2011 Aralık Anneleri

ay kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
dün ben bıraz yoruldum biraz da üzüldümmm
ondan mııdır nedir bebeğim hic hareket etmedii
çok korktum sizde de oluyomu yaa bööle seylerr??

aynı durumu dün bende yaşadım yolculuk yaptım eşimle tartışdım birde ..benim bebek kıpırdamadı ay nasıl korktum doktora gidicektim sonra süt içtim çikolata yedim başladı tepikler süt çok iyi geliyo kıpırdamasına yani benim öyle en azından kıpırdasın dursunlar yoksa çok karkuyo insan aç kalmamaya dikkat et aç olucada kıpıdamıyo cadılar..

dün sabah eşim telefonuna bak dedi baktım mesajlarda şu yazıyordu...(uykusu kaçmış gece yazmış)

Nedendir bilmiyorum ama çok seviyorum onu.
İlelebet sakınacağım çünkü o benim gözümün nuru.
Lütfudur çünkü Allah'ımın o bana bir lütfu.

Canım zaten pekmezi her sabah aç karına 2-3 yemek kaşığı almayı ihmal etme normaldede oy maşallah yarasın bebişe yumuk yumuk olsun haha :))

Çok hoş

ya kızlar benim kafam karışık biraz. öğretmenim ve ne kadar rapor hakkımız var senelik, ne zaman izne ayrılsak daha mantıklı olur, sonrasındaki heyet raporunda sınır var mı.... bi sürü soru var kafamda. çalışan ya da öğretmen olan arkadaşlar siz nasıl yapacaksınız???? son 3-4 haftaya kadar beklemenin mantığı var mı? 8 hafta öncesi ayrılsak, 4aralıkta doğum yapınca 8 haftalık izin ocak sonu bitiyor, 1 hafta da 15 tatilden geliyor.şubatın 2 haftası, sonra2. dönem... ama son 4 hafta kala ayrılsak, bu sefer de izin şubat sonu bitiyor. yani 4 haftadan fedakarlık etsek de sonuçta 2 hafta karımız oluyor sanırım.... hem nasıl kapatırız 2. dönemi??? kaç gün rapor hakkımız, kaç gün heyet raporu hakkımız var??? ücretsiz ayrılamam, çünkü yeni ev aldık, 1 maaş krediye gidiyor zaten... ((( of çıkamadım ben bu işin içinden ..... akıl veren yok mu?????

Günaydın yok tatlım beğen gitmiş .

beğensiz forum boş kalmış
bu arada kızlar birşey sorucam ara ara sanırım bebiş hareket ettiğinde göbeğimin altında içimde birşeyler yırtılıyormuş gibi acı hissediyorum... sizdede oluyormu buna benzer birşey yoksa normal değilmidir yaa???

valla ben de hala ne yapacağımı bilmiyorum ama ne yapıp edip 2. dönemi kapatmayı düşünüyorum heyet raporunun bir sınırı yok ama normal rapor hakkımız 40 gün ben de ücretsiz izne ayrılamıyorum o yüzden heyet raporu alacam. Doğum öncesi de son 3 haftaya kadar beklemek gerçekten gereksiz bizim için çünkü araya dediğin gibi tatil giriyor ben kendimi iyi hissetmezsem 32. haftada ayrılabilirim doğum iznine

hatta benim doğum sonrası iki haftalık tatilim yarıyıl tatiline geliyor( 18 aralık tahmini doğum tarihim. acaba doktorum 30. haftada vermez mi diye de düşünmüyor değilim. ayrıca 2. dönem için 40 günlük rapor hakkımı kullanıp, sonra da ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum. zor olacak ama kızımı da bırakmak istemiyorum ((

hayatrim o zaman seninki gelin moduna girmis bak nihalde soylemis gelinsinya birde esin onlara yardim ediyorsa biraz o koyuyordur onaaa
hayatim seker testine gelince 1sirup sisesi dolusu seker tozunu azicik suyla karistirip veriyorlar sen onu iciyorsun 3saat suruyor her saat basida kan aliyorlar ve ac karna gidiyorsun
ben sali gunu yaptirdim bir rezillikdi yaniiiiii sekerli su sabah sabah mide kalmadi hic tatli yemedim yememde herhalde bellirli bir sureeeee hala kokusu burnumda.

