2011 Aralık Anneleri

valla canım dikkat etsekte tam gaz alıyoruz kiloları, ne kadar dikkat edebilirizki
benimde heryerim kalınlaştı ama karnım füze gibi oldu gitgide sivrilmeye devam ediyo
2 ay sonrasını düşünemiyorum

aynen bende düşünemiyorum. hayırlısıyla bir an önce su 3 ay gecsede kilo vermeye başlasam (

gunaydin kizlar ve tatli melekleriii

aynen bende düşünemiyorum. hayırlısıyla bir an önce su 3 ay gecsede kilo vermeye başlasam (

ya kilo olayini cok sorun etmemek lazim bence. yemeyi abartmadigimiz surece yine de aliyorsak vardir bi hikmeti :)) kontrolu elden birakmadan ama guzel beslenerek su sureci gecirelim de aramizda 8-10 kilonun lafi mi olur

evet canım gıttım samanpazarında lc waıkıkının karsı aralıgında!soylenılen fıyatdan dahada ınıyorlar ılk soylenılen fıyatı sakın kabul etmeeeee!evet hersey var orada!
Tatlım en kısa zamanda ben de gitmek istiyorum sanırım haftasonunu bulur gitmemiz annem sıkı pazarlık yapar ben hiç beceremem iyisimi annemide götürmek

beğen kaybolmuş :26::26::26:hoşgeldin dünürüm ben bi 4 sene önce gitmiştim beypazarına çok hoşuma gitmişti konakları ve özellikle o kalem gibi yaprak sarmalarına bayılmıştım

Hoşbulduk dünürcümmm beypazarı güzel gerçekten eşimin köyüde ormanlık heryer yeşil havada cok guzeldi dinlendik bizde bol bol ama 2günden sonrası sıkıcı O kalem gibi yaprak sarmalarından bende bolca yedim tatlımm zaten bayılırım dolmanın her turlusune

tahlil yaptilarsa korkma canim. benim enfeksiyon cikmisti tahlilde ilac kullandim 2. tahlilim temiz cikti. sende de olsaydi biseyler cikardi sanirim. eminim canin yaniyordur ama takmamaya calis kafana. ben hamileligimin basindan beri idrar esnasinda kasik agrisi cekiyorum. ama dedikleri gibi olabiliyormus. alisicaz bi sure :))

canim ne guzel herseyini hazirlamissin masallah. ben yaklasik 3. aydan beri ufak ufak aliyorum ve bitti sayilir listem. internetten siparis verilecek bi kac bisey ve kendi ihtiyaclarim kaldi. ama ne yalan soyliim yerine yerlesmeden sanki hep bisi eksikmis gibi geliyor.

canim bende en cok badi var. ustune uzun kollu tulum da giyse ust alt takim da giyse icine yarim kollu bi badi giyecek sanirim. hele ki bizim aralik bocuklerimiz kesin giyecekler :) 3-6 ay bence buyuk olmaz. olsa da kolunu katlarsin dedikleri gibi. yeter ki kucuk olmasin gozuyle bakiyorum ben hep aldiklarima. icinde rahat etmesi onemli bisey...

günaydın canlarımmayyyyyy özledik sizi bizimde karnımız topiş oldu 10 günde artık olduk yani çok güzel bi tatil geçirdimm deniz kum güneşşş bol bol oksijen aldıkkksizler nasılsınız

demetcim hosgeldin.. coook sevindim guzel gecmesine tatilininnnn..

kızlar beğen tuşuyla ilgili oylama var.. geçtiğimiz sayfalarda ben linki atmıştım.. bakın isterseniz.. bence geri gelsin yaaa ben beğenmek istiyorummmm:84:

ya benim derdim begenmek falan degil de ben ozellikle sonradan donup bakacagim yazilari 'begen'liyodum. o acidan iyi oluyordu. nerdeyse su oylama gidip bi oy verelimm..

