canım bence gayet güzel.. sonradan da kullanabilirsin bence..
benimde evde var bende onu kullanacam senin baktığından biraz daha büyük ama..
bi tanede normal kol çantası alırım biraz büyüklerinden onu kullanırım..
hayırlı günler aralık anneleri..bende aralık annesi olucam inş ama inanınki bu topiğe ilk defa geldim okurkende hep tebessümle okudum ben neden daha önce bakmadım diyede kızdım kendime negüzel paylaşımlarda bulunup zamanınızı geçiriyorsunuz imrendimarada bende katılmak isterim aranıza benim farkım sizlerden riskli gebelik oluşu kan pıhtılaşması yüzünden iğne kullanıyorum günlük o yüzdende çok tedirginim.. ve bebişime hiç birşey almadım ve almayı düşünmüyorum şimdilik çünkü hergün korku var içimde acaba bebişime bişey olucakmı diye acaba yanlışmı yapıyorum onuda bilmiyorum.. bende inş yarın detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım hayırlısı rabbimden..rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin....hepimiz inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız..AMİİİNN.
Eki Görüntüle 251508
Canım benim beğendiğim çanta bundan rengi farklı sadece grili tip olarak aynı iki çanta taşımamak için böyle düşündüm aslında ben ama nasıl olur bilmiyorum ablanın aldığı çantanın fiyatı ne kadar demiştin
hayırlı günler aralık anneleri..bende aralık annesi olucam inş ama inanınki bu topiğe ilk defa geldim okurkende hep tebessümle okudum ben neden daha önce bakmadım diyede kızdım kendime negüzel paylaşımlarda bulunup zamanınızı geçiriyorsunuz imrendimarada bende katılmak isterim aranıza benim farkım sizlerden riskli gebelik oluşu kan pıhtılaşması yüzünden iğne kullanıyorum günlük o yüzdende çok tedirginim.. ve bebişime hiç birşey almadım ve almayı düşünmüyorum şimdilik çünkü hergün korku var içimde acaba bebişime bişey olucakmı diye acaba yanlışmı yapıyorum onuda bilmiyorum.. bende inş yarın detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım hayırlısı rabbimden..rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin....hepimiz inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız..AMİİİNN.
ben büyük olanlarından sanmıştım canım. bu gayet güzelmiş. benimki kargosuyla 44.9 tl imiş hızlıal.com dan almış. benimkinin tek avantajı içindeki hediyeleri. çünkü bi pişik kremi 15 tl, bi ıslak mendil 5 tl. şampuan 11.5 tl idi. daha da içinde yağı sabunu falan da var. çanta bedavaya gelmiş oluyo. onun için sölemiştim. ama senin ki de gayet güzel. sonradan da kullanılabilir. seçim senin.
ben de sirt cantasi dusunuyorum. sanki benim tarzima daha cok o uyar gibi geldi. ama bu canta da guzelmis.. dur bakalim is disari cikmaya kalsin da canta kolay :)
canım hoşgeldin
bebeğin hayırlı olsun inş sağlıcakla kollarına alırsın..
o düşünce bende de var.. Allah korusun iyi düşünmek lazım... sen alış verişe başla bebeğin senin onu beklediğini hissetsin..
kötü düşünceye girmeden olmuyor ama neyin garantiis varki bunuda düşünmek lazım...
bebişlerimiz bizi bırakmayacak ve sağlıcakla kucaklarımıza alacaz Allahın izniyle....
canım hayırlı olsun bebeğin. hoşgeldin aramıza.
kendini üzme sıkıntı yapma. Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız.inşallah hakkımızda hayırlı seyler yazılmıştır.
sen hergün gel buraya. biz sana bol bol moral veririzD
hoşgeldin canım aramıza. sen canını sıkma. bizler de alışveriş yapıyoruz ama inan kafamızın bi kenarında hep o düşünce var. ya bi şey olursa diye. ama arkadaşların da dediği gibi bebeğimiz bunu hissetmesin, onu beklediğimizi düşünüp hayata sımsıkı tutunsun istiyoruz. sen de öle yap, içini ferah tut, göreceksin bak hiçbişey olmayacak.
canım ben de aynısından aldım kızıma kırmızı renginden. ön barın çıkıp çıkmaması çok önemli değil gibi geldi, önemli olan ayağının geldiği taraftaki plastik şeyin aşağıya doğru iniyor olması. hani boyu uzarsa ayağı sığmaz falan diye. o da iniyor nasılsa. ön barı çıkarıp napacaksın. bunun güzelliği çift yönlü olması ve fiyatının uygun olması. valla ben şimdilik kime gösterdiysem (çocuğu olanlara) herkes iyi seçim yapmışsın dedi. gene de sen bilirsin..
