2011 Aralık Anneleri

Canım annelik hormonların ağır basmış anlaşılan gereksiz yere bi alınganlık olmuş bence çünkü bayram dolayısıyla herkes şehir dışındaydı ve kimse doğru düzgün foruma girmedi benim gözümden kaçmış mesela yazdıgın zaten ben seker yuklemesı yaptırmadıgım ıcın yorumda yapamazdım boyle bır anlık kızgınlıkla bu grupta yokum demek falan yakısmaz bizde bu grupta bırbırımızı cok destekledık halada aynı sekılde en ufak bır sorunda herkes bırbırıne yardımcı olmaya calısr sen kızgınlıgını bırak bır kenara gel kucaklasalım

merhaba, bende ankaradanımm:) hangı magazaymıs merak ettım dogrusu :) ozelcanlar var ulus samanpazarı tarafında ben orayı bılıyorummm

Özelcan bebe canım senın dedıgın magaza yanı cok guzelmıs her marka ıhtıyaca gore hersey varmıs sımdı sıtesınede baktımda daha gıtmek nasıp olmadı en kısa zamanda gıdıcez esımle sen gıttınmı

slm kızlar ben de bugün şeker testi yaptırdım sonuçları pazartesi alacam inşallah kötü çıkmaz bu arada bebişim 1 kilo 14 gram olmuş azcık fazla dedi doktor ama bacak boyu uzunmuş o yüzden fazla çıkması normal dedi uzun boylu olacak dedi çoookk mutlu olduk inşallah sizin de bebişleriniz çok iyidir

bizim de ilk yuklememiz yuksek cikmisti 2 hafta once, sinir 140 benim degerim 145. bugun 3 saatlik yukleme yapildi dusundugum kadar zorlamadi neyseki. sonuclar da guzel... hicbir degerim sinirin ustunde degil cok sukur.

zaten yuksek ciksa da genelde diyet vs ile cozuluyormus sorun. inusilin vs kullanmasi gerekenler %1 bile degil demisti doktorum. sonucu yuksek cikan arkadaslar da panik yapmasinlar yani.

bu arada idrar yollarinda enfeksiyon vardi yine 2 haftaonce ilac kullanmistim gecmis sukur. ama bu kez de kum dokuyormusum. gerci doktor iyi birsey bu dedi. gebelikte idrar yollari genislediginden var olan kristaller atilirmis. bol su ic ne var ne yok temizlensin dedi. her yonuyle mucize yaww su gebelik olayi. sonuna kadar saglicakla, kolaylikla gelmeyi nasip etsin allah hepimizeee..

bi deeeeee... sekerim yuksek ciktiginda da yazmistim ama bu konuyla ilgili illaki bir teselli yorum vs beklemedim. dok icini rahatla diye bakmak lazim foruma. bilgisi olan ilgilenen varsa o da isin kaymakli tarafi. relax olmak lazim biraz daha..

bu arada bayramda yazmamistim umarim herkes iyidir ve guzel bir bayram tatili gecirmistir. gecmis bayraminiz kutlu olsun canlarim.. seviyorum hepinizii ve bebisleriniziii

Umarım herkes iyidir kızlar. Sohbet etmeyi ve dertleşmeyi çok özledim. Bana özelden mesaj atan güzel arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum tekrar. Hepinizi ayrı ayrı merak ettim. Net yoktu vınn aldım ben de... Zararlı olduğu için geçmişi okuyarak fazla vınnnnnlanmayayım diyorum. Çünkü çok uzun sürüyor geçmişi okumak...
İstanbuldayım hala... bir süre daha burada olacağım. İstanbul buluşması oldumu merak ediyorum.
Uzun zamandır girmeyince ne kadar yol aldığımızı gördüm . En son bebek tekmeledi tekmelemedi derdindeydik. Şimdi şeker yüklemeleri yapılmış ve yapılmaya devam ediyor. Allah herkesi sağlıkla kurtarsın inşallah.
Bende yaptırdım biraz yüksek daha doğrusu sınırda çıktı şeker. enfeksiyonum çıktı sanırım tekrar var. Ve her geçen gün kansızlaşıyorum. Nedense... Bir de erken doğum riski taşıyormuşum. Sanırım bir değişiklik olmasa doğumu da istanbulda yapacağım. Neyse doktoru çok kaale almadım. Yeni doktoruma pazartesi gideceğim bakalım o ne diyecek. ayda iki doktor değiştime rekoru kırarak doktor sayım hamilelik sürecimden fazla çıktı.. Veeeee bundan ötürü çok yoruldum.
Neyse böyleyken böyle işte...
Bayram mesajımı atmıştım okumayan ve görmeyenler için tekrar bayramlarınızı kutluyorum. Umarım güzel geçmiştir...
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM....

