Selam kızlar nasılsınız?
Uzun zaman oldu. Sizlerle haberleşmeyi çok özledim...
Bir kaç mesaj attım ama sanırım formun aktif olmadığı zamanlara denk geldi.
Tekrar geçen bayramınızı tebirk ediyorum. Bu üçüncü :)
Buseli ve aytanemim erken doğum riskimi var acaba... nedir durumları? ... Benim içinde öyle bir risk vardı. ama şuan yok. Dün doktora gittim herşey yoluna girmiş. İnşallah Buseli ve aytaneminde durumları normale döner.
benle ilgili beni sıkıntıya sokan başka bir durum var. Sezeryan olmak istemiyorum fakat doktor sezeryandan başka alternatifimin olmadığını söyledi. İlk gebeliğim ve yaşım 36 risk gurubundaymışım.
Başka bilmem gereken şeyler varmı acaba sizlerle ve diğer arkadaşlarla ilgili. Umarım herkes için herşey yolundadır..
Geçmişi okuyamayacağım. 1 ayı geçti nete girmeyeli. Bir de Turkcell Vınnla nete giriyorum nette fazla zaman geçirmek istemiyorum zararlarından dolayı.
selam kızlar nasılsınız?
buseli ve aytanemim erken doğum riskimi var acaba... Nedir durumları? ... Benim içinde öyle bir risk vardı. Ama şuan yok. Dün doktora gittim herşey yoluna girmiş. Inşallah buseli ve aytaneminde durumları normale döner.
Benle ilgili beni sıkıntıya sokan başka bir durum var. Sezeryan olmak istemiyorum fakat doktor sezeryandan başka alternatifimin olmadığını söyledi. Ilk gebeliğim ve yaşım 36 risk gurubundaymışım.
Başka bilmem gereken şeyler varmı acaba sizlerle ve diğer arkadaşlarla ilgili. Umarım herkes için herşey yolundadır..
Geçmişi okuyamayacağım. 1 ayı geçti nete girmeyeli. Bir de turkcell vınnla nete giriyorum nette fazla zaman geçirmek istemiyorum zararlarından dolayı.
ben hala seker testımı yaptıramadım ya 24-28 hafta arası ıdı ..
doktorum ızne cıktı sonra bayram sonra bızım dugun sımdı ıkı gunde dogumu varmıs doktorun ..persembe gunu gıdecegım
o zamanda 27+6 olucak yanı tam sınırda bırsey olmaz herhalde dımı ..
kızlar mineyle konuştum az önce ultrasonda bakmışlar suyu tamamen bitmiş yarın sabaha kadar bekleyip sezeryana alıcaklarmış yaşamayabilir demişler,şu an nasıl kötüyüm sesi çok kötü geliyodu ağlıyodu galiba dua edin yapıcak başka bişey yok dedi,inş allah ım bizim bebeklerimizin hatrına ona can versin.kızlar ne olur dua edin esirgemeyin sesini duydum nasıl kötü olmuştu allah ım almasınlar inş can ver ona ne olur,
yaaa çok kötü oldum inşallah allah bebişi annesine babasına bağışlar. Peki bu olayı tetikleyen bişey olmuş mu acaba yoksa aniden mi olmuş biliyor musun
allah herkesin bebişine sağlık sıhhat versin
kızlar mineyle konuştum az önce ultrasonda bakmışlar suyu tamamen bitmiş yarın sabaha kadar bekleyip sezeryana alıcaklarmış yaşamayabilir demişler,şu an nasıl kötüyüm sesi çok kötü geliyodu ağlıyodu galiba dua edin yapıcak başka bişey yok dedi,inş allah ım bizim bebeklerimizin hatrına ona can versin.kızlar ne olur dua edin esirgemeyin sesini duydum nasıl kötü olmuştu allah ım almasınlar inş can ver ona ne olur,
ediyoruz tabii cnm yaa... hatta namazımı kılıp yasin okuyacam ona Allah'ın izniyle( numarasını bana da verirsen mesaj atarım ben de. ya da sen iletirsen sevinirim onu ne kadar çok merak ettiğimizi ( :2::2::2:
sabahtan beri diken üstündeydim zaten, canım şimdi kimbilir ne durumdadırmine kaçıncı haftadaydı biliyor musunuz? 25.26. haftada doğup yaşayan bebekler var okumuştum burda, inş. allahın yardımıyla bebişi sağlıkla hayata tutunur ve onu bırakmaz. Elimizden gelen tek şey bol bol dua etmek
bu arada arayıp canını sıkmak istemiyorum bende, böyle zamanlarda insanlar çok konuşmak istemeyebilir, ama konulşursan muhakkak onu düşündüğümüzü ve bol bol dua ettiğimizi söyle olur mu canım??
