inşallahbu bayramda annemlerin yanına gidiyoruz. bar o zamana kadar düzelsek de annemler bir şey anlamasa.bir de bizim bebek çok ani oldu, ilk gece hamile kaldım. zaten tam alışamadım, nasıl bakıcam bunalımına girdim. o da destek olmayınca daha zor oluyor. bir de ben yapı olarak ağlayamayan biriyim. hal böyle olunca rahatlayamıyorum.
inşallah bu günleri de atlatırız
kızlar ben uzun süre ayakta kalıyorum, bir zararı olurmu ki?
gezmeye çıkıyoruz, 5-6 saat mağaza geziyorum. evde desen sürekli temizlik, iftar derken gene uzun süre ayakta kalıyorum.
slm kızlar moralim çok bozuk dün doktor muayenemiz vardı.2 gündür sancım vardı biraz.doktor bebğin duruşuyla alakalı dedi.bebğim dizlerini bükmüş poposu aşağıda.duruşundan dolayı gelişmemiş.470 gr mış.doktor en aşağıya 500 gr olmalıydı dedi.bebğimi iyi besleememişim.ben 2 kilo almışım.bebek çok zayıfmış.doktor bu ay yemene dikkat et kalsiyum ve protein ağırlıklı beslen dedi.1 aysonra şeker testi yapılacak o zaman bebişin 100 gr olması lazımmış.napsamda kızıma kilo aldırsam bilemiyorum.bana yardımcı olurmusunuz
kızlar hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
Bu aralar canım çok sıkkın. Eşim bana hiç hamileymişim gibi davranmıyor. Bazen çok kibar, anlayışlı oluyor. Bazense çok ama çok kaba, tıpkı şuan olduğu gibi:26:son bir haftadır sürekli tartışıyoruz. Hiç bebek muhabbetide geçmiyor. Sizde de böyle mi? Bu durum beni de etkiliyor. O bu kadar ilgisiz olunca ben de ilgisiz oluyorum. Zaten gurbetteyimHiç bebiş muhabbeti ettiğim kimse yok. Internet yok,forumada giremiyorum.
[selam aranıza ben yeni katıldım.23 haftadayım sizler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?