selam kızlaaaarr
bayramı da atlattık, darısı kurbana
ben hala şeker yüklemesi yaptırmadım ama kendime bayaaa bi şeker yükledim şu son zamanlarda çikolatalar tatlılar inşallah bi zararı olmazz:44:
bebek bakım setlerimi almaya gidicem bugün ama biraz kararsıızım her zaman oldugu gıbı bübchen mi alsam sebamed mi alsam bilemiyorum alan, kullaanan varsa yorumlarınızı beklıyorummmmm

kimsecikler kalmamıışş ay herkes tatilde mi yaw ben de pazartesi başlayacam işe ama hiç başlayasım yok

kızlar merhaba. şu bayram tatili bitse de forum şenlense dimi ama?? bu arada ablam bana nivea'nın atta çantasından alıp kargoyla yollamış. bugun elime ulaştı. çok güzel. çantası var, alt değiştirme bezi, pişik kremi, ıslak mendili, şampuanı, sabunu ve bebk yağı var içinde. kargoyla 44.9'a almış. faturası da bana gelmiş ama çok mutlu oldum ya. insanın düşünceli bi ablası olması ne kadar güzel yaaaa:)))

bu arada görümcem bir iğne bile almadı. söylemeden geçemeyeceğim. en son 1 ay önce görmüştüm, telefon bile edip nasılsın demiyo

selam canım ben de öğretmenim dün benim de aklıma takıldı ve memurlar nette yazı vardı onu okudum...benim doğum da nasipse 40. hafta bitimi 16 aralık oluyor..ben nasipse 37 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum doğumdan sonra 13 hafta oluyor o da 16 marta geliyor. 1 ay da rapor alsam 16 nisan mayıs haziran da 2 ay ücretsiz izne ayrılıp seneyi kapatmayı planlıyorum.... he bebek erken doğarsa 37 haftada falan o zaman zaten yeni torba yasasına göre iznin yanmıyor yine 16 aralıkta doğmuş gibi hesaplanıyor.. 2 yıl önce bir arkadaşım da benim gibi 18 aralıkta doğum yapıp bu dediğim gibiizin yapmıştı... bana mantıklı geliyor... hem 2012 eylülde bebek 9 aylık olacak ozaman herkes rahat rahat bakabilir.... eğer borcun yoksa 2 yada 3 ay ücretsiz izne ayrıl derim... tam okulların yoğun olduğu aylarda dönme okula... memurlar netten bakabilirsin canım...

mrb arkadaşlar acilen konuya giriyorum,şu an tatildeyim.bebek arabası aldık kraft atlanta herşey süper yanlız dikkat etmemişiz ön bar çıkmıyor,bu konuda ne düşünüyorsunuz.ankaradan aldık,şehirdışı olduğu için değiştirmemiz de zor olacak ama gerekirse değiştiririm siz ne düşünüyorsunuz?

Sevgili derya, senede 40 gün rapor hakkın var diye biliyorum. benim doğumum da aralığın 18ine kısmetse, ekim 18
gibi ücretli izne ayrılıcam. Sen okullar açılınca 5 gün ilk hafta için 5 gün 2. hafta için rapor alabilirsin ama benim doktorum çalışmamı öneriyor, hem de son 3 hafta kalaya kadar. Ben de çalışmayı düsünmüyorum 3 haftaya kadar , çünkü nöbet de tutmak gerekiyor, hem de haftada 2 gün nöbet bizde dersler de blok oluyor, çok yoruluyorum. Sen 2. dönem 40 gün rapor hakkını kullanabilirsin, heyet raporu ile dönemi de kapatabilirsin, ancak doktorlar kolay kolay vermezler, yani heyet raporu alabilmek zor oluyor diye biliyorum.

