Cenabı Allah korusun olumsuzluklardan hepimizi hayırlısıyla benim olayım o değil ya hiç heves hiç şevk yok kayınvalidemin kardeşinin eşi doğurdu ona bile nasıl hevesle anlatıyordu şunu aldılar bunu yaptılar şöyle güzel böyle güzel diye nasıl heyecanlıydı hatta onada doğmadan hediye dahi almış olabilir . Görümcemde öyle doğmadan aldı maşallah herşeyini. Sıra bana gelince tuttu bunların tuhaflıkları tövbe ya .nasilsinizzzzzzz
canim buyukler birseyi biliyorlar yasiyorlarda soyluyorlar burdada .8aylik oldukdan sonra besik,araba alin diyor drler.hatta eve getirmeyip magzanin deposunda bekletiyorlar
yuce rabbimin neler yazdigini hicbirimiz bilemeyiz bos oda bos besikbos araba dusunsene insani nasil mahvederrr onedenle herseyin zamani varrrrr erken dogsada onlar hemen alinacak seyler simdiden bole sozleride sikinti etmeee bosver yuce rabbime siginnnnnnn...
canım yorulmuşsundur ondan olabilir...zaten gorduklerimden 3 boyutlu film olurrr ooo desenee halimiz yaman hayirlisi allahtan ne diyelim hareketleri azaldi bebegimin iki gundur niye ki kizlar:44:
Cenabı Allah korusun olumsuzluklardan hepimizi hayırlısıyla benim olayım o değil ya hiç heves hiç şevk yok kayınvalidemin kardeşinin eşi doğurdu ona bile nasıl hevesle anlatıyordu şunu aldılar bunu yaptılar şöyle güzel böyle güzel diye nasıl heyecanlıydı hatta onada doğmadan hediye dahi almış olabilir . Görümcemde öyle doğmadan aldı maşallah herşeyini. Sıra bana gelince tuttu bunların tuhaflıkları tövbe ya .
Aynen tatlım ya . Oldu doğum yapıp bebeğin battaniyesini öyle mi almaya gitcem şimdi aman aldıklarımı göstermiyorum abuk subuk moralimi bozarlar diye . Neymiş efendim bir iğne alınmazmış ölecek mi kalacak mı belli olsun doğduktan sonra alınırmış oldu ben lohusa lohusa dükkan gezerimboşver canım canını sıkma sen.. bazen saçmna sapan konuşabiliyorlar işte.. belki kendilerine göre haklı olabilirler ama bebeğimizin sevincini ne zaman çıkaracağız peki??? tövbe estafurullah Allah korusun birşey oalacğı varsa olur zaten... ama hamile bi insana böyle söylemek akıl alır gibi değil yaaa... zaten hep kötü düşünüyorum ben birde etrafımda böyle söyleyen olsa sanırım boğazını sıkardım...
sen takma istediğini al canım. ohh sefan olsunnn...
Sallamıyorum normaldede aklıma geldi gıcık oldum sabah sabah işte :))yahu tatlım sen hala anlamıyormusun?????????
sen GELİNSİNNNNNNNNNNN...
bütün tuhaflıklar bu yüzden...
kızlarınki sülalelerinki tatlı olur tabi....
ama sana gelince bebek doğunca al derler herşeyi...
boşver takmaaaa....
cnm yok aklını ikileme çok güzel ben oğluma mevlüt takımı almıştım altına ayakkabı olarak aynısını almıştım çok şık olmuştu delikanlım
büyüdükçe yeri daralıo bebeklerin ondan az hareket ediyolar benimde hareketleri azaldıAynen tatlım ya . Oldu doğum yapıp bebeğin battaniyesini öyle mi almaya gitcem şimdi aman aldıklarımı göstermiyorum abuk subuk moralimi bozarlar diye . Neymiş efendim bir iğne alınmazmış ölecek mi kalacak mı belli olsun doğduktan sonra alınırmış oldu ben lohusa lohusa dükkan gezerimTövbe Allahım ya sen koru .
Selvinurcum tatlı bişeyler ye dinlen bol bol kıpırdar annesi.
5848BLciğim şeker testi nasıl oluyor tatlım haftaya benimde varda ?
Bayramda kayınpeder ikide bir doğmamış bebeğe bişey alınmaz doğsun öyle alınır diyip durdu . Beşik falan için gıcık oldum :84:Cenabı Allah korusun insanın aklına olmadık şeyler sokuyorlar ya kayınvalidede diyorki bakalım sağ salim doğsun ölecek mi kalacak mı tövbe ya Amma tuhaflar
benimkide ayni hamile oldugum gundeb beri erken doguracan diyo insanin aklina kotu kotu seyler sokuyolarsimdide gece ruyalarima giriyo erken dogum oluyo bebegimi kaybediyorum CILDIRAZAGIMMMMM
Canım ya gerçekten mi ? Bende mevlüt takımı için almıştım sonra o yıldızlar falan çiçek gibi geldi. Tam giyindim çarşıya gidiyordum şimdi değiştircektim sonrada bulamam di mi bak bundandı di mi seninkide ? Çok sağ ol tatlım . Eki Görüntüle 249928cnm yok aklını ikileme çok güzel ben oğluma mevlüt takımı almıştım altına ayakkabı olarak aynısını almıştım çok şık olmuştu delikanlım
ekleyebilirsem foto ekleyeyim
büyüdükçe yeri daralıo bebeklerin ondan az hareket ediyolar benimde hareketleri azaldı
nasıl böyle şeyleri ağızlarına alıyolar ne biçim insanlar böyle
Evet yacanım saten diye kız cicisi gibi gelmiştir sana... lacivert yaparsın kurdelasını olur biter.... mevlüt için nasıl başka erkek ayakkabısı alacaksın ki??.
inş yükleyebilmişimdir
Eklenmiş tatlım oy maşallah ne kadar tatlı çıkmış oğluşun
tşk ederim arkadaşlar burda daha 6 günlük ya böyle küçücük bişeydi sıpam şimdi de abi olacak
(bu arada beğen seçeneği yokkk bende )
Görüşürüz annecikler :))
Amanda maşallah :)) Mutlu yıllar. Ne yaptın baryamda bol bol bebişe yararlı şeyler yedin mi annesi ?
inş yükleyebilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?