Sağ ol canım hayırlısıyla bir doğsunda bebeklerimiz sonrası için kaygılanmıyorum bugün itibariyle kızlara çok üzüldüm
Senin adina uzuldum canim dogumdan sonra iyi bir bakim sart keske sana bakabilecek daha yakin biri olsaydi.Gercek kaynanan olsaydi belki daha rahat olurdun.Allah yardimcin olsun canim.Benim dogumuma annem ve babam geliyo ama zaten ben hastaneden bayagi duzelmis bir sekilde cikiyorum.Maksat torunlarini gorsunler birazda tabi yardim.Cok sukur bakim hastanede yapiliyo kendini toparlayip cikiyorsun.
Bende çok emrak ediyorum nedenini Buselinin normaldi bütün değerleri çünkübeklesin tabi hemen karar vermesinler sonuna kadar beklesin biliyorum hiç bişey olmayacak..
bende çok stres oldum bugün ve kızım hiç oynamadığı kadar oynadı bugün huzursuzlandı kuzucum... sabahtan beri kıpır kıpır...
ama bu olay neden oldu araştırmak lazım... stresten mi yanlış hareket mi neden olmuştur....
Hayırlı-uğurlu olsun cnm tekrar .gunaydın kızlar ..
kardesımı evlendırdım geldım ..kendı düğünümde bu kadar oynamadım yorulmadım ..
ama cok uzuldum hem buselı arkadasımıza hem de aytanem'e
ınsallah zamanında gelır bebeklerı atlatırlar ..
buselının telını bende alabılır mıyım ozel mesajla atarsanız sevınırım kızlar
uzaSelam kızlar nasılsınız?
Uzun zaman oldu. Sizlerle haberleşmeyi çok özledim...
Bir kaç mesaj attım ama sanırım formun aktif olmadığı zamanlara denk geldi.
Tekrar geçen bayramınızı tebirk ediyorum. Bu üçüncü :)
Buseli ve aytanemim erken doğum riskimi var acaba... nedir durumları? ... Benim içinde öyle bir risk vardı. ama şuan yok. Dün doktora gittim herşey yoluna girmiş. İnşallah Buseli ve aytaneminde durumları normale döner.
benle ilgili beni sıkıntıya sokan başka bir durum var. Sezeryan olmak istemiyorum fakat doktor sezeryandan başka alternatifimin olmadığını söyledi. İlk gebeliğim ve yaşım 36 risk gurubundaymışım.
Başka bilmem gereken şeyler varmı acaba sizlerle ve diğer arkadaşlarla ilgili. Umarım herkes için herşey yolundadır..
Geçmişi okuyamayacağım. 1 ayı geçti nete girmeyeli. Bir de Turkcell Vınnla nete giriyorum nette fazla zaman geçirmek istemiyorum zararlarından dolayı.
Ben uzak duramıyorum netten . Hayırlı zamanda hayırlı şekilde olsun inşallah bebeklerimiz .
Geçmiş olsun. Baharatlı şeyler yiyince daha fazla oluyor bende bir kaç gündür yanma .Buseli ve Aytanem
umarım ikinizde sağlıklı bi şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.hepimiz dua ediyrouz. hamilelerin duası kabul olurmuşş belki en erken annelik duygusunu siz yaşıycaksınızz Allah ın izniylee.
böle şeyleri duuyunca bende tedirgin olmaya başladım. benimde günlerdir inanılmaz mide yanmalarım var. hatta geçen gün çıkartırken kan falan geldi.reflü başlangıcı vardı önceden şimdii baya bi ilerledi sanırım.akşamları kafamı yastağa koyup yatay bi şekilde uyuyamıyorum. oturur poziyonda nerdeysee.umarım geçici bişidirr
Amin tatlım çok üzüldüm çokkızlar mineyle konuştum az önce ultrasonda bakmışlar suyu tamamen bitmiş yarın sabaha kadar bekleyip sezeryana alıcaklarmış yaşamayabilir demişler,şu an nasıl kötüyüm sesi çok kötü geliyodu ağlıyodu galiba dua edin yapıcak başka bişey yok dedi,inş allah ım bizim bebeklerimizin hatrına ona can versin.kızlar ne olur dua edin esirgemeyin sesini duydum nasıl kötü olmuştu allah ım almasınlar inş can ver ona ne olur,
[