Sevgili umut,sanırım tahmini doğum tarihlerimiz çok yakın ama beni doktorum uyardı, doğumdan sonra rapor hakkını kullanırsan , ücretsiz izne ayrılamıyorsun dedi. Yani hiç rapor almadaan direkt ücretsiz izne ayrılman gerekiyormuş. Daha önce de söyleyenler olmuştu bana okulda.

hayırlı olsun ınsallah ıyı gunlerde kullanırsınız!bende kraft horn dusunuyorum ya bakalımmmm

evet canım gıttım samanpazarında lc waıkıkının karsı aralıgında!soylenılen fıyatdan dahada ınıyorlar ılk soylenılen fıyatı sakın kabul etmeeeee!evet hersey var orada!

canım ben de aynısından aldım kızıma kırmızı renginden. ön barın çıkıp çıkmaması çok önemli değil gibi geldi, önemli olan ayağının geldiği taraftaki plastik şeyin aşağıya doğru iniyor olması. hani boyu uzarsa ayağı sığmaz falan diye. o da iniyor nasılsa. ön barı çıkarıp napacaksın. bunun güzelliği çift yönlü olması ve fiyatının uygun olması. valla ben şimdilik kime gösterdiysem (çocuğu olanlara) herkes iyi seçim yapmışsın dedi. gene de sen bilirsin..

azeribahar canım nasılsın? günaydın. sabah tartıldım 56 ile başlamıştım, şuan 66 olmuşum. iyice psikolojim bozulmaya başladı((

gecmısı okuyamadım valla :)

hepinize günaydıııııııın ..

hayırlı olsun ınsallah ıyı gunlerde kullanırsınız!bende kraft horn dusunuyorum ya bakalımmmm

bızde bızde..kraft horn'a baktık baktık arastırıncaolumlu yorumlar da duyduk sonra bı model daha gorduk aklımız onda kaldı cok övdüler..
kraft horn aldık sonra yarı yolda degıstırelım dedık ve gıttık degıstırdık ..
aldıgımı model baby max montero travel sistem ..
en en hosumuza gıden bolumu hafıf olması ve Çıkarılabilir ve yönü değişebilir oturma ünitesi olmasıydı
horn da zor cıkardık taktık ..ıkı saat kılıfını cıkar fılan .
ınsallah dogru karar vermısızdır sımdı cok menmunuz ama bakalım..

kızım gelse de gezdırsem ya cok guzel :)

azeribahar canım nasılsın? günaydın. sabah tartıldım 56 ile başlamıştım, şuan 66 olmuşum. iyice psikolojim bozulmaya başladı((

28.haftadayım 10 kılo da ben almıs bulunuyorum ..

goren nasıl kız bebek annesısın sen dıyor hıc kılo almamıssın ama tartıda 10 kılo gorunuyor ..neyse kı zayıf hamıle kaldım ,16-17 kılo ıle bıtıcek sanırım belkı de 20 ..

sumakcım sen gene iyisin canım. benden 4 hafta öndesin. ben 4 hafta sonra acaba nolcam. iki gün tartılmıyorum, sonra bi tartılıyorum. hooop 1 kilo daha fazla. valla ben 18 kiloya razıyım. 56 ile başlayıp 74 ile doğuma gitmiş olurum o zaman. facia :18:

cnm 6. aydan sonra okulda nöbet yazamıyorlar. bilgin olsun...

bu arada rapordan sonra izin olayını bilmiyordum. peki en az ne kadar ücretsiz izin alabiliyoruz? o zaman 2. dönem başlarken 2 ay ücretsiz izin alır sonra rapor hakkımızı kullanırızz:)

kilo olayına da gelince; bi kaç gün önce yazmıştım ama kimse yoktu zaten. yine bunalıma girdim ben valla erken doğum riski olanların özelliklerini okurken gördüm. 50 kilonun altında hamile kalanların erken doğum riski olduğunu yazıyor 11 kilo aldım ben de ama hala zayıf bi insan kilosundayım (( boş yere stres yapıyorumdur di mi kızlar yaaaaaaaaaaaa??? :97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…