Günaydın anneciklerr,güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle..Bizimde neredeyse kıyafet alışverişimiz tamamlandı,bu hafta dolabımızı düzenlices,yıkayıp ütüleyip asıcas.Çok zevkli bu işler.

biz odasini henuz almadik ama ben onumuzdeki hafta yikama islemine baslayacagim. en azindan hastane cantasi hazir olsun. yavas yavas 7. aya giriyoruz bundan sonra surprizlere hazir olmak lazim :)) onumuzdeki ay da odasini aliriz sanirim. inatlasiyorum cilekle. tum takimlar deli gibi indirimliydi gecen ay bizim alacagimi haric. bakalim ne zaman ndirime girecek :)))

canim artik rahim iyice buyudu. cigerlere baski yapiyor. gecen gun telime anadolu sagliktan gelen mesajda yaziyordu. bu haftadan sonra akcigerin yeri daraldigi icin nefes almakta zorlanabilirsiniz diye. omuzlari dik tutup akcigere yer kazandirmak gerekiyormus.

[/B]slm kızlar nasılsınız.ayy çok şükür topik eskisi gibi neşelendi yaaaağ.bayram boyu kimseyi bulamadık bizde bebişimle bu cumartesi doktora muayene ye gittik.bebiş 100 gr almış bi haftada ben 2500 gr bebiş büyüsün diye biraz fazla abartmışım galiba ayaklarım ve bacaklarım davul gibi oldu.doktorumuz biraz kızdı çok hızlı kilo alma diye ilk nst ye girdik.erken doğum riskinden dolayı.3 hafta sonra şeker yüklemesine gidicez.

minik bebisaler ve anneleri nasilsiniz
ya kizlar dun pembe bir leke geldi ve suan agrim var offffyaaaaa bebisim insallah iyidir dr aradim carsamba gel dedi bikac birsey onerdi offfffff zaman nasil gececek yaaaaa
neyseee sizin seker yuklemeleri nasil gecdi kizlar ben sali gunu itibariyle tatlidan tiksinmis durumdayim hala o suyun kokusu burnumda ve testi yaptirdikdan sonrada seker beynime cikdi kaza yaptim arabayi carptim ama birsey yok allahdannnnnn
kizlar birde kiyafet olayini fazla abartmayin hediye olarakda geliyor ve bebis zaten fazla giyemiyor bizde bir laf vardir
bebegin yedigi HELAL,giydigi HARAM derler cokda dogru birsoz cunku bir aldiginizi en fazla 3kez giyebiliyorlarrrrr

herkeslere günaydııın. oh be tatil bitti de topik şenlendi. biz tatile çıkamadığımız için sıkıntıdan öldük yani. ya ne güzel birçok arkadaş alışverişi tamamlamış nerdeyse. benim daha 3-4 tane badim var kuzum için ya para olayı da kısıtlı olduğu için offf ya. ben de iki paket bez ve göğüs pedi aldım bugun. bebek bezi huggies-yenidoğan aldım üç paket ıslak mendil hediyeliymiş, bi tane daha aldım. 24.95 tl imiş paketi. ama bundan sonra yenidoğan almam artık, 2 numara alırım (3-6kg olanından). göğüs pedi de bi fresn soft vardı bir de bebedor. bebedor 8.5 tl idi, freshn soft 4.4. ben de tabiki fresn soft aldım. içinde 30 tane var. ben de yavaş yavaş alıyorum. annecim de kuzuma mendil yapcakmış, lif örmeye başlamış ablam da yorganla yastığını alıp yollarım dedi, bi tane de nevresim almış. onlar da olmasa napardık bilmiyorum

Kızlar yaa bizde daha hiçbirşeyini almadık bebişimizin ufak tefek kıyafetler dışında hiçbir şeyi hazır değil artık bu haftasonu başlıcaz inşallah :18::18: Ben size birşey sorcam tatlışlar bebek cantası aldınızmı ben şöyle düşünüyorum bebek çantası yerine büyük spor çantalar oluyor ya nike fln ondan alıp kullansam hem 2çanta kullanmamış olurum hemde görünüşüde güzel olur ne düşünüyorsunuz ??

çok geçmiş olsun canım.dinlen bebişn hareketleri nasıl neden çarşambayı bekle diyo doktorun ağrıların çoksa başka bi doktora git.kaza içinde tekrar geçmiş olsun allah bidaha göstermesin.elbise konusunda size katılıyorum.bazı bebkler hızlı kilo alır.ilk bir ay giyecek kıyafet,kundak,battaniye falan alın ama fazlası gereksiz sonrasını gelişimine göre alırsınız.

