Dogru canim ben cantama sadece bebegin atletlerini zibinlarini tulumlarini sapklarini eldivenlerini kisacasi bebegin giysi bakimindan ihtiyac duydugu seyleri koyuyorum kendim icinde ic camasirlari pijama takimi dogumda giymek icinde kisa bir gecelik ve havlu takimimi koyuyorum.birde makyaj cantam ( taragim parfum vs.) Pedleri hastane veriyo cocugun bezlerini hastane veriyo sampuanini pisik kremini vitaminini herseyini hastane veriyo.Hastaneden cikarkende hepsini alip eve geliyorsun bezini islak mendili sampuan setini kremini falan.onlar en az 1 ay rahat gidiyo.sonra aliyorsun biten seyleri.Ayrica burda 6 gun hastanede istirahat ediyorsun tamduzelip cikiyorsun eve iyi oluyo.
ya arıycam ama korkuyorum arayamıyorum mineyivalla ne yalan sölim kötü haber alıcam diye de burayı okumaktan korkuyorumm sabah olmazki artık ya acayip üzüldüm valla
adaşım sanada çok geçmiş olsun ya kazadan dolayı dikkat et kendine,cumayada az kaldı sen benden önce görücen ama :)))
kizlar mine mesaj atti diyor ki:
tesekkur ederim butun arkadaslara. bugun bekleyelim dedi doktor. arada suyum yine geliyor. yarin daha netlesir. bebegim yarina dayanacak insallah. dualarinizi eksik etmeyin.
dualara devam kizlar.. allah hepimizin yardimcisi olsun.. cok stress oldum insallah sonu guzel biter bu gunlerin...
Dogru canim ben cantama sadece bebegin atletlerini zibinlarini tulumlarini sapklarini eldivenlerini kisacasi bebegin giysi bakimindan ihtiyac duydugu seyleri koyuyorum kendim icinde ic camasirlari pijama takimi dogumda giymek icinde kisa bir gecelik ve havlu takimimi koyuyorum.birde makyaj cantam ( taragim parfum vs.) Pedleri hastane veriyo cocugun bezlerini hastane veriyo sampuanini pisik kremini vitaminini herseyini hastane veriyo.Hastaneden cikarkende hepsini alip eve geliyorsun bezini islak mendili sampuan setini kremini falan.onlar en az 1 ay rahat gidiyo.sonra aliyorsun biten seyleri.Ayrica burda 6 gun hastanede istirahat ediyorsun tamduzelip cikiyorsun eve iyi oluyo.
Geçmiş olsunaynen burdada boyle seker hatta ozel birtanede ebemiz oluyor hastaneden cikarkende 5-6 dr den geciyorsun yaniiiiiii
adasim saol ya benim bellimde biraz problem var kasiklarda kasilmada yapiyor ve pazar gunu pambe bir leke geldi onun icin yarin gidicem canim
seninkinede az kaldi bende seker sonucunui ogrencem cok merak ediyorum
ya kizlar ben su 2 ayda cok kg aldim insallah bisey cikmaz ya oglumda cok ugrasdim bunda ugrasmak istemiyorum cocukla gitmek cok zor oluyorrrrr...
kizlar mine mesaj atti diyor ki:
tesekkur ederim butun arkadaslara. bugun bekleyelim dedi doktor. arada suyum yine geliyor. yarin daha netlesir. bebegim yarina dayanacak insallah. dualarinizi eksik etmeyin.
dualara devam kizlar.. allah hepimizin yardimcisi olsun.. cok stress oldum insallah sonu guzel biter bu gunlerin...
gunaydın kızlar ..
kardesımı evlendırdım geldım ..kendı düğünümde bu kadar oynamadım yorulmadım ..
ama cok uzuldum hem buselı arkadasımıza hem de aytanem'e
ınsallah zamanında gelır bebeklerı atlatırlar ..
buselının telını bende alabılır mıyım ozel mesajla atarsanız sevınırım kızlar
hayırlı olsun canım kardeşin ömür boyu çok mutlu olsun
buselinin telf özelden yazdım bakarsın
çok tesekkur ederım canım ..
Ne kadar güzel altı gün yatmak ben doğumdan sonra bana evde kim bakacak onu düşünüyorum kara kara annem var babam rahatsız bırakıp kalamaz, ablam var benden bir ay önce doğum yapacak, kayınvalidem var birtek ona gebe kalmak istemiyorum şimdi durmadan üfleyip püfleyecek, başımada kakabilir sonra pof ya . Eşimin gerçek annesi olsaydı ve yaşı bu kadar (38) genç olmasaydı hiç korkmazdım sanırım .
