2011 Aralık Anneleri

Sağ ol canım hayırlısıyla bir doğsunda bebeklerimiz sonrası için kaygılanmıyorum bugün itibariyle kızlara çok üzüldüm tek derdim bu olsun varsın . Senin adına çok sevindim tatlım gelsinler görsünler torunlarını tabii
Bende çok emrak ediyorum nedenini Buselinin normaldi bütün değerleri çünkü
Hayırlı-uğurlu olsun cnm tekrar .
uza
Ben uzak duramıyorum netten . Hayırlı zamanda hayırlı şekilde olsun inşallah bebeklerimiz .
Geçmiş olsun. Baharatlı şeyler yiyince daha fazla oluyor bende bir kaç gündür yanma .
Amin tatlım çok üzüldüm çok
[

canım öncelikle hayırlısı olsun. kardeşin ömür boyu mutlu olur inşallah. şeker içinde devlet hastanesine gidebilirsin. ben devlette yaptırdım testlerimi.
sonucunu doktora gösterirsin.

seninde geçmiş bayramın mubarek olsun canım.

Allah yardımcısı olsun inşallah. aytanem ve onun için yasin okudum bende. inşallah Allah bebişlerini onlara bağışlar.
benim görümcem 24 haftalık doğmuş. doğdugunda 1 kg mış. şu an 20 yaşında. maşallahı var. sadece astım problemi var. doğduğunda annem onu hamam tasında yıkamış düşünün artık ne kadar küçük olduğunu. eğer yiyecek ekmeği varsa yaşar. biz dua etmeye devam edelim. hayırlısı neyse Allah hepimize onu yaşatsın inşallah

arkadaşlarımıza geçmiş olsun işallah.
ben 24 haftalık ve 25 haftalık doğum yapıp yaşayanları biliyorum biri 690 gram diğeri 920 gram doğmuştu. 690 gram doğan 2 yaşında şimdi iyi bir hastanede olursa işlem yaşar bence ve işallah yaşar rabbim sağlık versin.
ancak benim anlamadığım suyu bitmişte neden yarını bekliyorlar bu tehlikeli değil mi?

Allah yardımcısı olsun. Rabbim güç ver ona. kızlar hep olumlu düşünelim. yaşayacağına ben de inanıyorum bebeğinin . bugün foruma giresim gelmedi. şu an da başım çatlıyor ağrıdan. insa zor durumlarda ne diyeceğini ne yapacağını şaşırıyor valla...

lütfen herkes güzel şeyler düşünsün. hem kendi bebeklerimiz için hem de mine ve aytanem için...

sumak canım hayırlı olsun inşallah kardeşinin evliliği. maşallah yoğun ama güzel günler geçirmişsiniz.

35 yaş sınırmış dedi doktor. Ben 36yım. Ondan evvel amniotik bant sezeryana neden olur dediler ama amniotik bandın bir riski yokmuş şuan. Doktor sadece yaşa ve ilk gebeliğim olmasına bağladı. Durumum şu an gayet iyiymiş. Sadece ciddi bir kansızlık sorunum var sürekli azalıyor bunlada ilgili değil zaten.
Neyse ben doktor değiştirmeye alıştım senin doktora mı gelsem? İstanbuldamısın. son ana kadar şansımı zorlayacağım açıkcası. Sezeryan korkulu rüyam benim. Bu gece hep kabus gördüm doktor böyle dediğinden beri. ağız tadıyla bir gebelik geçirmedim her seferinde beni birşeyle korkuttular. Hiçbiri şuana kadar gerçekleşmediğine göre inşallah doğumumda normal olur. Bol bol hurma yiyiyorum son günlerimde daha da arttıracağım. Rahimi açıyormuş ve normal doğumu kolaylaştırıyormuş.. Siznde bilginiz olsun arkadaşlar...

