benimde karnım sanki bir haftada çok büyüdü,artık heryerde farkediliyor, bu hafta zaten bir kilo almışım toplamda 4 kilo olduk, ama bayramda her gören 5 buçuk aylık olamaz karnın çok küçük dedi
maaşallah canım oğluşuna....herkese günaydın kızlar,
ne kadar çabuk geçti 9 gün ya, hiç işe gelesim yoktu, ama sizleri özlemişim :)))
umarım hepinizin bebişleri iyidir, biz bir hafta önce gittik doktora oğlum 1 hafta önden gidiyormuş kilosu 578 gr. boyuda 28 cm dedi doktorumuz :))
ayın 17 sindede şeker için gideceğiz.
bu arada dertlerim hiç bitmiyor2 haftadır idrarımı yaparken inanılmaz şeyim ağrıyor, sanki bıçak saplanıyor gibi, geçen haftada o yüzden gittik doktora belki enfeksiyon vardır diye tam idrar ve idrar kültürü yapıldı ama enfeksiyon yada herhangi olumsuz birşey yok, bazen olabilir dedi doktor ilaçta vermedi, ama dayanılmaz bir acı ya bir keresinde hafif kan bile geldi idrarımı yaparken
sizdede oluyor mu acaba??
günaydın kızlar!geçmişi cok okuyamadım ama kilolardan bahsettiğinizi gördüm.ben de 7 kilo aldım şimdiye kadar ama iştahlar açık bakalım noolcaaak :)
bi de herkesin göbeği biraz biraz farklı ya,benimki yayvan değil yani şişlik yayılmıyor,önümde basket topu varmış gibi ama altta yani.göğüslerime kadar çıkmadı daha.bir garip hissediyorum kendimi,çirkin gibi.olsun gerçi olcak o kadarbi de hantallaştım galiba,eskiden yaptıgım yürüyüşler felan yok yani,yoruluyorum hemen.daha var dimiiii :) 3-4 aycık bişi geçiverse de elimize alsak sağ salim hayırlısıyla...
bu arada vitaminleri düzenli kullanıyor msuunuz?bu son haftalarda annemlerdeydim iyi bakıldım diye ilaçları ihmal ettim ama elevit içicem galiba artık.sizde de kullanan var mı?multitabs kullanıyordum önceden o da kaldırılmış galiba bulamadım.
ayrıca bu son günlerde bişi dha farkettim benim bebiş çok hareketli özelllikle geceleri.seri seri vuruyo kimi zaman,endişelenecek bir şey deildir umarım.bi de bişi tarif edicem komik gelicek ama bazen öyle bi hareketler oluyor ki sanki ağzından baloncuklar cıkarıyormuş gibi.!fıkır fıkır oluveriyo içim.
yapar canım yapmazmı???
geçen ay arkadaşımın düğününde giymek için elbise almıştım.. dün akşam başka bi düğün vardı onu giydim tayt gibi üstüme oturdu.. aldığımda elbise nerdeyse 2 beden büyük duruyordu...
bu arada ist ten alış veriş yaptın mı???
