Ha haaa haa aynen aynen tam modeli kodu bilemesemde inceliyorum sahilde önüme gelen gelmeyen arabayı hatta geçen bir araba gördüm nettekilerden farklıydı modeli falan gidip yanına soracaktım bunun markasını duymadım iyi mi diyeaglamak boyle degısık ya fotograflara baktım ne bıleyım ,gozlerım doldu uzulmekten degıl de o kadar buyudu de mı evlenıyor gıbısınden
mutluluktan dıyelım mutlu oldugunu gormekten ..
canım benım hep mutlu olurlar ınsallah..
ben en son 1 agustosta gıttım canım ya o zamanda 635 mı 650 mı oyle grm fılandı sımdı carsamba gunu gıdecegım ıste hem şeker yuklemesı hem de kontrol ıcın.
bu ara dusuk veya yuksek cıkabılırmıs kılosu ..bakalım bır ayı gectı nasıl oldu hıc bılmıyorum :)
ben tam herseyı ıle bıtırmedım yanı emzıgı bıberonu ıste gogüs pedı fılan kaldı oyle ufak tefek seyler markalar aklımda gıdıp bakıp alıcam ıste onlar ufak ve bır gunluk seyler dedık ..
yazarım tabı ..o kadar cok arastırdım kı hele bebek arabası oto koltugu yanımda yatıracagım besıgı artık yolda bebek arabası gorunce modelı ve koduyla tum ozellıklerıyle bılıyordum o derece
yazarım sana ,bakarsın uygunsa gıder alırsın :)
tesekkur ederım tanem ,ben onceden de cok aglak bı tiptim sımdı daha az aglıyorum ama bazen kontrol edemıyorum duygularımı :))
evet on tekerlerın 360 derece donmesı ve yuksek olması onemlı ve büyük..
büyük olsun kı taslı yoldan gecerken bebegımız cok etkılenıpte hemen uyanmasın en kucuk sarsıntıda..
ama 3 tekerde denge sorunu yasıyorlarmıs mesela one egılınce occuk arkası kalkıyormus..
ben 3 teker gıbı goruneenen ama 4 tekerlı bı araba aldım o yuzden ..tekerlerı kocaman bı de sert :)
hem sabıtlenıyor hem de 360 derece donuyor ..arastırmak lazım ıyıce..
Aynen cnm yaz bizlerede fikir oluyor kızlar sizde yazın, büyük bişey alamadım bebişime henüz araştırmalardayım . Eşimin iş arkadaşı bir bayan var durumları çok iyi (bebişinin cicileri yurt dışından geldi sanırım hatta ) diyormuşki bebek beşiğinden herşeyine kadar size vermek istiyorum eşin kabul eder mi ? Bende istemedim iyi yapmışım değil mi sizcede ?yazarım canım düğün dönüşü ..hem sana yazarken neyım tam neyım eksık onada bakarım ..
bakalım cok merak edıyorum kızımı nasıl oldu buyuüdü mü uzadı mı ..ılk kez bu kadar uzun görmedım özledım cdlerını ızleyıp duruyorum :)
3 haftada 400 grm almıs annesı masallah ona ..kılo hıc önemlı degıl ya ben 2800 dogmusum arkadasım 2450 dogurdu mesela yeter kı saglık olsunlar..
