valla canım dikkat etsekte tam gaz alıyoruz kiloları, ne kadar dikkat edebilirizki
benimde heryerim kalınlaştı ama karnım füze gibi oldu gitgide sivrilmeye devam ediyo
2 ay sonrasını düşünemiyorum
aynen bende düşünemiyorum. hayırlısıyla bir an önce su 3 ay gecsede kilo vermeye başlasam(
aynen bende düşünemiyorum. hayırlısıyla bir an önce su 3 ay gecsede kilo vermeye başlasam(
Tatlım en kısa zamanda ben de gitmek istiyorum sanırım haftasonunu bulur gitmemiz annem sıkı pazarlık yapar ben hiç beceremem iyisimi annemide götürmekevet canım gıttım samanpazarında lc waıkıkının karsı aralıgında!soylenılen fıyatdan dahada ınıyorlar ılk soylenılen fıyatı sakın kabul etmeeeee!evet hersey var orada!
beğen kaybolmuş :26::26::26:hoşgeldin dünürüm ben bi 4 sene önce gitmiştim beypazarına çok hoşuma gitmişti konakları ve özellikle o kalem gibi yaprak sarmalarına bayılmıştım
herkese günaydın kızlar,
ne kadar çabuk geçti 9 gün ya, hiç işe gelesim yoktu, ama sizleri özlemişim :)))
umarım hepinizin bebişleri iyidir, biz bir hafta önce gittik doktora oğlum 1 hafta önden gidiyormuş kilosu 578 gr. boyuda 28 cm dedi doktorumuz :))
ayın 17 sindede şeker için gideceğiz.
bu arada dertlerim hiç bitmiyor2 haftadır idrarımı yaparken inanılmaz şeyim ağrıyor, sanki bıçak saplanıyor gibi, geçen haftada o yüzden gittik doktora belki enfeksiyon vardır diye tam idrar ve idrar kültürü yapıldı ama enfeksiyon yada herhangi olumsuz birşey yok, bazen olabilir dedi doktor ilaçta vermedi, ama dayanılmaz bir acı ya bir keresinde hafif kan bile geldi idrarımı yaparken
sizdede oluyor mu acaba??
sayfada "beğen" şeçeneği sanırım kalkmış bulamadım:)
walla benimde artık sonbahar için bişiler almam lazım.. giyecek birşeyim kalmadı gibiistanbuldan az bişi aldım ama canım kamyonet gibi geldik.. ablam eltisi ve arkadaşımdan dünyaları aldım.. dünde omobbaby ve dalinin yumuşatıcısını aldım.. yavaş yavaş yıkamaya ütülemeye başlayacağım kısmetse.. kayınvalimde de bişiler almış... ben diyeyim 50 siz deyin 70 adet body falan oldu zaten evde:) bunlardan rahat 20-30 tanesi giyilmemiş zaten:) havlu ve hastane çıktısı alacağım ... biberonlarda geldi onlarada ağızlık alacağım.. göğüs pedi.. emzirme atleti.. kremleri falan kaldı yani.. bi de kendime pijama-gecelik takımı.. bebekle ilgili en azından bir süre kıyafet almayacağım evdekilerden dükkan açılır hale geldik... oyuncaklarıda hazır.. şimdi istanbulan bir dizi daha gelecek.. uyku sepeti, göğüs pompası, bebe telsizi, araba koltuğu kaldı.. nisan mayıs gibide odası nevresimleri ve pike takımları gelecek... ablamlar bjk nevresim takımı tulumu ve çorabı almış.. şu an zaten hem beşiğim hem park yatağım var.. ama ben kısmetse sepeti kullanacağım ilk aylarda... beşiği k. valideme kurcaz orda dursun diye.. o arada odası gelir zaten kısmetse olmadı park yatağı kurarum.. arabayıda aldık arkadaştan ama birazcık ağır.. artık idare edeceğiz kullanmaya başlayalım olmadı bakarız... kanguru ve taşıma desteğide geldi:) biberon ısıtıcısı falanda geldi.. ıvır zıvır kaldı yani. tırnak makası- burun temizelyici- saç fırçası -kremikeri - havlusu- acil kullanılcak hazır edilcek ilaçları gibi.. zaten doğduktan sonra da çıkar ihtiyaçları... doğuma 1 ay kala falanda bez alırım.. bir kilosu aşağı yukarı belli olsun bakalım..
ohh maaşallahh.. güle güle kullanın..
bende c tesi eminönüne gittim havuzlu handan bişeyler aldım...
