Burda muhabbet o kadar koyuki bu grupta baska konu acilsa bile kiymet bilinmiyo deger gormuyo.Gebelik sekeri sonucum kotu ciktigi ile ilgili bir konu acmistim destek almak moral bulmak amaciyla ama kimseden bir ses cikmadi.25 kisi bakmis ama bir teselli sozcugunu bile yazmayi cok gormus.Artik tobe daha konu falan acmam yada bir derdimi anlatmam.Oylece tek basina kalakaliyor insan.Ilk defa boyle birsey gordum.Nisan annesiyken ortam cok farkliydi birinin derdi oldumu hep birlikte ona manevi destek olmaya calisirdik.Bende ordaki ortama bakarak burdada yazdim ama kimsenin kili kipirdamadi.Neyse size iyi bir gebelik sureci diliyorum umarim saglikla kucaklariniza alirsiniz bebeklerinizi.Ama artik bundan sonra bu grupta yokum.Hepinize iyi geceler..:85:
merhaba, bende ankaradanımm:) hangı magazaymıs merak ettım dogrusu :) ozelcanlar var ulus samanpazarı tarafında ben orayı bılıyorummm
Burda muhabbet o kadar koyuki bu grupta baska konu acilsa bile kiymet bilinmiyo deger gormuyo.Gebelik sekeri sonucum kotu ciktigi ile ilgili bir konu acmistim destek almak moral bulmak amaciyla ama kimseden bir ses cikmadi.25 kisi bakmis ama bir teselli sozcugunu bile yazmayi cok gormus.Artik tobe daha konu falan acmam yada bir derdimi anlatmam.Oylece tek basina kalakaliyor insan.Ilk defa boyle birsey gordum.Nisan annesiyken ortam cok farkliydi birinin derdi oldumu hep birlikte ona manevi destek olmaya calisirdik.Bende ordaki ortama bakarak burdada yazdim ama kimsenin kili kipirdamadi.Neyse size iyi bir gebelik sureci diliyorum umarim saglikla kucaklariniza alirsiniz bebeklerinizi.Ama artik bundan sonra bu grupta yokum.Hepinize iyi geceler..:85:[/QUOTE
keşke bu kadar önyargılı konuşmasaydın sen yanlış bir zamanda konu açmışsın çünkü herkes tatilde forumda pek kimse yok hem sorununu konu açmadan burda söylesen belki birçok kişi görüp cevap yazacaktı veeeeee ben sana cevap yazmıştım kimseden bir ses çıkmadı demişsin neyse canım hamilelik belki alıngan olmana neden olmuştur biraz daha rahat ol bebişini de üzme
slm kızlar ben de bugün şeker testi yaptırdım sonuçları pazartesi alacam inşallah kötü çıkmaz bu arada bebişim 1 kilo 14 gram olmuş azcık fazla dedi doktor ama bacak boyu uzunmuş o yüzden fazla çıkması normal dedi uzun boylu olacak dedi çoookk mutlu olduk inşallah sizin de bebişleriniz çok iyidir
ya kızlar benim kafam karışık biraz. öğretmenim ve ne kadar rapor hakkımız var senelik, ne zaman izne ayrılsak daha mantıklı olur, sonrasındaki heyet raporunda sınır var mı.... bi sürü soru var kafamda. çalışan ya da öğretmen olan arkadaşlar siz nasıl yapacaksınız???? son 3-4 haftaya kadar beklemenin mantığı var mı? 8 hafta öncesi ayrılsak, 4aralıkta doğum yapınca 8 haftalık izin ocak sonu bitiyor, 1 hafta da 15 tatilden geliyor.şubatın 2 haftası, sonra2. dönem... ama son 4 hafta kala ayrılsak, bu sefer de izin şubat sonu bitiyor. yani 4 haftadan fedakarlık etsek de sonuçta 2 hafta karımız oluyor sanırım.... hem nasıl kapatırız 2. dönemi??? kaç gün rapor hakkımız, kaç gün heyet raporu hakkımız var??? ücretsiz ayrılamam, çünkü yeni ev aldık, 1 maaş krediye gidiyor zaten...((( of çıkamadım ben bu işin içinden ..... akıl veren yok mu?????
ya kızlar benim kafam karışık biraz. öğretmenim ve ne kadar rapor hakkımız var senelik, ne zaman izne ayrılsak daha mantıklı olur, sonrasındaki heyet raporunda sınır var mı.... bi sürü soru var kafamda. çalışan ya da öğretmen olan arkadaşlar siz nasıl yapacaksınız???? son 3-4 haftaya kadar beklemenin mantığı var mı? 8 hafta öncesi ayrılsak, 4aralıkta doğum yapınca 8 haftalık izin ocak sonu bitiyor, 1 hafta da 15 tatilden geliyor.şubatın 2 haftası, sonra2. dönem... ama son 4 hafta kala ayrılsak, bu sefer de izin şubat sonu bitiyor. yani 4 haftadan fedakarlık etsek de sonuçta 2 hafta karımız oluyor sanırım.... hem nasıl kapatırız 2. dönemi??? kaç gün rapor hakkımız, kaç gün heyet raporu hakkımız var??? ücretsiz ayrılamam, çünkü yeni ev aldık, 1 maaş krediye gidiyor zaten...((( of çıkamadım ben bu işin içinden ..... akıl veren yok mu?????