ohh maaşallahh.. güle güle kullanın..sayfada "beğen" şeçeneği sanırım kalkmış bulamadım:)
walla benimde artık sonbahar için bişiler almam lazım.. giyecek birşeyim kalmadı gibiistanbuldan az bişi aldım ama canım kamyonet gibi geldik.. ablam eltisi ve arkadaşımdan dünyaları aldım.. dünde omobbaby ve dalinin yumuşatıcısını aldım.. yavaş yavaş yıkamaya ütülemeye başlayacağım kısmetse.. kayınvalimde de bişiler almış... ben diyeyim 50 siz deyin 70 adet body falan oldu zaten evde:) bunlardan rahat 20-30 tanesi giyilmemiş zaten:) havlu ve hastane çıktısı alacağım ... biberonlarda geldi onlarada ağızlık alacağım.. göğüs pedi.. emzirme atleti.. kremleri falan kaldı yani.. bi de kendime pijama-gecelik takımı.. bebekle ilgili en azından bir süre kıyafet almayacağım evdekilerden dükkan açılır hale geldik... oyuncaklarıda hazır.. şimdi istanbulan bir dizi daha gelecek.. uyku sepeti, göğüs pompası, bebe telsizi, araba koltuğu kaldı.. nisan mayıs gibide odası nevresimleri ve pike takımları gelecek... ablamlar bjk nevresim takımı tulumu ve çorabı almış.. şu an zaten hem beşiğim hem park yatağım var.. ama ben kısmetse sepeti kullanacağım ilk aylarda... beşiği k. valideme kurcaz orda dursun diye.. o arada odası gelir zaten kısmetse olmadı park yatağı kurarum.. arabayıda aldık arkadaştan ama birazcık ağır.. artık idare edeceğiz kullanmaya başlayalım olmadı bakarız... kanguru ve taşıma desteğide geldi:) biberon ısıtıcısı falanda geldi.. ıvır zıvır kaldı yani. tırnak makası- burun temizelyici- saç fırçası -kremikeri - havlusu- acil kullanılcak hazır edilcek ilaçları gibi.. zaten doğduktan sonra da çıkar ihtiyaçları... doğuma 1 ay kala falanda bez alırım.. bir kilosu aşağı yukarı belli olsun bakalım..
maaşallah canım oğluşuna....
o dediğin bende olmuyor canım..bende tahlil yaptırdım iltihap varmış ilaç verdi ama bende şikayet yoktu..
sen kendi dr gittin değilmi
iltihap yada enfeksiyon olsa çıkardı tahlilde.....
ohh maaşallahh.. güle güle kullanın..
bende c tesi eminönüne gittim havuzlu handan bişeyler aldım...
2 adet kadife tulum aldım 3-6 ay ama yanlış aldım sanırım... 3 aylık olduğunda mart olacak eee kadife tulumu ne zaman giyecek?? ya giidnce değiştirecem... yada kalcak çünkü bebeğin kilosu belli değil ki off kafam karıştı hangi bedenden ne kadar alcam bilmiyorummm.. gerçi aldım bayağı şey ama ne bileyim emin olamıyorum.. annem de diyorki bebeği sadece tulumu giydirmicen bezi olcak iç badisi olacak kalsın diyor...
sayfada "beğen" şeçeneği sanırım kalkmış bulamadım:)
walla benimde artık sonbahar için bişiler almam lazım.. giyecek birşeyim kalmadı gibiistanbuldan az bişi aldım ama canım kamyonet gibi geldik.. ablam eltisi ve arkadaşımdan dünyaları aldım.. dünde omobbaby ve dalinin yumuşatıcısını aldım.. yavaş yavaş yıkamaya ütülemeye başlayacağım kısmetse.. kayınvalimde de bişiler almış... ben diyeyim 50 siz deyin 70 adet body falan oldu zaten evde:) bunlardan rahat 20-30 tanesi giyilmemiş zaten:) havlu ve hastane çıktısı alacağım ... biberonlarda geldi onlarada ağızlık alacağım.. göğüs pedi.. emzirme atleti.. kremleri falan kaldı yani.. bi de kendime pijama-gecelik takımı.. bebekle ilgili en azından bir süre kıyafet almayacağım evdekilerden dükkan açılır hale geldik... oyuncaklarıda hazır.. şimdi istanbulan bir dizi daha gelecek.. uyku sepeti, göğüs pompası, bebe telsizi, araba koltuğu kaldı.. nisan mayıs gibide odası nevresimleri ve pike takımları gelecek... ablamlar bjk nevresim takımı tulumu ve çorabı almış.. şu an zaten hem beşiğim hem park yatağım var.. ama ben kısmetse sepeti kullanacağım ilk aylarda... beşiği k. valideme kurcaz orda dursun diye.. o arada odası gelir zaten kısmetse olmadı park yatağı kurarum.. arabayıda aldık arkadaştan ama birazcık ağır.. artık idare edeceğiz kullanmaya başlayalım olmadı bakarız... kanguru ve taşıma desteğide geldi:) biberon ısıtıcısı falanda geldi.. ıvır zıvır kaldı yani. tırnak makası- burun temizelyici- saç fırçası -kremikeri - havlusu- acil kullanılcak hazır edilcek ilaçları gibi.. zaten doğduktan sonra da çıkar ihtiyaçları... doğuma 1 ay kala falanda bez alırım.. bir kilosu aşağı yukarı belli olsun bakalım..
