Selamlar:)) cicileriniz ve yeni bebiş arabası alanlar hayırlı olsun tekrar:)) O atta malzemeleri çok hoş internette görmüştüm hepsini güzel günlerde kullanın inşallah fıstık annecikler .
Yeğenim var yanımda küçük arkadaşım sürekli çizgi film kanalı izliyor kurban olurum
hayırlı günler aralık anneleri..bende aralık annesi olucam inş ama inanınki bu topiğe ilk defa geldim okurkende hep tebessümle okudum ben neden daha önce bakmadım diyede kızdım kendime negüzel paylaşımlarda bulunup zamanınızı geçiriyorsunuz imrendimarada bende katılmak isterim aranıza benim farkım sizlerden riskli gebelik oluşu kan pıhtılaşması yüzünden iğne kullanıyorum günlük o yüzdende çok tedirginim.. ve bebişime hiç birşey almadım ve almayı düşünmüyorum şimdilik çünkü hergün korku var içimde acaba bebişime bişey olucakmı diye acaba yanlışmı yapıyorum onuda bilmiyorum.. bende inş yarın detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım hayırlısı rabbimden..rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin....hepimiz inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız..AMİİİNN.
Bizde görür müyüz acaba kız bu günleri evet aynen sıkıcı :)) Ha haa Kayyuya bayılıyordu bizimkide sıkıldı artık değiştirdibenim de yeğenim tatilde sürekli çizgi film kanalı izledi. akşam bile. ne haber izleyebildik ne başka bişey. acep bizimkiler de öle olcaklarmı? ya aslında olmasalar daha iyi olur. of ben çok sıkıldım. sürekli çizgi film sürekli kayyu:))
Benim açılmamış pijama paketleri var onları kullanacağım aslında sabahlıklı gecelik almak istiyorum ama fiyatlar nedir fikirsizim :SKIZLAR ,
hastane için gecelik-pijama-sabahlık türü şeyler aldınızmı? nerden kaç liraya aldınız????
hayırlı günler aralık anneleri..bende aralık annesi olucam inş ama inanınki bu topiğe ilk defa geldim okurkende hep tebessümle okudum ben neden daha önce bakmadım diyede kızdım kendime negüzel paylaşımlarda bulunup zamanınızı geçiriyorsunuz imrendimarada bende katılmak isterim aranıza benim farkım sizlerden riskli gebelik oluşu kan pıhtılaşması yüzünden iğne kullanıyorum günlük o yüzdende çok tedirginim.. ve bebişime hiç birşey almadım ve almayı düşünmüyorum şimdilik çünkü hergün korku var içimde acaba bebişime bişey olucakmı diye acaba yanlışmı yapıyorum onuda bilmiyorum.. bende inş yarın detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım hayırlısı rabbimden..rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin....hepimiz inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız..AMİİİNN.
öncelikle hoşgeldin canım
ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, cleaxane 0.4 mg kullanıyordum, dün itibarıyla 0.6 mg a yükseltti doktorum
çok şükür teşhis edilmiş de hastalığımız tedavi oluyoruz, böyle düşünmelisin, defalarca bu yüzden bebeğini kaybeden ama doktorların ihmali yüzünden basit bir test yaptırmadıkları için hastalığı teşhis edilememiş anneler var, biz kesinlikle sürekli şükretmeliyiz
düzenli olarak aptt değerine bakılıp, iğne dozajı ayarlandıktan sonra hiç bir sorun olmayacağını düşünüyorum Allah'ın izniyle,
benim içim çok rahat şükürler olsun, bu dünyada içecek suyu varsa yavrularımızın, hiçbirşey engel olamaz, kimseden daha yüksek riskli olduğumuzu da düşünmüyorum,
ben aynı zamandan troid hastasıyım, onun için de ilaç kullanıyorum ama hergün Rabbime binlerce şükrolsun diyorum
en ufak bir şeyde yıkılmamak dirayetli olmak lazım, beterin beteri vardır unutmamalı, hastalıklar hepimiz için, Allah şifası olmayan dert vermesin
KIZLAR ,
hastane için gecelik-pijama-sabahlık türü şeyler aldınızmı? nerden kaç liraya aldınız????
Balmondcuğum oy kıyamambebişin hayırlısıyla o ışığın altında uyuyacak güzel kalbini ferah tut nolur bak bol bol dua edelim hep Cenabı Allah bizlere hayırlısıyla bağışlar inşallah meleklerimizi .
