2011 Aralık Anneleri

ben artık her sabah tartılıyorum bu ara gram almısım 400 gr gıbı ama Masal mı aldı yoksa ben mı bılmıyorum ..10 kılo oldu ıste..67 olduk ..esım sen 75i goruceksın hATTA galıba gececeksın dıyor ama bakalım ..

ödem fılandır belkı yoksa cok yemıyorum ya ..

halımem zaten zayıflar cok kılo alırmış..doktor da soyledı hersey normal zayıflar fazla kılo alır dedı ama bbakalım .

sımdıden dusunme erken dogum fılan doktor sorun gorse mutlaka soyler zaten .

canım sen hiç takma kafana. doktorun bi sorun görmediyse sırf 50 kilonun altında hamile kaldın diye erken doğum falan olmaz. risk grubu diye bişey oluşturmuşlardır, yazmışlardır. ama senin hamilelğinde hiçbir sıkıntı yokki. o zaman sadece 50 kilonun altında hamile kaldın diye riskli olamazsın ki. bence onun yanında ekstra sorunlar olmalıki bi de 50 kilonun altında olcaksın falan. yok yok hiç kafana takma. mutlu mutlu kilo almanın tadını çıkar canım benim.

ben de aynen senin gibi düşünüyorum canım... o zaman ilk önce ücretsiz alıp sonra rapor alabilirsek rapor alırız...ben de 25+2 deyim ve 9 kilo almış bulunmaktayım... sabahları 69 akşamları 70i görüyorum inşallah 75le biter diye umuyorum ama zor gibi...sen ne güzel çıtır anne olacaksın desene

yarın kardesım evlenıyor ,ben oturdum aglıyorum ,düğün salonunda da oturup aglamasam barı tum makyaj gıdıcek

azeribahar canım nasılsın? günaydın. sabah tartıldım 56 ile başlamıştım, şuan 66 olmuşum. iyice psikolojim bozulmaya başladı((
ben de aynı sayılırım 55-56 ile başladım şimdi 66 yım ya bazen eski fotoğraflarıma bakıp allahım bir daha eski halime dönebilecek miyim diyorum

beni de tanımayanlar (yani eski halimi bilmeyenler) ne güzel kilo almamışsın göbeğin de çok çıkmamış diyor. ama eskiden benim göbek düz olmasını bırak içe göçmüş bir şekildeydi şuan kendimi çok şişman hissediyorum yaaa

hayırlı olsun biz daha almadık bu ay alacaz biz de offff alınacak daha ne çok şey var al al bitmiyor

hepinize teşekkürlerr :)) ben zaten halimden çok memnunum kilo aldığım için. ama bu dönemlerde daha pimpirikli oluyoruz işte... ayrıca çıtır anne olmak fikri de beni mutlu etmiyor diil haniiiii

bende bende ..55 ıle hamıle kaldım sonra 5 haftalıkken gıttım salgık ocagına 57 olmusum 57 ye gore 10 kılo almıs bulunuyorum
eskıden benım de gobegım dümdüzdü ,fotograflara bakıp eskısı gıbı olamam artık dıyorum ben de hatlar oturur herhalde..

cok alınıcak sey var ama karar vermek daha zor bır suru marka var ..

sızın boy kac ,boydan yırıtyoruzdur belkı .:)

1.67 boyum çok uzun olmasam da kısa değilim diye kendimi avutuyorum bu arada ben de 5 haftalıkken doktora gittiğimde 56 olmuştum o yüzden 56 ya göre sayıyorum yoksa öncesinde 54 tüm bir anda nasıl 56 oldum anlamadım bile (10 kilo aldım diye hesaplıyorum ama aslına bakarsan 12 bile diyebiliriz )
senin boy kaç

ben de, saglık ocagı 57ye gore bkaıyor dıye bne de 57 den hesaplıyorum :)

benım de boy 168 ..aynıymışız senle vucut olarak ,insallah eskı halımıze hemen donebılırız :)

ben de, saglık ocagı 57ye gore bkaıyor dıye bne de 57 den hesaplıyorum :)

benım de boy 168 ..aynıymışız senle vucut olarak ,insallah eskı halımıze hemen donebılırız :)

inşallah canım eski halimize hemen döneriz ama benim göğüslerimin eski haline dönmesi bayaaa zaman alabilir :)

Halimeciğim aynen çıtır anne olacaksın ne güzel sıkma canını bişeycik olmaz :))
Ya şu beğen neden kalkmış ortadan Küsen arkadaş(ismini unuttum ) çok geçmiş olsun bayram tatili nedeniyle görmemiştir kimse .
Sonracığıma bebek arabası alan annecikler hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde gezdirin bebişlerinizi inşallah :))
Bebek çalışmaları esnasında kilo limitimi doldurduğum için olsa gerek fazla almadım 24 hafta doldu aç 3 tok 4 kilo almışım .
64, 8 haftalıkken -68 şuan (aralarda düşüp tekrar çıkmıştı gerçi ) . Bazıları pat diye aa ne kadar kilo almışsın nasıl zayıflayacaksın demiyor mu çizesim geliyor

