ay kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
dün ben bıraz yoruldum biraz da üzüldümmm
ondan mııdır nedir bebeğim hic hareket etmedii
çok korktumsizde de oluyomu yaa bööle seylerr??
[selam aranıza ben yeni katıldım.23 haftadayım sizler?
Canım zaten pekmezi her sabah aç karına 2-3 yemek kaşığı almayı ihmal etme normaldede oy maşallah yarasın bebişe yumuk yumuk olsun haha :))tünaydın kızlar..saol tanemcim.şu 10 gündür kendime çok iyi baktım.günde yarımkilo süt,muz,hergün 2 kase yoğurt,ceviz,bazdem,kuru incir,yumurta,kaşar peyniri(içinde kalsiyum değeri en yüksek olan peynir)sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi yedim.yarın doktor kontrolüm var.bakalım kızçem büyümüşmü.
Çok hoşdün sabah eşim telefonuna bak dedi baktım mesajlarda şu yazıyordu...(uykusu kaçmış gece yazmış)
Nedendir bilmiyorum ama çok seviyorum onu.
İlelebet sakınacağım çünkü o benim gözümün nuru.
Lütfudur çünkü Allah'ımın o bana bir lütfu.
Günaydınyok tatlım beğen gitmiş .
ya kızlar benim kafam karışık biraz. öğretmenim ve ne kadar rapor hakkımız var senelik, ne zaman izne ayrılsak daha mantıklı olur, sonrasındaki heyet raporunda sınır var mı.... bi sürü soru var kafamda. çalışan ya da öğretmen olan arkadaşlar siz nasıl yapacaksınız???? son 3-4 haftaya kadar beklemenin mantığı var mı? 8 hafta öncesi ayrılsak, 4aralıkta doğum yapınca 8 haftalık izin ocak sonu bitiyor, 1 hafta da 15 tatilden geliyor.şubatın 2 haftası, sonra2. dönem... ama son 4 hafta kala ayrılsak, bu sefer de izin şubat sonu bitiyor. yani 4 haftadan fedakarlık etsek de sonuçta 2 hafta karımız oluyor sanırım.... hem nasıl kapatırız 2. dönemi??? kaç gün rapor hakkımız, kaç gün heyet raporu hakkımız var??? ücretsiz ayrılamam, çünkü yeni ev aldık, 1 maaş krediye gidiyor zaten...((( of çıkamadım ben bu işin içinden ..... akıl veren yok mu?????
ya kızlar benim kafam karışık biraz. öğretmenim ve ne kadar rapor hakkımız var senelik, ne zaman izne ayrılsak daha mantıklı olur, sonrasındaki heyet raporunda sınır var mı.... bi sürü soru var kafamda. çalışan ya da öğretmen olan arkadaşlar siz nasıl yapacaksınız???? son 3-4 haftaya kadar beklemenin mantığı var mı? 8 hafta öncesi ayrılsak, 4aralıkta doğum yapınca 8 haftalık izin ocak sonu bitiyor, 1 hafta da 15 tatilden geliyor.şubatın 2 haftası, sonra2. dönem... ama son 4 hafta kala ayrılsak, bu sefer de izin şubat sonu bitiyor. yani 4 haftadan fedakarlık etsek de sonuçta 2 hafta karımız oluyor sanırım.... hem nasıl kapatırız 2. dönemi??? kaç gün rapor hakkımız, kaç gün heyet raporu hakkımız var??? ücretsiz ayrılamam, çünkü yeni ev aldık, 1 maaş krediye gidiyor zaten...((( of çıkamadım ben bu işin içinden ..... akıl veren yok mu?????
Cenabı Allah korusun olumsuzluklardan hepimizi hayırlısıyla benim olayım o değil ya hiç heves hiç şevk yok kayınvalidemin kardeşinin eşi doğurdu ona bile nasıl hevesle anlatıyordu şunu aldılar bunu yaptılar şöyle güzel böyle güzel diye nasıl heyecanlıydı hatta onada doğmadan hediye dahi almış olabilir . Görümcemde öyle doğmadan aldı maşallah herşeyini. Sıra bana gelince tuttu bunların tuhaflıkları tövbe ya .
Aynen tatlım ya . Oldu doğum yapıp bebeğin battaniyesini öyle mi almaya gitcem şimdi aman aldıklarımı göstermiyorum abuk subuk moralimi bozarlar diye . Neymiş efendim bir iğne alınmazmış ölecek mi kalacak mı belli olsun doğduktan sonra alınırmış oldu ben lohusa lohusa dükkan gezerimTövbe Allahım ya sen koru .
Selvinurcum tatlı bişeyler ye dinlen bol bol kıpırdar annesi.
5848BLciğim şeker testi nasıl oluyor tatlım haftaya benimde varda ?
dün sabah eşim telefonuna bak dedi baktım mesajlarda şu yazıyordu...(uykusu kaçmış gece yazmış)
Nedendir bilmiyorum ama çok seviyorum onu.
İlelebet sakınacağım çünkü o benim gözümün nuru.
Lütfudur çünkü Allah'ımın o bana bir lütfu.
Herkeşlere merhaba tatlışlar bugün oğluşla temizlik yaptık yorulduk sanırsam bebeğimde yoruldu ki buguün hiç oynamadı dünde oynamadıOndan tepki almayıncada insan korkuyo alışveriş listesi yapayım dedim şimdide dün eşimle birlikte avmye gittik ne alcaz ne marka alcaz bilemedik yalnız ankarada cok guzel bır magaza ısmı aldık her marka hersey varr mukemmel ılk fırsatta oraya gıdıcez kocişle cok eglencelı pamugumuza bırseyler almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?