2011 Aralık Anneleri

Ha haaa haa aynen aynen tam modeli kodu bilemesemde inceliyorum sahilde önüme gelen gelmeyen arabayı hatta geçen bir araba gördüm nettekilerden farklıydı modeli falan gidip yanına soracaktım bunun markasını duymadım iyi mi diye :D
Senin aldığına baktım şimdi hatta dur fotosunuda ekleyeyim:))) Çok güzelmiş

Bebek arabasında çok şey bekliyorum bi kere çok ucuz olacak ve travel sistem olacak
Sırtı tam yatabilen ve ayarlanabilen, ayak koyulan yeri aşağı yukarı asansörlü olan hatta ayaklarını tümden kılıf gibi bişey oluyorya takıp sökülebilen ondanda istiyorumki üşümesin annecim:)) , çift yönlü olsun bide itme sapı ayarlansın, aşağıdaki file gibi olan yer olmasın olacaksa illa plastikten bişey olsun o file yere değiyor gibi farkettim, kenarda köşedeki aparatlar sökülüp takılsın, tekerlekler iyi olsun 8 tekerde olmasın 4 ya da 6 (3üde eledim az önce), bide 15 kiloya kadar değil daha büyük bebekleride taşıyabilsinki ikinci puseti almaya gerek kalmasın hh bide çok hafif olsun, kılıfıda yıkanabilsin, üstteki tente tam kapanabilsin tabii en önemlisi ucuz olsun :)) Bakalım hepsi bir arada bulabileceğimi sanmıyorum ama
Bide taşıma koltuğunun sadece saplarımı ayarlanıyor arkadaşlar ? Sapı sabit oturma yerleri ayarlanabilen yoktur değil mi ? Hiç denk gelmedim .

Son düzenleme:
Aynen cnm yaz bizlerede fikir oluyor kızlar sizde yazın, büyük bişey alamadım bebişime henüz araştırmalardayım . Eşimin iş arkadaşı bir bayan var durumları çok iyi (bebişinin cicileri yurt dışından geldi sanırım hatta ) diyormuşki bebek beşiğinden herşeyine kadar size vermek istiyorum eşin kabul eder mi ? Bende istemedim iyi yapmışım değil mi sizcede ?

yarın kardesım evlenıyor ,ben oturdum aglıyorum ,düğün salonunda da oturup aglamasam barı tum makyaj gıdıcek

hayırlı olsun ne güzel kızınla birlikte katılacaksınız düğüne :))
bu arada ben şeker yüklemesi yaptırdım açlık şekerine de baktılar hemen arkasından aç karna o şekerli suyu içtim 1 saat bekledim benim tansiyonu sarstı biraz yanımda eşim olmasa zorlanırdım herhalde o yüzden bence tek gitmesin kimse nasıl etkileyeceği belli olmuyor
benim kız 1 kiloyu geçmiş doktorumuz biraz fazla olduğunu söyledi ama bacak boyu uzun ondan fazla kilosu dedi, tabi benim sevgili kocişim şimdiden ilerisi için planlara başladı neymiş efendim kızı uzun boylu olacakmış güzel olacakmış kociş de işi gücü bırakıp onun peşinde dolanacakmış aslında keşke verici takılabilseymiş de gözü arkada kalmasaymış da neler neler ya kızı olacak olan babalar hep böyle tuhaflaşıyorlar sanırım :)

inanamıyorum benim kocişimin sözleriyle tıpa tıp aynı. bütün kız babaları aynı oluyor desene. kafayı yemiş bunlar :))))

evet bu aldıgım ,bunun kırmızı sıyahı ..

bende travel sıstem ıstedım malum araba ıcın de kullanılacak

cift yonlu ıstıyordum bende ama cıft yonluler de hafıf bulamadım bu sadece 9 kılo ..ve puset ve oto koltugunu ıstedıgın yone döndürüyorsun ıster yola ıster sana cıft yonlu gıbı kullanabılıyorsun..
ayak konulan yerı asansorlu dedıgın sey mı bızım arabada ıstersen uzatıyorsun dümdüz oluyor ıstersen kıvırıyorsun asagıya dogru ınıyor yanı ayakları sallanıyor
zaten 1 yıl boyunca o oto koltugunda yasıcak :)))

bılmıyorum ben de cok sey ıstedım ama fıyatları ucuyor tabı kı ..1,500 den bahsettıler ama bunu gorunce bakınca sürünce ozellıklerıyle tamam dedım
ıste bu ..