Son düzenleme:
yarın kardesım evlenıyor ,ben oturdum aglıyorum ,düğün salonunda da oturup aglamasam barı tum makyaj gıdıcek
hayırlı olsun canım kardeşin için. güzel bir günde ağlanmaz ne mutlu yuvasını kuruyor işte.
kızın kaç gram olmuş benim 26+2 idi dün ve 950 gram düşük mü diye endişeliyim? bir de sen alışverişi bitirdin sanırım senden bişi rica edeceğim neyi hangi marka aldın ve fiyatlarıyla yazarsan çok memnun olurum. müsait olduğunda elbette düğün telaşı arasına sokmayalımda. senin baya araştırdığını biliyorum ve ayrıntılara önem veriyorsun. ben de öyle ama ben henüz başlamadım inan hiç araştırma yapasımda yok ne iyiyse direk alayım diyorum da tembel işi yani:)

Sumak kardeşine hayırlı-uğurlu olsun :)) Yoğun yaşıyoruzya duygularımızı sürekli ağlamaklıyız:)) Geçen kociş bir şaka yaptı bir saat ağladım

Kızlar birde 3 tekerlekli bebek arabaları nasıl sizce ? 4 tekerlekliler falan ? Gerçi dikkat etmemiz gereken ön tekerleklerin 360 derece dönmesiymiş .

merhaba kızlar sonunda aranıza döndüm 2 haftadır tatildeyim hepinizi özledik haberler iyidir inş geçmişi okumadım bizde bir yaramazlık yok yiğitimde iyi teyzeleri

aglamak boyle degısık ya fotograflara baktım ne bıleyım ,gozlerım doldu uzulmekten degıl de o kadar buyudu de mı evlenıyor gıbısınden
mutluluktan dıyelım mutlu oldugunu gormekten ..
canım benım hep mutlu olurlar ınsallah..

ben en son 1 agustosta gıttım canım ya o zamanda 635 mı 650 mı oyle grm fılandı sımdı carsamba gunu gıdecegım ıste hem şeker yuklemesı hem de kontrol ıcın.
bu ara dusuk veya yuksek cıkabılırmıs kılosu ..bakalım bır ayı gectı nasıl oldu hıc bılmıyorum :)

ben tam herseyı ıle bıtırmedım yanı emzıgı bıberonu ıste gogüs pedı fılan kaldı oyle ufak tefek seyler markalar aklımda gıdıp bakıp alıcam ıste onlar ufak ve bır gunluk seyler dedık ..

yazarım tabı ..o kadar cok arastırdım kı hele bebek arabası oto koltugu yanımda yatıracagım besıgı artık yolda bebek arabası gorunce modelı ve koduyla tum ozellıklerıyle bılıyordum o derece

yazarım sana ,bakarsın uygunsa gıder alırsın :)

Sumak kardeşine hayırlı-uğurlu olsun :)) Yoğun yaşıyoruzya duygularımızı sürekli ağlamaklıyız:)) Geçen kociş bir şaka yaptı bir saat ağladım

tesekkur ederım tanem ,ben onceden de cok aglak bı tiptim sımdı daha az aglıyorum ama bazen kontrol edemıyorum duygularımı :))

Kızlar birde 3 tekerlekli bebek arabaları nasıl sizce ? 4 tekerlekliler falan ? Gerçi dikkat etmemiz gereken ön tekerleklerin 360 derece dönmesiymiş .

evet on tekerlerın 360 derece donmesı ve yuksek olması onemlı ve büyük..

büyük olsun kı taslı yoldan gecerken bebegımız cok etkılenıpte hemen uyanmasın en kucuk sarsıntıda..

ama 3 tekerde denge sorunu yasıyorlarmıs mesela one egılınce occuk arkası kalkıyormus..

ben 3 teker gıbı goruneenen ama 4 tekerlı bı araba aldım o yuzden ..tekerlerı kocaman bı de sert :)

hem sabıtlenıyor hem de 360 derece donuyor ..arastırmak lazım ıyıce..

kardeşini tekrar tebrik ediyorum.
yazarsan sevinirim neyi hangi marka ve fiyatı.
ben takip ediyorum zaten seni çok araştırdığını biliyorum. bende sayende sonuca kolay yoldan ulaşmayı planlıyorum:)
ben daha bir mendil bile almadım.15 inden sonra işallah başlayacağım.
o zaman senin kız 1200 ü bulmuştur annesi. maşallah ona. ben ağustosun 13 ünde gittiğimde 550 gramdı. yani hafta olarak 23+2 de gitmiştim.26+2 de ise 950 gram.sağlıklı olsunlar dilerim allahtan .

ağlamak insnaı inanılmaz zarahtlatıyor, zaten en güzeli de mutluluktan ağlamak:)) mutlu mesut olurlar inşallah....

saol cnm benim :))) zaten toplamda 20 kilo alırsam 10 kilosu bende kalsın istiyorum... bu halimeden ben dahil herkes çok memnun daaaaa

merhaba kızlar sonunda aranıza döndüm 2 haftadır tatildeyim hepinizi özledik haberler iyidir inş geçmişi okumadım bizde bir yaramazlık yok yiğitimde iyi teyzeleri

hoşgeldin:)))))))) biz de iyiyiz cnm çok şükürrrr...

yazarım canım düğün dönüşü ..hem sana yazarken neyım tam neyım eksık onada bakarım ..
bakalım cok merak edıyorum kızımı nasıl oldu buyuüdü mü uzadı mı ..ılk kez bu kadar uzun görmedım özledım cdlerını ızleyıp duruyorum :)
3 haftada 400 grm almıs annesı masallah ona ..kılo hıc önemlı degıl ya ben 2800 dogmusum arkadasım 2450 dogurdu mesela yeter kı saglık olsunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…