2011 Aralık Anneleri

Insallah canim. Mutlaka yarina kadar birsey kalmaz, araniz düzelir. Ben 8 seneden sonra hamile kaldim ve ayni sorular hep benimde kafamda olustu, acaba bakabilirmiyim bu cocuga diye. Ama simdi alistim ve kendi kendime diyorum baskalari nasil bakiyorsa bende bakarim elbette. Hatta sabirsizlaniyorum bile. Eminim sende cok cok iyi bir anne olucaksin. Sakin bunalima sokma kendini.

kızlar ben uzun süre ayakta kalıyorum, bir zararı olurmu ki?
gezmeye çıkıyoruz, 5-6 saat mağaza geziyorum. evde desen sürekli temizlik, iftar derken gene uzun süre ayakta kalıyorum.

Canim ara ara oturup dinlen. Kendine mutlaka dikkat et. Bende cok ayakta duran biriyim. En son doktora gittigimde, Rahmimde basinc oldugunu söyledi doktor bana. Fazla ayakta durmamami ara ara oturmami hatta uzanmami söyledi. Simdide yerimden kalkamiyorum

Cnm mrb öncelikle moralini yüksek tut we sakın stres yapma.kalsiyum almayı ihmal etme ve beslenmene çok dikkat et eminim bebişin toparlar kendisini süt iç yoğurt we sebzelerden de ye baklagiller filan hiç kendini ihmal etme en önemlisi bolll boll dinlen ben bunları yapıyorum ekstradan bişey yapmıyorum çok şükür bebeğim çok iyi sağlıcakla kalın..

bayramınız mübarek olsun annişler... ailenizle bebişlerinizle birlikte mutlu mesut bir bayram geçirmenizi dilerim...:89:

bu arada 30 ağustos zafer bayramınızda kutlu olsun... :)

Son düzenleme:
hepinize ii bayramlarrrr

cnm sıkma canını yaa ( fırsatın varsa eve net bağlattırmalısın bence. Forum gerçekten işe yarıyor...

[selam aranıza ben yeni katıldım.23 haftadayım sizler?

hoşgeldin cnm...

Son düzenleme:
hem zafer bayramımız hem de ramazan bayramımız kutlu olsun ..

bebılerın ılk harclıklarını toplayalım

Selam sevgili arkadaşlarım. Umarım herkes iyidir. uzun zamandır giremedim beni unutmadınız inşallah.
İnşallah herkes için her şey yolundadır.
Hepinize mutlu bayramlar diliyorum
Sevgiler
Leyla...

merhabalar ve herkese iyi bayramlarr!!!!!
bebişlerimizle ilk bayramın tadı da bi başka oluyordur di mi??? benimki bugün bayramdan mıdır nedir yerinde hiç durmadı, sürekli gezinmeler tekmeler :)) maşallahımız var bugün!

herkese iyi bayramlar..inşallah seneye ramazan bayramında bebişlerimize aldığımız cici bayramlıkları giydirir, dolaştırırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…