Selam kızlar nasılsınız?
Uzun zaman oldu. Sizlerle haberleşmeyi çok özledim...
Bir kaç mesaj attım ama sanırım formun aktif olmadığı zamanlara denk geldi.
Tekrar geçen bayramınızı tebirk ediyorum. Bu üçüncü :)
Buseli ve aytanemim erken doğum riskimi var acaba... nedir durumları? ... Benim içinde öyle bir risk vardı. ama şuan yok. Dün doktora gittim herşey yoluna girmiş. İnşallah Buseli ve aytaneminde durumları normale döner.
benle ilgili beni sıkıntıya sokan başka bir durum var. Sezeryan olmak istemiyorum fakat doktor sezeryandan başka alternatifimin olmadığını söyledi. İlk gebeliğim ve yaşım 36 risk gurubundaymışım.
Başka bilmem gereken şeyler varmı acaba sizlerle ve diğer arkadaşlarla ilgili. Umarım herkes için herşey yolundadır..
Geçmişi okuyamayacağım. 1 ayı geçti nete girmeyeli. Bir de Turkcell Vınnla nete giriyorum nette fazla zaman geçirmek istemiyorum zararlarından dolayı.
Buseli ve Aytanem
umarım ikinizde sağlıklı bi şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.hepimiz dua ediyrouz. hamilelerin duası kabul olurmuşş belki en erken annelik duygusunu siz yaşıycaksınızz Allah ın izniylee.
böle şeyleri duuyunca bende tedirgin olmaya başladım. benimde günlerdir inanılmaz mide yanmalarım var. hatta geçen gün çıkartırken kan falan geldi.reflü başlangıcı vardı önceden şimdii baya bi ilerledi sanırım.akşamları kafamı yastağa koyup yatay bi şekilde uyuyamıyorum. oturur poziyonda nerdeysee.umarım geçici bişidirr
gunaydın kızlar ..
kardesımı evlendırdım geldım ..kendı düğünümde bu kadar oynamadım yorulmadım ..
ama cok uzuldum hem buselı arkadasımıza hem de aytanem'e
ınsallah zamanında gelır bebeklerı atlatırlar ..
buselının telını bende alabılır mıyım ozel mesajla atarsanız sevınırım kızlar
çok tesekkur ederım canım ..
hayırlı olsun cnm. Allah mutluluklarını daim etsin..
Selam kızlar nasılsınız?
Uzun zaman oldu. Sizlerle haberleşmeyi çok özledim...
Bir kaç mesaj attım ama sanırım formun aktif olmadığı zamanlara denk geldi.
Tekrar geçen bayramınızı tebirk ediyorum. Bu üçüncü :)
Buseli ve aytanemim erken doğum riskimi var acaba... nedir durumları? ... Benim içinde öyle bir risk vardı. ama şuan yok. Dün doktora gittim herşey yoluna girmiş. İnşallah Buseli ve aytaneminde durumları normale döner.
benle ilgili beni sıkıntıya sokan başka bir durum var. Sezeryan olmak istemiyorum fakat doktor sezeryandan başka alternatifimin olmadığını söyledi. İlk gebeliğim ve yaşım 36 risk gurubundaymışım.
Başka bilmem gereken şeyler varmı acaba sizlerle ve diğer arkadaşlarla ilgili. Umarım herkes için herşey yolundadır..
Geçmişi okuyamayacağım. 1 ayı geçti nete girmeyeli. Bir de Turkcell Vınnla nete giriyorum nette fazla zaman geçirmek istemiyorum zararlarından dolayı.
slm cnm neden sezeryandan başka alternatifin yokmuş peki sebebi ne??
cnm mıde yanması konusunda bende aynen senin gibiyim oturur vazıyette yatıyorum bu aylarda normal bebek buyudukce mıdeye baskı yapıyor ve mıde asitleri daha kolay yukarı kacıyor..halk arasında da bebek saçlanıyor derler:)) ben bugun gaviscon surup aldım daha önce kızımda da kulllanmıştım rahatlatıyor doktoruna soylersen sana da tavsıye eder sanırım..
sumakcım hayırlı olsun cnm kardeşine bir ömür boyu mutluluklar dılerım
Sumakcığım bende kardeşini tebrik ediyorum.
Allah mutluluklarını daim etsin canım..
Hopur hopur oynadığına göre sağlığın iyi, maşallah... Sağlığın daim olsun inşallah..
Tamamımızın da inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?