2 adet kadife tulum aldım 3-6 ay ama yanlış aldım sanırım... 3 aylık olduğunda mart olacak eee kadife tulumu ne zaman giyecek?? ya giidnce değiştirecem... yada kalcak çünkü bebeğin kilosu belli değil ki off kafam karıştı hangi bedenden ne kadar alcam bilmiyorummm.. gerçi aldım bayağı şey ama ne bileyim emin olamıyorum.. annem de diyorki bebeği sadece tulumu giydirmicen bezi olcak iç badisi olacak kalsın diyor...
günaydın canlarımmayyyyyy özledik sizi bizimde karnımız topiş oldu 10 günde artık olduk yani çok güzel bi tatil geçirdimm deniz kum güneşşş bol bol oksijen aldıkkk sizler nasılsınız
kızlar beğen tuşuyla ilgili oylama var.. geçtiğimiz sayfalarda ben linki atmıştım.. bakın isterseniz.. bence geri gelsin yaaa ben beğenmek istiyorummmm:84:
Günaydın anneciklerr,güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle..Bizimde neredeyse kıyafet alışverişimiz tamamlandı,bu hafta dolabımızı düzenlices,yıkayıp ütüleyip asıcas.Çok zevkli bu işler.
günaydın kızlarrrr
nihayet topik canlandı, işbaşı yaptık çok zor geldi valla çok uykusuzum dün gece nerdeyse hiç uyuyamadım,
kalbimde cok hızlı bir çarpıntı vardı, göğsüm sıkıştı zaman zaman nefes almakta zorlandım gece,
neden öyle oldum anlayamadım, bebek kıpır kıpırdı yine, tatilde biryere gitmedik ama bol bol dinlendim.
bebiş alışverişini bizde bitirdik sayılır, sadece büyük parçaları kaldı.
bu cumartesi kontrolumuz var aynı zamanda şeker yuklemesi yapılacak bakalım nolcak
bu arada bende 55 kiloyla başladım şimdi 68 imsanırım topiğin rekoru bende
minik bebisaler ve anneleri nasilsiniz
ya kizlar dun pembe bir leke geldi ve suan agrim var offffyaaaaa bebisim insallah iyidir dr aradim carsamba gel dedi bikac birsey onerdi offfffff zaman nasil gececek yaaaaa
neyseee sizin seker yuklemeleri nasil gecdi kizlar ben sali gunu itibariyle tatlidan tiksinmis durumdayim hala o suyun kokusu burnumda ve testi yaptirdikdan sonrada seker beynime cikdi kaza yaptim arabayi carptim ama birsey yok allahdannnnnn
kizlar birde kiyafet olayini fazla abartmayin hediye olarakda geliyor ve bebis zaten fazla giyemiyor bizde bir laf vardir
bebegin yedigi HELAL,giydigi HARAM derler cokda dogru birsoz cunku bir aldiginizi en fazla 3kez giyebiliyorlarrrrr
herkeslere günaydııın. oh be tatil bitti de topik şenlendi. biz tatile çıkamadığımız için sıkıntıdan öldük yani. ya ne güzel birçok arkadaş alışverişi tamamlamış nerdeyse. benim daha 3-4 tane badim var kuzum içinya para olayı da kısıtlı olduğu için offf ya. ben de iki paket bez ve göğüs pedi aldım bugun. bebek bezi huggies-yenidoğan aldım üç paket ıslak mendil hediyeliymiş, bi tane daha aldım. 24.95 tl imiş paketi. ama bundan sonra yenidoğan almam artık, 2 numara alırım (3-6kg olanından). göğüs pedi de bi fresn soft vardı bir de bebedor. bebedor 8.5 tl idi, freshn soft 4.4. ben de tabiki fresn soft aldım. içinde 30 tane var. ben de yavaş yavaş alıyorum. annecim de kuzuma mendil yapcakmış, lif örmeye başlamış ablam da yorganla yastığını alıp yollarım dedi, bi tane de nevresim almış. onlar da olmasa napardık bilmiyorum
minik bebisaler ve anneleri nasilsiniz
ya kizlar dun pembe bir leke geldi ve suan agrim var offffyaaaaa bebisim insallah iyidir dr aradim carsamba gel dedi bikac birsey onerdi offfffff zaman nasil gececek yaaaaa
neyseee sizin seker yuklemeleri nasil gecdi kizlar ben sali gunu itibariyle tatlidan tiksinmis durumdayim hala o suyun kokusu burnumda ve testi yaptirdikdan sonrada seker beynime cikdi kaza yaptim arabayi carptim ama birsey yok allahdannnnnn
kizlar birde kiyafet olayini fazla abartmayin hediye olarakda geliyor ve bebis zaten fazla giyemiyor bizde bir laf vardir
bebegin yedigi HELAL,giydigi HARAM derler cokda dogru birsoz cunku bir aldiginizi en fazla 3kez giyebiliyorlarrrrr
Kızlar yaa bizde daha hiçbirşeyini almadık bebişimizin ufak tefek kıyafetler dışında hiçbir şeyi hazır değil artık bu haftasonu başlıcaz inşallah :18::18: Ben size birşey sorcam tatlışlar bebek cantası aldınızmı ben şöyle düşünüyorum bebek çantası yerine büyük spor çantalar oluyor ya nike fln ondan alıp kullansam hem 2çanta kullanmamış olurum hemde görünüşüde güzel olur ne düşünüyorsunuz ??
