2011 Aralık Anneleri

ayyyy çokkkkk üzüldüm geçmiş olsunnn.. inşallah birşey olmaz dedikleri gibi kese kendini tamir edebilir.. dualarım onunla ve hepimizle Allah bebeklerimizi korusun ve bize bağışlasın..

Ay cok uzuldum Rabbim yardimcisi olsun umarim hersey yoluna girer.Dua ederiz tabiki merak etmesin

canım link açılmıyor..
sen nerden girdiğii tarif et biz ordan bakalım...
canım sayfaları dolaşırken görmüştüm bu linki kopya ettim sonra girdim.. ama şimdi denedim olmuyor.. acaba oylamayımı kapadılar???

tanem gönderine bayıldım ben ilk kez gördüm ve kopyalayıp eşime mail attım.. çok güzel yaaa

Allah yardımcısı olsun, tez zamanda iyi haberlerini alırız inşallahh

yasmincim kafana takılıcak birşey yokken senin doktorun niye seni bu kadar tedirgin ediyor ,çok kızdım şimdi olması gerekenden az olunca alt sınırda falan diye korkutmuş şunları ye bunları ye demesi gerektiği yerde,neyseme ben sana birkaç şey yazayım o zaman direk bebişe giden besinler ,nohut,kuru fasulye,barbunya haşla dolabına koy arada çıkar ılısın güzelce ılık suyla geçir sonra afiyetle ye bacım,sütünü muzla iç direk bebişe gidiyor ,yemeklerini yedikten yarım saat sonra yat soluna şöyle güzelce dinlen çok aşırı gezmeki o vakitte bebişe gidiyor mamacıklar ,patates yemekleride çok besleyici özellkle ,omega3 kullanıyorum ben balık yiyemiyorum bununda direk bebeğe gittiğini söylemişti doktorum.

rabbim yardımcısı olsun inşallah bebiş zamanına kadar annesinin karnında kalır dualarım buseli ile ,adını falan bliyorsan söyle canım dua ederken direk ismen edelim .

çok çok üzüldüm ya inş iyi olurlar ben ulaşmaya çalışıcam bi iki saat sonra inş iyi haberler veririm size ne olur dularımızı eksiltmeyelim bol bol dua edelim.
kızlar bu arada derya da yok ben kaçırdımmı bayramdan sonra hemenmi gidecekti eğitime bilen varmı ?

TANEM;şimdi gördüm cnm ik günaydın sendenmiş:)))sana da günaydınnn
Günaydın tatlım .
Ya çok üzüldüm Cenabı Allah yardım etsin (AMİN).

Kız babası olunca masallarda değişirmiş :)) Tekrar günaydın kızlar yürüyüşe oradanda markete gittim geldim çok güzel bir sabahtı ta kii Buselinin haberini duyasıya kadar Allahım yardım etsin ya . Demet naber kız ?

ALLAHım yardımcısı olsun,bebişimizi korusun güzel rabbimmmm.

az önce buseliyle konuştum kızlar.. ne olur dualarınızı eksit etmeyin... Allah bebeğini ona bağışlar inşallahh... çok uzun konuşamadık canım yaaa...
kzılar birde ricam var sizden.. evde olan arkadaşlar müsaitseniz bir yasin okuyun ben eve gidince okuyacam şuan işteyim... ne olur dua edin....

nasilsiniz
buseli icin cok uzuldum butun dualrim onunla olurda dogarsa bebegin yasama sansi 80% sadece 1ay gibi kuvezde kalir yuce rabbim zamanina kadar bekletir insallah ama suyu gelmis hersey onun icin hayirlisi olsunnnn...

Canim ben yurtdisindayim inan bir bilgim olsa yardimci olmak isterim ama malesef Turkiyede degilim ben

canim sen nerde kaliyorsun
yani sende bir gurbetkususun
kacinci bebisin.

çok çok üzgünüm inş. rabbim onu ve bebeğini korur, dualarımız onunla, ben iyi olacaklarına inanıyorum

canım deryanın eğitimi bayramdan sonra başlayacaktı hemen, haftaya gelir heralde.. buseliden haber alırsan mutlaka bizi bilgilendir tatlım.

Tüm annecikler ve bebişleri günaydınn

Günaydın annecikler :)) Çoğunuz görmüştür çoktan gerçi ama kız anneleri ve babaları için :))))

Çok güzelmiş yaa tşkler tanemmm..

ALLAH yardımcısı olsunn inş. düzelir ( dualarımız mineyle (

canim sen nerde kaliyorsun
yani sende bir gurbetkususun
kacinci bebisin.

Ben belcikadayim canim evet gurbet kusuyum malesef Allah nasip ederse ikinci bebegim olucak.ilk kiziminda tum gelismelerini dogumu herseyi burdan paylastim simdi 3 bucuk yasinda oldu.Insallah bu kizimida saglikla dunyaya getirir nice yaslarini gorurum.Sen nerde kaliyorsun ?

Kızlar herkese merhaba, bizde bu hafta işe döndük ama işler bir hayli yoğun takip etmeye çalışıyorum ama yazamıyorum bir türlü.
İnşallah herkes iyi bir bayram geçirmiştir...

Buseli için çok üzüldüm Allahım acil şifalar versin bebeğini ona bağışlasın bol bol dua edelim Allah kimseye göstermesin hepimizin başına gelebilirdi...

gunaydin herkese...

20 gun kadar olmayacakti diye hatirliyorum. bir terslik yok yani canim meral etme...

rabbim yardımcısı olsun inşallah bebiş zamanına kadar annesinin karnında kalır dualarım buseli ile ,adını falan bliyorsan söyle canım dua ederken direk ismen edelim .

mineydi canim ismi arkadasimizin..

hangi hastanede biliyor musun?

gunaydin herkese...

20 gun kadar olmayacakti diye hatirliyorum. bir terslik yok yani canim meral etme...

mineydi canim ismi arkadasimizin..

hangi hastanede biliyor musun?
avdıalr hospitalda canım
bende telf var istersen özelden yazarım

allah buselinin ve bebeğinin yardımcısı olsun.
bebeğini ona bağışlasın.

dilerim bir an önce toparlanırlar ve herşey yoluna girer.

allah yardımcısı olsun.dualarımız onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…