bugun bebek arabamızı ve yanımzda yatarken kullanacagı besıgı de aldık sonundaaaa ..
buyuk bır yuk kalktı resmen
herseyı tamam ..
mobılyalı yatagı benım yatagım dolabı sıfonyerı arabası oto koltugu besıgı cartı curtu ..arasıra seyler kalıcaktır ama en azındna buyuklerı bıtırdık sevınclıyım
Yasmin'cim, hepi topu 30 gr eksik bebegin olmasi gerekenden, mevcut kilosunun %5'i yani. Cok kafana takip mutsuz etme kendini. Proteine yuklen canim. Ben et yiyemiyorum, yumurtayi da cok sevmiyorum, yumurta yiyebilmek icin kozlenmis biberle falan yumurta salatasi yapiyorum. Yesil mercimek yoyorum, protein deposu. Belki et yiyemiyorsundur benim gibi diye bunlari ornek verdim ama yiyebiliyorsan et, sut, peynir, yogurt, ayran, balik, yumurta ve baklagiller tuket. Yararsiz seyleri hic eline bile alma. Tatlilar, pilav, hamur isleri, patates, corba bunlar gereksiz yere sana kilo aldirir, mideni sisirir.Omega 3 kullanabilirsin bir de.
yasmincim hiç moralini bozma. bebekler bazen geri kalabilir bazen gelişimleri ileri gidebilir. sen kafana takma. bi sonraki gidişinize toparlanır eminim. bence en önemlisi moral. çünkü ben arkadaşların saydıklarından o kadar az yiyorumki, ayranı bile haftada 1 bardak zorla içiyorum, süt hiç içemiyorum. midem bulanırken bunlardan tiksinmiştim. ama peyniri tavuğu eti yemeye çalışıyorum, o da mesela tavuk haftada 2 falan, et haftada 1dir. peyniri her gün yiyiorum. 21+4de bebeğim 550gramdı. yediklerimle alakalı olamaz bence bu durum. moral çok çok önemli. hep iyi şeyler düşün. bebeğini düşün. canını hiçbişey için sıkma. eşimle tartışsak bile kafama takmıyorum. benim bebeğim var içerde, o da üzülcek diyorum sallamıyorum. erkekler böyle şeylerden anlamadıkları için biz biraz daha serinkanlı olmalıyız. lütfen canını sıkma. hem bebeğin pozisyonundansa (ki ben pek ihtimal vermiyorum), bebekler zaten sürekli dönüyor, kıpır kıpırlar. en kısa zamanda pozisyonunu değiştirir. canını sıkma.
Arkadaşar bugün şeker testi yaptırdım açlık kan şekerim 92 bu iyi ama 50 g şeker yüklemesi sonucu 1 saat bekledikten sonra alınan kan sonucu ise 204 idrarda da maalesef pozitif şimdi bunun bebeğime bir zararı var mı hiç bir fikrim yok bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim...
desteğiniz için saolun arkadaşlar.doktor moralimi bozduğundan beri kendimi süte verdim.günde 3 bardak süt içiyom.2 porsiyon meyve,ceviz,badem,kuru incir,bide her yemeğin yanına mutlaka bi kase yoğurt yiyorum.doktor kontrole çağırmadı ama ben hafta ya pazartesi tekrar kontrole gidip tekrar muayene olmak isticem.10 günde biraz gelişme sağlar heralde.
kardelen canım,kediden bahsediiyorum. asla ve asla sokağa bırakmam,hatta lafı bile olmaz.ben yabancıya bile vermeye kıyamazken... erkek kardeşim var bekar.kızımız da ona alışkın beraber uyurlar gelip gittiğimizde. o yüzden ona vermeyi düşünüyorum.sadece biraz daha zaman gerek çünkü şu anki ev arkadaşları istemiyor. bu yüzden ayrı eve çıkacak.onu o odaya hapsetmek zorunda kaldım çünkü iki gündür evde batmadaık köşe kalmadı.poposundan akıta akıta geziyo.hem kusuyo hem ishal ev mayın tarlsına dönmüştüinan artık sinirlerim yıprandı oturup ağlıyorum.hem nikitaya dayanamıyorum.sürekli böyle. evde değişik bişi pişirdiğimde miyav miyav istiyo.verdiğimde de bir lokma alsın ishal. ev bark kalmıyo. aldık alalı kaka sorunuyla uğraşıyoruz.normalde kakası da berbat kokuyo. ev resmen ceset ve amonyak kokuyo o kadar iğrenç eşim de ben de öğüre öğüre temizliyoruz. kedi besleyen arkadaşlar var,onlar bile böyle koku olması normal değil diyolar. veterinere götürdük kaç defa.adamlar bişi anlamıyo.sindirim sistemi problemli diyorlar. özel mama kullandık ilaç kullandık bana mısın demiyor.siyam cinsi.acaba dedim türünden mi? hayır o da değil.