yarın kardesım evlenıyor ,ben oturdum aglıyorum ,düğün salonunda da oturup aglamasam barı tum makyaj gıdıcek
hayırlı olsun ne güzel kızınla birlikte katılacaksınız düğüne :))
bu arada ben şeker yüklemesi yaptırdım açlık şekerine de baktılar hemen arkasından aç karna o şekerli suyu içtim 1 saat bekledim benim tansiyonu sarstı biraz yanımda eşim olmasa zorlanırdım herhalde o yüzden bence tek gitmesin kimse nasıl etkileyeceği belli olmuyor
benim kız 1 kiloyu geçmiş doktorumuz biraz fazla olduğunu söyledi ama bacak boyu uzun ondan fazla kilosu dedi, tabi benim sevgili kocişim şimdiden ilerisi için planlara başladı neymiş efendim kızı uzun boylu olacakmış güzel olacakmış kociş de işi gücü bırakıp onun peşinde dolanacakmış aslında keşke verici takılabilseymiş de gözü arkada kalmasaymış da neler neler ya kızı olacak olan babalar hep böyle tuhaflaşıyorlar sanırım :)
Ha haaa haa aynen aynen tam modeli kodu bilemesemde inceliyorum sahilde önüme gelen gelmeyen arabayı hatta geçen bir araba gördüm nettekilerden farklıydı modeli falan gidip yanına soracaktım bunun markasını duymadım iyi mi diye: D
Senin aldığına baktım şimdi hatta dur fotosunuda ekleyeyim:))) Çok güzelmiş
Bebek arabasında çok şey bekliyorum bi kere çok ucuz olacak ve travel sistem olacak
Sırtı tam yatabilen ve ayarlanabilen, ayak koyulan yeri aşağı yukarı asansörlü olanhatta ayaklarını tümden kılıf gibi bişey oluyorya takıp sökülebilen ondanda istiyorumki üşümesin annecim:)) , çift yönlü olsun bide itme sapı ayarlansın, aşağıdaki file gibi olan yer olmasın olacaksa illa plastikten bişey olsun o file yere değiyor gibi farkettim, kenarda köşedeki aparatlar sökülüp takılsın, tekerlekler iyi olsun 8 tekerde olmasın 4 ya da 6 (3üde eledim az önce ), bide 15 kiloya kadar değil daha büyük bebekleride taşıyabilsinki ikinci puseti almaya gerek kalmasın hh bide çok hafif olsun, kılıfıda yıkanabilsin, üstteki tente tam kapanabilsin tabii en önemlisi ucuz olsun :)) Bakalım hepsi bir arada bulabileceğimi sanmıyorum ama
Bide taşıma koltuğunun sadece saplarımı ayarlanıyor arkadaşlar ? Sapı sabit oturma yerleri ayarlanabilen yoktur değil mi ? Hiç denk gelmedim .
Aynen cnm yaz bizlerede fikir oluyor kızlar sizde yazın, büyük bişey alamadım bebişime henüz araştırmalardayım . Eşimin iş arkadaşı bir bayan var durumları çok iyi (bebişinin cicileri yurt dışından geldi sanırım hatta ) diyormuşki bebek beşiğinden herşeyine kadar size vermek istiyorum eşin kabul eder mi ? Bende istemedim iyi yapmışım değil mi sizcede ?
hayırlı olsun ne güzel kızınla birlikte katılacaksınız düğüne :))
bu arada ben şeker yüklemesi yaptırdım açlık şekerine de baktılar hemen arkasından aç karna o şekerli suyu içtim 1 saat bekledim benim tansiyonu sarstı biraz yanımda eşim olmasa zorlanırdım herhalde o yüzden bence tek gitmesin kimse nasıl etkileyeceği belli olmuyor
benim kız 1 kiloyu geçmiş doktorumuz biraz fazla olduğunu söyledi ama bacak boyu uzun ondan fazla kilosu dedi, tabi benim sevgili kocişim şimdiden ilerisi için planlara başladı neymiş efendim kızı uzun boylu olacakmış güzel olacakmış kociş de işi gücü bırakıp onun peşinde dolanacakmış aslında keşke verici takılabilseymiş de gözü arkada kalmasaymış da neler neler ya kızı olacak olan babalar hep böyle tuhaflaşıyorlar sanırım :)
inanamıyorum benim kocişimin sözleriyle tıpa tıp aynı. bütün kız babaları aynı oluyor desene. kafayı yemiş bunlar :))))
evett,,kızımla katıldıgım bılmem kacıncı eglence olucak kız zaten kıpır kıpır ,dogarken oynayarak dogacak sanırım :))))
bız de de babası moda fotografıyla da ugrasıyor manken model cart curt..dıyorum ceker mısın kızını bikinili hayır dıyor
neden ckmıyorsun kı doyıroum ya cekerım neden cekmıyım dıyor facebooka koyarsa dıyorum kırarım bacaklarıın dıyor cıddı bıcımde
sankı o zamana facebook kalıcak ..