3-6 ayda kadife giyer canım.. hem belki toplu olur bebişin.. paçasını kolunu biraz kıvırırsın bişicik olmaz sıkma canını sen.. annenin dediğide doğru bez zaten topluo popodan... hallerdesin birşekilde olmadı evde giyer cnm büyük büyük kıvırsın bişicik olmaz.. sen hevesini kırma.:)
Herkeşlere günaydınnn tatlış Anneciklerrr nihayet topic hareketlendi herkes hoş geldi sefalar getirdiiii biz gide gide eşimin köyüne gittik beypazarına tatil yapamadık yani minnakımlaRüyamdada bebeğimi gördüm yok böyle bir güzellik yerim onu ben hala etkisindeyimm şimdik kahvaltı yapıcaz minnakımla sayfa açık mucuk hepinizeee
,günaydın canlarımmayyyyyy özledik sizi bizimde karnımız topiş oldu 10 günde artık olduk yani çok güzel bi tatil geçirdimm deniz kum güneşşş bol bol oksijen aldıkkk sizler nasılsınız
güle güle kullan canım, senin herşeyin hazır nerdeyse :):)
günaydın kızlarrrr
nihayet topik canlandı, işbaşı yaptık çok zor geldi valla çok uykusuzum dün gece nerdeyse hiç uyuyamadım,
kalbimde cok hızlı bir çarpıntı vardı, göğsüm sıkıştı zaman zaman nefes almakta zorlandım gece,
neden öyle oldum anlayamadım, bebek kıpır kıpırdı yine, tatilde biryere gitmedik ama bol bol dinlendim.
bebiş alışverişini bizde bitirdik sayılır, sadece büyük parçaları kaldı.
bu cumartesi kontrolumuz var aynı zamanda şeker yuklemesi yapılacak bakalım nolcak
bu arada bende 55 kiloyla başladım şimdi 68 imsanırım topiğin rekoru bende
günaydın kızlarrrr
nihayet topik canlandı, işbaşı yaptık çok zor geldi valla çok uykusuzum dün gece nerdeyse hiç uyuyamadım,
kalbimde cok hızlı bir çarpıntı vardı, göğsüm sıkıştı zaman zaman nefes almakta zorlandım gece,
neden öyle oldum anlayamadım, bebek kıpır kıpırdı yine, tatilde biryere gitmedik ama bol bol dinlendim.
bebiş alışverişini bizde bitirdik sayılır, sadece büyük parçaları kaldı.
bu cumartesi kontrolumuz var aynı zamanda şeker yuklemesi yapılacak bakalım nolcak
bu arada bende 55 kiloyla başladım şimdi 68 imsanırım topiğin rekoru bende
walla benimde aklım tatilde tpikte kaldı:) eşim yarın dr. a gitcek sanırım bu haftaiçi burnu için ameliyat günü vercekler.. duruma göre bende cumartesiye randevu alacam.. yaklaşık 2 aydır kendi dr uma gitmiyorum.. arada radyolog baktı ... dr. um ondan 3-4 hafta sonra bana gel demişti.. kısmetse bu hafta bende gitmek istiyorum bebeğimi çok özledim şeker taramasıda yapılması lazım.. ya nette bakıyorum 7-9 kilo arası normal diyor.. ben 10 a yakın aldım ama napım.. bana diolar dikkat et ben zaten hamileyim diye eksrta abartı bişi yemiyorum ki
sen öyle san 2 hafta önce 16 kilo almıştım. şu an kaç oldu bilmiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?