merhaba akadaslar
gecen senenin aralik annesiyim bende.
oglum nerdeyse 9 aylk oldu..
yorumlari okurken alisveris yapanlari okudum
nacizane kendimce biseyler tavsiye etmek istiyorum sizlere..
benm gecen sene en cok kullandiklarim bodylerdi ama bole kalin ve fermualri olanlarindan
malum kis bebegi olacaklar..
bide cicli bicili suslu seyleri cok almayin ilk aylarda zaten bebekler kucuck ele avuca gelmiyor
hemen pratik bi seferde kapatacagnz kalin kiyafetler alin
nerdeyse 4 aya kadar falan hep kalin kislik tulumlari giydirdim ben hep..
nisan gibi falan zaten buyular havalard az cok isiniyor o zaman bole pantolanlar uzun kollu bluzlar tisortelere gectk..
hepnize kolay gelsn en guzel zamanalriniz simdi..neseli alisverisler..
canım, bana ablam nivea'ın atta çantasından almış. içinde de şampuanı alt açma bezi ıslak mendil sabun pişik kremi bebek yağı falan var. çantası da çok güzel. işimi görür. o dediğin nike'ın çantaları spor çantası olduğu için biraz büyük olur gibi geldi bana. ama gene de sen bilirsin.
Eki Görüntüle 251508
Canım benim beğendiğim çanta bundan rengi farklı sadece grili tip olarak aynı iki çanta taşımamak için böyle düşündüm aslında ben ama nasıl olur bilmiyorum ablanın aldığı çantanın fiyatı ne kadar demiştin
hayırlı günler aralık anneleri..bende aralık annesi olucam inş ama inanınki bu topiğe ilk defa geldim okurkende hep tebessümle okudum ben neden daha önce bakmadım diyede kızdım kendime negüzel paylaşımlarda bulunup zamanınızı geçiriyorsunuz imrendimarada bende katılmak isterim aranıza benim farkım sizlerden riskli gebelik oluşu kan pıhtılaşması yüzünden iğne kullanıyorum günlük o yüzdende çok tedirginim.. ve bebişime hiç birşey almadım ve almayı düşünmüyorum şimdilik çünkü hergün korku var içimde acaba bebişime bişey olucakmı diye acaba yanlışmı yapıyorum onuda bilmiyorum.. bende inş yarın detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım hayırlısı rabbimden..rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin....hepimiz inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız..AMİİİNN.
hayırlı günler aralık anneleri..bende aralık annesi olucam inş ama inanınki bu topiğe ilk defa geldim okurkende hep tebessümle okudum ben neden daha önce bakmadım diyede kızdım kendime negüzel paylaşımlarda bulunup zamanınızı geçiriyorsunuz imrendimarada bende katılmak isterim aranıza benim farkım sizlerden riskli gebelik oluşu kan pıhtılaşması yüzünden iğne kullanıyorum günlük o yüzdende çok tedirginim.. ve bebişime hiç birşey almadım ve almayı düşünmüyorum şimdilik çünkü hergün korku var içimde acaba bebişime bişey olucakmı diye acaba yanlışmı yapıyorum onuda bilmiyorum.. bende inş yarın detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım hayırlısı rabbimden..rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin....hepimiz inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız..AMİİİNN.
Eki Görüntüle 251508
Canım benim beğendiğim çanta bundan rengi farklı sadece grili tip olarak aynı iki çanta taşımamak için böyle düşündüm aslında ben ama nasıl olur bilmiyorum ablanın aldığı çantanın fiyatı ne kadar demiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?