bızım kızda uzun boylu olucak ,sarısın ve renklı gozlu olucak dıye tahmın edılıyor göçmen torunu oldugu bellı olucak dıyorlar ama bakalım
ama babası sımdıden düşüncelerde sagsalım bı dogup bı de evlensydı dıyor
hatta sımdıden talıplerı ve kızın arkadaslar arasında suratı degısıyor ya cok komık benı alırken ıyıydı ama
Ha haaa haa aynen aynen tam modeli kodu bilemesemde inceliyorum sahilde önüme gelen gelmeyen arabayı hatta geçen bir araba gördüm nettekilerden farklıydı modeli falan gidip yanına soracaktım bunun markasını duymadım iyi mi diye: D
Senin aldığına baktım şimdi hatta dur fotosunuda ekleyeyim:))) Çok güzelmiş
Bebek arabasında çok şey bekliyorum bi kere çok ucuz olacak ve travel sistem olacak
Sırtı tam yatabilen ve ayarlanabilen, ayak koyulan yeri aşağı yukarı asansörlü olanhatta ayaklarını tümden kılıf gibi bişey oluyorya takıp sökülebilen ondanda istiyorumki üşümesin annecim:)) , çift yönlü olsun bide itme sapı ayarlansın, aşağıdaki file gibi olan yer olmasın olacaksa illa plastikten bişey olsun o file yere değiyor gibi farkettim, kenarda köşedeki aparatlar sökülüp takılsın, tekerlekler iyi olsun 8 tekerde olmasın 4 ya da 6 (3üde eledim az önce ), bide 15 kiloya kadar değil daha büyük bebekleride taşıyabilsinki ikinci puseti almaya gerek kalmasın hh bide çok hafif olsun, kılıfıda yıkanabilsin, üstteki tente tam kapanabilsin tabii en önemlisi ucuz olsun :)) Bakalım hepsi bir arada bulabileceğimi sanmıyorum ama
Bide taşıma koltuğunun sadece saplarımı ayarlanıyor arkadaşlar ? Sapı sabit oturma yerleri ayarlanabilen yoktur değil mi ? Hiç denk gelmedim .
merhaba kızlar sonunda aranıza döndüm 2 haftadır tatildeyim hepinizi özledik haberler iyidir inş geçmişi okumadım bizde bir yaramazlık yok yiğitimde iyi teyzeleri
herkesee günaydın kızlarr uzun bi tatilin ardındannn.ve geçmiş bayramınız mübarek olsun. umarım herkesin keyfi yerindedir. ve bebişleridee. bende bu hafta kontrole gidicem dua edindee bebeğim artık normal kilosuna dönmüşş olsunnn en son gittiğimde 10 gün geriydii.tatilde güneş deniz ve bol yemek umarım yaramıştır oğluşumaa
Kızlar ve melekleri.... Hepinize kocaman günaydın..
İnsanın 10 günde karnı tavan yaparmı:) Benimki yaptı walla... kiloda 9,5 kilo oldu totalde
belim ve yanları inanılmaz ağrıyor.. sizler nasılsınız bakalım? tatilden sonra iş hiç çekilmiyor walla sabah gelirken son zamanlarda nasıl geleeğimi düşündüm hep
Kızlar ve melekleri.... Hepinize kocaman günaydın..
İnsanın 10 günde karnı tavan yaparmı:) Benimki yaptı walla... kiloda 9,5 kilo oldu totalde
belim ve yanları inanılmaz ağrıyor.. sizler nasılsınız bakalım? tatilden sonra iş hiç çekilmiyor walla sabah gelirken son zamanlarda nasıl geleeğimi düşündüm hep
yapar canım yapmazmı???
geçen ay arkadaşımın düğününde giymek için elbise almıştım.. dün akşam başka bi düğün vardı onu giydim tayt gibi üstüme oturdu.. aldığımda elbise nerdeyse 2 beden büyük duruyordu...
bu arada ist ten alış veriş yaptın mı???
benimde karnım sanki bir haftada çok büyüdü,artık heryerde farkediliyor, bu hafta zaten bir kilo almışım toplamda 4 kilo olduk, ama bayramda her gören 5 buçuk aylık olamaz karnın çok küçük dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?