onemlı olan içimize sınmesı artık kullanırken gorucez ..ama hafıf olmasını cok sevdım ben 9 kılocuk hersey dahıl :)) kolayca kapatabılecegım

neden ıstemedın kız ,baksaydın nasıl kullanmıs ..ıyı mı kotu mu ona gore hayır derdın ..zaten bebekler cok cabuk buyuyor ya belkı temızdır ne bıleyım
ıse yaranı al ıse yaramayanı alma bence :)

evett,,kızımla katıldıgım bılmem kacıncı eglence olucak kız zaten kıpır kıpır ,dogarken oynayarak dogacak sanırım :))))

bız de de babası moda fotografıyla da ugrasıyor manken model cart curt..dıyorum ceker mısın kızını bikinili hayır dıyor
neden ckmıyorsun kı doyıroum ya cekerım neden cekmıyım dıyor facebooka koyarsa dıyorum kırarım bacaklarıın dıyor cıddı bıcımde
sankı o zamana facebook kalıcak ..
bızım kızda uzun boylu olucak ,sarısın ve renklı gozlu olucak dıye tahmın edılıyor göçmen torunu oldugu bellı olucak dıyorlar ama bakalım
ama babası sımdıden düşüncelerde sagsalım bı dogup bı de evlensydı dıyor

hatta sımdıden talıplerı ve kızın arkadaslar arasında suratı degısıyor ya cok komık benı alırken ıyıydı ama

Son düzenleme:
inanamıyorum benim kocişimin sözleriyle tıpa tıp aynı. bütün kız babaları aynı oluyor desene. kafayı yemiş bunlar :))))

ayy evet ya sanki biz babamızın kızı değiliz :)
bu arada beğen butonu nerdee yaw iyiydi niye kaldırmışlarki

Selam mucizelerimizin emanetçileriii :))

ayy bu bayramda bitti sonunda evimdeyimmmmmm insanın evi gibisi yok geçmişe bakamadım henüz umarım herkes iyidirr

bu arabanın markası ve fıyatı nedı rogrenebılırmıyım acaabaaaaaa D

İyi akşamlar kızlar :)) Gulyuncum naber bayramın nasıldı ? Sumakcım yakın akraba ya da arkadaş olduğum biri olsa alırdımda samimiyetimizde yok çekiniyorum o sebepten bide şimdi eşimle aynı yerde çalışıyorlar yarın birgün işle ilgili olumsuz bişey olsa gebe kalsın istemiyorum kociş .
Aa süpermiş arabanın özellikleri ayakları ayarlanabiliyor ve hafif bide çift yönlü daha ne olsun güle güle kullan tekrar rengide güzel :)) Haha bu babalar neden böyle yeğenimi yeni doğduğunda görmeye ablamın arkadaşı geldi takıldı bizim gelin doğdu diye eniştem bozuldu ciddi ciddi

herkesee günaydın kızlarr uzun bi tatilin ardındannn.ve geçmiş bayramınız mübarek olsun. umarım herkesin keyfi yerindedir. ve bebişleridee. bende bu hafta kontrole gidicem dua edindee bebeğim artık normal kilosuna dönmüşş olsunnn en son gittiğimde 10 gün geriydii.tatilde güneş deniz ve bol yemek umarım yaramıştır oğluşumaa

Kızlar ve melekleri.... Hepinize kocaman günaydın..

