yaaa çok kötü oldum inşallah allah bebişi annesine babasına bağışlar. Peki bu olayı tetikleyen bişey olmuş mu acaba yoksa aniden mi olmuş biliyor musun
allah herkesin bebişine sağlık sıhhat versin
cnm sesi çok kötü geliyodu soramadım hiç bişey hatta kilitlendim kaldım yarın alıcaklar diyince off ağlamaktan içim çıktı yasabah ararım dedim ama dayanamam sanırım hiç bişey yok şu an gözümde inş alırlarda yaşar tek duam bu ALLAH annesine babasına bağışlasın bide bu sezeryan olayı yüzünden 2 sene daha olmaz demiş doktor nasıl yıkılmıştır keşke yanında olabilsem içim paramparça oldu.
gunaydin kizlar.
sabah sabah mineyi aramiim dedim ama bisey yapmadan da durulmuyor. hastaneyi aradim 11den sonra sezeryana alincak dediler. ne derece dogrudur bilemiyorum.
bebegin durumu hakkinda bilginiz var mi diye sordum onu doktoruyla goruseceksiniz dediler. hayirli haberler olur insallah....
selam canım ya bır arasaydın keske hem sesını duyunca ıyıde gelırdı ona
Tünaydın güzel anneler ve melekleri hemen ıslerımı halleder halletmez forumu actımkı guzel haberlerle karsılasayım diye ama haber yok sanırım Aytanemden hıc haber alamadık keske bırımızde tel nosu olsaydıdualarımız onlarla umarım guzel haberlerını alırız
gunaydin kizlar.
sabah sabah mineyi aramiim dedim ama bisey yapmadan da durulmuyor. hastaneyi aradim 11den sonra sezeryana alincak dediler. ne derece dogrudur bilemiyorum.
bebegin durumu hakkinda bilginiz var mi diye sordum onu doktoruyla goruseceksiniz dediler. hayirli haberler olur insallah....
kızlar...
size komik gelebilir ama dün akşam oğluşumun ilk çamaşırlarını yıkadım.. daha rahat 2 makine daha yıkamam lazım:) utanmadan resminide çektim.. sizinle paylaşmak istedim...Eki Görüntüle 252543
kızlar...
size komik gelebilir ama dün akşam oğluşumun ilk çamaşırlarını yıkadım.. daha rahat 2 makine daha yıkamam lazım:) utanmadan resminide çektim.. sizinle paylaşmak istedim...Eki Görüntüle 252543
Canımm valla süper olmuş çok iyi yapmışsın Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah iyi yapmışsın paylaşmakla hem biraz kafamız dagılmış olur bunda yanlış anlaşılacak birşey yok için rahat olsun bende sabahtan beri biri birşey yazsada konuyu değiştirsek diodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?