merhaba akadaslar
gecen senenin aralik annesiyim bende.
oglum nerdeyse 9 aylk oldu..
yorumlari okurken alisveris yapanlari okudum
nacizane kendimce biseyler tavsiye etmek istiyorum sizlere..
benm gecen sene en cok kullandiklarim bodylerdi ama bole kalin ve fermualri olanlarindan
malum kis bebegi olacaklar..
bide cicli bicili suslu seyleri cok almayin ilk aylarda zaten bebekler kucuck ele avuca gelmiyor
hemen pratik bi seferde kapatacagnz kalin kiyafetler alin
nerdeyse 4 aya kadar falan hep kalin kislik tulumlari giydirdim ben hep..
nisan gibi falan zaten buyular havalard az cok isiniyor o zaman bole pantolanlar uzun kollu bluzlar tisortelere gectk..
hepnize kolay gelsn en guzel zamanalriniz simdi..neseli alisverisler..

Canım bende seninle aynı durumdayım merak etme henüz birşey almadım bebişime hayırlı olsun tatlışının cicileri aldıklarınızın markasını fln yazmanız faydalı olcak bırbırımızle paylasalım ki biilgi sahibi olalım sonucta tecrubesızız :18:

Canım cok gecmıs olsun aman dıkkat et kendıne ve bebısıne haklısın kıyafet konusundada bızde de vardır o soz yediği helal giydiği haram die gerçektende öyle bebişler hemen büyüyor bazı kıyafetleri 2.kez giyemiyorlar bile

canım, bana ablam nivea'ın atta çantasından almış. içinde de şampuanı alt açma bezi ıslak mendil sabun pişik kremi bebek yağı falan var. çantası da çok güzel. işimi görür. o dediğin nike'ın çantaları spor çantası olduğu için biraz büyük olur gibi geldi bana. ama gene de sen bilirsin.

tavsiyelerin için teşekkür ederizz bu tarz öneriler çok işimize yarayacak

Canım benim beğendiğim çanta bundan rengi farklı sadece grili tip olarak aynı iki çanta taşımamak için böyle düşündüm aslında ben ama nasıl olur bilmiyorum ablanın aldığı çantanın fiyatı ne kadar demiştin

canım bence gayet güzel.. sonradan da kullanabilirsin bence..
benimde evde var bende onu kullanacam senin baktığından biraz daha büyük ama..
bi tanede normal kol çantası alırım biraz büyüklerinden onu kullanırım..

hayırlı günler aralık anneleri..bende aralık annesi olucam inş ama inanınki bu topiğe ilk defa geldim okurkende hep tebessümle okudum ben neden daha önce bakmadım diyede kızdım kendime negüzel paylaşımlarda bulunup zamanınızı geçiriyorsunuz imrendimarada bende katılmak isterim aranıza benim farkım sizlerden riskli gebelik oluşu kan pıhtılaşması yüzünden iğne kullanıyorum günlük o yüzdende çok tedirginim.. ve bebişime hiç birşey almadım ve almayı düşünmüyorum şimdilik çünkü hergün korku var içimde acaba bebişime bişey olucakmı diye acaba yanlışmı yapıyorum onuda bilmiyorum..bende inş yarın detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım hayırlısı rabbimden..rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin....hepimiz inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız..AMİİİNN.

canım hoşgeldin
bebeğin hayırlı olsun inş sağlıcakla kollarına alırsın..
o düşünce bende de var.. Allah korusun iyi düşünmek lazım... sen alış verişe başla bebeğin senin onu beklediğini hissetsin..
kötü düşünceye girmeden olmuyor ama neyin garantiis varki bunuda düşünmek lazım...
bebişlerimiz bizi bırakmayacak ve sağlıcakla kucaklarımıza alacaz Allahın izniyle....

canım hayırlı olsun bebeğin. hoşgeldin aramıza.
kendini üzme sıkıntı yapma. Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız.inşallah hakkımızda hayırlı seyler yazılmıştır.
sen hergün gel buraya. biz sana bol bol moral veririz D

ben büyük olanlarından sanmıştım canım. bu gayet güzelmiş. benimki kargosuyla 44.9 tl imiş hızlıal.com dan almış. benimkinin tek avantajı içindeki hediyeleri. çünkü bi pişik kremi 15 tl, bi ıslak mendil 5 tl. şampuan 11.5 tl idi. daha da içinde yağı sabunu falan da var. çanta bedavaya gelmiş oluyo. onun için sölemiştim. ama senin ki de gayet güzel. sonradan da kullanılabilir. seçim senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…