Haklısın canım. Olumlu düşünüp bol bol dua edelim...
Uzun zamandır forma girmedim ve böyle bir haberle karşılaşmak gerçekten sarstı..
Başının ağrısı içinde çok geçmiş olsun canım. Kendini çok kastın sanırım...

Saplemciğim teşekkür ederim canım. Bayram annemin yanında dahada mubarekleşti şükür.. Ve hala yanındayım...

Ben günümüzün tıppına güveniyorum. Ve benimde erken doğumlarda yaşatılmış ve sağlıklı tanığım insanlar var. Biri de yeğenim. Fakat bebeğin günü doluncaya kadarki ve sonraki bakım süreci çok zor. Allah yardımcıları olsun o sürece maruz kalan tüm ebeveynlere...

mrb kızlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum..nasılsınız ben çok iyiyim şükürler olsun herşey yolunda

geçmişi okudum arkadaşlarımız için çokk üzüldüm allah yardımcıları olsun.benm arkadaşım 26 haftalıkken normal doğum yaptı 1 kilo 100 gramdı oğlu ve şimdi 2 yaşında çokta sağlıklı üzülmeyin ve dualarınızı eksik etmeyin

kızlar yaa... dualarımı okuyup yolladım kızlara, tabii ki hepimize. ama aytanemin gerçek adını bilmiyorum. bilen varsa yazsın. direkt ismine yollamak istiyorum...

slm kızlar ben yan topikten kasım annelerindenim arkadaşlarınıza çok üzüldüm inşallah hayırlısıyla kurtulurlar. olumlu düşünmek lazım 6aylıkları yaşatıyolar artık geçmiş olsun...

rabbim yardımcısı olsun inş bebişi hayata tutunur yaşar..26haftalık dogupta yasayan bebek örnekleri var rabbim hayırlı ömür nasip etsin bebişine inş..dualarımız onunla..kötü olmamak mümkün deil cok üzüldüm cok

AYTANEM de atlatır inş..rabbim her ıkısınınde yardımcısı olsun..

ben kasım annelerindenim. sıkıntıda olan arkadaşlarınızın Allah yar ve yardımcısı olsun. Hepimiz hüzün içinde hayırlı haberler bekliyoruz. Dualarımız sizinle. Allah kolaylık versin inş. amin..

kızlar bende kasım annelerindenim (inşallah)

arkadasınıza cok üzüldüm..allah birbirlerine bagıslasın ikisinide..

benim işyerimde de bi arkadasımın suyu tamamen bitmişti haftasını bilmiyorum ne zamandı... ama şimdi kızı 2 yasında :) inşallah arkadasınızın bebeğine de bişey olmayacak Allahın izniyle ikisinden de hayırlı haberler gelir.. hep beraber dua edelim.. bizim dualarımız kabul olurmus..

BENDE cok üzüldüm arkadaşlara ama ALLAH tan ümit kesilmez arkadaşlar inş bebeişler hayata tutunucaktır

24. haftadan sonraki her haftada bebeğin doğduğu zaman yaşama şansı iyi bir yaşamsal destek de verildiğinde belirgin olarak artar. Yenidoğana yoğun destek verilebilen merkezlerde 24. haftada %20’ye kadar ulaşabilen yaşama şansı 25. haftada %50 olur. 25 haftadan sonraki her gün yaklaşık %4 artarak 29 haftada %90’lara ulaşabilir.

Aytanem ve Buseli'nin Allah yardımcıları olsun, görecek günleri varsa bebekler mutlaka hayata tutunacaktır, bütün dualarımız, iyi dileklerimiz onlarla olsun, gerçekten çok zor bir şey anne baba için

ay kızlar resmen topiğe girmeye korkuyorum. alacağım haberlerden korkuyorum. yarın sabah minenin bebeğini alacaklarsa allahım daha çok ufak. ama yaşatıyorlamış. insallah bişey olmaz. aytanemden hiç haber alamıyoruz. o nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…