İnsanın 10 günde karnı tavan yaparmı:) Benimki yaptı walla... kiloda 9,5 kilo oldu totalde

belim ve yanları inanılmaz ağrıyor.. sizler nasılsınız bakalım? tatilden sonra iş hiç çekilmiyor walla sabah gelirken son zamanlarda nasıl geleeğimi düşündüm hep

merhaba kızlar sonunda aranıza döndüm 2 haftadır tatildeyim hepinizi özledik haberler iyidir inş geçmişi okumadım bizde bir yaramazlık yok yiğitimde iyi teyzeleri

hoşgeldin canım :)) herkes iyi çok şükür

sen içini ferah tut canım. oğlun almıştır kiloları :))

günaydınnnn herkese
umarım hepiniz ve kızımın melek arkadaşları iyisinizdir....
bayramdı tatildi bitti gitti yine geldik kürkçü dükkanınaDDD
neyse 2 ay sonra yine tatil şimdi onu sayıyorum.. sonrada doğum izninii...

canım benimde tam bu haftalarda büyüdü yolda giderken büyüdü diyebilirm gözlerime inanamadım herayın sonunda böyle büyüyecek sanırım alışmamız lazım

yapar canım yapmazmı???
geçen ay arkadaşımın düğününde giymek için elbise almıştım.. dün akşam başka bi düğün vardı onu giydim tayt gibi üstüme oturdu.. aldığımda elbise nerdeyse 2 beden büyük duruyordu...

bu arada ist ten alış veriş yaptın mı???

herkese günaydın kızlar,

ne kadar çabuk geçti 9 gün ya, hiç işe gelesim yoktu, ama sizleri özlemişim :)))

umarım hepinizin bebişleri iyidir, biz bir hafta önce gittik doktora oğlum 1 hafta önden gidiyormuş kilosu 578 gr. boyuda 28 cm dedi doktorumuz :))

ayın 17 sindede şeker için gideceğiz.

bu arada dertlerim hiç bitmiyor 2 haftadır idrarımı yaparken inanılmaz şeyim ağrıyor, sanki bıçak saplanıyor gibi, geçen haftada o yüzden gittik doktora belki enfeksiyon vardır diye tam idrar ve idrar kültürü yapıldı ama enfeksiyon yada herhangi olumsuz birşey yok, bazen olabilir dedi doktor ilaçta vermedi, ama dayanılmaz bir acı ya bir keresinde hafif kan bile geldi idrarımı yaparken

sizdede oluyor mu acaba??

benimde karnım sanki bir haftada çok büyüdü,artık heryerde farkediliyor, bu hafta zaten bir kilo almışım toplamda 4 kilo olduk, ama bayramda her gören 5 buçuk aylık olamaz karnın çok küçük dedi

günaydın kızlar! geçmişi cok okuyamadım ama kilolardan bahsettiğinizi gördüm.ben de 7 kilo aldım şimdiye kadar ama iştahlar açık bakalım noolcaaak :)

bi de herkesin göbeği biraz biraz farklı ya,benimki yayvan değil yani şişlik yayılmıyor,önümde basket topu varmış gibi ama altta yani.göğüslerime kadar çıkmadı daha.bir garip hissediyorum kendimi,çirkin gibi.olsun gerçi olcak o kadar bi de hantallaştım galiba,eskiden yaptıgım yürüyüşler felan yok yani,yoruluyorum hemen.daha var dimiiii :) 3-4 aycık bişi geçiverse de elimize alsak sağ salim hayırlısıyla...

bu arada vitaminleri düzenli kullanıyor msuunuz?bu son haftalarda annemlerdeydim iyi bakıldım diye ilaçları ihmal ettim ama elevit içicem galiba artık.sizde de kullanan var mı?multitabs kullanıyordum önceden o da kaldırılmış galiba bulamadım.

ayrıca bu son günlerde bişi dha farkettim benim bebiş çok hareketli özelllikle geceleri.seri seri vuruyo kimi zaman,endişelenecek bir şey deildir umarım.bi de bişi tarif edicem komik gelicek ama bazen öyle bi hareketler oluyor ki sanki ağzından baloncuklar cıkarıyormuş gibi.!fıkır fıkır oluveriyo içim.

benimde karnım sanki bir haftada çok büyüdü,artık heryerde farkediliyor, bu hafta zaten bir kilo almışım toplamda 4 kilo olduk, ama bayramda her gören 5 buçuk aylık olamaz karnın çok küçük dedi

maşallah canım,bakmıycaz artık ele güne.bana da bi kadın karnın 8 aylık gibi görünüyo demişti ,eheehhehe oluyo işte.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…