2011 Aralık Anneleri

Allah arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.biz yaşamadan bu kadar üzüldüysek onların halini düşünemiyorum.korka korka girdim topiğe.haberi aldığımdan beri başımın ağrısı geçmedi.çok zor bir durum.umarım herşey yolunda gider ve kötü haberlerini almayız.Allahım sen yardım et onlara...

mine ve buseliden hala heber yok sanırım, topiği pek takip edemedim. değerleri normal miydi? neden böyle oldu acaba? çok üzüldüm ya:26: kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm. inşallah hayırlı haberlerini alırız.

Kızlar bende yan topik kasım anneleri'ndenim. Allah kolaylık versin doğum yapacak annelerimize. İyi düşünelim iyi olsunlar. Çok bebek var 6,5 aylık doğan. Artık tıp çok ilerledi 6,5 aylık doğan bebeklerle dolu etrafımız.
Allah hepimizin yanında olsun. Dualarımız bebeklerimizle.

Selam kızlar herkese
bende kasım annesi olucam Allahın izniyle inşaallah ...

zor durumda olan iki arkadaşımız varmış Rabbim yar vede yardımcınız olsun
İnşaallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz dualarım sizlerle

off kızlar yaaaa
hepinize hayırlı akşamlar. geçmiş bayramınız kutlu olsun. bayadır girmiyodum . akşam açayım dedim buseliyle aytanemi gördüm. başımdan aşağı kaynar sular boşaldı çok üzgünüm çok. rabbim sağsalim sağlıklı bi şeklde kavusştursun anne ve bebeklerini yarın inşallah hayırlı haberlerini alırz. ben de akşam geldim drdan, güzel haberlerimi vereyim dedim,okuyunca canım sıkıldı. off patlicam.allahım yardım et nolur

komşu annelerimiz dualarınız için çok teşekkür ederiz rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden... hepimize inşallah sorunsuz hamilelik ve doğum süreci nasip etsin rabbim...

buseli ve AyTanem den haber alan yazsın lütfen...

günaydın kızlar

berbat bi gece geçirdim. bütün gece kabus gördüm. suyum bitmiş hastanedeymişim filan (((
berbattı.
buseliyle aytanem nasıl acaba gece uyandıkça onlar aklımdaydı. inşallah ikiside iyidir

Günaydın herkese..
inşallah güzel haberler alabileceğimiz bir gün olur..
dün stresten midir bilmiyorum kızım bütün gün kıpırdadı hiç bu kadar yani sabahtan akşama kadar oynamamışı sanırım güç vermek istiyor bana.. şuan karnım taş gibi demetin yazdığını okudum... patlayacak gibiyim üzülmek istemiyorum bebişlerimize zarar ama olmuyor işte çok ama çok üzgünüm..
akşam yasin okudum dua ettim inşallah buselinin ve aytanemin bebeği sağlıkla doğar diye ve hepimizin bebeklerini rabbim korusun diye...

diyorum ki acaba başka hastaneye de görünsemiydi buseli dün dedim ama kalkmama imkan yok demişti... sezeryan yapmadan önce başka bir dr ve hastane baksa iyi olurdu bence..

kızlar günaydın.

buseli ve aytanemden haber varmı yeni.. yemin ediyorum asabım bozuk... hayırlı bir gelsin lütfen..

ben de dünkü haberlerden sonra gece hiç uyuyamadım.. dua edip hayırlı haberlerini beklemek dışında yapacak bişeyin olmaması ne kadar kötü umarım bugün güzel haberlerini alırız..

bir umutla açtım forumu güzel haberler vardır diye ama sanırım kimse haber alamadı daha.umarım yakın zamandaa alırızz haberlerini

bu arada herkese günaydın

gunaydin kizlar.

sabah sabah mineyi aramiim dedim ama bisey yapmadan da durulmuyor. hastaneyi aradim 11den sonra sezeryana alincak dediler. ne derece dogrudur bilemiyorum.

bebegin durumu hakkinda bilginiz var mi diye sordum onu doktoruyla goruseceksiniz dediler. hayirli haberler olur insallah....

Son düzenleme:
çok gerginim karnım davul gibi oldu patlayacak gibiyim...
iş te yok sıkıldım topikleri dolaşıyorum aşağıdaki yazıya rastladım...

"canım aynen bende tek kaldığımda çok üzülmüştüm hüngür hüngür ağladım..üstelik uykusuzlukta mahvediyo
akşama kadar çocuk bende akşamda eşim yorulmasın diye yine ben ilgilenmeye çalışıyorum sağolsun eşim bebekle ilgileniyor ama oda yrgun gece yine bende tövbe tövbe bazen isyan edesim geliyo..bazen sıkıldım bu oyundan diyorum bazende eşime acaba alt komşunun kapısına bıraksak geri getirirlermi diyorum allahım onu aratmasın ama çok yorucu bi işmiş ""

eee bizde mi böyle olcaz bu nedir yaaa hep stres hep stres hamileyken sters doğurduğun an stres bebeğe bakarken stres...:84::84:

günaydın kızlar,

hiçbirimzin tadı tuzu çok, dün gece kızlar için çok dua ettim umarım allahım dualarımızı görürde o minik yavruları korur, çok etkilendim galiba birbirimizi hernekadar yüzyüze tanımasakta biz aslında çok yakın olmuşuz, hepinizi çok seviyorum...
tüm gece uykum berbattı saçma sapan rüyalar, sürekli uyanmalar, umarım bügün hayırlı haberler alırız.

yeni dunyaya hosgeldin:)

ben hamile kaldigim gunden beri, anneligin: stress + endise karisimi biseyi yogun yasamak oldugunu dusunuyorum. yine de buna degiyorsa ve annelerimiz bizi bu kadar cok seviyorsa demek ki o minnacik yaratiklarin sevgileri de tum bunlari cekilebilir kiliyor...

günaydın herkese çok etkilendim gece uyuyamadım sanki her an doğum olacakmış hissine ilk defa kapıldım umarım dışarıda yaşayabilecek kadar büyümüşlerdir onlar gözümüzde hep çok küçük Allah hepimizin yardımcısı olsun iyi düşünmek zorundayız çünkü anneyiz

günaydın kızlar nasılsınız..
iyi bir haber alırım umuduyla girdim foruma ama tedirgin bekleyiş hala sürüyormuş......
Dünden beri hiç aklımdan çıkmadı buseli. Akşam 17de randevum vardı 5 hafta üstüne gördüm bebeğimi ama içim buruktu nedense.
Allahım yardımcısı olsun......

Kızlar aytaneme noldu kaçırdım galiba.. ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…