- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
slm..bızımkı bukadar net değilya.3 boyutlu falanmıyoksa..maşallahhhh diyelım naazarr değmesın tombığeee
nasilsiniz kizlar
deryacim oglunun dogum gnu kutlu olsun nice yillaraaaa
Günaydınbiz tatilden dönüşü yaptık eşimin işi dolayısıya mecburen...
bu arada beğen butonları yokmu sadece benmi göremiyorum
Amanda maşallah :)) Mutlu yıllarsaol cnm.oğluşum bu gün 8 yaşını doldurdu:98:
Selam Derin kolay gelsin size .Günaydın cici anneler biz bebişle bugün işe başladık.
Pof aynen ya rüyalarıma giriyor
Bayramda kayınpeder ikide bir doğmamış bebeğe bişey alınmaz doğsun öyle alınır diyip durdu . Beşik falan için gıcık oldum :84:Cenabı Allah korusun insanın aklına olmadık şeyler sokuyorlar ya kayınvalidede diyorki bakalım sağ salim doğsun ölecek mi kalacak mı tövbe ya Amma tuhaflar
benimkide ayni hamile oldugum gundeb beri erken doguracan diyo insanin aklina kotu kotu seyler sokuyolarsimdide gece ruyalarima giriyo erken dogum oluyo bebegimi kaybediyorum CILDIRAZAGIMMMMM
nasilsinizzzzzzz
benim bayramin ilk gunu seker testim vardi 7.30da hastaneye gittim 11de anca eve done bildimmmmmmm
canim buyukler birseyi biliyorlar yasiyorlarda soyluyorlar burdada .8aylik oldukdan sonra besik,araba alin diyor drler.hatta eve getirmeyip magzanin deposunda bekletiyorlar
yuce rabbimin neler yazdigini hicbirimiz bilemeyiz bos oda bos besikbos araba dusunsene insani nasil mahvederrr onedenle herseyin zamani varrrrr erken dogsada onlar hemen alinacak seyler simdiden bole sozleride sikinti etmeee bosver yuce rabbime siginnnnnnn...
canimmmmmm bosverrrrrrr takma kafana herseyi ruyalarda gayet normal 3.trimesterde neler goruceksin neler.
Bayramda kayınpeder ikide bir doğmamış bebeğe bişey alınmaz doğsun öyle alınır diyip durdu . Beşik falan için gıcık oldum :84:Cenabı Allah korusun insanın aklına olmadık şeyler sokuyorlar ya kayınvalidede diyorki bakalım sağ salim doğsun ölecek mi kalacak mı tövbe ya Amma tuhaflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?