2011 Aralık Anneleri

Teşekkür ederim canım bende daha sonrada kullanabılırım dıe dusundum buna hem kendı eşyalarımı koyarım hem bebişimizkileri 2canta kullanmamıs olurum sızlerede bı danısmak ıstedım sonucta akıl akıldan ustundur

merhabaaa hoşgeldin canım aramıza bebişine ve sana bizden kocaman bir merhaba :79::79: Canım durumun nasıl olursa olsun sen bebişin ve kendin için iyi olmak zorundasın bebişide böyle düşünerek üzme lütfen Allahın izniyle hiçbir şey olmaz meleğinide sağ salim alırsın kucağına inşallah sen gönlünü ferah tut strese sokma kendini detaylı ultrasonunuda yaptırdıktan sonra yavaş yavaş al annesi bebişine cicilerini son aya bırakmamakda fayda var

ben de sirt cantasi dusunuyorum. sanki benim tarzima daha cok o uyar gibi geldi. ama bu canta da guzelmis.. dur bakalim is disari cikmaya kalsin da canta kolay :)

hoşgeldin canım aramıza. sen canını sıkma. bizler de alışveriş yapıyoruz ama inan kafamızın bi kenarında hep o düşünce var. ya bi şey olursa diye. ama arkadaşların da dediği gibi bebeğimiz bunu hissetmesin, onu beklediğimizi düşünüp hayata sımsıkı tutunsun istiyoruz. sen de öle yap, içini ferah tut, göreceksin bak hiçbişey olmayacak.

canim allah yardimcin olsun. seninle ayni durumda olan bir arkadasim 2 hafta once dogum yapti. ignelerini aksatma duzenli kontrole git. en ama en onemlisi sen elinden geleni yapiyorsun bu meseleyi kafana takma. arkadasim -kendi icinde neler yasiyordu bilemiyorum ama- cok neseli cok hareketli bir hamilelik gecirdi. simdi emre adinda dunya guzeli bir oglu var. korku ve kaygi bu donemde en buyuk dusmanimiz. icini ferah tutmaya calis. biz de dualarimizi eksik etmeyiz :))

Evet canım senin düşündüğünde mantıklı çanta bedavaya gelmiş gerçekten onuda düşünebilirim aslında bende bi araştırayım bakalım seninki şimdiden hayırlı olsun tatlım iyi günlerde kullan..

ben de sirt cantasi dusunuyorum. sanki benim tarzima daha cok o uyar gibi geldi. ama bu canta da guzelmis.. dur bakalim is disari cikmaya kalsin da canta kolay :)

hayırlısıyla bi alışverişe çıksaydık gelecek devamıda çıkamadık ki nasıl rahat edeceksen öyle yaparsın cnm bende bu sekılde dusundum ama bakalım fikrim değişmezse

çok teşekkür ederim arkadaşım haklısın aslında..RABBİM KORUSUN normal sağlıklı hamişlerin bile garantisi yokken ben biraz abartıyorum sanırım..bende yavaş yavaş başlıyayım inş

tşkr ederim canım..morele gerçekten herzaman ihtiyacım var iyiki geldim buraya sizler en büyük destekcim olacaksınız inş

merhabaaa hoşgeldin canım aramıza bebişine ve sana bizden kocaman bir merhaba :79::79: Canım durumun nasıl olursa olsun sen bebişin ve kendin için iyi olmak zorundasın bebişide böyle düşünerek üzme lütfen Allahın izniyle hiçbir şey olmaz meleğinide sağ salim alırsın kucağına inşallah sen gönlünü ferah tut strese sokma kendini detaylı ultrasonunuda yaptırdıktan sonra yavaş yavaş al annesi bebişine cicilerini son aya bırakmamakda fayda var [/QUOTE]

sanada merhaba canım verdiğiniz destekler için size çok çok teşekkür ederim.hamd olsun bugüne kadar sorunsuz bir şekilde geldik ama gel bide bana sor her an acaba bişeymi oldu endişesi hiç gitmedi gitmeyecekte ama aslaa umudumuda kaybetmeyeceğim..bebişimi inş alıcam kucağıma..ben ve cümlemiz..

saol canım haklısınız inş bende sizlerle ne alsam kaç haftalık oldu adını ne koysam derkenn bide bakıcaz bebişlerimiz gelmiş ayy ne güzel olur olucakta inş..

canım önbarının çıkması şu açıdan çok ii oluyor çocuk büyüdüğünde yani 1,5 2 yaşına filan geldiğinde çocuğu arabadan kucağına alırken zorlanmıyorsun ayakları arbaya takılmıyor tek ii yanı bu.ama arabayı inceledimde ön barla oturduğu yer arası mesafe bayağı çok ayağı sıkışmaz gibi geldibana,şimdilik değiştirmekten vazgeçtim.biz de alışverişi özelcandan yaptık o kadar uyguna geldiki herşeyi anlatamammm,üstümden büyük bi yük kalktı.mesela bu arabayı biz 220 ye aldık düşünebiliyormusun

