Sevgili Aralik Anneleri,
lütfen benim icin Dua edin arkadaslar. Demin doktordan geldim ve rahmimin git gide kisaldigini söyledi doktor. Hemen hastaneye yatmami söyledi, erken dogum gerceklesebilirmis. Cok korkuyorum arkadaslar. Insallah Oglusuma birsey olmaz. Simdi eve geldim bir kac esya hazirlayip ablami bekliyorum, hastaneye o götürecek. Dualarinizi bizden eksik etmeyin. Hepiniz kendinize ve bebislerinize iyi bakin. Allah´a emanet olun. Insallah hayirli haberlerle dönerim
canım tam açılımını bilmiyorum ama kandaki sulanma oranına bakalım diyor doktorum, çalıştığım yerin kliniği olduğundan orda yaptırıyorum ben ücretsiz olarak, bir kaç saat içinde çıkıyor sonuçlar, olması gereken değerler 25-43 arasıymış benim önceden 32 iken bu sefer 25 çıktı, doktor da iğnemin dozajını yükseltmemi istedi, benim teşhisim trombofili, tek gende mutasyon olduğu söylendi, iğneye ilaveten günde 1 tane coraspin alıyorum
RABBİM ne dilerse o olur rabbim biz aciz kullarının senden istediği bizleri zor imtihanlarla sınama sabrından nasip et..inş arkadaşımız hayırlısıyla kendini toparlar ve sağlıkla günü geldimi bebişini alır kucağına..rabbimden acil şifalar dilerim..kızlar günaydın
az önce buseli ile konuştum hastanedeymiş akşam suyu gelmiş çok dua edin olurmu doktor kese yırtıldığında kendini tamir edebilirde demiş ama etmeyedebilir demiş henüz 26 haftalık olduğundan bebeğin gelmemesi için müdahele ediliyomuş size haber vermemi söyledi hepinizden ricam çok dua edin olurmu((((
Allah hepimize yardım etsin ben iyim bu arada bugün dönücem tatilden şu an tatildeyim buseli için girdim nolur dualarınızı eksik etmeyin
dualarımız tüm anne adayları ve tüm hasta kardeşlerimize olsun..rabbim dermansız dert vermesin ben ilk dün geldim bu topiğe ve sıkıntılarımdan sorunlu riskli gebeliğimden bahsettim... ama görüyorumki hamilelik olayı ne olursa olsun tüm hamişler için riskli gurubunda rabbim sağlıkla günü gelince hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi emeklerimizi boşa çıkarmasın inş..AMİİİNN...Sevgili Aralik Anneleri,
lütfen benim icin Dua edin arkadaslar. Demin doktordan geldim ve rahmimin git gide kisaldigini söyledi doktor. Hemen hastaneye yatmami söyledi, erken dogum gerceklesebilirmis. Cok korkuyorum arkadaslar. Insallah Oglusuma birsey olmaz. Simdi eve geldim bir kac esya hazirlayip ablami bekliyorum, hastaneye o götürecek. Dualarinizi bizden eksik etmeyin. Hepiniz kendinize ve bebislerinize iyi bakin. Allah´a emanet olun. Insallah hayirli haberlerle dönerim
kaşınma vs. oluyor allahtan göbeğimde başlamadı daha yani.. bakalım nasıl olacak...kasılma dediğiniz şey nasıl bilmiyorum ama genelde göbek deliğimin hemen altında bazen bebiş toplanıyormuş gibi oluyor ve sert oluyor hafif ağrı veriyor..
kasılma dediğiniz o olabilirmi???
Canım, aynısı bende de oluyor. Sanki orada bir hareket oluyor ve bebek sığmıyor gibi bir hisle beraber hafif bir ağrı. Çok yorulduğum zaman (mesela bayram tatilinde yaptığım gibi günde 5-6 saat yürüyünce) daha fazla oluyor. Ben internette araştırınca bunların Braxton-Hicks kasılması denen şey olduğuna karar verdim naçizane. İleriyi okumadan yorum yapıyorum, belki zaten bunu diyen arkadaşlar olmuştur.
Sevgili Aralik Anneleri,
Özgedoruk, teşekkür ederim canım. Bunu bir doktoruma sorayım ben. Eksik bir şey olmasın. Dediğim gibi bana yaptıkları testin sonucu 15 günde çıkıyor, o çıkana kadar kana n'oluyor vs. bilen yok. (Ya arada birden pıhtılaşırsa mesela)
Sevgili Aralik Anneleri,
kızlar günaydın
az önce buseli ile konuştum hastanedeymiş akşam suyu gelmiş çok dua edin olurmu doktor kese yırtıldığında kendini tamir edebilirde demiş ama etmeyedebilir demiş henüz 26 haftalık olduğundan bebeğin gelmemesi için müdahele ediliyomuş size haber vermemi söyledi hepinizden ricam çok dua edin olurmu((((
Allah hepimize yardım etsin ben iyim bu arada bugün dönücem tatilden şu an tatildeyim buseli için girdim nolur dualarınızı eksik etmeyin
Sevgili Aralik Anneleri,
hadi bakalım inşallah daha da çok dayanır minenin bebeği....kizlar mine mesaj atti diyor ki:
tesekkur ederim butun arkadaslara. bugun bekleyelim dedi doktor. arada suyum yine geliyor. yarin daha netlesir. bebegim yarina dayanacak insallah. dualarinizi eksik etmeyin.
dualara devam kizlar.. allah hepimizin yardimcisi olsun.. cok stress oldum insallah sonu guzel biter bu gunlerin...
kizlar mine mesaj atti diyor ki:
tesekkur ederim butun arkadaslara. bugun bekleyelim dedi doktor. arada suyum yine geliyor. yarin daha netlesir. bebegim yarina dayanacak insallah. dualarinizi eksik etmeyin.
dualara devam kizlar.. allah hepimizin yardimcisi olsun.. cok stress oldum insallah sonu guzel biter bu gunlerin...
Buseli ve Aytanem arkadaslarima cok uzuldum Allah yardimcilari olsun.Insallah bu zor gunleri sorunsuz atlatirlar.Yasmin_84 arkadasim sende fazla uzulme artik.Bak yavas yavas kilosu normale donuyo.Ay Rabbim hepimizin evladini bagislasin zamaninda ve saglikli dogumlar yapalim insallah.Bugun kotu haber alip durduk umarim yarina daha guzel haberler aliriz..
offffffff kizlar nedir bugun yaaaaa
buseli ve aytaneme yuce rabbim yardim etsin saglikli sihhatli bebislerini zamaninda kucaklarina alamyi nasip etsin.
offffffff insan cok stress olzyor ya turkiyedede bu canta olayi varrrrr o kadar gereksiz seyleride istiyorlarki hastaneler sacma yani.
bizde dogum yap hicbisey goturme hastane herseyini veriyor sadece cikisda bebege ve kendine kiyafet o kadar ....
ve turkiyedeki arkadaslar en onemlisi pedlerinizi kaliteli uzun ve kalinlarindan alin ve coooookkk olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?