2011 Aralık Anneleri

Oncelikle seninde bayramin mubarek olsun canim.Yalniz ben doktorun konusunda biraz supheye girdim.Cunku 36 yas cok gec bir yas degil normal dogum icin.Benim kaynanam 39 yasinda normal dogum yapti.Ve burda eger bebek ters gelmediyse ve kordon dolanmasi gibi riskli durumlar yoksa kesinlikle normal dogum yaptiriyorlar.Sezeryan en son care adi ustunde operasyon yani herseyin normali makbuldur.Yani her hangi bir aksilik yoksa doktorunun yasi bahane edip sezeryan diye tutturmasi bana cok sacma geldi.Sirf para icin olmasin canim.Bence baska bir doktora danis canim.

hoş geldin leylacım özlettin kendini bugün bunca habere rağmen seni gördüğüme sevindim döndün mü bodruma yoksa hala ist. Damısın ???

Sumakcım allah bir ömür boyu mutlu etsin inş. Bir yastıkta kocasınlar.

buseli ve aytanem kac haftalık hamıleydıkı kızlar yaa neden ööle olmuuşş
ben de bugun şeker yüklemesi yaptırdım yüklemeden önce 84, sonra 85 çıktı :)) bi bardak şekerli su 1 değer etkilemiş sadece
cok şükürr herşeyim normal çıktı , idrar yollarımda enfeksiyon varmış sadece , önemli bişe diiildir herhaldee...

ben de 24 haftaya 2 gün kala yaptırdım cnm. erken oldu yani. ama doktorum bi haftadan bişey olmaz dedi. ki sen sınırın içindesin. hiç birşey olmaz yanii... bu arada buseli için sorun olmazsa sen de bana numarasını özelden atar mısın???

kızlar mineyle konuştum az önce ultrasonda bakmışlar suyu tamamen bitmiş yarın sabaha kadar bekleyip sezeryana alıcaklarmış yaşamayabilir demişler,şu an nasıl kötüyüm sesi çok kötü geliyodu ağlıyodu galiba dua edin yapıcak başka bişey yok dedi,inş allah ım bizim bebeklerimizin hatrına ona can versin.kızlar ne olur dua edin esirgemeyin sesini duydum nasıl kötü olmuştu allah ım almasınlar inş can ver ona ne olur,

Son düzenleme:
Benim ilk gebeligimde cok mide yanmam vardi gaviscon icerek rahatliyordum.Ama nedense bunda hic yok 2 aylikken falan yanma oldu 1 ay kadar falan surdu sonra gecti.Normalde bayagi olmasi lazim simdi bende ama yok.Acaba bunda bebegimin asagida olmasinin bir etkisi varmi.Ilk kizim cok yukardaydi mide yanmasindan duramazdim.Ama bu kizim hep asagida yani sanki bugun dogrucakmisim gibi.Hic yukarda oynamiyo hep gobek hizasinda yada asagisinda oynuyo.Bence bu bir etken olmali bebegin cok yukarda veya asagida olmasi..

yaaa çok kötü oldum inşallah allah bebişi annesine babasına bağışlar. Peki bu olayı tetikleyen bişey olmuş mu acaba yoksa aniden mi olmuş biliyor musun
allah herkesin bebişine sağlık sıhhat versin

yaaa çok kötü oldum inşallah allah bebişi annesine babasına bağışlar. Peki bu olayı tetikleyen bişey olmuş mu acaba yoksa aniden mi olmuş biliyor musun
allah herkesin bebişine sağlık sıhhat versin

cnm sesi çok kötü geliyodu soramadım hiç bişey hatta kilitlendim kaldım yarın alıcaklar diyince off ağlamaktan içim çıktı ya sabah ararım dedim ama dayanamam sanırım hiç bişey yok şu an gözümde inş alırlarda yaşar tek duam bu ALLAH annesine babasına bağışlasın bide bu sezeryan olayı yüzünden 2 sene daha olmaz demiş doktor nasıl yıkılmıştır keşke yanında olabilsem içim paramparça oldu.