Canım haklısın tabiki dediğin gibi endişe bizlerden bile gitmiyor yeri geliyor Allah yardımcın olsun dualarımız seninle Allah saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhh

ALLAH razı olsun canım evet bu sorunu yaşıyan arkadaşım çok şükür çoğu kucağına aldı bizim topiğimiz farklı oradada arkadaşlarımız var kimi hala bu durumla mucadele ederken kimileri kucağına aldı bile bebişlerini bizlerde olmayanların umut ışığı durumundayız..RABBİN NE EYLERSE GÜZEL EYLER.. sabrıyla sınamasın bizleri inş sağlıkla alırız cümlemiz bebişlerimizi...kafaya takma olayıda malesef oluyor bizlerde çünkü bebeğe kan düzenli gitmediğinde ya ölüm yada sakat riski çok ama şükür şimdilik iyiyiz inş hep böyle gider..

Canım haklısın tabiki dediğin gibi endişe bizlerden bile gitmiyor yeri geliyor Allah yardımcın olsun dualarımız seninle Allah saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhh

çok saol teşekkür ederim hepinizin desteği için..kızımın birsürü teyzesi oldu..inş cümlemiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

amanıııınnnn Özelcana biran önce gitmem lazım çatlıcam yoksammm canım araba hangısı yaw ben bulamadımda bırde markası ne merak ettım cok yuguna almıssınız ıyı gunlerde kullanın

aramıza hoş geldin canım.her zaman iyi düşün ki iyi olsun.benim bi kaybım var yinede bebime pek olmasada bi iki paraça ilk 15 gün kullana biliceği bişeyler aldım.kötü düşünmek istemiyorum.tedbirlerimizi alıp dikkat edicez ama bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inş.bebişinide stese sokma annesi içinde mucizenin tadını çıkar güzelliklerini yaşa..

çok saol canım hoşbuldum..rabbim hayırlısıyla almayı nasip etsin bebişini kucağına..evet bende başliyim artık yavaşş yavaşş

merhaba kızlar bugün okul dönemi başladı offf ne zorlandım ya keşke tatil hiç bitmeseydi ama neyse şurda doğum iznine ne kaldı :) bu arada topic neşelendi sonunda ayy valla canım sıkılmaya başlamıştı
ya ben de baktım nivea nın çantasına hiç fena durmuyor ama yine de kararsız kaldım. Normal bir çanta alsam şöyle hafif spor ve geniş olmaz mı acaba.Yani illa bebek malzeme çantası olması şart mı

hah işte bu tip bir çanta güzel olur ama içi nasıl tek cepliyse bütün eşyalar birbirine girmez mi ayy bu alışveriş kararsızlığı beni öldürecek
kızlar bir sorum daha var şimdi bizim bebişler kış bebeği olacağı için ya tulum ya da alt üst kalın giyecekler peki bunların içine çıtçıtlı bady uzun kollu mu olmalı ne dersiniz ben kısa ve yarım kol almıştım uzun kollu çıtçıtlı bady de alayım mı ne dersiniz

Canım içini incelemedim ben aslında birkaç cebi olsa hiç fena olmaz haklısın bakmak lazım iyice birde canım bende senin gibi hep kolsuz ve yarım kol almısım cıtcıtlı badileri ama uzun kollu almamız lazımmıs ozellıkle dısarı cıkarırken fln usurler die evın ıcınde gıydırebılırız kolsuzları tulumların altından ama dısarda usuyebılırler dıe dusundum bende yavruşcuklarımız üşümesinnn :44:

amanıııınnnn Özelcana biran önce gitmem lazım çatlıcam yoksammm canım araba hangısı yaw ben bulamadımda bırde markası ne merak ettım cok yuguna almıssınız ıyı gunlerde kullanın

çok teşekkürler canım,aldığımız araba kraft atlanta 2011 kırmızı grisi.çift yönlü kullanılıyor,üç aşamalı sırt ayarlaması var tam yatabiliyor,ayak kısmı ayarlanıyor,altı tekerlekli,ayak koruması var,9 kilo ağırlığında güzel bi araba.şu an kampanyalıymış.adam bize ısrarla bunu verdi diyorumki bikaç model daha göster ben seçeyim,yok diyor illaki bunu alacaksınız

Canım süper valla iyi günlerde kullanın tekrar çok uygunada almışsınız bizde en kısa zamanda gitmeliyiz yaa iyice heyecanlandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…