çok güzel bir görüntü :) bak bende heceslendim şimdi..deterjanı ne kullandın canım.
kızlar...
size komik gelebilir ama dün akşam oğluşumun ilk çamaşırlarını yıkadım.. daha rahat 2 makine daha yıkamam lazım:) utanmadan resminide çektim.. sizinle paylaşmak istedim...Eki Görüntüle 252543
sağol cnm içim rahatladı walla.. daha 1 makine daha beyazlar.. 2 makine renkli.. 1 makine battaniyeleri ve 1 makine yünlüleri var:)
yıkamaya başladım çünkü ara mevsimde bizim ev soğuk oluyor ve çamaşır kurumak bilmiyor... o yüzden yavaş yavaş başladım ancak ütülerim hurçlarım güzelce kaldırırım giymeye hazır bir şekilde..
cumartesi günü eşim ameliyat olcak burnundan etleri alıncak.. inşş artık yatağımda bir arslan-ayı karışımı bir canavar olmayacak:) hehehee... çocuğumda sessiz bir ortamda uyuyacak inş..
Arkadaşlar, Buseli'nin kaldığı hastaneyi bilen var mı? Arayıp hastaneden bilgi alsak? Sezaryan 11'deydi, neredeyse saat 13:00 olacak.
merhaba herkese.
zor durumd olana arkadaşlar için bol bol dua edelim ne olur.
bende cumartesi ve pazar günü kabus yaşadım.hafif kanama lekelenme arası birşey oldu
erken doğum dediler.
heşey çok kötüydü.
şimdi 10 günlük işten rapor aldım
annemin evine geldim.dinleniyorum
1 kg ın altındaki bebeklar 2. derece prematüre oluyormuş.ve her yerde buna uygun küvez yok.
benimki 900 gr dı.çapaya sevkettiler. orda boş küvez yoktu.
neyse atlattık şimdilik.
ama çok dikkat etmem gerekiyor.
çok korktuk ...
merhaba herkese.
zor durumd olana arkadaşlar için bol bol dua edelim ne olur.
bende cumartesi ve pazar günü kabus yaşadım.hafif kanama lekelenme arası birşey oldu
erken doğum dediler.
heşey çok kötüydü.
şimdi 10 günlük işten rapor aldım
annemin evine geldim.dinleniyorum
1 kg ın altındaki bebeklar 2. derece prematüre oluyormuş.ve her yerde buna uygun küvez yok.
benimki 900 gr dı.çapaya sevkettiler. orda boş küvez yoktu.
neyse atlattık şimdilik.
ama çok dikkat etmem gerekiyor.
çok korktuk ...
Arkadaşlar; hastaneyi aradım. Buseli iyiymiş, odasındaymış. Allaha şükürler olsun, bebek yoğun bakımdaymış ama yaşıyormuş. Dua edelim hep beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?