Canım; seni o kadar iyi anlıyorum ki... Benim bebeğim 3. tüp bebek denemesinde oldu. Ben de pıhtılaşma için iğne kullanıyorum. 1-2 hafta öncesine kadar günde 2 tane kullanıyordum, daha yeni günde 1 adede düşürdü doktorum. Bu bayram tatilinde eşim giysi alışverişi yapmak istedi bebeğimiz için. Birkaç parça birşey aldık. Bir de yurtdışına tatile gitmiştik kısa bir süreliğine, orada bir oyuncak görüp kızıma alıcam ben bunu diye aldı. Odası için de çok güzel bir atlıkarıncalı müzik kutusu ile ayın üzerinde oturan bebek melek aldı.Düğmesini açınca beyaz ayın içinden farklı renkte ışıklar çıkıyor, aydınlatma olarak kullanılıyor. Diyeceğim o ki; eşimi öyle görünce içim nasıl cız ediyor anlatamam sana. Çok korkuyorum ya kötü bir şey olursa diye. Çünkü henüz kucağımızda değil ama şimdiden ailemiz oldu o. Eşim her sabah - akşam konuşuyor onunla. Kızım da anlarmış gibi babası onunla konuşmaya başlayınca tekmeleri atmaya başlıyor. Yani seni ferahlatacak kelimeler bende yok maalesef, çünkü ben de aynı senin gibi hissediyorum, sadece bunu paylaşayım istedim seninle. Belki arkadaşlar yardımcı olurlar bize. Herkeste bir endişe var biliyorum, kucağımıza alana kadar da böyle olacak. Sadece biz daha fazla risk altında olduğumuz için daha fazla endişeleniyoruz.
Bu arada yanlış görmediysem aynı gündeyiz seninle.
Bizde görür müyüz acaba kız bu günleri evet aynen sıkıcı :)) Ha haa Kayyuya bayılıyordu bizimkide sıkıldı artık değiştirdiSalonda bişeyler yapıyordu kaşla göz arası anasını ağlatmış salonun neymiş gitar çalacakmışta sahne hazırlamış kendine
Mardinciğim çanta çok hoş beğendim tatlış. Bende evdeki çantalardan kullanırım diyorum aslında kocişin sırt çantası var onu kullanmakta istiyorum ama çok hantal :)) Sırt çantası ya da omuzdan askılı daha rahat olur değil mi ?
Sevgiliye 34 merhaba güzel annecik görümcemdede aynı durum vardı hayırlısıyla bebişi doğdu ve şuan 8 aylık:)) Güzel düşünelim hayırlısıyla herşey güzel olur o zaman inşallah kaygı hepimizde var inan varya hamdolsun normal geçiyor dedi doktor ama genede ufak bişeyi büyütüyorumda büyütüyorum rüyalarımda kaybediyorum hattao derece etkileniyorum Allah korusun Cenabı Allah nasip ederse bişeycik olmaz bolbol dua edelim .
herkese merhaba bende aralık 2011 anneseyim ilk bebeğim erkek biraz heyecan ve korkuda var tabi :) burayı bulamamıştım ama herkes burada sanırım ve paylaşımları okumak güzel. herşey yolunda benim için şeker yüklemesini bu hafta yaptıracağım yada iş durumuna bağlı olarak haftaya şuan 25. hafta 2 günlük geç kalmam herhalde.
aşışveriş kısmında bizde odasını aldık. teyze ve anneanne kıyafetlerini aldı. odası var ama hala isme karar veremedik :)
Amin canımCanım ağlattın beni. Çok teşekkür ederim, onu o ışığın altında evimizde hayal etmek bile o kadar tarifsiz bir duygu ve o kadar geçmiyor zaman ve o kadar alıştım ki ben bebeğime. Gelsin artık bebeklerimiz Allahım, yardım et hepimize.
Geçmiş olsun o nasıl oluyor hiç bilmiyorum değerleri falan bu hafta benimde var bakalım hayırlısı .selam herkese,
bugün 50 gr şeker yükleme testi yaptırdım. açlık sonucum 65, bir saat sonra ise 68 çıktı. çok korkmuştum diyabet çıkacak diye ama allaha şükür sonucum çok çok iyi geldi. darısı başınıza...
Oy oyy odası bile hazır şimdiden sağlıkla gelsin inşallah annesi :)) Hoşgeldin bu arada:)herkese merhaba bende aralık 2011 anneseyim ilk bebeğim erkek biraz heyecan ve korkuda var tabi :) burayı bulamamıştım ama herkes burada sanırım ve paylaşımları okumak güzel. herşey yolunda benim için şeker yüklemesini bu hafta yaptıracağım yada iş durumuna bağlı olarak haftaya şuan 25. hafta 2 günlük geç kalmam herhalde.
aşışveriş kısmında bizde odasını aldık. teyze ve anneanne kıyafetlerini aldı. odası var ama hala isme karar veremedik :)
Herkese Selam
Geçen hafta Cuma Günü 50 Gr Şeker Yükleme Testimi yaptırdım.
İlki 74 İkincisi 168 çıktı , Haftaya 100 Gr yükleme yapılıcak sanırım 140 'ın üstü gebelik şekeriymiş ..
Moral 0 bende(
Bu işte olması gereken yaklaşım.Çok teşekkürler Özgedoruk, Sevgiliye-34'e yazdığın sözlerin bana da ilaç gibi geldi. Ben de Fragmin kullanıyorum (Cleaxane muadili) ve hipotiroid için de ilaç kullanıyorum. Aptt değeri dediğin nedir? Ben sonucu 15 günde çıkan antifaktör 10 A diye bir tahlil yaptırıyorum ve onun sonucuna bakarak dozajım ayarlanıyor. Bu aptt sonucu ne kadar zamanda çıkıyor ve tahlilin ücreti nedir öğrenebilir miyim? (antifaktör 10 A'yı 155 Tl'ye yaptırıyorum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?