selam canım ben de öğretmenim dün benim de aklıma takıldı ve memurlar nette yazı vardı onu okudum...benim doğum da nasipse 40. hafta bitimi 16 aralık oluyor..ben nasipse 37 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum doğumdan sonra 13 hafta oluyor o da 16 marta geliyor. 1 ay da rapor alsam 16 nisan mayıs haziran da 2 ay ücretsiz izne ayrılıp seneyi kapatmayı planlıyorum.... he bebek erken doğarsa 37 haftada falan o zaman zaten yeni torba yasasına göre iznin yanmıyor yine 16 aralıkta doğmuş gibi hesaplanıyor.. 2 yıl önce bir arkadaşım da benim gibi 18 aralıkta doğum yapıp bu dediğim gibiizin yapmıştı... bana mantıklı geliyor... hem 2012 eylülde bebek 9 aylık olacak ozaman herkes rahat rahat bakabilir.... eğer borcun yoksa 2 yada 3 ay ücretsiz izne ayrıl derim... tam okulların yoğun olduğu aylarda dönme okula... memurlar netten bakabilirsin canım...
mrb arkadaşlar acilen konuya giriyorum,şu an tatildeyim.bebek arabası aldık kraft atlanta herşey süper yanlız dikkat etmemişiz ön bar çıkmıyor,bu konuda ne düşünüyorsunuz.ankaradan aldık,şehirdışı olduğu için değiştirmemiz de zor olacak ama gerekirse değiştiririm siz ne düşünüyorsunuz?
Canım annelik hormonların ağır basmış anlaşılan gereksiz yere bi alınganlık olmuş bence çünkü bayram dolayısıyla herkes şehir dışındaydı ve kimse doğru düzgün foruma girmedi benim gözümden kaçmış mesela yazdıgın zaten ben seker yuklemesı yaptırmadıgım ıcın yorumda yapamazdım boyle bır anlık kızgınlıkla bu grupta yokum demek falan yakısmazbizde bu grupta bırbırımızı cok destekledık halada aynı sekılde en ufak bır sorunda herkes bırbırıne yardımcı olmaya calısr sen kızgınlıgını bırak bır kenara gel kucaklasalım
Özelcan bebe canım senın dedıgın magaza yanı cok guzelmıs her marka ıhtıyaca gore hersey varmıs sımdı sıtesınede baktımda daha gıtmek nasıp olmadı en kısa zamanda gıdıcez esımle sen gıttınmı
mrb arkadaşlar acilen konuya giriyorum,şu an tatildeyim.bebek arabası aldık kraft atlanta herşey süper yanlız dikkat etmemişiz ön bar çıkmıyor,bu konuda ne düşünüyorsunuz.ankaradan aldık,şehirdışı olduğu için değiştirmemiz de zor olacak ama gerekirse değiştiririm siz ne düşünüyorsunuz?
hayırlı olsun ınsallah ıyı gunlerde kullanırsınız!bende kraft horn dusunuyorum ya bakalımmmm
azeribahar canım nasılsın? günaydın. sabah tartıldım 56 ile başlamıştım, şuan 66 olmuşum. iyice psikolojim bozulmaya başladı((
28.haftadayım 10 kılo da ben almıs bulunuyorum ..
goren nasıl kız bebek annesısın sen dıyor hıc kılo almamıssın ama tartıda 10 kılo gorunuyor ..neyse kı zayıf hamıle kaldım ,16-17 kılo ıle bıtıcek sanırım belkı de 20 ..
Sevgili derya, senede 40 gün rapor hakkın var diye biliyorum. benim doğumum da aralığın 18ine kısmetse, ekim 18
gibi ücretli izne ayrılıcam. Sen okullar açılınca 5 gün ilk hafta için 5 gün 2. hafta için rapor alabilirsin ama benim doktorum çalışmamı öneriyor, hem de son 3 hafta kalaya kadar. Ben de çalışmayı düsünmüyorum 3 haftaya kadar , çünkü nöbet de tutmak gerekiyor, hem de haftada 2 gün nöbet bizde dersler de blok oluyor, çok yoruluyorum. Sen 2. dönem 40 gün rapor hakkını kullanabilirsin, heyet raporu ile dönemi de kapatabilirsin, ancak doktorlar kolay kolay vermezler, yani heyet raporu alabilmek zor oluyor diye biliyorum.
Sevgili umut,sanırım tahmini doğum tarihlerimiz çok yakın ama beni doktorum uyardı, doğumdan sonra rapor hakkını kullanırsan , ücretsiz izne ayrılamıyorsun dedi. Yani hiç rapor almadaan direkt ücretsiz izne ayrılman gerekiyormuş. Daha önce de söyleyenler olmuştu bana okulda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?