Olamaz ya ben cok umitliydim guzel haberler gelicek duzelicek diye.Rabbim evladini bagislasin ona.Cok uzuldum yaa simdi ne durumdadir kimbilir.Acaba kilosu kac bebegin yasama sansiyuzde kac.Ay mahfoldum ya ne olcak simdi beklemekten baska careside yok garibimin

kizlar agustos annelerindde birisi 25 haftalikken dogum yapti ve bebisi suan saglikli sihhatli annesinin yaninda bolbollllllll duaaaa edelim minemize yuce rabbim bebegini bagislasin kuvezde kalmasi hic sorun degil onemli olan annesine bagislasin lutfen dua edelim bu aksamda onlar icin 1 rekat namaz kilalimmmmm

ediyoruz tabii cnm yaa... hatta namazımı kılıp yasin okuyacam ona Allah'ın izniyle( numarasını bana da verirsen mesaj atarım ben de. ya da sen iletirsen sevinirim onu ne kadar çok merak ettiğimizi ( :2::2::2:

sabahtan beri diken üstündeydim zaten, canım şimdi kimbilir ne durumdadır mine kaçıncı haftadaydı biliyor musunuz? 25.26. haftada doğup yaşayan bebekler var okumuştum burda, inş. allahın yardımıyla bebişi sağlıkla hayata tutunur ve onu bırakmaz. Elimizden gelen tek şey bol bol dua etmek

bu arada arayıp canını sıkmak istemiyorum bende, böyle zamanlarda insanlar çok konuşmak istemeyebilir, ama konulşursan muhakkak onu düşündüğümüzü ve bol bol dua ettiğimizi söyle olur mu canım??

ediyoruz tabii cnm yaa... hatta namazımı kılıp yasin okuyacam ona Allah'ın izniyle( numarasını bana da verirsen mesaj atarım ben de. ya da sen iletirsen sevinirim onu ne kadar çok merak ettiğimizi ( :2::2::2:

söyledim cnm senin için dualar ediyoruz aklımız hep sende dedim biliyorum dedi zaten sesi çok kötü geliyodu offfff hele 2 sene olmaz dediler diyince bende tutamadım kendimi belli etmek istemedim hemen kapattım,sabaha kadar dua edicem inş hayırlısıyla alır kucağına.
ben çıkıyorum kızlar hepiniz ALLAH a emanet olun hoşçakalın.

buseli-

del, dehşet üzüldüm şu anda.. ağlıyorum.. dilerim bebeğini sağlıkla ailesine bağışlar YAradan...bugün sanırım lanetli hiç ii haber almadım.. annem aradı.. komşu annemin kızı meme kanseri olmuştu atlattııı .. şimdide gelini lösemi olmuş kendi kocasıda yatalak alzaimer..

ark. görümcesi motor kazası geçirmiş.. sağ tarafı komple gitmiş kemikler dışarıda diyor... burdaki diğer rahmi küçülen arkadaşın haberi.. eşimin iş arkadaşının ikizlerinden biri epilepsi olmuş.. 1 saat krizden çıkamamış...

bir kez daha anladımki.. para bul bulunur halolunur.. ama sağlık elde edilemiyor.. Önce sağlık olsun hepimiz herkes için...

bol dua ediyorum arkadaşlara.. Allah bağışlasın evlatlarını...

Suan tam 26 haftalik yani 26 yi doldurmustu.Eger kilosu yeterince olursa 1 kilodan fazla ki bence olmasi lazim az bucuk.birde cigerleri icin igne yapiyorlar anne karninda ciger gelisimi icin.sanirim onuda yaparlar.Allahin izniyle biraz zor gunler gecirirler ama yasar bebek bence.Allah yardimcilari olsun.Agustos annelrinden biride 26 haftalik dogum yapti ciger icin igne vurmuslar bir gun once sonra 1 kilo 200 gr galiba dogmus bebek.Simdi cok sukur iyi diyo.Umarim mine arkadasimizinda bebegi hayati tutunur.Cok zor bir imtihan allah yardimcilari olsun ve sabir versin..

