CANIM senle aynıyız ben c.tesi duyamadım kalp atışını alttan mı duydunuz yoksa göbekten duydun mu direk
canim sut kg aldiriyor suttunu sabah ic bende ilk gebeligimde senin gibiydim direkt diyetisyene gonderdiler sutlar sabah aksam corba meyve yatmadan 4 saat once birsey yok sadece suuuuuuuu
dikkat et bak son donemlerde yuruyemez halle geliyor insan kg kontrollu almak gerekiyor ben bunu anladim cok ama cok zor oluyor son 3 ay fazla kg alinirsaaaaa
canım yaaa ne özürü estafurllah espirik yaptım ben:78::78::78::78:senin yaşın kaç bakim nesliş
benim bildiğim ayda bir çağırıyolar canım.seninki biraz geç çağırmış.ben den bir sürü testler istediler rutin tahlillermş.sizler yaptırdınınz mı.ben özelde muayene oluyom.ama çok pahalıydı.yarın devlette yaptırıp götürcem.
önceki gidişlerimde hep alttann bakmıştı ilk kez gmbekten duyabildik...darısı başına inş
slm kızlar benıde alın aranıza bende inş aralık annesi olucam
ben 28 yaşındayım. giresunda yaşıyorum. burada üniversitede araştırma görevlisi oarak çalışıyorum. 4 yıldır evliyim. ilk bebişim, ilk hamileliğim. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
esprini anlamamışım. valla bu aralar hormonlar falan zırıl zırıl ağlıyorum herşeye. demek ondan anlamamışım:97:
arkadaşlar midesi kötü olan bunu okumasın. Ama ben 3-4 sabah kustum ama sadece sarı su kusuyorum. Başka bişey yok. Bu sarı su nedir. Kötümüdür acaba.bilen bilgisi olan var mı?
Kızlar ben cay ve kahveyi cok içiyorudum normalde , ama gunde 3 fincan kahve veya 6 bardak caya izin varmısss,,, ben de papatya cayı ve ihlamur iciyorum,, siz ne iciyorsunuzz
kızlar bide bende çok çok fazla akıntı oluyo ama kaşıntı yada yanma yok doktor bunun için idrar testi istedi bi bilgisi olan varmı:26:akıntı olması normalmiş ama rengi ve kokusunda aşırılık yoksa idrar testini neden istemiş olabilir sizce ??? bide sizden kan tahlili yada smir testi gibi şeyler istendimi ???
daha once merj e da yazmistim. bi dolu tahlil icin 5,5 tup kan aldirdim. toplam tutari 700 tl civari tuttu tahlillerin.
walla cnm bende özele gidiyorum.. özel sigortam var ona rağmen 500 küsür indirimli dedik.. biz almalaym dedik.. başka bir özel hastanede 30 tl muayene parası verdik dr istedi.. ve başka bir şey ödemeden tahlilleri yaptırdık.. sağlık ocaklarıda yapıyor isterseniz...
kızlar bende kilo verdim gibi hiç bir şey yiyemiyorum.canım hiç istemiyor.zoraki süt içiyorum.benim gibi olan var mı
kızlar bende kilo verdim gibi hiç bir şey yiyemiyorum.canım hiç istemiyor.zoraki süt içiyorum.benim gibi olan var mı
hayir hic gec degil. kese ve kapl atisi arasinda azzaman oluyir. o yuzden sSIK SIK gidiyoruz. ama kalpatisindan bir sonraki asama 2 li tarama ve 2. trimestre donemi vitamin takviyelerinin baslamasi.
sen kalp atisini baya bi erken duymussun. bu yuzden de aran bize gore daha uzun olmus. ben nerdeyse 8. haftada duydum sayilir. kontrolum 3 hafta sonra. ayni hesaba geliyor yani.
selamlarİst.a döndük , evimdeyim artık .. oğluşu uyuttum , hemen sayfayı açtım . msj uyarısını tıkladım , ama gelen msjları açamadığım gibi msj kutumun boşaltıldığını gördüm s,zde de durum aynı mı arkadaşlar ?? listeyi bu akşama kadar yada en geç yarın öğleden sonra düzenleyeceğim .. aramıza yeni katılan arkadaşlar bilgilerini bana özel msj olarak atarlarsa daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, daha önce msj gönderen arkadaşlarım MERJ ve PİKKOLATA da dahil .. çünkü forum ortamında msjlaşma arasında yazdığınız yazılar yoğunluk nedeniyle gözden kaçabiliyor :44:
keyifli ve bol pıtpıtlı bir hafta olsun hepimize
şimdi biraz yakın geçmişe göz atayım en azından
selamlarİst.a döndük , evimdeyim artık .. oğluşu uyuttum , hemen sayfayı açtım . msj uyarısını tıkladım , ama gelen msjları açamadığım gibi msj kutumun boşaltıldığını gördüm s,zde de durum aynı mı arkadaşlar ?? listeyi bu akşama kadar yada en geç yarın öğleden sonra düzenleyeceğim .. aramıza yeni katılan arkadaşlar bilgilerini bana özel msj olarak atarlarsa daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, daha önce msj gönderen arkadaşlarım MERJ ve PİKKOLATA da dahil .. çünkü forum ortamında msjlaşma arasında yazdığınız yazılar yoğunluk nedeniyle gözden kaçabiliyor :44:
keyifli ve bol pıtpıtlı bir hafta olsun hepimize
şimdi biraz yakın geçmişe göz atayım en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?