sanada merhaba canım verdiğiniz destekler için size çok çok teşekkür ederim.hamd olsun bugüne kadar sorunsuz bir şekilde geldik ama gel bide bana sor her an acaba bişeymi oldu endişesi hiç gitmedi gitmeyecekte ama aslaa umudumuda kaybetmeyeceğim..bebişimi inş alıcam kucağıma..ben ve cümlemiz..
canim allah yardimcin olsun. seninle ayni durumda olan bir arkadasim 2 hafta once dogum yapti. ignelerini aksatma duzenli kontrole git. en ama en onemlisi sen elinden geleni yapiyorsun bu meseleyi kafana takma. arkadasim -kendi icinde neler yasiyordu bilemiyorum ama- cok neseli cok hareketli bir hamilelik gecirdi. simdi emre adinda dunya guzeli bir oglu var. korku ve kaygi bu donemde en buyuk dusmanimiz. icini ferah tutmaya calis. biz de dualarimizi eksik etmeyiz :))
Canım haklısın tabiki dediğin gibi endişe bizlerden bile gitmiyor yeri geliyor Allah yardımcın olsun dualarımız seninle Allah saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhh
canım önbarının çıkması şu açıdan çok ii oluyor çocuk büyüdüğünde yani 1,5 2 yaşına filan geldiğinde çocuğu arabadan kucağına alırken zorlanmıyorsun ayakları arbaya takılmıyor tek ii yanı bu.ama arabayı inceledimde ön barla oturduğu yer arası mesafe bayağı çok ayağı sıkışmaz gibi geldibana,şimdilik değiştirmekten vazgeçtim.biz de alışverişi özelcandan yaptık o kadar uyguna geldiki herşeyi anlatamammm,üstümden büyük bi yük kalktı.mesela bu arabayı biz 220 ye aldık düşünebiliyormusun
aramıza hoş geldin canım.her zaman iyi düşün ki iyi olsun.benim bi kaybım var yinede bebime pek olmasada bi iki paraça ilk 15 gün kullana biliceği bişeyler aldım.kötü düşünmek istemiyorum.tedbirlerimizi alıp dikkat edicez ama bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inş.bebişinide stese sokma annesi içinde mucizenin tadını çıkar güzelliklerini yaşa..
ya ben de baktım nivea nın çantasına hiç fena durmuyor ama yine de kararsız kaldım. Normal bir çanta alsam şöyle hafif spor ve geniş olmaz mı acaba.Yani illa bebek malzeme çantası olması şart mıcanım, bana ablam nivea'ın atta çantasından almış. içinde de şampuanı alt açma bezi ıslak mendil sabun pişik kremi bebek yağı falan var. çantası da çok güzel. işimi görür. o dediğin nike'ın çantaları spor çantası olduğu için biraz büyük olur gibi geldi bana. ama gene de sen bilirsin.
Eki Görüntüle 251508
Canım benim beğendiğim çanta bundan rengi farklı sadece grili tip olarak aynı iki çanta taşımamak için böyle düşündüm aslında ben ama nasıl olur bilmiyorum ablanın aldığı çantanın fiyatı ne kadar demiştin
hah işte bu tip bir çanta güzel olur ama içi nasıl tek cepliyse bütün eşyalar birbirine girmez mi ayy bu alışveriş kararsızlığı beni öldürecek
kızlar bir sorum daha var şimdi bizim bebişler kış bebeği olacağı için ya tulum ya da alt üst kalın giyecekler peki bunların içine çıtçıtlı bady uzun kollu mu olmalı ne dersiniz ben kısa ve yarım kol almıştım uzun kollu çıtçıtlı bady de alayım mı ne dersiniz
amanıııınnnn Özelcana biran önce gitmem lazım çatlıcam yoksammmcanım araba hangısı yaw ben bulamadımda bırde markası ne merak ettım cok yuguna almıssınız ıyı gunlerde kullanın
çok teşekkürler canım,aldığımız araba kraft atlanta 2011 kırmızı grisi.çift yönlü kullanılıyor,üç aşamalı sırt ayarlaması var tam yatabiliyor,ayak kısmı ayarlanıyor,altı tekerlekli,ayak koruması var,9 kilo ağırlığında güzel bi araba.şu an kampanyalıymış.adam bize ısrarla bunu verdi diyorumki bikaç model daha göster ben seçeyim,yok diyor illaki bunu alacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?