2 ay önce annemlere verdik 1 ay durmadı yolladılar.her taraftan tepki alıyorum,bıktım artık.ver şunu ver şunu diyor herkes. ben de vermeyi biliyorum ama öyle verilmiyor işte.bunca aydır keyfimden çekmiyorum ki.annemlere verdiğimizde bile ne kadar ağladım. iki arada bi deredeyim ve kafam sürekli bu konuyla mşgul.
lojmanda otururyoruz ve evimiz 2 oda.balkonumuz yok. ha o olsa yine tamam.en azından kaka kutusunu koyacaz. ev küçük olunca daha da dayanılmaz oluyor.kafayı yemek üzereyim yani.
az önce de göğüs eti haşlayıp götürdüm yanına.iştahla yedi maşallah.biraz okşayıp çıktım.içm parçalansa da böyle yapmak zorundayım en azından ishali geçene kadar. bari bir oda batsın.öbür türlü yattığımız yatağa kadar her taraf kaka oluyor düşün artık.
tülay canım sıkma canını be. biz bi tarflarımızı yırtsak da bildiklerini okuyorlar. olan bvize oluyor. iysmi salla gitsin. iyi tatiller diliyorum bu arada.
öle cnm dediğin gibi takmamla kalıyom kendime yapıyom az öncede işten geldi annemlerle bayramlaşmaya gitcem demezmi dün annenleydin dedim babamla ablamla bayramlaşıcam dedi onları görmemiş dün araba yok bizde işyerinden bi çocuk uygun biyere bırakcak ordan kendimiz gitcez ben gelmiyom havaalanında buluşuruz dedim 5 karış suratla gitti ne dicem bilemiyorum çok ayıp yaptığı şimdi otobüsle tek gitcem havaalanına baktım kötü oluyom incem taksiye bincem kocamda olcak salakta neymiş analarıyla bayramlaşmış olcak ayıp ama yaaa ağladım az önce bi fasıl Allah vicdan azabı çektirsin bana bu yaptıkları rüyasına çıksın inş
canımdoktorunla konuş sınır 140 diye biliyorum.çünkü benimde 142 çıktı sınırda diyet önerecektir doktorun tatlı yememeye çalış.bişy olmaz canını sıkma .Arkadaşar bugün şeker testi yaptırdım açlık kan şekerim 92 bu iyi ama 50 g şeker yüklemesi sonucu 1 saat bekledikten sonra alınan kan sonucu ise 204 idrarda da maalesef pozitif şimdi bunun bebeğime bir zararı var mı hiç bir fikrim yok bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim...
kızlar hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
bu aralar canım çok sıkkın. eşim bana hiç hamileymişim gibi davranmıyor. bazen çok kibar, anlayışlı oluyor. bazense çok ama çok kaba, tıpkı şuan olduğu gibi:26:son bir haftadır sürekli tartışıyoruz. hiç bebek muhabbetide geçmiyor. sizde de böyle mi? bu durum beni de etkiliyor. o bu kadar ilgisiz olunca ben de ilgisiz oluyorum. zaten gurbetteyimhiç bebiş muhabbeti ettiğim kimse yok. internet yok,forumada giremiyorum.
Saol pikolata seninde bayramin mübarek olsun.
Sanirim bu kabalik ve odunluk tüm erkeklerin hamurunda var.Dünde biz esimle tartistik. Kendisi tüm hafta ise gidiyor, sirf haftasonu evde. Güya ben dogum yapana kadar isi degistirecekti, hani artik yalniz kalmayayim diye. Ama hic olumlu birsey göremiyorum. Sonunda kizdim, dedim dogumda kim yanimda olacak. Ya isini degistir yada doguma yakin ailemin yanina giderim, 40im cikana kadarda orada kalirim. Vay efendim senmisin bunu diyen, bana bagirdi cagirdi ve dedigi son cümle, her kadin kendi basina nasil dogum yapiyorsa bende öyle yapacakmisim Resmen kendi basinin caresine bak. Sinirden catlatirlar bunlar insani.
kesinlikle katılıyorum, gerçekten çok düşüncesiz oluyorlar bazen. neler yaşadığımızı anlamıyorlar. bizimkide oruçtan dolayı sürekli gergin, habire terslemeler. kaç gündür hep kavga ediyoruz, bugün alışverişe çıktık. yol boyu birbirimize saydık. yarın bir de bayram, ailemsiz geçirdiğim ilk bayram olacak, böyle mi olmalıydıkarnımda bebek, gurbette çok güzel moral oluyor.
Aslinda bu erkeklere iyi bir ders gerekiyor ama neyse. Ben artik Allah´a havale ediyorum her canimi acittiginda. Lütfen sende kendini bukadar yipratma, üzme. Ailenden uzaktasin evet ama bak bebisin yaninda. Bebegini düsün. Ben her moralim bozuldugunda, oglusumu düsünüyorum, karnimi oksuyorum azda olsa moralim düzeliyor. Su erkekler icin kendimizi üzmeye degmez aslinda. Insallah gelecekteki bayramlardada bebeginle birlikte aileni ziyarete gidersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?