2011 Aralık Anneleri

slm kızlar.mine ve aytanemden henüz haber yokmuş.allah yardımcıları olsun.sabah kalkar kalkmaz aklıma ilk onlar geldi.kızlar her bebiş 9 aylık doğmuyor.yavaştan çantaları hazırlamak lazım.

ayy ilahii gül gül öldüm burda iyi hadi bakalım sessiz bir ortam bebişin ve senin için iyi olacak desene gerçi bebişin gürültülü ortamada alışması lazımmış ameliyat olmasamıydı acaba ne :44: Bu arada camasırları cok ıyı dusunmussun yavastan baslamak lazım artık hazırlıklara her acıdan sona bırakmamak lazım insan böyle görünce heveslenio

Arkadaşlar, Buseli'nin kaldığı hastaneyi bilen var mı? Arayıp hastaneden bilgi alsak? Sezaryan 11'deydi, neredeyse saat 13:00 olacak.

Bir de arkadaşlar şu kasılmalardan yaşayan kimler var? Hani bazı arkadaşlar bebek bir yere toplanıyor diye tarif ediyor ya, o tip kasılmalardan. Benim 1 hafta-10 gündür oluyor.
1-2 gün hiç olmuyor, ondan sonra bir saatte 3-4 kere oluyor, sonraki saatte 2 kere, sonra 2 saat daha hiçbir şey yok. Çok endişeleniyorum. Doktoruma da sormadım bir türlü. Galiba mucizevi bir şekilde kendiliğinden geçmesini bekliyorum. Hele dünden beri Buseli ve Aytanem'in haberleriyle daha da fazla kafama takar oldum.

yarenhande....
yerim snein o bebişinin çamaşırlarını....
iyi yaptın canım paylaşmakla..
aklımız arkadaşalrda ama konuyu gerçekten değiştirelim
karnım çatlayacak gibi şişim...
çok stres olduk hepimiz dua etmekten başka bişey gelmiyor maalesef elimizden...
allah herşeyin en iyisini bilir demekten başka çare yok...

Selam kızlar bi tek son sayfayı okuyabildim .
Yarenhandeciğimeşine geçmiş olsun. Bebişinin cicilerine kıyamam oy oyyy askıda ne kadarda güzel duruyorlar minnak minnak:)
Hastaneden geldim çok açım kahvaltı etcem Buseliden haber varmı diye geldim ama yok sanırım en son sabahleyin aradım meşgule alınca mesaj attım oda cevap yazmış : Birazdan sezeryana alacaklar dua edin bebeğime

offfffffffffffff kizlar aklim fikrim minede yaaaa gece hic uyumadiim ve kramp girdi bacagima birde onun agrisi var
15.30da dr gidicem kizlar mineden ve aytanemden haberleri olan hemen paylassin yaaaaaaaaaaaa

buarada annelik=stress+yorgunluk+bunalim ilk donemler helede suan en iyi donemlerdesiniz ilk bebislerini doguracak olan arkadaslarrrrrrrrr.....

merhaba herkese.
zor durumd olana arkadaşlar için bol bol dua edelim ne olur.
bende cumartesi ve pazar günü kabus yaşadım.hafif kanama lekelenme arası birşey oldu
erken doğum dediler.
heşey çok kötüydü.
şimdi 10 günlük işten rapor aldım
annemin evine geldim.dinleniyorum
1 kg ın altındaki bebeklar 2. derece prematüre oluyormuş.ve her yerde buna uygun küvez yok.
benimki 900 gr dı.çapaya sevkettiler. orda boş küvez yoktu.
neyse atlattık şimdilik.
ama çok dikkat etmem gerekiyor.
çok korktuk ...

çok geçmiş olsın cnm... çok dikkat et kendine ve bebeğine.. dilerim zamanında sağlıkla kucağına alırsın..

Arkadaşlar; hastaneyi aradım. Buseli iyiymiş, odasındaymış. Allaha şükürler olsun, bebek yoğun bakımdaymış ama yaşıyormuş. Dua edelim hep beraber.

çok geçmiş olsun canım.kendine dikkat et

kızlar bende buseli arkadasımızın telefonunu rica ediyorum,bana da özelden atarmısınız lütfen.en azından bu zor gününde bir mesaj atıp bende destek olmak iyi dileklerimi yazmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…