Çok üzüldüm yaa içim çok kötü oldu inş. yaşarr.. Benm arkadaşım 29 haftalık doğum yaptı şimdi 9 aylık ve 9 kilo bi tosuncuk oldu inş. minemizin bebişi dayanır (

Mide yanma krizlerim benimde hat safhada. özellikle akşamları başlıyor. Hamileliğimin başından beri hiç geçmedi. . tavsiyeni bende kullanacağım canım. Yarın doktora gidiyorum tekrar.

internete vınnla girmek zararlımıymışş kii yaaaaaaaaaaaaaa :26:
Canım ben de bu yüzden nete giremiyorum zaten. Girdiğimdede sayfayı açıyorum neti kapatıyorum yazımı vordde yazıyorum neti açığ gönderiyorum. Biraz uğraştırıyor tabi. Başkada okuyacağım makale varsa onu açıp kopyalayıp neti kapatıyorum.
Bebişim hamileliğin başından beri çok badire atlattı birde vınnlanmasın..
Tabi hiç kulllanmasam daha iyi ama...

cok tesekkur ederım canım ..
çok tesekkur ederım cnım
evet ,saglıgımızı ıyı ,ama bugunkı haberler korkuttu benı ..
hepımız ıyı olalım zamanında gelsın bebıslerımız ya...
amin canım..
Evet haberler korkutuyor. İki hafta önce banada korkutucu şeyler söylediler. bu süre içinde hep dua ettim ve hep siz aklımdaydınız. dua ettim hepimize.. İnsan çaresizliğe bürnünce inşallah diğerleri iyidir hiçbiri kötü bir duruma maruz kalmamıştır diyor.
Birbirimize dualarımız bizi iyi ediyor gerçekten.

Canım haklısın ama ben doktor değiştirme rekoru kırdım sanırım. son olarak bu doktoru özellikle sezeryana karşı diye tercih ettim. Bu ay üçüncü doktor. Hamilelik sürem bile doktor sayımdan kısa...
Yine başka doktora gideceğim bir de çok iyi bir ebe var ona gideceğim. Aynı şeyi söylerlerse bu doktorda devam edeceğim. Çünkü gerçekten içime sindi.
Benimki ilk gebelik olduğu içinmiş. Daha evvel gebelik yada doğum geçirmediğim içinmiş. Ama bakalım.

hoş geldin leylacım özlettin kendini bugün bunca habere rağmen seni gördüğüme sevindim döndün mü bodruma yoksa hala ist. Damısın ???
.
Hoşbuldulduk demetciğim... Bende çok özledim ve ayrı ayrı merak ettim hepinizi. Nasılsın canım iyimisin?
Hala istanbuldayım. Bir ay daha burdayım. Ondan sonrada 8 hafta kalıyor doğuma sanırım gitmem . Doğumu burada yaparım. Doktor sıkıntım vardı zaten bodrumda burada bu sorun olmaz.
İstanbul buluşması oldumu acaba. Ben ramazanda iyi değildim zaten bir tarafa gidemezdim ama şimdi iyiyim...

Mine hangi arkadaşımız. Çok üzüldüm gerçekten oldukça durumu ciddiymiş. allah yardımcısı olsun. Telefonunu bana veririseniz bende konuşmak isterim.

Luveyla'cım; yaşından başka bir sebep sundu mu doktorun? Ben de 35 yaşındayım, pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum (normal doğum konusu tartışmalıdır bu iğneyi kullananlar için) ama doktorum normal doğum için bir engel görünmediğini söylemedi. (ama tabii son anda ne olacağına bakmak lazım da dedi.)

demettuba arkadaşım sanada teşekkür ederiz bizi sürekli bilgilendirdiğin için...
buseli arkadaşımıza çok üzüldüm ve duacısıyım... umarım bebişi sağlıkla sıhhatle bahtının güzelliğiyle gelir annesinin kucagına allah buselinin ve bizim bebişlerimize uzun ömürler versin inşallah....

AyTanem umarım senin güzel haberlerinide alırız kısa zamanda.. rabbim sizlere sağlık şifa versin ...

çok güzel bir gün geçirdiğimi düşünüyordum fakat bunları okuyunca çok üzüldüm gerçekten insanın ister istemez yaşlar süzülüyor gözlerinden rabbim bizlere ve meleklerimize sağlık sıhhat mutluluklar nasip etsin inşallah....

Sumakcım Allah kardeşini bir yastıkta kocatsın mutlu mesut olsunlar eşiyle birlikte yaşlanmak nasip olsun inşallah....

buseli ve diğer arkadaştan haber alan olursa lütfen geciktirmeden bizede haber versin lütfen...

Buseli inşallah tüm bunları 1-2 ay sonra kucağında bebeğiyle beraber okuyacak. İnşallah bebeği de o da sağ salim atlatacak bu badireyi. Allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…