Mide yanma krizlerim benimde hat safhada. özellikle akşamları başlıyor. Hamileliğimin başından beri hiç geçmedi. . tavsiyeni bende kullanacağım canım. Yarın doktora gidiyorum tekrar.slm cnm neden sezeryandan başka alternatifin yokmuş peki sebebi ne??
Yaş sınırı dedi doktor. 36 yaşım ve ilk gebeliğim olması. Tabi doktorun lafıyla hareket etmeyeceğim birkaç doktora daha gideceğim. Ebeye bile gideceğim.
cnm mıde yanması konusunda bende aynen senin gibiyim oturur vazıyette yatıyorum bu aylarda normal bebek buyudukce mıdeye baskı yapıyor ve mıde asitleri daha kolay yukarı kacıyor..halk arasında da bebek saçlanıyor derler:)) ben bugun gaviscon surup aldım daha önce kızımda da kulllanmıştım rahatlatıyor doktoruna soylersen sana da tavsıye eder sanırım..
Canım ben de bu yüzden nete giremiyorum zaten. Girdiğimdede sayfayı açıyorum neti kapatıyorum yazımı vordde yazıyorum neti açığ gönderiyorum. Biraz uğraştırıyor tabi. Başkada okuyacağım makale varsa onu açıp kopyalayıp neti kapatıyorum.internete vınnla girmek zararlımıymışş kii yaaaaaaaaaaaaaa :26:
amin canım..cok tesekkur ederım canım ..
çok tesekkur ederım cnım
evet ,saglıgımızı ıyı ,ama bugunkı haberler korkuttu benı ..
hepımız ıyı olalım zamanında gelsın bebıslerımız ya...
Canım haklısın ama ben doktor değiştirme rekoru kırdım sanırım. son olarak bu doktoru özellikle sezeryana karşı diye tercih ettim. Bu ay üçüncü doktor. Hamilelik sürem bile doktor sayımdan kısa...Oncelikle seninde bayramin mubarek olsun canim.Yalniz ben doktorun konusunda biraz supheye girdim.Cunku 36 yas cok gec bir yas degil normal dogum icin.Benim kaynanam 39 yasinda normal dogum yapti.Ve burda eger bebek ters gelmediyse ve kordon dolanmasi gibi riskli durumlar yoksa kesinlikle normal dogum yaptiriyorlar.Sezeryan en son care adi ustunde operasyon yani herseyin normali makbuldur.Yani her hangi bir aksilik yoksa doktorunun yasi bahane edip sezeryan diye tutturmasi bana cok sacma geldi.Sirf para icin olmasin canim.Bence baska bir doktora danis canim.
Hoşbuldulduk demetciğim... Bende çok özledim ve ayrı ayrı merak ettim hepinizi. Nasılsın canım iyimisin?
hoş geldin leylacım özlettin kendini bugün bunca habere rağmen seni gördüğüme sevindim döndün mü bodruma yoksa hala ist. Damısın ???
.
Mine hangi arkadaşımız. Çok üzüldüm gerçekten oldukça durumu ciddiymiş. allah yardımcısı olsun. Telefonunu bana veririseniz bende konuşmak isterim.kızlar mineyle konuştum az önce ultrasonda bakmışlar suyu tamamen bitmiş yarın sabaha kadar bekleyip sezeryana alıcaklarmış yaşamayabilir demişler,şu an nasıl kötüyüm sesi çok kötü geliyodu ağlıyodu galiba dua edin yapıcak başka bişey yok dedi,inş allah ım bizim bebeklerimizin hatrına ona can versin.kızlar ne olur dua edin esirgemeyin sesini duydum nasıl kötü olmuştu allah ım almasınlar inş can ver ona ne olur,
Selam kızlar nasılsınız?
Buseli ve aytanemim erken doğum riskimi var acaba... nedir durumları? ... Benim içinde öyle bir risk vardı. ama şuan yok. Dün doktora gittim herşey yoluna girmiş. İnşallah Buseli ve aytaneminde durumları normale döner.
benle ilgili beni sıkıntıya sokan başka bir durum var. Sezeryan olmak istemiyorum fakat doktor sezeryandan başka alternatifimin olmadığını söyledi. İlk gebeliğim ve yaşım 36 risk gurubundaymışım.
Geçmişi okuyamayacağım. 1 ayı geçti nete girmeyeli. Bir de Turkcell Vınnla nete giriyorum nette fazla zaman geçirmek istemiyorum zararlarından dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?