı yatagı benım yatagım dolabı sıfonyerı arabası oto koltugu besıgı cartı curtu ..arasıra seyler kalıcaktır ama en azındna buyuklerı bıtırdık sevınclıyım
gunaydin kizlarrrrrrrr
nasilsiniz
ultrasyonda kime benziyorsa ayni sekil doguyorlar ama cok cabuk degisiyorlar tipki babaya benzeyen cocuk bian anneye donuyor bunu dert etmeyin yani helede 40lik doneminde 40 40 atar derler( yani cok degisir)
yaaaaa. halbuki benim kızım aynı bana benziyordu. burnu çenesi aynı ben diye seviniyordum.şimdi doğduktan sonra değişir diyosun yani. kesin mi. değişmeden kalanları yok mu bunların. anladım yokkk.
sumakcım güle güle kullansın kızın cicilerini insallah. biz de araba koltuğuyla, bebek arabasını aldık. dün sabah bi baktım eşim oturmuş araba koltuğunu seviyor. napıyosun dedim. bir an evvel kızım gelsin istiyorum diyo, koltuğu arabaya bağlayıp kızımı gezdirmek isityorum diyor. o kadar güldüm ki, ben de dedim ki şu bebek arabası şurda durdukça benim içim rahat etmiyo. içine oyuncak bi bebek yerleştirip evde gezdiresim var:))))
biz kafayı mı yedik acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?