oyy oyy maaşallahhh:)) bu kızlar yüzünden babaları pabuçlarımızı dama atacaklar heralde

Herkeşlere merhaba tatlışlar bugün oğluşla temizlik yaptık yorulduk sanırsam bebeğimde yoruldu ki buguün hiç oynamadı dünde oynamadı Ondan tepki almayıncada insan korkuyo alışveriş listesi yapayım dedim şimdide dün eşimle birlikte avmye gittik ne alcaz ne marka alcaz bilemedik yalnız ankarada cok guzel bır magaza ısmı aldık her marka hersey varr mukemmel ılk fırsatta oraya gıdıcez kocişle cok eglencelı pamugumuza bırseyler almak

Son düzenleme:
Meraba kizlar.Ramazan bayraminiz kutlu olsun,Allah her kesin gonlune gore versin insallah.
Ben de bu gun ultrasona girdim.Sukur her sey yolunda.Oglum buyumuss,yuzunu gosterdi doktor,coook tatliydi masallah.730 qr olmus(24+1 haftaligiz)

canım ben seni yanlış yönlendirmek istemem ama bi arkadaşım öğretmen, o doğum yaptığında senede 90 gün rapor hakkım var demişti. ben de nasıl yapacağım bilmiyorum ama ben son 3 haftaya kadar dayanmak istiyorum. ben de ücretsiz ayrılamam aynı nedenden dolayı (bizim de bi maaş eve gidiyo). son 3 haftaya kadar dayanırsam zaten aralık 27 doğum, izinle birlikte mart sonunu buluyorum, sonra da 90 gün rapor. sonra da yaz tatili derken eylülü bulurum diyorum. o zaman da bebişim 8 aylık olur. ondan sonra da bi bakıcı mecburen50:

:84::84::84: off yaaa... nerden aklıma geldiyse; erken doğum riski taşıyan anne adaylarını araştırmaya başladım. okuduğum her sitede düşük kilolu anne adayları diyor. yani 50 kilonun altındakiler risk grubundaymış. ben daha 6. ayımı bile bitirmek üzereyken 51 kiloyum. 40 kilo ile hamile kaldım ( şimdi ben ister istemez bunu kafama takarım. canım sıkıldııı...:84::84::84:

slm arkadaşlar,
size bişey sorucam..belki saçma bi endişe ama yine de paylaşmak istedim..
bugün canım kuruüzüm istedi..ondan alırken yabanmersini gördüm...sevdiğim için ondan da aldım..eve gelip bi avuç kadar yedim....sonra gebelik döneminde bazı bitkilerin erken doğuma sebebiyet verdiği aklıma geldi..internetten baktım ki yaban mersini de bunların başında geliyor..sizce bi avuç şeyden bi zarar gelir mi...

Burda muhabbet o kadar koyuki bu grupta baska konu acilsa bile kiymet bilinmiyo deger gormuyo.Gebelik sekeri sonucum kotu ciktigi ile ilgili bir konu acmistim destek almak moral bulmak amaciyla ama kimseden bir ses cikmadi.25 kisi bakmis ama bir teselli sozcugunu bile yazmayi cok gormus.Artik tobe daha konu falan acmam yada bir derdimi anlatmam.Oylece tek basina kalakaliyor insan.Ilk defa boyle birsey gordum.Nisan annesiyken ortam cok farkliydi birinin derdi oldumu hep birlikte ona manevi destek olmaya calisirdik.Bende ordaki ortama bakarak burdada yazdim ama kimsenin kili kipirdamadi.Neyse size iyi bir gebelik sureci diliyorum umarim saglikla kucaklariniza alirsiniz bebeklerinizi.Ama artik bundan sonra bu grupta yokum.Hepinize iyi geceler..:85:

merhaba, bende ankaradanımm:) hangı magazaymıs merak ettım dogrusu :) ozelcanlar var ulus samanpazarı tarafında ben orayı bılıyorummm

tüm annişlere ve bebişlere selamlar
biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk

1 saat önce döndük evimize izmirimize. ohhhh çok mutluyum. evim evim güzel evim.
kahvaltıyı yaptık şimdi size selam verip ev temizlemeye başlayacağım. ev toz içinde. klavyeyi tozdan zor görüyorum şu anda. hepinizi çok özledim. inşallah herkes çok çok çok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…