- 7 Ağustos 2010
- 204
- 26
- 98
selam canım ALLAH tamamını erdirsin inş..evet biz riskli gebelik geçiriyoruz ama yiyecek bir lokma ekmekleri varsa öyle yada böyle gelecekler tek farkları bizi biraz daha korkutup öyle geleceklerCanım; seni o kadar iyi anlıyorum ki... Benim bebeğim 3. tüp bebek denemesinde oldu. Ben de pıhtılaşma için iğne kullanıyorum. 1-2 hafta öncesine kadar günde 2 tane kullanıyordum, daha yeni günde 1 adede düşürdü doktorum. Bu bayram tatilinde eşim giysi alışverişi yapmak istedi bebeğimiz için. Birkaç parça birşey aldık. Bir de yurtdışına tatile gitmiştik kısa bir süreliğine, orada bir oyuncak görüp kızıma alıcam ben bunu diye aldı. Odası için de çok güzel bir atlıkarıncalı müzik kutusu ile ayın üzerinde oturan bebek melek aldı.Düğmesini açınca beyaz ayın içinden farklı renkte ışıklar çıkıyor, aydınlatma olarak kullanılıyor. Diyeceğim o ki; eşimi öyle görünce içim nasıl cız ediyor anlatamam sana. Çok korkuyorum ya kötü bir şey olursa diye. Çünkü henüz kucağımızda değil ama şimdiden ailemiz oldu o. Eşim her sabah - akşam konuşuyor onunla. Kızım da anlarmış gibi babası onunla konuşmaya başlayınca tekmeleri atmaya başlıyor. Yani seni ferahlatacak kelimeler bende yok maalesef, çünkü ben de aynı senin gibi hissediyorum, sadece bunu paylaşayım istedim seninle. Belki arkadaşlar yardımcı olurlar bize. Herkeste bir endişe var biliyorum, kucağımıza alana kadar da böyle olacak. Sadece biz daha fazla risk altında olduğumuz için daha fazla endişeleniyoruz.
Bu arada yanlış görmediysem aynı gündeyiz seninle.
saol canım inş dediğin gibi bol bol dua edelim..geçen hafta beni sağlık ocağından telefonla çağırdılar gittim hemşire tansiyonumu ölçtü dedi ayda bir geleceksin buradanda biz takip edicez seni ve dediki bebeğin kalbini dinleyelim uzan uzandım küçük bir alet getirdi gezdirdi gezdirdi aleti karnımda ama kalp atışını duyamadık bugün hiç oynadımı dedi bilmem dedim dedi dikkat et eğer bugün oynamazsa hemen doktora git kalp atışı yok hadi gelde ne yap eve geldim ağlamaktan öldüm eşim zorla doktora götürdü doktorum baktı gayet sağlıklı sağlık ocakları bizim işimize karışmasın neden bukadar hastalarımızı tedirgin edip yolluyorlar dedi kızdı yani ogünden beri tedirginliklerim arttı ama dediğim gibi rabbimden hayırlısı o ne dilerse o olur.. hayırlısı olur bizler için inş aminnBizde görür müyüz acaba kız bu günleri evet aynen sıkıcı :)) Ha haa Kayyuya bayılıyordu bizimkide sıkıldı artık değiştirdiSalonda bişeyler yapıyordu kaşla göz arası anasını ağlatmış salonun neymiş gitar çalacakmışta sahne hazırlamış kendine
Mardinciğim çanta çok hoş beğendim tatlış. Bende evdeki çantalardan kullanırım diyorum aslında kocişin sırt çantası var onu kullanmakta istiyorum ama çok hantal :)) Sırt çantası ya da omuzdan askılı daha rahat olur değil mi ?
Sevgiliye 34 merhaba güzel annecik görümcemdede aynı durum vardı hayırlısıyla bebişi doğdu ve şuan 8 aylık:)) Güzel düşünelim hayırlısıyla herşey güzel olur o zaman inşallah kaygı hepimizde var inan varya hamdolsun normal geçiyor dedi doktor ama genede ufak bişeyi büyütüyorumda büyütüyorum rüyalarımda kaybediyorum hattao derece etkileniyorum Allah korusun Cenabı Allah nasip ederse bişeycik olmaz bolbol dua edelim .
hoşbulduk canım çok güzel düşünüyorsun ne mutlu sana benimde 2 kaybım var 2 kürtajdan sonra bu 3.cü şükür şimdilik sorunsuz geldik rabbim devamını nasip etsin inş ve bişey sorucam arkadaşım benim tahlillerime baktı doktorum ve hamile kalırsan doğuma kadar iğne kullanacaksın dedi ve ben bugüne kadar hiç kan değerime bakılmadan iğne kullanıyorum clexane 04,ml ve doğumdan 1 hafta önce bırakacakmışım acaba değerlerim sabit belli diyemi kanda bakılmıyor ve tek doz devam ediyorum..kafam şimdi yine karıştı..:26:öncelikle hoşgeldin canım
ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, cleaxane 0.4 mg kullanıyordum, dün itibarıyla 0.6 mg a yükseltti doktorum
çok şükür teşhis edilmiş de hastalığımız tedavi oluyoruz, böyle düşünmelisin, defalarca bu yüzden bebeğini kaybeden ama doktorların ihmali yüzünden basit bir test yaptırmadıkları için hastalığı teşhis edilememiş anneler var, biz kesinlikle sürekli şükretmeliyiz
düzenli olarak aptt değerine bakılıp, iğne dozajı ayarlandıktan sonra hiç bir sorun olmayacağını düşünüyorum Allah'ın izniyle,
benim içim çok rahat şükürler olsun, bu dünyada içecek suyu varsa yavrularımızın, hiçbirşey engel olamaz, kimseden daha yüksek riskli olduğumuzu da düşünmüyorum,
ben aynı zamandan troid hastasıyım, onun için de ilaç kullanıyorum ama hergün Rabbime binlerce şükrolsun diyorum
en ufak bir şeyde yıkılmamak dirayetli olmak lazım, beterin beteri vardır unutmamalı, hastalıklar hepimiz için, Allah şifası olmayan dert vermesin
sende hoşgeldin canım ALLAH tez zamanda hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi amiinn..herkese merhaba bende aralık 2011 anneseyim ilk bebeğim erkek biraz heyecan ve korkuda var tabi :) burayı bulamamıştım ama herkes burada sanırım ve paylaşımları okumak güzel. herşey yolunda benim için şeker yüklemesini bu hafta yaptıracağım yada iş durumuna bağlı olarak haftaya şuan 25. hafta 2 günlük geç kalmam herhalde.
aşışveriş kısmında bizde odasını aldık. teyze ve anneanne kıyafetlerini aldı. odası var ama hala isme karar veremedik :)