2011 Aralık Anneleri

Merhaba arkadaşlar, ben de ilk ayda burada yazıyordum, belki ilk ay yazan arkadaşlar hatırlarlar. 8 haftalık düşük yapmıştım. Birkaç kez de dayanamayıp bakmıştım buraya. Sizleri de huzursuz etmemek, kendim de üzülmemek için bakmıyordum. Ben geçen sene 22 haziranda rahimağzı yetmezliği nedeniyle 24+3'te kanamam, 24+5'te suyum geldiği için tam 25 haftada oğlumu normal doğumla dünyaya getirmiştim. Sonrası bizim için çok üzücü gelişmişti. Ben sürekli rahimağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı topiğinde yazıyorum. Arkadaşlardan biri yazmış. Ben de destek olmak istedim sizlere. Arkadaşların da Allah yardımcısı olsun. Büyük şehirdelerse umut daha çok. Orada imkanlardaha iyi. 24 haftalık doğan bebek yaşıyordu geçen televizyonda gösterdi hem de 500 gram doğmuş. Kız bebekler bu konuda daha şanslıymış. Onların ciğer gelişimi daha önce oluyormuş. İnşallah sonrası hayırlı olan olur haklarında...

Ay tanem arkadaşımız yurt dışından mı? Türkiyede rahimağzına acil serklaj yapılıyor bu haftada. Ama çok iyi bir doktor yapmalı bizim topikte dün 29. haftada serklaj olan biri yazdı. Telefonla görüşen varsa iletebilir mi? Belki doktorları da demiştir ama çoğu doktor risk almıyor. Çok iyi doktorlar alıyor bu riski...

yaaa çok kötü oldum inşallah allah bebişi annesine babasına bağışlar. Peki bu olayı tetikleyen bişey olmuş mu acaba yoksa aniden mi olmuş biliyor musun
allah herkesin bebişine sağlık sıhhat versin

Buna erken mebran rüptürü deniyor. Suların erken gelmesi. Enfeksiyondan olabilir, rahimağzı yetmezliğinden olabilir.

Canım madem öyle niye normal yaptırmıyorlar. Ben 25. haftada normal doğum yaptım hem de 15 dakikada. Ciğer geliştirici vurmuşlar mı? Benim vurulmuştu bu yüzden doğduğunda ağladı. İyi bir hastane olsaydı yaşardı. 800 gram doğdu. Canım yoğun bakımı iyi bir yere götürsünler hatta iyi bir üniversite hastanesine. Ben özelde kaldım gencecik doktorlar...

bİR DE SEZARYEN İYİYSE 6 AY SONRA BİLE DENEYENLER VAR. aLLAH YARDIMCISI OLSUN. bOL DUA EDİN ARKADAŞLAR. bU HAFTA DOĞUP DA YAŞAYAN ÇOK BEBEK VAR.

selam canım ya bır arasaydın keske hem sesını duyunca ıyıde gelırdı ona

ben hamile değilim ama benim en yakın arkadaşlarımdan biri hamile ve sizin topiğinizde. Dün akşam burdaki zor durumda olan iki arkadaşı anlattı bana çok üzüldüm ve allah yardımcıları olmasını diyorum. Zor durumlarda dua en büyük yardımcıdır. Bende anne olmayı planlıyorum bende zor günler geçirdim. Allah hepimize yardımcı olsun inşallah.

dün geceden beri bende çok huzursusuzm.Allahım yardım etsin,hep dua ediyorum,inşallah güzel haberlerini alırız arkadaşlarımızın en kısa zamanda merakla bekliyoruzz.

ben hamile değilim ama benim en yakın arkadaşlarımdan biri hamile ve sizin topiğinizde. Dün akşam burdaki zor durumda olan iki arkadaşı anlattı bana çok üzüldüm ve allah yardımcıları olmasını diyorum. Zor durumlarda dua en büyük yardımcıdır. Bende anne olmayı planlıyorum bende zor günler geçirdim. Allah hepimize yardımcı olsun inşallah.

bozmayın moralinizi kızlar,
üzülmek hiç birimiz için iyi değil
bol bol dua edelim
Rabbim inşallah hayırlı haberler almamızı nasip eder bugün
olumlu düşünmek de çok önemli, güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşallah

iki arkadaşımıza da allahtan sağlıkla kucaklarına almalarını dilemekten başka çaremiz yok okuyunca benımde çok moralim bozuldu kim bilir onlar ne durumdadır. Benim ablam yeni doğan yoğun bakım hemşiresi ve 6,5 aylık yaşayan o kadar çok bebek var ki size anlatamam. Umarım hastanelerınde yenidoğan yoğun bakım ünitesi vardır bu çok önemli

Tünaydın güzel anneler ve melekleri hemen ıslerımı halleder halletmez forumu actımkı guzel haberlerle karsılasayım diye ama haber yok sanırım Aytanemden hıc haber alamadık keske bırımızde tel nosu olsaydı dualarımız onlarla umarım guzel haberlerını alırız

tünaydın canım ...evet ya güzel haberleri beklemekteyiz..

günaydın

bende dün akşam ve şimdi mesajlaştım aramıyorum rahat değildir diye sezaryana alcaklar dedi insan ne diceni de bilemiyo ki bende tüm tanıyan tanımayan arkadaşlarımdan dua istedim hep inş işe yarar bi kişide daha sorun var demişsiniz ama okuyamadım geçmişi bakıcam birazdan onda inş büyük bişey yoktur

kızlar...

size komik gelebilir ama dün akşam oğluşumun ilk çamaşırlarını yıkadım.. daha rahat 2 makine daha yıkamam lazım:) utanmadan resminide çektim.. sizinle paylaşmak istedim...

bu arada bunu kafamız dağılsuın diye paylaştım... yoksa aklım diğer arkadaşlarda.. beni sakın yanlış anlamayın olurmu...

Canımm valla süper olmuş çok iyi yapmışsın Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah iyi yapmışsın paylaşmakla hem biraz kafamız dagılmış olur bunda yanlış anlaşılacak birşey yok için rahat olsun bende sabahtan beri biri birşey yazsada konuyu değiştirsek diodum

sağol cnm içim rahatladı walla.. daha 1 makine daha beyazlar.. 2 makine renkli.. 1 makine battaniyeleri ve 1 makine yünlüleri var:)
yıkamaya başladım çünkü ara mevsimde bizim ev soğuk oluyor ve çamaşır kurumak bilmiyor... o yüzden yavaş yavaş başladım ancak ütülerim hurçlarım güzelce kaldırırım giymeye hazır bir şekilde..

cumartesi günü eşim ameliyat olcak burnundan etleri alıncak.. inşş artık yatağımda bir arslan-ayı karışımı bir canavar olmayacak:) hehehee... çocuğumda sessiz bir ortamda uyuyacak inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…