2011 Aralık Anneleri

yandım bittim ben:18::18::18::18:

canım yaaa ne özürü estafurllah espirik yaptım ben:78::78::78::78:senin yaşın kaç bakim nesliş

ben 28 yaşındayım. giresunda yaşıyorum. burada üniversitede araştırma görevlisi oarak çalışıyorum. 4 yıldır evliyim. ilk bebişim, ilk hamileliğim. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

esprini anlamamışım. valla bu aralar hormonlar falan zırıl zırıl ağlıyorum herşeye. demek ondan anlamamışım:97:

daha once merj e da yazmistim. bi dolu tahlil icin 5,5 tup kan aldirdim. toplam tutari 700 tl civari tuttu tahlillerin.

önceki gidişlerimde hep alttann bakmıştı ilk kez gmbekten duyabildik...darısı başına inş

kızlar o zaman burdan şu çıkıyor ortalama 7 haftalıkken yani bu civarlarda kalp atışı duyulabiliyo o zaman napmıyoruz gereksiz stres yapmıyoruz aksi bişey düşünmüyoruz 7. haftamızda nasipse duyamayan bizler duymuş olucaz ve zaman geçsin die eğlenceli bişeyler yapıcazben mesela çalışıcam masamın üstü evrak fatura dolu anca cumaya biterzaman nasıl geçer anlamam valla

bende 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum bi nakliye şirketinde muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum 4 yıldır evliyim ilk bebişim ilk hamileliğim ve galiba seninle tıpıtıp aynıyız

arkadaşlar midesi kötü olan bunu okumasın. Ama ben 3-4 sabah kustum ama sadece sarı su kusuyorum. Başka bişey yok. Bu sarı su nedir. Kötümüdür acaba.bilen bilgisi olan var mı?

safra... genelde miden bossa boyle olur. mide suyunu alacak birseyler yemelisin. galeta falan gibi. ayvanin da aldigi soylenir. safra hisbir sorun yokken bile insani kusturabilir. cok gecmis olsun

Kızlar ben cay ve kahveyi cok içiyorudum normalde , ama gunde 3 fincan kahve veya 6 bardak caya izin varmısss,,, ben de papatya cayı ve ihlamur iciyorum,, siz ne iciyorsunuzz

papatya, melisa, sari kantaron gibi sakinlestirici ozelligi olan caylar icilmemesi gerekenler listesinde diye biliyorum arkadaslar aman dikkat. zaten gittigimde doktorun ilk soyledigi sey bitki cayi yasak demek oldu. fayda zarar olayini cok cesitli oldugu icin biz ayiramayabilirmisiz...

rengi saridan yesile donukse enfeksiyon icin test istemistir. her enfeksiyona kasntinin eslik etmesi gerekmiyor.

normade enfeksiyon belirtisi olan yanma hamileliklerde gorulmuyor malesef. bir idrar yolu enfeksiyonu varsa ancak bobrekleri vurdugunda farkediyomusuz. o yuzden testler onemli.

kızlar bende kilo verdim gibi hiç bir şey yiyemiyorum.canım hiç istemiyor.zoraki süt içiyorum.benim gibi olan var mı

daha once merj e da yazmistim. bi dolu tahlil icin 5,5 tup kan aldirdim. toplam tutari 700 tl civari tuttu tahlillerin.

walla cnm bende özele gidiyorum.. özel sigortam var ona rağmen 500 küsür indirimli dedik.. biz almalaym dedik.. başka bir özel hastanede 30 tl muayene parası verdik dr istedi.. ve başka bir şey ödemeden tahlilleri yaptırdık.. sağlık ocaklarıda yapıyor isterseniz...

ya sorma ben de biliyorum ama benim esimin biraz kuruntusuna kurban gittim diyelim. biz basindan beri ayni doktorla takip ediyoruz sureci. tahliller de o hastanenin sisteminde doktorun ulasacagi yerde olsun dedi. elimizde kagit vs tasimayalim kaprisi yuzunden ozel hastanede yaptirdik tahlilleri. haliyle fatura da boyle oldu.

kızlar bende kilo verdim gibi hiç bir şey yiyemiyorum.canım hiç istemiyor.zoraki süt içiyorum.benim gibi olan var mı

bende sendenim seker sen yine sut iciyormussun ben onuda yapamiuyorum sadece kuru ekmek yiyebiliyorum bazen onun kokusu bile midemi kaldiriyorrrrrr

selamlar İst.a döndük , evimdeyim artık .. oğluşu uyuttum , hemen sayfayı açtım . msj uyarısını tıkladım , ama gelen msjları açamadığım gibi msj kutumun boşaltıldığını gördüm s,zde de durum aynı mı arkadaşlar ?? listeyi bu akşama kadar yada en geç yarın öğleden sonra düzenleyeceğim .. aramıza yeni katılan arkadaşlar bilgilerini bana özel msj olarak atarlarsa daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, daha önce msj gönderen arkadaşlarım MERJ ve PİKKOLATA da dahil .. çünkü forum ortamında msjlaşma arasında yazdığınız yazılar yoğunluk nedeniyle gözden kaçabiliyor :44:
keyifli ve bol pıtpıtlı bir hafta olsun hepimize
şimdi biraz yakın geçmişe göz atayım en azından

verdiğin kiloları dert etme , bebeğin illaki besleniyor ,ilk 3 ay senin depoladığın vitaminlerinden alıyor alacağını ilk hamilelik dönemimde benzer durumu yaşayan çok arkadaşım oldu , sonraki aylarda yakaladılar bizi

canım sağolasın

rahatlattın beni....

yaaaa 10 dakika bekle dedi bende buradan yazıyorum sen pıt pıtları yaz o zaman

hoşgeldin canım. hangi bilgileri yollayalım sana? onu da bi yazabilir misin sana zahmet:26::126::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…